Noloin tilanne seksiä harrastaessa...

Anonyymi-ap

75

10325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onhan niitä ollut noloja tilanteita itselläkin, törmäsin pikkuveljeni huoneeseen koputtamatta ja pikkuveli siellä runkkasi valtavaa kyrpäänsä. Olin silloin itse 18 vuotias ja asuin jo poissa kotoa, mutta kävin viikonloppuisin usein vanhempieni luona.

      Huoneeni oli vielä minun käytössä rintamamiestalon yläkerrassa ja pikkuveljen huone oli siellä talon toisessa päädyssä. Tulin myöhään perjantaina kotiin ja vanhemmat olivat jo nukkumassa, niin kävelin portaat yläkertaan varovasti. Näin pari vuotta nuoremman pikkuveljen huoneen oven raosta valoa ja menin hänen huoneeseen koputtamatta. Näky oli uskomaton, veljeni runkkasi todella isoa kyrpäänsä silmät suljettuna täydessä hurmiossa. Häkellyin itsekin ja pyytelin anteeksi, sopersin jotain jatka vaan ja meni kiireesti omaan huoneeseeni. Kyllä nolotti, etten koputtanut veljen huoneen oveen.

      Kävin suihkussa alakerrassa ja en oikein saanut näkemääni mielestä, niin valtava se veljen kyrpä oli, että hieroin pilluani aika kiimoissani. Menin kuitenkin nukkumaan tai yritin nukkua, kun mielessä pyöri se näky veljen valtavasta kyrvästä. Olin kyllä nähnyt pikkuveljeni joskus alastomana ja hänen hyvän varustuksen, mutta en koskaan täydessä seisokissa. Ehkä se vielä korostui, kun hän on niin lyhyt, minuakin lyhyempi.

      Minun oli ihan pakko riisua yöpuku ja menin veljen huoneen ovelle koputtelemaan varovasti, otin vielä kondomin varuilta mukaan käsilaukusta. Veljen huoneessa ei ollut valoja ja sanoin, että älä laita valoja, tulen sinun viereen. Vannotin veljeä, ettei tästä sitten puhuta, enkä minä puhu näkemästäni. Et varmaan ole vielä koskaan saanut naista, mutta nyt saat. Onko selvä.

      Minun oli pakko opastaa veljeä, kun hän ei osannut minun pillua hyväillä kädellään, mutta pienellä opastuksella hän pääsi vauhtiin ja minä aloin runkkaamaan kädelläni sitä hänen valtavaa kyrpää, se oli hetkessä aivan kovana. Hyvä luoja miten iso se oli.

      Annoin veljelleni sen mukana tuomani kondomin, että rullaa tuo kyrpäsi päälle, ettei saada lapsia keskenämme. Aika hyvin veli sen saikin siihen kyrvän päälle rullattua, olisiko joskus harjoitellut yksinään. Pyysin päästä veljen päälle ratsastamaan, kun pilluni oli jo niin puutteessa ja kerrankin oli noin isoa kyrpää tarjolla. Oli se iso, mutta varovasti hiljaa laskutumalla sen kyrvän päälle sain sen menemään pilluuni ja veli vain huokaili. Aloitin varovasti ratsastuksen ja tarjosin isoja rintojani veljeni puristeltaviksi, että pääset nyt kunnon rintojakin puristelemaan, luoja että teki hyvää. Pumppasin itseäni sitä veljen kyrpää vasten, ikinä en ollut niin isoa saanut pilluuni, vaikka olin jo aika monen miehen kanssa ollutkin siihen mennessä. Oli pakko kiihdyttää tahtia ja veli vain huokaili, ilmeisesti se runkkaaminen oli vienyt pahimmat paineet, että hän kesti pitkään. Että teki hyvää ja viimein en pystynyt enää pidättämään orgasmia, kiihdytin niin tahtia, että velikin sai.

      Vannotin sitten vielä veljeäni, että tällä sitten et kerskaile kavereille ja minäkään en sitten puhu mitään näkemästäni. Kävin vielä alakerrassa alapesulla ja ei siitä nukkumisesta oikein tullut mitään, kun oli hieman syyllisyyden tunnettakin tästä.

      Opetin kuitenkin veljeäni vielä olemaan naisten kanssa useampana viikonloppuna vanhempieni luona käydessäni, nuoletutin veljelläni pilluani ja panetutin itseäni sillä valtavalla kyrvällä. Kellään en ole sen jälkeen niin isoa kyrpää nähnyt, vaikka vielä monen miehen kanssa olinkin ennen perheen perustamista. Miehelleni en tietenkään ole tästä kertonut, enkä kenellekään muullekaan.

      • Anonyymi

        No, minä nyt en osannut kirjoittaa tuota tarinaani niin hyvin, mitä sinä kirjoitat. Vaan oli se aika häkellyttävä tilanne, kun menin sinne pikkuveljen huoneeseen koputtamatta ja pikkuveli siellä runkkasi sitä valtavaa kyrpäänsä. Ei siihen oikein osannut mitään sanoa heti.

        Olihan se sitten hieman nolo tilanne vielä myöhemminkin, kun minullakin oli jo perhe ja pienet lapset, pikkuvelikin oli jo parisuhteessa nuoren neitosen kanssa, kävin aika usein siellä etisessä kotitalossa. Pikkuveli oli sen ostanut vanhemmiltani ja vietimme usein siellä porukalla joulua.

        Tuo pikkuveljen tyttöystävä tai avopuoliso ihan oikeasti sitten joskus minulle otti puheeksi, kun olimme kahden kesken, että miten valtava kyrpä veljelläni on. Taisin hieman punastuakin siinä, siinä tuli mieleen tuo tapahtuma. En sitten tiedä, että oliko veljeni puhunut jotain tästä meidän opetussessiosta.

        Kyllä minun hieman kävi kateeksi sitä veljen avopuolisoa, kun hän sai varmaan melkoista kyytiä veljeni ison kyrvän kanssa.


    • Anonyymi

      Noloin tilanne omalla kohdallani oli meidän mökillä, olin siellä yksin viikonloppua viettämässä kesähelteillä. Se mökki on aivan kaukana kaikesta pienen joen rannalla vanha mummonmökki, ei siellä ole naapureita lähellä, eikä siellä käy ketään.
      Niin mikä kumma, kun ottaa aurinkoa pihalla alastomana ja alkaa ajatukset viemään seksin suuntaan, niin sormetin pilluani täysin kiimoissani, niin eikö siihen kävele joku ukkeli kyselemään, että vieläkö se Kaisa tässä asuu, kun myö tultiin kahtomaan.

    • Anonyymi

      Lukioikäisenä olin silloisen tyttökaverini luona hänen kotipaikassaan.
      Asuimme eri paikkakunnilla, joten me ei voitu nähdä ihan niin usein ja säännöllisesti, kuin olisimme halunneet, joten otimme aina yhteisestä ajasta kaiken ilon irti. Eli naitiinkin kyllä aika kiihkolla, melkeinpä missä tahansa ja milloin vaan.
      Tuolla kerralla hänen vanhempansa ja hänen lisäkseen kotona asunut pikkuveli olivat vielä lähteneet jonnekin reissuun viikoksi, joten saatiin olla omissa oloissamme sen viikon ajan.
      Oli vielä hiton nätti ja lämmin kesä, joten olimme pihallakin tietysti paljon.
      Eräänä päivänä alkoikin ulkona loikoillessamme panettamaan ihan hitosti, joten aloimme panemaan ja päädyimme panemaan niin, että hän nojasi pihapöytää vasten ja panin häntä takaapäin.
      Rynkytin häntä oikein kunnolla ja tottakai kourin/hiplailin hänen tissejään samalla ja hän vain voihki aika kovaakin hytkyen mun työntöjeni tahtiin.
      Ei siinä kai muuten olisi ollut mitään, mutta kuinka ollakaan, joku kävelemässä ollut henkilö oli sattunut juuri tyttöystävän kodin kohdalle, ja uteliaisuuttaan tai pervouttaan tai mitä lieneekään, oli jäänyt katselemaan meidän touhua huomattuaan meidät. Huomasimme hänet taas piharisteyksen kohdalla vasta sitten, kun olimme saaneet temput tehtyä ja siinä vaiheessa tälle jenkilölle tuli kiire jatkaa matkaa..
      Ei siinä mitään muuten, mutta tyttöystävä asui vielä todella pienellä paikkakunnalla, joten melko varmaan juorut lähtivät leviämään siitä touhusta.
      Tyttöystävä vielä hieman kirosi nolona, että hiljainen kylän raitti, mutta totta kai just sitten tällaisella hetkellä joku kyläidiootti tupsahtaa suurinpiirtein puskista vahtaamaan..

    • Anonyymi

      Noloin tilanne olii se, kun meinasin saada naista. Housur oli jo pois jalasta, mutta naista ei näkynyt missään . Ensi vuonna on uusi yritys, pitäkää peukkuja!

    • Anonyymi

      Tämä sattui joskus 70-luvun puolivälin huitteilla. Oltiin jotain 13-14 vuotiaita luokkakaverini Erkin kanssa ja oltin Erkin kotona kahdestaan ja Erkin huoneessa. Oltiin pari kertaa aiemmin hinkattu ihan verkkarit päällä toisiamme vasten, mutta tällä kertaa vertailimme toistemme seisovia vehkeitä ja kohta jo olimme kädet toistemme munilla vetelemässä esinahkaa päälle ja pois. Siitä kiihoittuneina päätimme vuoroitellen panna toisiamme takaapäin pyllyposkien väliin, ei sisälle kuitenkaan. Minä aloin ensin panijaksi ja kun olin lauennut Ekin takamuksille oli Erkin vuoro hypätä minun selkääni. Kävin nelinkontin naama huoneen ovea kohti kun Erkki aloitti homman. Ei mennyt kuin hetki ja ovi aukesi ja minä tuojotin Erkki seljässäni Erkin äitiä silmästä silmään. Äiti tokaisi, että' saatanan ruotsalaiset homot , lähti laittaen oven kiinni mennessään. Ikinä ei ole hävettänyt niin paljon kuin silloin huoneesta pois tullessa.
      Mainittaanko, että ei meistä kummastakaan oikeita homoja tullut, molemmilla on jo iät ja ajat ollut vaimot ja lapsetkin jo kumpaiseltakin maailmalla. Toki minä taidan olla hieman Bi, koska olen parikymppisenä vielä pari kertaa harrastanut naisen puutteessa seksiä miehen kanssa ja nyt 61 vuotiaana muistelen välillä kaiholla noita nuoruuden kokemuksia.

    • Anonyymi

      Minun noloin tilanne oli seksiin liittyen, kun lähdettiin tyttökaverin kanssa töiden jälkeen vaan terassille parille siiderille. Siis vaan parille siiderille. Ei meillä mitään suunnitelmia ollut, kun siihen tuli pari miehenpuolta.

      Juttu luisti ja nää miehet kyseli, millainen suunnitelma tytöillä on illaksi. Kohauteltiin vaan Jennin kanssa olkiamme, ettei meillä mitään ihmeitä. Niin siinä sitten vain jotenkin kävi, että päädyimme harrastamaan seksiä näiden miesten kanssa. Mikä siinä onkaan, että silloin käy flaksi, kun on oikein risat alusvaatteet, että nolotti. Minulla oli ihan risat sloggit ja ei ne rintsikatkaan olleet oikein kuosissaan.
      No ei me niitä tyyppejä enää nähty sen illan jälkeen Jennin kanssa, ehkä olivat vaan lomalla meidän kaupungissa.

    • Anonyymi

      Olipas juttuja tuolla linkin tarinoissa. Minulle itselleni kävi muutamia vuosia sitten, kun lähdin yksille festareille näin vanhempana nelikymppisenä tätinä, että pokasin sieltä nuoren parikymppisen opiskelijapojan.
      Nää festarit oli pikkukaupungissa ja tää nuorimies asuteli samassa siellä paikkakunnalla opiskelujen vuoksi. Niin siinä sitten päädyttiin tän pojan asunnolle, en katsonut sitä tarkemmin, kun sinne käveltiin.
      Hieman erikoinen ja askeettinen sisutus oli tuossa asunnossa, mutta sänky löytyi mikä oli tärkeintä siinä vaiheessa. Kyllä poika hommansa osasi ja opetin lisää. Kyllä ei ollut minulla valittamista, nuoli pimpsaani ja pani minua oikein kunnolla. En ollut saanut pitkään aikaan niin kunnolla.

      Aamulla sitten heräsin ensimmäisenä pojan vielä nukkuessa ja siinä katselin asuntoa, sellainen kapea pitkä ja seinä ikkunaa, siitä ovi ilmeisesti takapihalle. En nähnyt, kun oli rullaverhot ikkunoiden edessä ja ovi umpipuuta.
      Siinä alastomana katselin ja nykäisin rullaverhosta, että näkisin takapihalle maisemat. Se rullaverho räpsähti heti käsistäni ylös ja katselin hetken siitä ikkunasta näkyvää terassia, jossa oli porukaa bissellä. He tietysti katsoivat minua naureskellen. En saanut sitä rullaverhoa alas, kun se naru oli kiertynyt sinne ylös. Siihen heräsi tämä poikakin, kun menin paniikissa takaisin sänkyyn peiton alle.

      Joo, mutsi osti tän mulle kämpäksi, kun sai tän sikahalvalla, tää on joku entinen liiketila, valokuvaamo kait ollut ennen. En oo saannu kaihtimia vielä asennettua noihin ikkunoihin, sorry.

      Vittu, että vitutti se näyteikkunassa oleminen alastomana, ikinä en mene enää sinne festareille.

    • Anonyymi

      Opiskelin ammatillisessa sisäoppilaitoksessa ja siellä on miehiä ja naisia, mutta asuntolaa valvottiin tiukasti. Iltaisin klo 21:00 ei ollut sallittua olla naisten ja miesten toistensa asuntoloissa. Muutenkin valvonta oli aika tiukkaa koko oppilaitoksen alueella, joten kehitettiin monenlaisia paikkoja missä sai harrastaa seksiä.

      Tuon oppilaitoksen lähellä oli iso heinälato, joka oli sitten varsin ahkerassa käytössä. Heinäpaalien päällä useampikin lemmenpari suoritti aktejaan, niin minäkin yhden nuoren naisen kanssa.

      Kyllähän sen ladon omistaja tiesi, että meitä siellä käy, joten hän ei hakenut yleensä sunnuntaisin sieltä heiniä. Olihan se sitten kokemus, kun olin tämän nuoren naisen kanssa siellä lemmenpuuhissa ja sinne ladon pihalle kurvasi maasturi hevoskuljetusvaunun kanssa.
      -Olkaa ihan rauhassa, me otetaan muutama heinäpaali hevosille ja lähdetään heti, niin jatkakaa vaan.

    • Anonyymi

      No, oma kokemus viime kesältä oli tällainen, kun olin avokkini kanssa eräällä syrjäisemmällä uimarannalla aika myöhään illalla uimassa.
      Rehellisenä syynä ajankohtaan oli ihan se, että haluttiin uida rauhassa ilman, että ympärillä on lauma kiljuvia kakaroita ym hyppimässä laiturilta niskaan, molskimassa uimapatjojensa kanssa päin ja päälle ja mitä ne nyt aina tekevätkin.
      Köllöteltiin uinnin jälkeen viltillä, kun avokki sai idean pitää mua hyvänä.
      Niinpä hän hiplasi mulle seisokin ja sen saatuaan aikaiseksi veti sen uikkareista esille ja alkoi runkkaamaan mua. Hän on vielä todella taitava siinä ja nautin itsekin siitä mielettömästi.
      No hän teki siinä taikojaan, välillä otti sen suuhunsa ja sitten jatkoi tumputtamista ja loppuvaiheessa oikein tumputti kunnolla, jolloin tietty laukesin aika näyttävästikin vielä.
      Niin eikö siinä ollut joku helvetin koirankusettaja päättänyt samana iltana tulla koiransa kanssa rannalle ja totta kai hän oli jo kauempaa nähnyt meidän touhut ja jäänyt vielä seuraamaan sitä. Ja eihän me, minä kiihkoltani varsinkaan, huomattu häntä sen touhun tiimoilta ennen kuin homma tosiaan oli hoidettu.
      No, onneksi ei ollut päästänyt koiraansa irti tms, se siitä olisi vielä puuttunut etä koira olisi tullut kuononsa kanssa haistelemaan tai ylipäätään jotain siihen ympärille pyörimään.
      Oli kyllä aika noloa, vielä kun hän jotain alkoi selittämään, että eikö noita hommia voi tehdä kotona tai vaikka jossain puskassa tm julkisen paikan sijasta.
      Sanoin kyllä suoraan takaisin, että hittoako jäit katselemaan ja toisekseen lemmikkien uittaminen tällä rannalla on kiellettyä, kuten kylteissäkin lukee, joten olet itsekin luvattomilla asioilla täällä.
      Mamma meni naamastaan aika punaiseksi ja häipyi koiransa kanssa aika vikkelään.

      • Anonyymi

        Onneksi myöskään ei alkanut kuvaamaan ja laitanut sitä mihinkään nettiin tai muualle.
        Kun sellaisiakin idiootteja on, jotka kuvaavat ja yrittävät kai jotenkin julkisesti "nöyryyttää" toisia, jos nyt harrastaa noita juttuja heidän mielestään väärin tai väärässä paikassa.


    • Anonyymi

      Sellanen nolo tilanne tuli vuosia sitten, kun minulla oli salasuhde naapurin Matin* kanssa, minulla oli avainkin hänen taloon. Kävin usein aamulla aikaisin herättelemässä Matin ennen töihin lähtöäni, kun hän asui yksin isossa maalaistalossaan poikamiehenä.
      Jätin vahingossa ulko-oven jotenkin auki ja olimme Matin kanssa rakastelemassa kiihkeästi, minä ratsastin orgasmin partaalla hänen päällään ja Matti puristeli isoja rintojani, niin siihen makuuhuoneen ovelle ilmestyi yksi naapuri kyselemään Mattia hitsaamaan jotain koneen osia.
      Olihan se tilanne, jotain tuo naapuri pyyteli anteeksi, kun ovikin oli jo auki. Kyllähän siitä sitten jutut lähti leviämään ja ero tuli.

      *nimi muutettu

    • Anonyymi

      Nuorena kollina olin mimmikaverin kanssa tanssilavan parkkipaikalla autossa naimassa ja jotenkin mimmikaveri sai jalallaan tyrkättyä äänimerkin soimaan. Se kyllä herätti huomion. Kyllä nolotti, onneksi sain sen äänimerkin johdon irti konepellin alta. Ihan riittävästi se ehti parkumaan. On me tätä naurettu vuosien varrella, kun tuosta mimmikaverista tuli vaimoni, että hyvin alkoi fanfaarien soidessa ;D

    • Anonyymi

      Olihan se nolo tilanne aikoinaan kun äidin nuorinta siskoa pääsin panemaan. Oltiin enon luon tädin kanssa tuolla Keski-Suomessa ja kesäkuumalla jouduttiin nukkumaan pihalla olevassa teltassa. Eno oli tuonut jostain jätepaperikeräyksestä pornolehtiä ja niitä katseltiin siinä illalla tädin kanssa.
      Olin silloin täyttänyt juuri 16 vuotta ja täti oli minua muutaman vuoden vanhempi. Niiden pornolehtien vaikutus oli, että tilanne karkasi täysin käsistä, kun oltiin siellä teltassa. Enhän minä ollut vielä ollut naisten kanssa mitenkään ja täti lupasi opettaa. Minulle kävi vielä niin, että sain heti siemensyöksyn, ettei täti ehtinyt vielä oikein mukaan. Se jo nolotti.
      Täti kuitenkin jo hieman vanhempana sanoi, että odotellaan vähän aikaa, niin sitten kestän pidempään. Ja niin sitä sitten vähän ajan päästä yritettiin uudestaan ja sitten sain jo naida pidempään. Mutta kyllä se kuitenkin nolotti, että omaa tätiä naida. Kävin minä vielä kaupungissa tädin luona, kun äiti lähetti minut viemään voita sinne ja nussittiin kyllä vielä monta kertaa. Täti sanoi minulle maksavansa ne voipaketit luonnossa minulle.

    • Anonyymi

      Olihan sitä monenlaista nuorena. Ostin ensimmäisen auton pienen käytetyn Fiat 600 ja siinä oli penkkien selkänojat varustettu "mimmikipillä". Tietysti sitäkin kippiä sitten kokeiltiin ihan käytännössä yhden tytön kanssa tanssilavan parkkipaikalla.
      Sain ihan hirveän lihaskrampin, vaikka suonenvedoksi sitä silloin kutsuttiin, kun siinä naitiin. Eikä siinä vielä kaikki, se auton lattia oli niin ruosteinen, se etupenkki siitä apukuskinpuolelta rysähti alas maahan. Siinä sitä oltiin, minulla reidestä kramppasi ja se etupenkki römpsähti alas.
      Jotenkin me siitä selvittiin ja yritettiin nostella sitä etupenkkiä. Aika nolo tilanne. Taitoin sieltä parkkipaikan vierestä lepikosta keppiä, että saatiin se penkki jotenkin pysymään ja tuo tyttö istui siellä takapenkillä.
      Hitsailin sitä Fiiun lattiaa isän hitsauskoneella ja hitsasin vielä sellaisen palkin sinne penkin alle, ettei ihan heti putoa uudelleen se penkki. Se kesä me sen tytön kanssa kuljettiin, syksyllä lähdin armeijaan ja tuo tyttö jäi. Liian harvoin pääsin lomille.

    • Anonyymi

      Miesystäväni kanssa oltiin lomamatkalla etelässä ja intouduttiin naimaan hotellin parvekkeella. Minä olin siinä parvekkeella nelinkontin ja miesystäväni pani minua takaapäin. Ei sitten huomattu, että se parvekkeen kaide oli lasia josta näkyi läpi. Hieman saimme virnuilevia katseita toisilta lomalaisilta.

    • Anonyymi

      Olihan sitä nuorempana monenlaista. Olin kesätöissä yhdellä maatilalla poimijana, meitä oli muitakin tyttöjä siellä, mutta minä asuin siellä maatilalla, toiset siinä kylällä.
      Oli meillä isännän kanssa hieman silmäpeliä, kun minulla oli enempi muotoja ja annoin ymmärtää, että ymmärrän antaa.
      Jäätiin sitten isännän kanssa kahdestaan, kun emäntä lähti hoitamaan sairasta isäänsä ulkomaille. Siitä se sitten lähti, otin yhtenä iltana tavoitteen, että nyt kyllä naidaan! Keimailin eteisen peilin ääressä ja kyselin isännältä, että miltä näyttää. Eipä siinä paljoa tarvittu, kun tämä tyttö oli keittiön pöydällä hoidossa. Isäntä nuoli pilluani ja puristeli rintojani, minä tyttö vaan vikisin nautinnosta. Ja siinä sitä oltiin, kun isäntä jyysti minua oikein kunnolla kyrvällään, kun tämän isännän kaveri tuli ostamaan palkoherneitä. Oli katsellut meitä jonkin aikaa kuistilta keittiön ikkunasta. Hieman kyllä nolotti.

      Sen verran siinä sitten kyllä tapahtui, että seuraavana kesänä ei sitten sitä emäntää näkynyt, niille oli tullut ero isännän kanssa.

    • Anonyymi

      Kyllä oli nolo tilanne vuosia sitten, kun mieheni kanssa rakennettiin omakotitaloa ja muutettiin siihen rinnetalon alakertaan keskeneräisenä muun talon ollessa vasta vesikatossa, että päästiin pois anoppilan yläkerrasta. Yhtenä aamuna naitiin oikein kunnolla ennen mieheni töihin lähtöä. Minä jäin vielä sänkyyn, kun lapset oli anopilla hoidossa, mies lähti haalareissaan työmaalle.
      Kuulin sitten jonkun ajan päästä, kun ulko-ovi kävi ja ajattelin mieheni tulleen kotiin heti takaisin, jotain kait unohtui. Menin sitten katsomaan sinne varastoeteiseen alastomana ja siellähän tuo mies olikin sähkötaulun kimpussa haalareissaan. Heitin huolimattomasti hänelle, että jäikö vielä jotain puuttumaan, voidaan kyllä naida uudestaan, olen tässä vielä valmiina.
      Mies kääntyi katsomaan ihmeissään ja ei ollut minun mieheni, vaan naapurimme samanlaisissa haalareissa, voi hitto. Naapurimme rakensi omaa taloaan viereisellä tontilla ja meillä oli samasta keskuksesta työmaasähköt, oli sulake lauennut naapurin hitsatessa.
      Naapuri kiitti kyllä tarjouksesta, mutta piti kiirehtiä jatkamaan, kun pumppuauto oli tulossa tuomaan betonia. Vaan kyllä tälle naurettiin jälkeen, silloin kyllä nolotti.

    • Anonyymi

      Joskus lukiossa hyppytunnilla olin ollut koulun punttisalilla, missä sai vapaasti käydä hyppäreillä. Salitreenien jälkeen kävin aina suihkussa ja noilla hyppäreillä ei muilla ollut liikuntaa, joten sain suihkutella yksin ihan rauhassa.
      Erään kerran treenin jälkeen olin menossa suihkutiloihin, kun osuin sattumalta kohdakkain yhden meidän luokkalaisen tytön kanssa kohdakkain, kenen kanssa mulla oli ollut pientä flirttikipinää pitkin lukukautta ja alettiin juttelemaan. Siinä samalla sanoin olevani menossa suihkuun, niin tämä tyttö sanoikin, että jos hän tulisi pukkariin mukaan juttuseuraksi.. Olin vähän äimänkäkenä hetken, mutta sitten sanoin vaan että no jos tahdot niin miksei...
      Jotenkin ujostutti tai jotain, mutta ajattelin että no hitto sentäs, itsehän sanoi tulevansa seuraksi, joten vedin munasilleni ja painuin suihkuun. Tai oli tarkoitus, mutta siinä vaiheessa, kun sain riisuttua itseni, tämä tyttö tekikin aloitteen ja päädyttiin panemaan. Ei siinä tullut mietittyä mitään sen erityisempää, varsinkaan siinä vaiheessa, kun tytsykin oli paikat paljaana ja esillä, joten ei muuta kuin pikalämmittelyn kautta kalu sisään ja jyystämään.
      Ei siinä kyllä kauaa mennytkään, kun tunsin orkun olevan lähellä ja tein vielä muutaman voimakkaan työnnön orkkumurahtelun kanssa ja jähmetyin aloilleni ruikkien spermani hänen sisään.
      Siinä vaiheessa vasta tajusin katsoa ympärilleni ja huomasin koulun siivoojan ovella aika ällistynyt ilme kasvoillaan. Oli kait ollut tulossa siivoamaan suihku- ja pukeutumistiloja ja jähmettynyt tuijottamaan nähdessään meidät.
      Lähti kyllä nopeammin kuin hauki rannasta siinä vaiheessa, kun huomasin hänet, vaikka itsellenikin tuli kiire veätytyä tästä tytöstä ulos ja peittää itseni. Tyttökin oli pää punaisena ja manasi jotain voi hiton hiton hittoa..
      Vaikka ei siinä enää muu auttanut, kun meidät oli nähty. Ei muuta kuin kiireesti suihkuun ja sitten kuivattelun kautta vaatteet niskaan ja ulos.
      Ei kyllä lähtenyt juorut leviämään, ei ainakaan tullut meidän kummankaan korviin, mutta siivoaja oli kumman arka sen jälkeen aina, kun tuli mua tai tätä tyttöä vastaan koulun käytävällä. Katselikin aina varpaitaan sen aikaa, kun meni ohitseni.

    • Anonyymi

      Sitä noloa tilannetta ei kauaa tarvinnut miettiä. Vuokrattiin mieheni kanssa kesämökki kesäksi yhdeltä maanviljelijältä. Ihan mukava paikka pienellä kalliolla pienen järven rannalla ja hyvä tie perille. Lähellä oli muitakin mökkejä aika paljon, hieman slummia muistutti se alue kuitenkin.
      Tämä tapahtui sitten juhannuksena, miehelläni on tapana ottaa alkoholia liikaa ja niin kävi taas. Mies veti täydet lärvit heti aattona, tosin olin minäkin hieman humalassa. Lähdin siitä katsomaan muiden mökkien suuntaan, kun läheltä kuului aika railakasta menoa.
      Läheisellä mökillä oli nuorempaa porukkaa, enempi miehiä. Sekaan vaan, kyllä tänne mahtuu, sieltä huudettiin. Juotavaakin tarjottiin ja hyvin se minulle maistui, kun oli sopivasti pohjaa.
      Ilta eteni aika vauhdikkaasti, yksi siellä mukana olleista tytöistä sammui. Minulla riitti vientiä, joku nuorista miehistä jo puristeli tissejäni ja oli jollakin sormet pikkuhousuissa pillua kaivelemassa. Ihan sikailuksi se sitten meni, kolme nuorta miestä oli minun kimpussa, yhdellä kyrpä pillussa, toisella kyrpä peppureiässä ja yksi antoi minulle suihin. Välillä nämä nuoret miehet vaihtoivat vain paikkoja, en pysynyt enää laskuissa humalatilan vuoksi.
      Nuoria miehiä oli enempikin ja vuorot vaihtuivat. Pane sitä ämmää, kun kerrankin saat, kuulin sieltä kauempaa. Siihen sitten päättyivät muistikuvat minultakin. Aamuyöstä hiippailin takaisin omalle mökille, hieman paikkoja aristi, kun kävelin sinne meidän mökille. Saunalla yritin pestä spermoja, etten ihan siinä kankkusessa mennyt oman miehen nähtäville vallan eritteissä.
      Kyllä sitten nolotti se loppukesä, kun sitä porukkaa näkyi siellä naapurimökillä. Ja hieman pelotti, että joku sieltä möläyttää jotain mieheni kuullen.

    • Anonyymi

      Oltiin ulkomailla vuosia sitten tyttöystäväni kanssa ja olin varannut meille huoneen halvemmasta hotellista. Se huone oli jaettu liukuovella toisen huoneen kanssa. Sitä liukuovea oli lähes koko seinä. Ääntä se seinä ei juuri pitänyt ja sieltä toisesta huoneesta tuli tupakansavuakin meidän puolelle.
      Kyllä se huone meille riitti, vaikka olikin pieni. Oltiin päivällä siellä huoneessa ja luultiin siellä toisessa huoneessa olevan tyhjää, kun mitään ei kuulunut. Tyttöystäväni kanssa kävin suihkussa ja sen jälkeen aloimme hyväilemään tosiamme, siitä sitten rakastelemaan siihen liukuoven vieressä olevaan sänkyyn. Yllätys oli sitten melkoinen, kun siivooja tempaisi sen liukuoven auki. Siinä me oltiin tyttöystäväni kanssa alasti rakastelemassa ja siivooja aivan vieressä! Vähän siinä nolotti kaikkia osapuolia, siivooja pyysi hätäisesti anteeksi, I am very sorry ja sulki kiireesti sen liukuoven.

      • Anonyymi

        Minulla hieman samanlainen kokemus, kun oltiin mieheni kanssa etelässä lomalla. Olimme hotellihuoneessa ja minä sängyssä selälläni alasti, mieheni nuoli pilluani ja puristeli rintojani. Olin siinä juuri tulossa, kun ovi aukesi ja siivooja tuli sisään huoneeseen. Lähti kyllä saman tien pois.


    • Anonyymi

      Äidin vanhassa kotipaikassa Pohjois-Karjalassa olin yksin kesälomalla ja helteistä heinäkuuta viettelin siellä. Ajoin ruohonleikkurilla nurmikot siistiksi ja otin aurinkoa pihalla. Eihän siellä jumalanselän takana ketään ole ajattelin, niin alasti pihalla otin aurinkoa, bikinit lensi siihen nurmikolle. Katsoin kännykältä mielenkiintoisen videon ja alkoi tekemään mieli itsekin. Sormetin siinä kiimoissani pilluani, niin jo kohta oli pihalla polkupyörällä joku kiinteistökartoittaja gps laitteen kanssa. Vittu että säikähdin ja nolotti!

    • Anonyymi

      Minulle sattui tälläinen tilanne, kun menimme perheeni kanssa uimaan läheiselle uimarannalle. Minulla oli mukana lapset ja vaimoni, kun kävelimme autoltamme sinne rannalle, siihen tuli polkupyörällä kaksi nuorta miestä. En sen kummemmin katsonut näitä nuoria miehiä, tulin kuitenkin heittäneeksi ihan vain "smooltookkia", kun toisen polkupyörä ei oikein meinannut nousta siihen rantakalliolle. Siis ilman mitään sen kummempaa tarkoitusta, niin voi mahdoton mitä siitä seurasikaan. Tämä nuorimies oli ilmeisesti seksuaalisesti suuntautunut miesten suuntaan ja tästä minun täysin harmittomasta huomautuksesta hän tulkitsi, että olisi kiinnostunut hänestä.

      Alkoi mitä ihmeellisin kuvio, josta vaimoni minua vieläkin kiusoittelee, että miksi menin avaamaan keskustelua siellä rannalla. En tietenkään ollut missään intiimissä kanssakäymisessä tuon nuoren miehen kanssa, jouduin kuitenkin melko kiusalliseen tilanteeseen tuon rakastuneen nuorenmiehen lähestymisyrityksissä. Hän jopa oli ottanut autoni rekisterinumeron perusteella yhteystietoni. Oli täysi työ tehdä hänelle selväksi, etten ole mitenkään kiinnostunut mistään intiimistä kanssakäymisestä.

      Vastaisuuden varalle, tein trafille ilmoituksen, ettei ajoneuvojen henkilötietoja saa muut kuin viranomaiset. Ja olen muutenkin hieman varovaisemmin avannut keskusteluja tuntemattomien kanssa.

      • Anonyymi

        Aika moni gay-henkilö tuntuu ottavan kaikki sosiaaliset tilanteet aloitteina, eivätkä välttämättä kovin herkästi ainakaan suostu ymmärtämään, että toinen on hetero.
        Itse olen useamman kerran päätynyt vähintäänkin metkoihin tilanteisiin, kiusallisiin jopa, kun olen erehtynyt vähänkin sanomaan gay-miehelle jotain.
        Joskus naapuritalossa asui ulkomaalaistaustainen gay-mies, enkä tuolloin ollut vielä hänen "mieltymyksistään" tietoinen, niin joskus totta kai tervehdin häntä, kuten naapurustossa tapoihin kuuluu, ja joskus taisin sanoa hänelle ylipäätään jotain tyyliin "harmi kun sataa" tai jotain. Siis ihan tuollaista viatonta, missä nyt ei tosiaan ollut mitään "mennään panemaan/käyn kuumana sinuun"-tyyppistä sisältöä.
        Niin alkoikin juttelemaan useammin ja parin juttukerran jälkeen kysyikin jo, että missä asun jos hän tulisi käymään..?
        No mä olen kyllä aika varautunut muuten, sen verran ainakin, että mun kotiini ei kovin herkästi ole kenelläkään asiaa paitsi todella hyvillä ystävillä ja sukulaisilla. Joten torppasin sen heti siihen paikkaan, ystävällisesti kylläkin.
        Jälkeen päin sitten tosiaan kuulin, että hän on gay ja harrastaa juuri tuollaista itsensä kutsumista kyläilemään miehen toivossa.
        Erään kerran kai oli saanut jo vähän turpiinkin, kun oli jonkun juopon luokse mennyt viinipullon kanssa ja alkanut lähentelemään naukkailun lomassa.
        Toinen kerta oli lähibaarissani, kun eräs gay-pari yritti saada mua 3 kimppaan. Ei hitto...
        No se suhteen "mies" oli ihan asiallinen, mutta se "rouva" oli ihan jotain muuta. Yritti väkisin ruveta pussaamaankin, missä vaiheessa meinasin tintata häntä ihan periaatteen vuoksi. Alkoi vielä jotain nitisemään, että "mistä sä tiedät, ettet sä ole homo, kun sä et ole ikinä kokeillutkaan miestä?"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika moni gay-henkilö tuntuu ottavan kaikki sosiaaliset tilanteet aloitteina, eivätkä välttämättä kovin herkästi ainakaan suostu ymmärtämään, että toinen on hetero.
        Itse olen useamman kerran päätynyt vähintäänkin metkoihin tilanteisiin, kiusallisiin jopa, kun olen erehtynyt vähänkin sanomaan gay-miehelle jotain.
        Joskus naapuritalossa asui ulkomaalaistaustainen gay-mies, enkä tuolloin ollut vielä hänen "mieltymyksistään" tietoinen, niin joskus totta kai tervehdin häntä, kuten naapurustossa tapoihin kuuluu, ja joskus taisin sanoa hänelle ylipäätään jotain tyyliin "harmi kun sataa" tai jotain. Siis ihan tuollaista viatonta, missä nyt ei tosiaan ollut mitään "mennään panemaan/käyn kuumana sinuun"-tyyppistä sisältöä.
        Niin alkoikin juttelemaan useammin ja parin juttukerran jälkeen kysyikin jo, että missä asun jos hän tulisi käymään..?
        No mä olen kyllä aika varautunut muuten, sen verran ainakin, että mun kotiini ei kovin herkästi ole kenelläkään asiaa paitsi todella hyvillä ystävillä ja sukulaisilla. Joten torppasin sen heti siihen paikkaan, ystävällisesti kylläkin.
        Jälkeen päin sitten tosiaan kuulin, että hän on gay ja harrastaa juuri tuollaista itsensä kutsumista kyläilemään miehen toivossa.
        Erään kerran kai oli saanut jo vähän turpiinkin, kun oli jonkun juopon luokse mennyt viinipullon kanssa ja alkanut lähentelemään naukkailun lomassa.
        Toinen kerta oli lähibaarissani, kun eräs gay-pari yritti saada mua 3 kimppaan. Ei hitto...
        No se suhteen "mies" oli ihan asiallinen, mutta se "rouva" oli ihan jotain muuta. Yritti väkisin ruveta pussaamaankin, missä vaiheessa meinasin tintata häntä ihan periaatteen vuoksi. Alkoi vielä jotain nitisemään, että "mistä sä tiedät, ettet sä ole homo, kun sä et ole ikinä kokeillutkaan miestä?"

        Minullakin kokemusta näistä gay-tyypeistä ja aika yllättävästi. Olin armeijassa Santahaminassa aikoinaan ja kaukana kotoa, ihan viimeisiä aikoja ennen reserviin pääsyä. Saatiin lomaa siviilivaatteiden hakua varten, mutta minulle ja yhdelle ulkomailta varusmiespalvelusta suorittamaan tulleelle se ei ollut tarpeen. Emme olisi ehtineet sillä lyhyellä vajaan vuorokauden lomalla hakemaan mitään vaatteita kotoa, niin olimme tuoneet siviilivaatteet jo aiemmin kasarmille.
        Lähdimme kuitenkin yhdessä sille myönnetylle lomalle pyörimään Helsinkiin ja siinä sitten minulle kyllä selvisi sitten tämän inttikaverini todellinen seksuaalinen suuntautuminen, kun päädyimme hänen serkkunsa asunnolle viettämään yötä. Aamupäivällä piti vasta ilmoittautua kasarmille. Olipa erikoinen tilanne tuo ja hämmentävä. Selvisin siitä kuitenkin kohtuullisen hienosti lopulta näin heterona, mutta aika kiusallinen tilanne kuitenkin. En ole sen koomin ollut missään yhteyksissä tuon kaverin kanssa. Kaikkea sitä elämän varrelle osuukin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minullakin kokemusta näistä gay-tyypeistä ja aika yllättävästi. Olin armeijassa Santahaminassa aikoinaan ja kaukana kotoa, ihan viimeisiä aikoja ennen reserviin pääsyä. Saatiin lomaa siviilivaatteiden hakua varten, mutta minulle ja yhdelle ulkomailta varusmiespalvelusta suorittamaan tulleelle se ei ollut tarpeen. Emme olisi ehtineet sillä lyhyellä vajaan vuorokauden lomalla hakemaan mitään vaatteita kotoa, niin olimme tuoneet siviilivaatteet jo aiemmin kasarmille.
        Lähdimme kuitenkin yhdessä sille myönnetylle lomalle pyörimään Helsinkiin ja siinä sitten minulle kyllä selvisi sitten tämän inttikaverini todellinen seksuaalinen suuntautuminen, kun päädyimme hänen serkkunsa asunnolle viettämään yötä. Aamupäivällä piti vasta ilmoittautua kasarmille. Olipa erikoinen tilanne tuo ja hämmentävä. Selvisin siitä kuitenkin kohtuullisen hienosti lopulta näin heterona, mutta aika kiusallinen tilanne kuitenkin. En ole sen koomin ollut missään yhteyksissä tuon kaverin kanssa. Kaikkea sitä elämän varrelle osuukin!

        Minun aikana intissä oli sotilaspastori suuntautunut seksuaalisesti hieman erikoisesti. Varsin erikoinen tyyppi, ihmettelen ammatinvalintaa sotilaspastoriksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minullakin kokemusta näistä gay-tyypeistä ja aika yllättävästi. Olin armeijassa Santahaminassa aikoinaan ja kaukana kotoa, ihan viimeisiä aikoja ennen reserviin pääsyä. Saatiin lomaa siviilivaatteiden hakua varten, mutta minulle ja yhdelle ulkomailta varusmiespalvelusta suorittamaan tulleelle se ei ollut tarpeen. Emme olisi ehtineet sillä lyhyellä vajaan vuorokauden lomalla hakemaan mitään vaatteita kotoa, niin olimme tuoneet siviilivaatteet jo aiemmin kasarmille.
        Lähdimme kuitenkin yhdessä sille myönnetylle lomalle pyörimään Helsinkiin ja siinä sitten minulle kyllä selvisi sitten tämän inttikaverini todellinen seksuaalinen suuntautuminen, kun päädyimme hänen serkkunsa asunnolle viettämään yötä. Aamupäivällä piti vasta ilmoittautua kasarmille. Olipa erikoinen tilanne tuo ja hämmentävä. Selvisin siitä kuitenkin kohtuullisen hienosti lopulta näin heterona, mutta aika kiusallinen tilanne kuitenkin. En ole sen koomin ollut missään yhteyksissä tuon kaverin kanssa. Kaikkea sitä elämän varrelle osuukin!

        Joo, kaikkea sitä onkin ja osuu kohdalle.
        Ei mulla nyt mitään vastaan ole, jos ihminen on gay niin hän sitten on gay. Eihän sille mitään voi, miksikä syntyy.
        Mutta tuo heidän "aloitteiden tekeminen" ym käytös on vähän.... No, voisihan sitä hienovaraisempikin olla. Vaikka ei sen puoleen, heissä on varmasti myös hienovaraisia, mutta aika agressiivista monella meno on.
        Onko sellainen tietynlainen röyhkeys sitten heidän piireissään tapana, vai onko tarjonta sitten sen verran vähäisempää, kuin heterokuvioissa, että sitä kumppania on pakko yrittää puoliväkisin tai ketkuilemalla...?
        Rasittava sellainen umpimielisen sitkeä nainenkin on, joka ei millään anna periksi kun toinen sanoo ei, mutta miesten kohdalla vastaavassa tilanteessa itselle ainakin tulee vielä ainakin joku mielikuva aktitilanteesta, mikä kyllä lisää sitä kiusallista mieltä ainakin itselläni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun aikana intissä oli sotilaspastori suuntautunut seksuaalisesti hieman erikoisesti. Varsin erikoinen tyyppi, ihmettelen ammatinvalintaa sotilaspastoriksi.

        No eikös papeissa ole katolisella puolella ja varmaan muuallakin tätä erikoista suuntautumista enempikin..?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, kaikkea sitä onkin ja osuu kohdalle.
        Ei mulla nyt mitään vastaan ole, jos ihminen on gay niin hän sitten on gay. Eihän sille mitään voi, miksikä syntyy.
        Mutta tuo heidän "aloitteiden tekeminen" ym käytös on vähän.... No, voisihan sitä hienovaraisempikin olla. Vaikka ei sen puoleen, heissä on varmasti myös hienovaraisia, mutta aika agressiivista monella meno on.
        Onko sellainen tietynlainen röyhkeys sitten heidän piireissään tapana, vai onko tarjonta sitten sen verran vähäisempää, kuin heterokuvioissa, että sitä kumppania on pakko yrittää puoliväkisin tai ketkuilemalla...?
        Rasittava sellainen umpimielisen sitkeä nainenkin on, joka ei millään anna periksi kun toinen sanoo ei, mutta miesten kohdalla vastaavassa tilanteessa itselle ainakin tulee vielä ainakin joku mielikuva aktitilanteesta, mikä kyllä lisää sitä kiusallista mieltä ainakin itselläni.

        Minullakin aika erikoinen kokemus näihin gay tyyppeihin liittyen, tosin en koskaan tavannut tätä henkilöä.
        Etsin aikoinaan seurustelukumppania ikäisistäni NAISISTA aikakausilehden seuranhakupalstalla koodilla ja nimimerkillä. Sain aika monta vastausta, mutta yksi vastaus oli kyllä ylitse muiden, se oli nuorelta mieheltä ja alkoi; Pate täällä terve.
        Piti oikein kaksi kertaa lukea se kirje, että mitä ihmettä, kaveri on varmaan ymmärtänyt väärin ilmoitukseni.
        Ilmoitus johti kuitenkin ihan mukavaan tulokseen, löysin mukavan vapaan neitosen seurustelukumppaniksi, tiemme kuitenkin erkanivat parin vuoden päästä. Laitoin uudelleen ilmoituksen eri foorumille ja eri nimimerkillä, jossa etsin ikäistäni NAISTA kumppaniksi, niin avatessani vastauskirjeitä, tuli minulle ensimmäisenä; Pate täällä terve!
        Siis tuntui epätodelliselta, että taas sama tyyppi kirjoittelee uudelleen!
        En voinut ymmärtää mitenkään tälläistä, miten joku gay voi kuvitella, että naista etsivä mies olisi kiinnostunut jostain Patesta. Mietin oikein, että kirjoittiko tämä Pate kaikkiin ilmoituksiin epätoivoisesti, vai mikä tässä oli. Minulla on varmaan jopa tallella nämä Paten kirjeet, oli ne niin erikoiset.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan näistä katollisista papeista aika paljon tarinaa.

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005791432.html

        On joo, kai tuo "ala" vetää gay-henkisiä pedofiileja puoleensa. Vielä kun työnantaja näemmä suojelee heitä hyvinkin pitkälle.


    • Anonyymi

      Joskus teineinä oltiin seurusteltu poikaystävän kanssa vielä suht vähän aikaa j totta kai me harrastettiin seksiäkin todella paljon, kun eka kerta saatiin onnistumaan ja oli muutenkin uusi ja miellyttävä asia meille. Olin itsekin jo pitkään odottanut myös sitäkin asiaa, vaikka olin halunnut muutenkin saada poikaystävän.
      No erään kerran olimme meillä, kun mun vanhemmat ja vielä kotona asunut veljeni olivat lähteneet pitkään reissuun ja olimme saaneet luvan olla meillä sen aikaa.
      Pantiin kyllä melki koko ajan, tai no, mutta välillä useitakin kertoja päivässä.
      Ekan parin päivän aikana olimme panneet niin paljon, ettei kolmantena päivänä poikaystävälläni seissytkään kunnolla, kun oli kai niin tyhjä.
      Mutta sitten lepopäivän jälkeen taas touhut alkoivat.
      Olimme paljon alasti sisällä muutenkin, kun se oli nyt mahdollistakin ja eräänä aamuna aamupalaa laittaessa himot iskivät ja päädyimme panemaan keittiössä siten, että menin pöydän päälle makaamaan, nostin jalat poiakystävän olkapäille ja hän alkoi panemaan mua.
      Oli vielä niin kiihkoisssaan, että alkoi rynkyttämään oikein kunnolla ja mä vaan pystyin ottamaan työnnöt vastaan kovaan ääneen voihkien.
      Eikä siinä tullut enää mieleen, että pöytä oli ikkunan ääressä ja verhot auki. Eli näyimme kyllä selvästi ulos.
      Niin tietysti mun bestis oli sinä aamuna päättänyt tulla moikkaamaan meitä oman poikakaverinsa kanssa ja he päätyivät pihaan juuri siinä vaiheessa, kun meillä hommat alkoivat.
      En nyt tiedä, katsoivatko koko esityksen, mutta aika paljon he ehtivät kai näkemään. Olimme vielä ikkunaan nähden sivuttain, joten olivat nähneet senkin, kun poikaystäväni kalu liikkui edestakaisin sisälläni.
      Eivät onneksi tulleet häiritsemään, mutta sitten kun olimme saaneet temput tehtyä ja olin noussut pöydältä pois, niin ovelta kuului koputus. Kiireesti vaatteet päälle ja avaamaan.
      Oli jotenkin oloa vähän, varsinkin kun bestikseni vielä arasti sanoi, että ette vissiin tajunneet, että teidän seksitilanne näkyi ja kuului ulos..?

