suomen sotilaiden touhut ulkomailla, ja muuta perkelettä !!

Anonyymi-ap

SUOMALAISET SOTILAAT KÄYTTÄYTYNEET TSADISSA RASISTISESTI 2009.

JA SITTEN KAIKKIEN MAAILMALLA OPERAATIOISSA OLLEIDEN KUULEE KEHUSKELEVAN ITSEÄÄN KUN ON KÄYNYT VÄHÄN SOTAA LEIKKIMÄSSÄ, EIKÄ TEKEMÄSSÄ MITÄÄN HYÖDYLLISTÄ JA JÄRKEVÄÄ.

AFGANISTANISSAKIN PAIKALLISET NAUROIVAT SUOMALAISTEN SOTILAIDEN ERÄSTÄ IÄT JA AJAT HILJAISTA JA RAUHASSA SÄILYNYTTÄ KYLÄÄ PUOLUSTAMAAN TULEMISELLE, JONNE EI MUUTKAAN KETKÄÄN JOUKOT OLLEET KOSKAAN MISSÄÄN TARKOITUKSESSA TULLEET EI YK EIKÄ TERRORISTITKAAN RIEHUMAAN JA LEVOTTOMUUKSIA AIHEUTTAMAAN. MUTTA SUOMALAISET IDIOOTIT MENIVÄT AUTOINEEN JA ASEINEEN TURHIMPAAN PAIKKAAN RAUHANTURVAAMISTA JA SOTAA LEIKKIMÄÄN.

PELKKIÄ PELLEJÄ VAAN, JA MINKÄ TAKIA?
NO MUUN LÄNNEN JA USAN MIELISTELEMISEKSI, KUN SE OLI SITÄ AIKAA KUN SUOMI EI OLLUT VIELÄ NATOSSA. MUTTA SILTI VAIN MIELISTELYN TAKIA MIELIVALTAISUUKSIINKIN OSALLISTUTTIIN JA MENTIIN SOTAA JA RAUHANTURVAAMISTA LEIKKIMÄÄN.

ETTÄ KYYYLLÄ TÄSSÄKIN VOI OLLA MAHDOLLISTA OLLA KAIKKEA SAASTAA JOSTA KUKATIES VOITAISIIN HALUTESSA KÄYDÄ VAIKKA OIKEUTTAKIN VAIKKA KUINKA, JA KUKATIES SAATANA VAIKKA SOTAOIKEUTTA JA VARSINKIN JOS NÄITÄ ASIOITA OLISI KUKAAN TUOREENA TODISTELLUT JA SELVITELLYT JA SYYTELLYT NÄITÄ IDIOOTTEJA VASTAAN!!

NO KYLLÄ SEKIN ON MYÖS YLEISESTI TIEDETTY ETTÄ EI SIELLÄ PUOLUSTUSVOIMISSA OLE KETÄÄN VARSIN ÄLYKÄSTÄ TÖISSÄ JA KAIKKEIN VÄHITEN KORKEANA UPSEERINA, "ARMEIJA KARKOTTAA ÄLYKÖT", JA MUUTENKIN SUOMI NIIN PIENI PIKKUMAA ETTÄ KAIKESSA ON ASIALLA VAIN TOISSIJAISET LAHJAKKUUDET, KAIKISSA TÖISSÄ JA KAIKISSA AMMATEISSA, JA KAIKILLA ALOILLA.

NO SELITÄNKÖ VIELÄ TEILLE ÄLYKÖILLE JA "LOOGISILLE MATEMAATIKOILLE JA INSINÖÖREILLE" ETTÄ MISTÄ JOHTUU ETTÄ KAIKESSA ON "TOISSIJAINEN LAHJAKKUUS".

No, Yksinkertaista: Koska kiinnostus jotakin työtä tai ammattia kohtaan ja lahjakkuus eivät välttämättä kulje käsi kädessä eikä yhdessä ja samassa yksilössä ja vaikka olisikin, niin silti yksi kappale niin lahjakasta kuin vähemmän lahjakasta henkilöä voi ehkä olla yhtenä kappaleena yhtenä aikana ihan vain puhutaan hetkistä että yhtenä hetkenä vain yhdessä paikassa ja samoin tein käytännössä katsoen yhdessä hommassa kerrallaan eli siis / 1 hetki. Ja niin ja niin edelleen siten siten siten. Eli siis aina voisi olla sinunkin työhösi joku toinenkin kenties lahjakkaampikin tai ei, mutta ehkä sekin on muualla ja ehkä on muualla just siks kun sinä olet jo siinä. Ja ykskin lahjakas tai lahjaton voisi tehdä ja olla lahjakas useammassakin asiassa mutta ei kai sekään nyt sentään kerrallaan useampaan paikkaan repeä. Ja näin ja näin edelleen.

Että tällaisia vähän.

1

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Milloin Suomen hallitus esittelee sen toimintaohjelman, jolla suomalaiset sotilaat eivät enää ole huumekasvien viljelyn takuumiehinä?

      Milloin maamme hallitus tekee selväksi, ettei sen toimintastrategiasta päätetä Washingtonissa?

      Koska hallituksemme lukee, mitä on kirjoitettu maamme allekirjoittamissa huumeiden vastaisissa sopimuksissa?

      Opium is converted into heroin on an industrial scale, not in kitchens but in factories. Millions of gallons of the chemicals needed for this process are shipped into Afghanistan by tanker. The tankers and bulk opium lorries on the way to the factories share the roads, improved by American aid, with Nato troops.

      Tony Bliarkin haluaa laillistaa unikonviljelyn Afganistanissa, kuten se on laillistettu jo Turkissa.

      Presidentti Karzain toisella veljellä Hashmat Karzailla on oma turvayhtiö, Asia Security Group. Syksyllä paljastui, että kolmas veli, Ahmed Wali Karzai, on jo vuosia ollut CIA:n palkkalistoilla. Ahmed Wali Karzaita on pidetty yhtenä Afganistanin huumekaupan tärkeimmistä tekijöistä.

      Saksalaisen huoltoyhtiön epäillään salakuljettaneen huumeita Afganistanista Eurooppaan. Nato oli palkannut yhtiön käsittelemään muun muassa pyykkejä ja jätteitä, Saksan NDR-radio kertoi perjantaina.


      Ilta-Sanomat: Ilmianto: "Huumepoliisi johtaa suomalaista huumekauppaa"

      YK-johtaja: Pankit pelastettiin taantumasta huumerahoilla

      Suomessa vierailleen Global Financial Integrityn tutkija Raymond W. Barker laittomat rahavirrat kasvavat 18 prosentin vuosivauhtia. Suurin osa tästä päätyy lailliseksi rahaksi pankkeihin muodostaen taantuman aikana niiden merkittävimmän kasvusektorin. - Esimerkiksi USA:han voidaan laillisesti siirtää syntyneitä voittoja monenlaisista rikoksista silloin, kun rikos on tehty ulkomailla, Barker toteaa.

      Global Financial Integrity -ajatushautomon tutkija Barker kertoo Voima-lehden artikkelissa, että ongelmaan ei edes yritetä puuttua.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8236
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe