Ensitreffeillä ensipano

Elettiin 70-luvun loppupuolta. Olin 21 vuotias aika ujo nuorimies, enkä ollut vielä saanut kokea seksin riemuja. Olin vain ajatuksissani "saanut" masturboidessani.
Oli kaunis kevätpäivä, kun kävin auton tankkaamassa ja samalla ostin nuortenlehden.
Lehdessä oli liitteenä Baccara-juliste ja sen toisella puolella kirjeenvaihtoilmoituksia. Aloin käydä ilmoituksia läpi, ja lukemiseni päättyi erääseen ilmoitukseen ja sen lupaavaan nimimerkkiin: "Kaiken sulle antaisin".
Ilmoittaja asui samassa maakunnassa ja niin tartuin kynään ja kirjoitin nimimerkille ja jäin odottamaan. Kului muutama viikko ja vihdoin sain vastauksen. Kirjoittaja oli 19 ikäinen tyttö, jonka kirjeestä sain lupaavan vaikutelman. Ehdimme kirjoitella muutaman kirjeen, kunnes tyttö ehdotti tapaamista. Kuvia olimme vaihtaneet ja kirjekaverini oli kivan näköinen tyttö, jonka rintoihin kiinnitin jo kuvan perusteella huomiota. Ne olivat isohkot muuten hoikalla tytöllä.
Kun tapaamisilta koitti, olin tietenkin jännittynyt. Olin uskaltautunut ostamaan kondomipaketin varoiksi ja toiveikkaana runkkasin pois liian herkkyyden pari tuntia ennen lähtöä.
Olimme sopineet tapaamisen molemmille tutun tanssipaikan portille. Tunnistin heti tytön kuvan perusteella ja varovainen tutustuminen pääsi alkuun. Siirryimme autooni, jossa jatkoimme juttelua. Lähdimme ajelemaan. Mutkien kautta suuntasimme tytön kotiin, jossa vanhemmat olivat jo nukkumassa. Menimme tytön huoneeseen, jossa istuimme vierekkäin sängyn reunalla. Puhelimme niitä näitä ja koko ajan mietin miten uskaltaisin koskea tyttöön. Rohkaisn mieleni alkamalla silitellä tytön hiuksia. Yhtä äkkiä tyttö nousi istumaan syliini ja kääntyi minuun päin painaen huulet huulilleni.
Lähinnä vaiston varassa vastasin suudelmaan, joka venyi ja muuttui kiihkeämmäksi.
Kullini alkoi seistä jo täysimittaisena ja tyttö varmaan tunsi sen peppuaan vasten. Siirsin käteni hänen rinnalleen ja puristelin sitä ja tyttö suuteli entistä kiihkeämmin.
Tartuin hänen intianpuuvillaiseen paitaansa ja vedin sen hänen päänsä yli pois. Silloin edessäni näin rintsikoiden verhoamat rinnat. Siirsin käteni hänen selkänsä taakse ,ja sainkin avattua liivien hakaset. Otin rintsikat pois paljastaen ihmeen kauniit ja mukavan isot rinnat. Tartuin niihin ihmetellen niiden pehmeyttä! Otin nännin sormien väliin ja pyörittelin sitä hellästi. Siirryin niin, että sain hänen nänninsä huulieni väliin ja imin ja pyörittelin sitä. Tytön suusta kuului huokaus.
Käteni siirtyi farkkujen napille. Avattuani sen ja vetoketjun niin paljon, kuin asento mahdollisti. Ujutin käden farkkujen sisään. Käteni liikkui alaspäin sileällä vatsalla ja kohta tunsin karhean karvoituksen. Jatkoin edelleen osuen kuuman kosteaan reikään. Tyttö voihkaisi ja pyysi siirtämään sormia ylemmäksi. Tiesin teoreettisten opiskelujeni parusteella hänen haluavan kosketusta klitorikselle.
Tyttö kysyi, että haittaisiko minua jos emme rakastele. Vastasin, ettei tietenkään.
Tyttö riisui loputkin vaateensa ja meni makaamaan sänkyyn ja minä seurasin esimerkkiä.
Makailimme siinä jonkin aikaa peiton alla. Sitten tyttö kysyi: haluaisitko rakastella?
Tätä olin odottanut ties kuinka kauan! Vastasin myöntävästi ja tyttö tarttui kulliini ja oli ilmeisen tyytyväinen huomatessaan sen olevan täydessä kunnossa. Hyväilimme toistemme jalkoväliä ja kysyin tytöltä kondomin käytöstä. Se ei ollut taepeen, koska tyttö söi pillereitä ja silloin ei ollut hiviä tai muuta.
Koske olin epävarma taidoistani, ehdotin tytölle jos hän tulisi päälle. Se sopi ja hetken päästä alaston tyttö asettui päälleni, tarttui kulliini ja ohjasi sen pään häpyhuulille. Sitten hän laskeutui alas jolloin kulli oli kokonaan hänen sisällään. Voi sitä riemua!
Ensi kertaa olin naisen sisällä! Tyttö aloitti hitaan liikkeen ylös alas ja nautin edessäni liikkuvista rinnoista ja pimpin hivelevästä otteesta kullini ympärillä.
Vauhti kiihtyi, en sitä kauaa kestänyt vaan tunsin orgasmin lähestyvän. Vielä pari imevää edestakaista liikettä ja minä sain ruiskuttaa sykäyksittäin spermani ihanan tytön kuumaan pilluun.
Tyttö vetäytyi pois päältäni ja sanoi ettei häntä haittaa, vaikkei orgasmia saanutkaan.
Hän kysyi, milloin olen rakastellut viimeksi. Vastasin: en koskaan. Tyttö sanoi, että olisin kertonut. Hänellä oli ollut poikakaveri ja muutama muukin suhde.
Sinä kesäyöna rakastelimme vielä muutaman kerran ja sormeilin häellekin orgasmin.
Aamu kuudelta aloimme toisiimme kietoutuneina nukkua.
To tyttö on ollut vaimonani jo 44 vuotta!

7

3127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi
        UUSI

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🍒 ­N­y­m­­f­o­­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Hienoa onnittelut molemmille!
      t: 63v.

      • Kiitos! :)


    • Anonyymi

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

      😍 K­­­u­u­­­m­a­­t­ ­­t­y­­t­ö­t­­ ­o­­­d­o­­t­­­t­a­v­­­­a­t­­ ­s­­i­n­­­u­­a­ -> https://us4.fun/kissgirl?18301749

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    • Anonyymi

      Etsi seksikump­pani! Määri­tä parametrit j­­a kaup­­­unki 👉 http://1lingo.com/H/J3t2K5

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1939
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1867
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1855
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1360
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1310
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1306
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1291
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe