Kuka viitsii enää osallistua lakkoon, jotka eivät johda mihinkään, ovat pomojen kiukuttelua.

Anonyymi-ap

Kuinka moni osallistuu lakkoon? Nyt jo lakkoon osallistuneet ovat kärsineet taloudellisia tappioita. Se on näkynyt tilinauhassa. Kuinka moni haluaa tukea mielivaltaista vasemmistolaisten ammattiliittojen toimintaa?

Lakkojen järjestäjät on saatava vastuuseen tahallisesta vahingon aiheuttamisesta. Poliittinen lakko ei ole mikään veruke tehdä mitä vaan. Se on kuten joukkoraiskaus, ei ole lupaa, mutta ukot häärää.

Vahinkoja kärsineiden ryhmäkanteet peliin. Siinä on joillekin asianajajille hyvä case. Mihin asti syyllisyys ulottuu. Liiton puhemies? Liiton hallitus? Paikallisosaston johto? TES on voimassa, lakko rikkoo työrauhavelvollisuutta. Lakon nimellä ei ole väliä, työstä kieltäytyminen on ratkaisevaa.

Onko eduskuntaa vastaan hyökkääminen maanpetos? Jos on, niin lakoista päättäneet sen mukaisesti tuomiolle. Ammattiliitot ovat vastuussa lakoista. He ovat ne aloittaneet. Siinä ei selittelyt ja muiden osoittaminen auta. Vastuu on liiton puheenjohtajalla ja sen hallituksella. Entä paikallisosasto, vai ovatko vain marionetteja?

Lakot eivät johda mihinkään. Lakot ovat lakkokenraalien lapsellista kiukuttelua.

Vastuussa oleva esillä ollut viisikko: SAK:n Eloranta, Teollisuusliiton Aalto, JHL:n Ekström, AKT:n Kokko ja Sähköliiton Väntti.

126

870

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ammattiliittojen riitapukarit hyökkäävät avoimesti Eduskuntaa ja sen hallitusta vastaan järjestämällä poliittisia työtaisteluita, vieläpä työrauhavelvollisuuden aikana. Järjestöt eivät välitä TES-sopimuksista, työehtosopimuslaista ja työsopimuslaista.

      Tällaiset järjestöt eivät voi olla yleishyödyllisiä.
      Sen takia ammattiliittojen osingot verolle.

      Tällaisten järjestöjen jäsenyyden tukeminen verovähennyksin ei ole oikein, Ammattiliiton jäsenmaksun verovähennysoikeus on poistettava. Sille ei ole mitään kestävää perustetta.

      Joskus jäsenmaksua perusteltiin tulonhankkimisvähennyksenä, mutta se ei ole kestävä peruste. Liiton jäsenyys on vapaaehtoinen. Jäsenyys ei vaikuta palkkaan. Itse asiassa jäsenen nettopalkka on pienempi kuin ei-jäsenen, koska liiton provisio vähennetään usein suoraan palkasta. Ammattiliiton jäsenmaksu ei ole tulonhankkimisvähennys. Verovähennys koskee vain osaa palkansaajista, minkä takia se on epäoikeudenmukainen.

      YTK:n jäsenmaksu on eri asia, koska työttömyyskassan jäsenyys on pakollinen, jos haluaa ansiosidonnaisen. Yli 530 000 kuuluu YTK:hon. Jäsenmäärä on kasvussa.

      • Anonyymi

        Eloranta ainakin lakkoilee.

        Menee lakon aikana kuulemma Lappiin lasketteleen


      • Anonyymi

        Kyllä. Ay-pamput kiusaa myös tavallisia kansalaisia. Ei ne duunareita tai kansalaisia ajattele. Niillä on pelko perseessä, kun sak on menettänyt helvetisti jäseniä. Porukoillamon alkanut silmät aueta.


    • Anonyymi

      Teollisuusliitto on lähtenyt avoimesti liioittelun ja valehtelun tielle. Tässä suora lainaus sen sivulta koskien tulevaa poliittista lakkoa:"Lakko koskee kaikkia töitä katsomatta työntekijän tehtävää tai sitä, onko henkilö Teollisuusliiton jäsen vai ei.

      Huom! Työtaistelutoimet koskevat myös muiden yritysten palveluksessa olevia työntekijöitä, jotka työskentelevät yrityksissä edellä mainittujen työehtosopimusten soveltamisalan mukaisissa tehtävissä, esimerkiksi vuokratyöntekijöinä.". Tuohan ei pidä paikkaansa. Jos et teollisuusliittoon kuulu ei sinulla ole syytä jäädä pois töistä. Alkaa ilmeisesti olla SAK/SDP:llä kuolinkorina siinä vaiheessa ettei REHELLISYYTEEN OLE VARAA.

    • Anonyymi

      Lakkoon kannattaa osallistua, kun siitä itse ei tarvii maksaa mitään , vaan siitä jopa maksetaan että osallistuu. Siitä saa hyvät rahat ja vieläpä vapaata. älkää usko noita persuja. Ne puhuu ja kirjoittaa väärälaista tietoa.

      • Anonyymi

        Tuo ote on suoraan teollisuusliiton sivulta. Miksi siellä täytyy valehdella asioista?Lisäksi lakon ajalta MENETÄT mm. kesälomapäiviä sekä ansioita. Toki jos pinkka on kunnossa niin sittenhän se on mukavaa viettää laatuaikaa kotona rouvan kanssa ja itkeä kuinka työnantaja sortaa työssäkäyvää. Vaikka olet itse valinnut olla siellä töissä käymättä.No yleensä tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.


      • Anonyymi

        No nyt on lakko varma. Reissuun vaan, ainakin 2 viikkoo. Ehkä 4. Voihan sen matkan sit peruu.


      • Anonyymi

        Juu, vapaata saa, mutta taitaapi pian kesälomat lyhentyä... no mitäpä sillä on väliä, kun helteet tulee, alkaa kesäflunssaepidemia. Se on viimesen 30 v aikana ollut ihan hirveä epidemia. Siinä mielessä hyvä tauti, että loppuu kun seinään, jos alkaa satamaan.


    • Anonyymi

      Kyllä mustuu taas sinun piikkisi valheista. Yritätkö ajattele yhtään ennen kuin palstalla aloitat hyökkäyksiäsi, vai onko sinulla vaan valmiit trllaus kopsut, joilla ruiskit menemään. Et voi toimia noin persu.

    • Anonyymi

      Työläiset ovat AY- liittojen suoran VALEHTELUN uhreja. Kyse on täydestä aivopesusta. Kun työläiseltä kysytään, miksi hän lakkoilee. Tulee vastaukseksi kaikki AY- johtajien valeet. Sitten turja kertoo A- studiossa, että jäsenistön 80% kannatus on lakkoilulle. Onhan se varmaan aivopesun ja valehtelun jälkeen lähellä 112% kannatus.

      • Anonyymi

        Ei varmasti ole kannatus tota luokkaa, täysin keksitty luku. Työpaikalla porukka on todella hermona näistä lakoista, poislukien ay-aktiivit osastojen ihmiset.


      • Anonyymi

        Jäsenistölle tehtiin kysely. Enkä kyllä itsekään tiedä ketään liittoon kuuluvaa joka vastustaisi lakkoilua.


    • Anonyymi

      Tuplaturja on iso poika. Samoin on Harley Davidsonilla moppoileva isma kokko. Molemmat ovat ääliöitä ja aivopesun mestareita.
      On muistettava, taisteluissa tulee ruumiita. Hyökkääjän puolelta kuolee sotilaita, mutta mitä sillä saavutetaan ? Ei saavuteta mitään. Häviönne on jo selvä.

      • Anonyymi

        Turja pelottelee, että jos tulee paikallinen sopiminen, niin palkat putoaa 3 euroon tunnilta. Hoh hoo!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turja pelottelee, että jos tulee paikallinen sopiminen, niin palkat putoaa 3 euroon tunnilta. Hoh hoo!

        Ei paikallisella sopimisella ainakaan mitään hyvää työntekijöille saada. Jo nyt voidaan sopia TESiä paremmat palkan ja työehdot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei paikallisella sopimisella ainakaan mitään hyvää työntekijöille saada. Jo nyt voidaan sopia TESiä paremmat palkan ja työehdot.

        Paikallisella sopimisella saa persu tason työntekijöitä, jotka on ihan surkeita työssään. Kukaan järkevä työmies ei lähde tollaisells sopimuksella


    • Anonyymi

      Kaikki työläiset tapetaan. Persut tuo ahkerat mamut tilalle, ovat halvempia ja taitavampia.

      • Anonyymi

        ROBOTIT


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ROBOTIT

        Haloo, robotit ovat olleet työmailla -80 luvulta alkaen. Halpa ihminen on monikäyttöisempi suurimpaan osaan töitä. Siksi ihmisten palkat ja työehdot on poljettava suohon Orpoilijan toimesta. T. EK


    • Anonyymi

      Lakko tervetullut, työläiset vapaata ja hallituksen uudet lait nostavat Suomen talouden ennen näkemättömään nousuun. Noin, kaikki voittivat.

      • Anonyymi

        ...työläiset vapaata...vapaata riistaako?
        Tarkoitaitko että ennennäkemätön?


    • Anonyymi

      No vaikka ei johtaisikkaan mihinkään, niin tuleepahan sanottua hallitukselle Orpolle ja Purralle mielipide vaikka useamman kuukauden lakoilla.. Olemmeko siihen valmiita.? Luultavasti.

      • Anonyymi

        Kuka niin tyhmä olisi, että lakkoilisi viikkokausia? Mitään mieltä. Avustukset on kissankusta verrattuna ansioihin. Menetykset hirveitä. Kaapin paikka on näytetty, on se ihme jos ei uskota.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka niin tyhmä olisi, että lakkoilisi viikkokausia? Mitään mieltä. Avustukset on kissankusta verrattuna ansioihin. Menetykset hirveitä. Kaapin paikka on näytetty, on se ihme jos ei uskota.

        Vai menetykset hirveitä. Onpa tosi hirveitä mutta vain työnantajille.


    • Anonyymi

      KUKA USKALTAA LAKKOON
      KUN NEUVOSTOLIITTOKIN HAJONNUT JA KOMMUNISMI ON KAATUNUT.

      • Anonyymi

        Älkääs nyt isot miehet höpöttäkö. Luuletteko että me tyydymme hallituksen toilailuihin. Menetykset ovat tietenkin hirveitä ja siitä kantaa hallitus vastuun. Kyllä lakkoavustus on ihan kohdallaan. 7 päivää viikossa on avustus päiviä ja raha summa kohtuullinen kun saa olla vain kesät kotona.


    • Anonyymi

      Lakkokorvaus päätetään joka lakossa erikseen. Kukin liitto päättää omista lakkoavustuksistaan. Ensi viikolla alkavassa lakossa korvaukset ovat kuitenkin liittojen kesken aika lailla yhdenmukaiset.

      Esimerkiksi AKT, JHL, Teollisuusliitto ovat päättäneet maanantaiksi alkaviksi ilmoitettujen lakkojen lakkokorvaukseksi 166 euroa päivältä. Rakennusliiton jäseniä on lakossa Teollisuusliiton lakkokohteissa ja heidän lakkokorvauksensa on myös sama 166 euroa.

      Veroton lakkoavustus on 16 euroa per päivä. Teollisuusliiton sivuilla kerrotaan, että loppuosasta peritään veroa verohallinnon ohjeen mukaisesti 45 prosenttia. Tämä tilitetään suoraan verottajalle. Jäsenelle maksettava osuus on siis 98,50 euroa lakkopäivältä.

      Lakkokorvausta maksetaan seitsemältä päivältä eli viikon jokaiselta päivältä.

      • Anonyymi

        Eihän tossa ole mitään järkeä. Kassat tyhjiksi asian takia, mille ei mitään mahdeta. Typerää touhua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän tossa ole mitään järkeä. Kassat tyhjiksi asian takia, mille ei mitään mahdeta. Typerää touhua.

        No kyllä tässä järkeä on. Lopputulos nähdään sitten kesällä. Ainakin persujen kannatus tippuu roimasti. "meille se ei käy". Persut löytävät edestään sen minkä ovat taakseen jättäneet. Kassaan on säästetty rahaa pahan päivän varalle ja ei kyllä ole nähtävissä että voiko olla pahempaa tuloillaan. Siksi nyt on aika taistella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No kyllä tässä järkeä on. Lopputulos nähdään sitten kesällä. Ainakin persujen kannatus tippuu roimasti. "meille se ei käy". Persut löytävät edestään sen minkä ovat taakseen jättäneet. Kassaan on säästetty rahaa pahan päivän varalle ja ei kyllä ole nähtävissä että voiko olla pahempaa tuloillaan. Siksi nyt on aika taistella.

        Eihän nuo uudistukset ole työtätekevälle yhtään mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No kyllä tässä järkeä on. Lopputulos nähdään sitten kesällä. Ainakin persujen kannatus tippuu roimasti. "meille se ei käy". Persut löytävät edestään sen minkä ovat taakseen jättäneet. Kassaan on säästetty rahaa pahan päivän varalle ja ei kyllä ole nähtävissä että voiko olla pahempaa tuloillaan. Siksi nyt on aika taistella.

        Lopputulos on, lait viedään läpi, liitoista lähti jäseniä kassoihin, liittojen varat palaa pelleilyyn. Sitte kun lait on voimassa huomataan, että tämähän on hyvä juttu ja pelottelut oli pelkkää vasemmisto vouhotusta.


    • Anonyymi

      Minä ainakin sanoin pomolle tänään että jos maanantaina kone on niin tulen ajamaan. Vituttaa noi liiton ruhtinaat

    • Anonyymi

      Ja montakohan lakkovastaista avausta tämä vajakki aikoo tänne tehdä? Manifestoi yksinään. Mene jo ulos puhumaan ihmisille sieltä pierukjutiostasi, sieltä on loppunu happi jo ajat sitten.

    • Anonyymi

      Petteri Orpo: "Lakot pitäisi perua".... Ei ei sinne päinkään. Lakot toteutuvat. Hallituksen on nyt aika perääntyä . On se aika erikoista, kun 2 apu puoluetta Kristilliset ja Rkp riippuu vielä hallituksessa . Eikö heilläkään ole moraalia nähdä mitä hallitus tekee. Näköjään ministerinä on niin mukavaa olla, että ei sitä haluta menettää.

    • Anonyymi

      Riikka ei hymyile ,pikemmin irvistää.

    • Anonyymi

      Varmaan kannattaisi mennä töihin maanantaina normaalisti. Muuten teillä on heikot eväät teidän loppuelämänne kannalta.

      • Anonyymi

        Päin vastoin. Jos emme saa hallitusta perääntymään niin silloin olemme tuhoon tuomittuja


    • Anonyymi

      Persut haluavat jännitystä elämäänsä, kun niillä ei ole omaa elämää. No nyt saavat. Lakot alkavat ja niille ei loppua näy. Persut saavat katsella kannatus käyriään,. Se on vähän kuin pelaisi lottoa.

      • Anonyymi

        Ei tässä tarvitse edes kahta viikkoa leikkiä. Paine liitoille tulee lopettaa. Jäsenet tulevat muuten töihin oma-aloitteisesti. Eihän tässä ole kyse työssäkäyvien asioista ollenkaan. Sanotaan näin, lakkoliitot haukkasivat sitä itseään. Ihmiset osaavat ajatella omilla aivoillaan. Kaikki eivät ole vasemmistohurmoksessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tässä tarvitse edes kahta viikkoa leikkiä. Paine liitoille tulee lopettaa. Jäsenet tulevat muuten töihin oma-aloitteisesti. Eihän tässä ole kyse työssäkäyvien asioista ollenkaan. Sanotaan näin, lakkoliitot haukkasivat sitä itseään. Ihmiset osaavat ajatella omilla aivoillaan. Kaikki eivät ole vasemmistohurmoksessa.

        Ei taida tulla töihin kun lakkoavustus on suurempi kuin palkka.


    • Anonyymi

      SAK:n viiden ay-pomon ajatuksen juoksu ihmetyttää. Onko aivohalvaus?

      • Anonyymi

        Se ajatusten juoksu on työntekijöiltä kuultua. Ajavat heidät etua.


    • Anonyymi

      Palkanmaksu loppuu eräässä metsäfirmassa jos tuotteet eivät liiku. Ja syy on se ettei kyseessä olekkaan poliittinen lakko. Eli kun yksi liitto lakkoilee niin toiset liittotoverit kärsivät.NOIN SITÄ KAIKKIEN DUUNARIEN ETUJA AJETAAN.

    • Anonyymi

      No ei sinne päinkään. 80 prosenttia haluaa että lakot tulevat päälle ja nyt kun on ilmoitettu mitä maksetaan lakko-avustusta niin taitaa mennä jo lähes 100 prosenttia kannatus. Sinä änkyrä ajattelet vain itseäsi. Eikö sulla jo omatunto soimaa sinua, vai onko jo nyt ni8n paatinut olo, että voi vastustaa lakkoja joita hallitus aiheuttaa.

      • Anonyymi

        Ei täällä ahdista toisten lakkoilu yhtään. Ihmettelen vain toisten hölmöilyä asiasta jolle eivät voi yhtään mitään.Ja tahallaan aiheuttavat kansantaloudelle haittaa jonka sitten itse joutuvat maksamaan mm.korkeammalla verotuksella. Kusevat omille nilkoilleen ja hurraavat samaan aikaan.


    • Anonyymi

      Ja se palkanmaksu loppuu muuten eräässä isossa suomalaisessa metsäteollisuusyrityksessä heti kun on paikat täynnä tavaraa kun se ei liiku eteenpäin. Itku ja parkuhan siitä syntyy mutta valittakoot liittoon.

    • Anonyymi

      Lakko ei ole vapaaehtoinen. Siitä et päätä sinä etkä päätä edes sitä osallistutko sinä siihen. Se päätös on tehty muualla ja sinulle ilmoitetaan että olet siinä vapaehtoisesti mukana. Mahdollisuus harkintaan on vain teoreettinen. Kollektiivinen toimintatapa ja järjestelä ovat sellaisia. Tulokset tiedetään.

    • Anonyymi

      Ilmoitin esimiehelle, että en osallistu lakkoon. Katsotaan miten liitto reagoi.

      • Anonyymi

        Katsoisit mieluummin miten työkaverisi reakoivat, kun meinaat olla vapaamatkustaja.


    • Anonyymi

      Vain lakkoon osallistuvat liiton jäsenet ovat lakossa. Eivät muut. Ja työt eivät ole lakossa vaan tekijät. Ja vain liittoon kuuluvat tekijät.Moni joutuu kyllä lomautetuksi lakoista johtuen mutta hekin varmasti ymmärtävät mm. ahtaajien tarpeen osoittaa taas kerran mieltään. Mm. kontteja satamiin ajavat kuskit pääsevät lomille kun niitä ei enää pureta autoista.

      • Anonyymi

        Tule vain portille esittämään noita mielipiteitäsi. Alkaa sulla ikenet ihmetellä minne hampaat lähti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tule vain portille esittämään noita mielipiteitäsi. Alkaa sulla ikenet ihmetellä minne hampaat lähti.

        No sitä sopii kokeilla, miten työnantaja suhtautuu epäasialliseen kohteluun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tule vain portille esittämään noita mielipiteitäsi. Alkaa sulla ikenet ihmetellä minne hampaat lähti.

        Mikäs työtön siellä huutelee? Kertoo ton tason jutut vasemmistolaisuudesta ja matalasta koulutuksesta, jopa elämänkoulusta?


    • Anonyymi

      SDP kannnatus noussut jo persujen ohi!! Kohta palaa työväkikin äänestämään SDP ja siinä olikin persujen taru. Vaikka Putik kuinka tsemppaisi persuja.

      • Anonyymi

        SDP on julkisen puolen tyttöjen puolue. Johtajana 0-karismamies joka on vielä SAK:n entinen nuorisosihteeri.Kyllä melkonen masokisti pitää olla jos demareita äänrstää. Siknähän tilaisi vaan itselle lisää uusia veroja ja veronkorotuksia. Rinteen ideoita olivat mm.venevero, lihavero, maastapoistumisvero ja kaiken huippuna henkilökohtainen päästökauppa.


    • Anonyymi

      Muutama vuosi sitten kun meidän firmassa laillinen lakko ,niin yksi työmies ei jäänyt lakkoon vaan tuli töihin. Lakko kesti 2 päivää. No kun sitten maanantaina tulimme töihin, niin pistettiin se äijä poikottiin. Kukaan ei mennyt juttelemaan sen kanssa eivätkä neuvoneet hommissa. Lisäksi käräyttelivät pomolle sen tekemisistä. No ei se tyyppi kauan jaksanut, vaan otti loppuyilin.

      • Anonyymi

        Pikkasen yksinkertaista porukkaa siellä sitten töissä, ei voi muuta sanoa.


      • Anonyymi

        Taidat muistella kultaista 60- lukua. Nykyään saisitte kaikki varoituksen asiattomasta käytöksestä.


      • Anonyymi

        Kyllä minua hyväpalkkaisena hävettäisi, jos joutuisin liiton painostamana tukemaan vasemmistopolitiikkaa. Luulis, että tuon tulotason ihmiset on jotakin muuta kuin vasureita. Ei paljon sosiaaliturvaleikkaukset kiinnosta. Töihin vaan, ainut tapa.


      • Anonyymi

        Tämä se on rikkurin kohtalo, ei ennen rikkureita ollut, nykyään on kun ajatellaan vain omaa etua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pikkasen yksinkertaista porukkaa siellä sitten töissä, ei voi muuta sanoa.

        Onneksi löytyy vielä solidaarisuutta.ja sinä pidät sitä yksinkertaisena.


    • Anonyymi

      Pitäkää silmät auki. Lakko-Suomi on otollista alustaa vieraan vallan toimijoille.

      • Anonyymi

        Kyllä ei voi olla varma,että kirjoittaako persut vai Pietarin trollitehdas.


      • Anonyymi

        Niinkuin vasemmistoliitolle ja SDP:lle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä ei voi olla varma,että kirjoittaako persut vai Pietarin trollitehdas.

        Tai sitten joku entinen ahtaaja.


    • Anonyymi

      Lakkoilu johtaa siihen että työtä kertyy rästiin ja viimeistään ens jouluna pää räjähtää.

    • Anonyymi

      Jotenkin tuntuu hullulta tämä tilanne. Itse olemme vaaleissa äänestäneet ja valinneet edustajat. Vuosia on Suomi niminen talous elänyt velaksi, jossain vaiheessa pitää maksaa "laulujen lunnaat" ja valitettavasti nyt alkaa olla se viimeinen hetki. Ei ole oikein pienen AY-porukan lakkoilla kansantahtoa vastaan.

      • Anonyymi

        Juuri tämän takia poliittiset lakot tuleekin laissa rajattua 24 tuntiin. Tai saahan niitä pitää pidempiäkin jos liitolta löytyy ylimääräiset 150000e. Ja teollisuusliiton suurten puheiden osalta koskien lakkokassaa olisin tidella skeptinen. Ainakin meillä on selvää että kerran kun tuon maksaa niin kassa on paikallisosastolla tyhjä. Antaa nyt liittojen käydä viimeinen taistonsa jota sitten voivat muistella vanhuuden päivinään. Ja kohta pääsevät taas liput tanassa marssimaan pieni punainen pinssi rinnassaan vappumarssia.Toverit!


      • Anonyymi

        Kansan enemmistöhäm on tutkitusti lakkolaisten puolella. Ei sitä voi väittää pieneksi osaksi. Pienempi osa kansasta on lakkoja vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kansan enemmistöhäm on tutkitusti lakkolaisten puolella. Ei sitä voi väittää pieneksi osaksi. Pienempi osa kansasta on lakkoja vastaan.

        Veroja maksavan rikkaamman kansanosan mielipide ratkaisee. Ne köyhät, jotka eivät maksa veroja. Ovat alempiarvoisia. Ei köyhien mielipiteellä ole merkitystä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Veroja maksavan rikkaamman kansanosan mielipide ratkaisee. Ne köyhät, jotka eivät maksa veroja. Ovat alempiarvoisia. Ei köyhien mielipiteellä ole merkitystä.

        Mitään sanomaton kommentti. Luuserimainen kommentti.


    • Anonyymi

      Jos lakkosakot menevät läpi, niin kyllä mekeinot keksitään. Laitetaan vaikka joku sarama kiinni ja vähän pitemmäksi aikaa ja liitto maksaa myös henkilölle tulevan sakon lisäksi päivärahan. Ei se tunnu missään AY.n kassassa, mutta hallitukselle se tuntuu. Tämä on nyt sellaista uhoa hallituksen puolelta, mutta jo AY haluaa, niin voittaa kirkkaasti

      • Anonyymi

        Voihan se olla että lakkokassassa riittää rahaa, mutta vain sillä edellytyksellä että te maksatte sinne enmmän kuukausittain. Se on käteen jäävältä osalta palkan alennus, eikö?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voihan se olla että lakkokassassa riittää rahaa, mutta vain sillä edellytyksellä että te maksatte sinne enmmän kuukausittain. Se on käteen jäävältä osalta palkan alennus, eikö?

        Mielellämme maksamme hyvän asian puolesta


    • Anonyymi

      Lakko alkaa maanantaina! Siihen auta uudet pönttöpersujen avaukset suomi24 Venäjää nuollen. Persut, pelkkää tyhjien tynnyreitten kuminaa kun hakkaavat päitään yhteen.

      • Anonyymi

        Ihan vapaasti, markkina hoitaa lopulta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan vapaasti, markkina hoitaa lopulta.

        Sinut onkin jo mielenterveys hoitanut työmarkkinoiden ulkopuolelle. Olet selvästi pöntöstä sairaseläkkeellä oleva pikkupersu.


    • Anonyymi

      Ahtaajia on noin 2000kpl. 14pvä×166ex2000= 4 648 000e. Saa siinä SAK pistää Kojamon osakkeita lihoiksi että saa korvaukset maksettua. Ja seuraavat 2 viikkoa ovatkin sitten jo kalliimpia kun kollegoita toisista liitoista on lomautuksen uhreina kun AKT on lakossa. Solidaarisuus siinä sitten rakoilee.

      • Anonyymi

        Menisivät eduskuntatalon eteen osoittamaan mieltä, vapaa-ajalla. Nyt tuhlaavat vain rahoja ja varmasti järjestävät lisää työttömiä jollakin ajalla.


      • Anonyymi

        Oletpas sinä huolissasi. Liitoilla on rahaa. Se lienee jo sinunkin foliohattusi alle mennyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menisivät eduskuntatalon eteen osoittamaan mieltä, vapaa-ajalla. Nyt tuhlaavat vain rahoja ja varmasti järjestävät lisää työttömiä jollakin ajalla.

        Miksei rahoja saisi tuhlata?


      • Anonyymi

        Eikö niitä lakkoilijoita ole 7000 ? 1.7.2024 on lakkolait voimassa. Eli siihen menee 14+huhti+touko+kesä= 110pv. 7000x166x110= 127 820 000 €= 128 miljoonaa. Taskurahoja ay-kusenkeltaisille apinoille.


    • Anonyymi

      Lakko on ainut vaihtoehto. Saisi olla 1kk yleislakko! ORPON Täytyy oppia paikkansa.

    • Anonyymi

      Muistakaa mikä on rikkureiden kohtalo. :) Ne on ennenkin savustettu pois ja savustetaan nyttekin.

      • Anonyymi

        Rikkuri vai vasurin kannattaja? Ei ole kuule vaikea valinta näillä tuloilla. En edes katso vasemmalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rikkuri vai vasurin kannattaja? Ei ole kuule vaikea valinta näillä tuloilla. En edes katso vasemmalle.

        Älä huoli, kun pian on lait voimassa, ei tarvitse lähteä näihin ay-aktivien leikkeihin. Laki suojaa jäsenistöä, saamme tehdä rauhassa (yli) töitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä huoli, kun pian on lait voimassa, ei tarvitse lähteä näihin ay-aktivien leikkeihin. Laki suojaa jäsenistöä, saamme tehdä rauhassa (yli) töitä.

        AY-liike on työläisen työehtovakuutus. Sen hallitus haluaa tuhota, palkat alas ja työtunteja lisää. Kesälomakin lyhyemmäksi ja syyskuulle koska turistit.


    • Anonyymi

      Kaikki osallistuu, jotka kantaa vastuuta. Lakot ovat ikäviä, mutta EK ja SY yrittää nyt tappaa kaiken tieltään kohti duunarin alistamista. NYT on aika taistella ja pitää huoli siitä, että neuvotellen päästään sopuun. Sitten tekin rikkurit ja ay liikkeen vapaamatkustajat saatte säilytettyä etunne.

      • Anonyymi

        Nuo on hokemia, ay-aktiivien suusta. Käytännössä työtätekevälle ei mitään muutoksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuo on hokemia, ay-aktiivien suusta. Käytännössä työtätekevälle ei mitään muutoksia.

        Hallitus yrittää murskata Tessit ja ajaa palkkatason alas ja lisää työtunteja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hallitus yrittää murskata Tessit ja ajaa palkkatason alas ja lisää työtunteja.

        Missä niin on sanottu? Keksitään juttuja...On se ihme, että rahan puolesta ei juuri lakkoilla, mutta kun takana on sdp, ollaan valmiit tekemään vaikka mitä. Onneksi nämä lailla kielletään pian.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä niin on sanottu? Keksitään juttuja...On se ihme, että rahan puolesta ei juuri lakkoilla, mutta kun takana on sdp, ollaan valmiit tekemään vaikka mitä. Onneksi nämä lailla kielletään pian.

        Taitaa olla niin , että rahan puolesta kannatat persuja , että yhteistä Hyvää ei puolusteta vaan kaikki vain sulle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä niin on sanottu? Keksitään juttuja...On se ihme, että rahan puolesta ei juuri lakkoilla, mutta kun takana on sdp, ollaan valmiit tekemään vaikka mitä. Onneksi nämä lailla kielletään pian.

        Oletko oikeasti niin tyhmä ette näe EK suunnitelmallisuutta kaiken takana? Taidat olla persu. Tuo aito suomalaisen työmiehen kurjillistaja, eikä edes tajua sitä. Kokoomuslainen sentään tietää mistä tässä on jyse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa olla niin , että rahan puolesta kannatat persuja , että yhteistä Hyvää ei puolusteta vaan kaikki vain sulle.

        Vasemmiston ajatusmaailma ei tajua sitä, että hallituksen toimet nimenomaan lisää yhteistä hyvää. Ay vasemmisto vain heikentää kilpailukykyä. Mut kun ei ymmärretä, ei ymmärretä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vasemmiston ajatusmaailma ei tajua sitä, että hallituksen toimet nimenomaan lisää yhteistä hyvää. Ay vasemmisto vain heikentää kilpailukykyä. Mut kun ei ymmärretä, ei ymmärretä.

        Kiinalla on hyvä kilpailukyky. Muuta sinne pikkupersureikä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vasemmiston ajatusmaailma ei tajua sitä, että hallituksen toimet nimenomaan lisää yhteistä hyvää. Ay vasemmisto vain heikentää kilpailukykyä. Mut kun ei ymmärretä, ei ymmärretä.

        Vasemmisto haluaa tuhota suomalaisen demokratian.

        Ja se pystyy siihen, koska on AKT. Muut suomalaiset eivät mahda Ay liikkeelle mitään. Näin on ollut jo kymmeniä vuosia.

        Eloranta esiintyy niihin kohteliaana julkisuudessa, mutta on todellinen juntta kenraali.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Persujen kannatus romahtaa kiihtyvällä vauhdilla

    • Anonyymi

      Kuka tää persu oikein on joka vielä niin kiivaasti puolustaa hallitusta ?

    • Anonyymi

      Ei varmaan ole hauskaa kun sitten lakot jossakin vaiheessa loppuvat persuilla jotka toimivat rikkureina. Voimia teille koitokseen :)

    • Anonyymi

      Orpo haluaa 3-5euron tuntipalkan käyttöön esim siivousalalle. Puolasta on jo tulossa tuhansia siivoojia tuohon rahaan, nyt on aika pistää stoppi tälle pelleilylle!!!

      • Anonyymi

        On vaara että joudumme kokemaan jossakin vaiheessa sisällissodan.


      • Anonyymi

        Eihän siivous ole suomalaiselle miehelle soveliasta työtä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On vaara että joudumme kokemaan jossakin vaiheessa sisällissodan.

        Persureiät huutavat Venäjää apuun. Venäjä on heille ainoa oikea paikka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On vaara että joudumme kokemaan jossakin vaiheessa sisällissodan.