      • Anonyymi

        Samanlainen tilanne minullakin, kun kesätöissä yhdellä maatilalla, kun tarvitsin yliopisto-opintoihin käytännön kokemusta. Ihan mukava fiilis siellä farmilla, isäntä minua lähes 20 vuotta vanhempi, sellainen nallekarhu. Emäntää siellä farmilla ei ollut, isäntä oli eronnut joitakin aikoja sitten.
        Minun tehtävät piti olla sadonkorjuuseen liittyviä, mutta pitkittyneet sateet sotkivat suunnitelmat, joten tuo isäntä keksi minulle muita töitä, maalasin ja tein jopa remonttia tuon isännän kanssa, vaikka minulla ei ollut juuri mitään kokemusta. Olin naapuri farmillakin töissä välillä.
        Emännän puute näkyi kyllä siellä farmilla, joten tein ruokaa ja pesin vähän pyykkiäkin, kun pesin omat pikkuhousut ja rintaliivit, sekä muita vaatteitani. Isäntä alkoi minua kyllä kiinnostamaan, kun oltiin oltu yhdessä jonkin aikaa, aloin jättämään ihan tarkoituksella rintaliivit pois paidan alta ja muutenkin hieman flirttailin hänelle.
        Yhtenä iltana sitten keittiössä se tapahtui, toimenpiteeni tekivät vaikutuksen ja niin sitä sitten olin keittiön pöydällä pantavana, voi että nautin tilanteesta. Minä oli siinä keittiön pöydällä selälläni ja tuo isäntä pani minua oikein kunnolla, enhän minä tietenkään osannut olla hiljaa, kiljuin orgasmissa ja vinguin. Kyllä se kuului ulos avoimesta ikkunasta ja läheiseen naapuriin, sieltä tuli vanha rouva katsomaan, että onko joku hätä, kun niin kiljutaan. Vähänkös nolotti.

        Vaan siitä se alkoi ja sadonkorjuukin pääsi vauhtiin, sain haettua vielä jatkoaikaa viisumiin pari viikkoa paikalliselta poliisilta. Oli kyllä vaikeaa sitten sieltä kotiin, kun oli oikein pantu sen isännän kanssa se loppuaika. Olin sitten vielä seuraavanakin kesänä siellä samalla farmilla, kun sain viisumin.


    • Anonyymi

      Minun nolo tilanne seksiin liittyen oli vuosia sitten, kun toimin kiinteistövälittäjänä. Olen omasta mielestäni vieläkin hyvännäköinen nainen, mutta silloin vielä nuorempi. Olin vapaa juuri eronneena.
      Sain asiakkaaksi varsin erikoisen ikäiseni miehen, joka oli ostamassa sopivaa omakotitaloa itselleen. Sinänsä ihan tavallinen juttu, mutta tämä mies alkoi ajeluttamaan minulla itseään useammissa kohteissa, mitä meillä tuli minulle myyntiin. Olin aistivinani jonkinlaista ihastumista minuun, mutta minulla ei sellaista tullut missään vaiheessa. Alkoi tulemaan aika kiusallisia tilanteita ja lopulta selvisi, ettei tämä mies pystynyt ostamaan minkäänlaista kiinteistöä ja oli jonkin asteinen kehitysvammainen. Hän kuitenkin alkoi ehdottamaan minulle seurustelusuhdetta, oli täysi työ saada hänet pois luotani.
      Lopulta pääsin hänestä eroon tai niin luulin. Minulle tuli yksi toimeksianto vuosien jälkeen, niin sama peli alkoi uudelleen ja tämä lemmenkipeä mies oli taas vaivoinani. En ollut missään seksisuhteessa hänen kanssaan, mutta jossain vaiheessa pelkäsin jopa tulevani raiskatuksi. Ei hän lopulta ollut väkivaltainen, mutta toivottomasti lemmenkipeä. Noloimpia tilanteita elämässäni.

    • Anonyymi

      Minun noloin tilanne oli opiskeluaikana, kun tienasin rahaa joulupukkina. Keikat meni yleensä ihan hyvin, mutta yhden kerran sattui sellainen yksihuoltajaperhe, jossa äiti oli pienille lapsilleen tilannut minut joulupukiksi. Kait tuo äippä oli hieman viiniä siemaillut siinä aattona, kun oli niin reilulla tuulella. Sain lahjat jaettua ja oli laulut laulettu, niin siinä lähteissä tuo äippä alkoi sopottamaan, että voisiko millään sitä palkkiota hoitaa luonnossa, kun nuo lapset viihtyy noiden lahjojen kanssa vähän aikaa. Minä vähän siinä vielä emmin, niin tuo äippä ehdotti, että saan vielä normaalin rahapalkkion lisäksi, jos se siitä on kiinni, mutta panolle hän nyt haluaa.
      Siinä sitä sitten mentiin viereiseen makuuhuoneeseen panemaan, tuo äippä laittoi oven lukkoon. Siinä sitä sitten pääsin panemaa tuota äippää, mutta ei hän malttanut olla hiljaa orkuissaan ja alkoi huutamaan. Nuo lapset sitten hätääntyi oven takana, että mikä sinulla äiti on, perheen koirakin alkoi ulisemaan.
      Sain sitten siinä kohennella niitä pukin kamppeita ja lähteä vähin äänin siitä huushollista. Tuo äippä kyllä vielä sopotti minulle eteisessä, että voisin tulla heille nuuttipukkina loppiaisen jälkeen, mutta en sitten mennyt.

    • Anonyymi

      sen nolompaa tilannetta ei voi olla kuin se, että järkevällä ikäerolla oleva varattu nuori nainen haluaa antaa ensimnmäistä kertaa muulle kuin omalleen ja kaikki menee pieleen.

      Seuraavana päivänä nainen sanoo puhelimessa ettei haittaa vaikka meni pieleen. Yritetään uudelleen myöhemmin. Toinen ja kolmaskin kerta samaa kuin eka!

    • Anonyymi

      Minun nolo tilanne tuli aikoinaan ollessani kauppaopistossa opiskelemassa. Kaverini Mirkku sai minut innostumaan tanssimisesta, opeteltiin tanssimaan hieman BBG meiningillä, pukeuduttiin seksikkäisiin vaatteisiin ja oltiin pikkutuhmia. Piti olla vaan sellaista viatonta tyttöjen meininkiä.

      Mirkku sai sitten puhuttua meidät keikalle johonkin metsästysmajalle esiintymään hirvipeijaisiin vai mikä se tilaisuus olikaan. Mirkku kyllä kysyi minulta ennen sitä keikkaa, että onhan mulla ehkäisy kunnossa, ihan vaan varmuudeksi jos vaikka tulee jotain saumaa. Olihan mulla pillerit silloin, enkä ajatellut sitä sen enempää.

      Taksilla me sinne metsästysmajalle mentiin ja meillä oli silloin uudet Nokia Ringot, että sanottiin taksille soittavamme meitä hakemaan sieltä keikan jälkeen. Kyllä sitten siellä majalla selvisi se keikan todellinen luonne, nää metsämiehet oli tilanneet omasta mielestään huoria, eikä jotain tanssijoita joutavasti pyörimään seksikkäissä vaatteissa.

      Minä olisin soittanut sen taksin heti meitä noutamaan, mutta Mirkku sanoi, että et jumalauta soita taksia, me saadaan tästä keikasta kolme tonnia, tajuutsä kuinka paljon se on meille rahaa ja pimeesti. Kyllä me se keikka sitten heitettiin hieman muuttuneilla ohjelmilla ja nää äijät maksoi vielä mukavasti ekstraakin, kun jouduttiin taksilla tulemaan sinne metsästysmajalle.