        Venäläiset Trollit yrittävät jakaa suomen kansaa.


    • Anonyymi

      Ukrooppi tekee 4eurolla töitä suomessa, sen aikaa että saa passin.

      • Anonyymi

        Suomalainen tekee pian. Orpo hoitaa ja EK hymyilee. Persut nyt tajua mistään mitään, kuhan kalja on halpaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalainen tekee pian. Orpo hoitaa ja EK hymyilee. Persut nyt tajua mistään mitään, kuhan kalja on halpaa.

        Ilmeisesti ovat kovia halvan kaljan perään


    • Anonyymi

      Huomio! LAKKO! LAKKO PÄÄLLE! LAKKO PÄÄLLE SUOMEN POIKA ETTEI MEITÄ EK VOITA!

      • Anonyymi

        Kangasharju sanoi tänään Ylellä, että tämän kevään lakkolaiset lakkoilkoot, mutta kyllä ne joskus loppuvat. Turha kuvitella, että suomalaiset antautuvat terrorin edessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kangasharju sanoi tänään Ylellä, että tämän kevään lakkolaiset lakkoilkoot, mutta kyllä ne joskus loppuvat. Turha kuvitella, että suomalaiset antautuvat terrorin edessä.

        Juuri siksi lakkoillaan ettei kansallissosialistinen terrori saa valtaa!! Pitkiä lakkoja vaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kangasharju sanoi tänään Ylellä, että tämän kevään lakkolaiset lakkoilkoot, mutta kyllä ne joskus loppuvat. Turha kuvitella, että suomalaiset antautuvat terrorin edessä.

        Kangasharju sanoi ettei ole hallituksen EK ohjelmalla ole mitään vaikutusta työttömyyteen. Hallituksen lait pelkkää työväen kusetusta.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Päinvastoin. Lakko päälle Suomen poika, ettei meitä EK voita!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päinvastoin. Lakko päälle Suomen poika, ettei meitä EK voita!

        Just ihmettelen työpaikalla, ei keskeydy palkanmaksu. Vihellellään vaan. Tuleekohan liitosta kenkää? Naurua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Just ihmettelen työpaikalla, ei keskeydy palkanmaksu. Vihellellään vaan. Tuleekohan liitosta kenkää? Naurua.

        Siinähän työmies on. Sen sijaan että tekisi töitä niin tuo vapaamatkustaja vain ihmettelee. Taitaa olla persutason työmies. Huutista sulle!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinähän työmies on. Sen sijaan että tekisi töitä niin tuo vapaamatkustaja vain ihmettelee. Taitaa olla persutason työmies. Huutista sulle!

        Meitä on useita täällä, ei maistu vasemmiston tukeminen. Ytk kutsuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meitä on useita täällä, ei maistu vasemmiston tukeminen. Ytk kutsuu.

        Tosi useita. Huutista yssäbotille Pietariin.


    • Anonyymi

      Lisää lakkoja tulossa!!! Hienoa, persujen ulinalle ei tule loppua.

    • Anonyymi

      Suomeen halutaan alle 5e tuntipalkat, agenda 2030. Orpo ja persut täysiä vitun rottia.

    • Anonyymi

      EK paljasti itsensä. Nyt on heitetty kumileimahallitus sivuun ja tultu kaapista. Työmies painetaan nyt suohon. Peli on selvä. Persujen työväestöä kohtaan kokema viha ja inho näkyy kaikkialla somessa. Työläiset on persuille uusi mamut!

    • Anonyymi

      Tästä lakosta ei hyödy kukaan muu kuin ahtaajat. He tekee ison tilin kun saavat valtavat ylityö korvaukset satamien ruuhkan purkamiseen, sitä ennen ovat saaneet lomailla pubeissa ja baareissa 2 viikkoo. Kyllä kusta on päässä monella Suomessa jos tälläsenä aikana alkaa lakkoilee hallitusta vastaan, joka on sinne vaaleilla valittu. Eikä lakkoilu muuta sitä. Ahtaajat on maanpettureita. Ne vois kaikki kärrätä vaikka venäjälle.

      • Anonyymi

        Älä ny hörise persureikä yssäbotti. EK ja Moskovako sinulle taas kirjoitustehtävän antoivat?


    • Anonyymi

      Lakko puree!!

    • Anonyymi

      Persu jauhotettiin!

    • Anonyymi

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋

      😍 K­u­­­u­­m­a­­t­­­ ­t­y­­t­­­ö­­­t­­­ ­­o­d­­­o­­t­­t­­­a­v­­­­a­­t­ ­­­s­i­n­­­u­­­a­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18301324

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      38
      2963
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      11
      2011
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1463
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1355
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1321
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1231
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1151
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1085
    9. 22
      1047
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1044
    Aihe