      • Anonyymi

        Meille kävi tyttökaverin kanssa hieman vastaava juttu 2000-luvun alussa, oltiin menossa myöhään syksyllä yksille syntymäpäiville tilattuna esiintymään, mutta mentiin väärään paikkaan. Me mentiin vahingossa jonkun metsästysseuran majalle, kun sen valtatien varrella oli laitettu säkkipimeässä roihutuli merkiksi samalla lailla, mitä oli meille opastettu sinne toiseen tilaisuuteen. Vähän kyllä ihmeteltiin, kun navigaattori ilmoitti liian aikaisin käänny vasemmalle.
        Ne risteykset oli lähekkäin, eikä me tajuttu ajavamme väärään paikkaan, molemmissa oli juhlameininki. Kyllä sitten perillä ihmeteltiin puolin ja tosin, kun oli odotettu hieman toisenlaista. Aika erikoinen sattuma, mutta ei me sinne metsästysmajalle sitten jääty niiden miesten pettymykseksi. Tultiin hieman myöhässä sinne toiseen tilaisuuteen ja naurettiin, että olisi voitu heittää pikaisesti kaksi keikkaa ;D


      • Anonyymi

        Se Nokia RinGo oli "bimbopuhelin" helppo käyttöinen. Mimmikaveri hankki sellaisen aikoinaan joskus 90-luvun puolivälissä. Minulla oli Motorola Flare.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meille kävi tyttökaverin kanssa hieman vastaava juttu 2000-luvun alussa, oltiin menossa myöhään syksyllä yksille syntymäpäiville tilattuna esiintymään, mutta mentiin väärään paikkaan. Me mentiin vahingossa jonkun metsästysseuran majalle, kun sen valtatien varrella oli laitettu säkkipimeässä roihutuli merkiksi samalla lailla, mitä oli meille opastettu sinne toiseen tilaisuuteen. Vähän kyllä ihmeteltiin, kun navigaattori ilmoitti liian aikaisin käänny vasemmalle.
        Ne risteykset oli lähekkäin, eikä me tajuttu ajavamme väärään paikkaan, molemmissa oli juhlameininki. Kyllä sitten perillä ihmeteltiin puolin ja tosin, kun oli odotettu hieman toisenlaista. Aika erikoinen sattuma, mutta ei me sinne metsästysmajalle sitten jääty niiden miesten pettymykseksi. Tultiin hieman myöhässä sinne toiseen tilaisuuteen ja naurettiin, että olisi voitu heittää pikaisesti kaksi keikkaa ;D

        Tuossa on jotain samaa, kun kaverit meni aikoinaan ihan väärään paikkaan. Se oli ollut helluntaiseuran telttakokous jollain maatilalla, olivat menossa häihin soittamaan. Nämä uskovaiset olivat suuttuneet, vaikka ihan inhimillinen virhe oli tullut osoitteessa. Kavereita oli neuvottu väärin. Nämä helluntalaiset olivat lakaisseet kavereiden jäljetkin sieltä teltasta. Ei nämä kaverit olleet ensin huomanneet mitään erikoista, kun hyvin pukeutuneita ihmisiä oli ollut paikalla ja eikä nämä uskovaisetkaan, kun kavereilla kitarat mukana, heidät oli vaan neuvottu sisälle.


    • Anonyymi

      Oli serkkuni Maikin kanssa maalla tätilässä heinätöissä 80-luvun lopulla tuolla Keski-Suomessa. Oltiin jotain 16 vuotiaita kun sain houkuteltua Maikin seuraksi sinne Helvi-tädin maatilalle.
      Mentiin Maikin kanssa linja-autolla sinne ja serkkuni Matti oli meitä vastassa siellä pysäkillä Valmetilla, kun Matti oli saanut vasta traktorikortin. Oli aika ahdasta siellä Valmetin kopissa, me Maikin kanssa istuttiin siellä takana pienellä istuimella ja matkakassit sylissä.
      Oltiin Maikin kanssa laitettu ihan Matin kiusaksi hieman rohkeasti vaatetusta, tissiliivit me tietysti oltiin jätetty pois ja tiukat t-paidat kummallakin. Nähtiin heti, että Matin housun etumus alkoi pullottamaan ja kiusattiin siitä heti kikattaen Mattia, että alkoiko sulla heti seisomaan, kun näet vähän naisen puolta.
      Matti ajoi sitä traktoria monta kilometriä sinne Helvi-tädin maatilalle ja katseltiin sieltä takaa, kuinka meidän jutut vaan paransi tilannetta, housujen etumus pullotti lupaavasti. Kiusattiin Mattia ihan läpällä, että saat sitten hoidella meitä molempia illalla. Matti selvästi punasteli.

      Siellä maatilalla me saatiin Maikin kanssa yläkerrasta huone talon toisesta päästä, Helvi-täti nukkui miehensä kanssa siellä yläkerrassa toisessa huoneessa, Matin huone oli alakerrassa. Helvi-täti meitä vielä valisti illalla, että älkää tytöt kikattako enää kovin myöhään, että Matti saa alakerrassa nukuttua, kun huomenissa pitää jaksaa ajaa paalauskonetta ja ei me tuon Maken kanssa jakseta myöskään kuunnella, jos te oikein kikatatte. Hyvää yötä vaan tytöt!

      Eihän siinä kovin pitkään mennyt, kun Matti kiipesi sinne yläkerran huoneeseen palotikkaita myöten ikkunasta sisälle. Sanoi tulleensa nyt meitä hoitelemaan, ihan varmaan leikillään. Sanottiin, että tule sitten, mutta hiljaa, kun Helvi-täti kävi just varoittelemassa, ettei pidetä mitää ääntä.

      Ei siinä mitään pitänyt olla, hiljaa supistiin vaan toisillemme. Maikki otti sitten siinä puheeksi, kuinka Matilla oli niin hyvät näkymät housuissa päivällä siellä traktorin kopissa, että tekikö Matin niin mieli pillua. Siinä ne jutut meni sitten siihen suuntaan ja alettiin esittelemään Matille ensin paljaita rintojamme, että kummalla on paremmat, ihan vaan kiusallamme. Tilanne vaan meni hurjemmaksi, Maikki halusi nähdä Matin kyrvän ja se oli sen jälkeen menoa. Maikki jo ratsasti Matin päällä, kun Helvi-täti oli kuullut ääntä ja tuli katsomaan, että ettekö te tytöt osaa olla hiljaa, me Maken kanssa ei saada nukutuksi. Joo vähänkös nolotti.

      Oltiin seuraavana päivänä aika vaivautuneita ja odoteltiin Helvi-tädin saarnaa. Yllätyttiin kummasti, kun Helvi-täti kyllä piti meille puhuttelun, mutta antoi sitten pari pakettia kondomeja, huolehtikaa nyt ainakin ehkäisystä. Sen verran on sanottava, että hän oli meille aika jojaali, ei puhunut mitään minun ja Maikin vanhemmille, mutta vannotti, ilman ehkäisyä ette kyllä toisianne pane.

      • Anonyymi

        Panin 24 vuotta nuoremman naisen työpaikalta raskaaksi. Nainen oli 27 vuotias ja naimisissa pomon pojan kanssa. Naitiin useita kertoja ja estoton oli. Noloa oli osallistua vauvalahjan keräykseen eikä nuori aviomies tiedä vieläkään, että vanhempi ori siitti kiltin oloisen rouvan raskaaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Panin 24 vuotta nuoremman naisen työpaikalta raskaaksi. Nainen oli 27 vuotias ja naimisissa pomon pojan kanssa. Naitiin useita kertoja ja estoton oli. Noloa oli osallistua vauvalahjan keräykseen eikä nuori aviomies tiedä vieläkään, että vanhempi ori siitti kiltin oloisen rouvan raskaaksi.

        Panin minäkin aikoinaan erään pastorin rouvan paksuksi, tosi erikoinen juttu kaikkineen. Olin tulossa 80-luvun lopulla Kainuusta sukulaisten luota tänne etelään loppukesällä ja jonkun tapahtuman vuoksi ajelin syrjäisempää kiertotietä.
        Sain sieltä kyytiini kaksi naista marjasankoineen liftaamasta, heidän auto oli mennyt rikki mökkitiellä. Nuorempi naisista oli pastorin rouva ja vanhempi seurakuntasisar neiti.
        Kovin kauna en ajanut, kun näiden naisten puheet kävi aika rohkeiksi, ei olisi uskonut uskovaisia naisia olevan. Pastorin rouva teki kyllä selväksi, että tuo seurakuntasisar on neiti ja oman väljähtyneen seksielämän, kerran viikossa lauantaina saunan jälkeen seksiä yhdessä asennossa, eikä ehkäisyä oltu käytetty, ei ollut tullut raskaaksi.
        Pastorin rouva jäi ensin pois kyydistä siinä pappilan risteyksessä ja kun annoin hänelle maasturini perästä niitä marjasankoja hänelle, niin hän antoi siinä sitten puolestaan pillua maasturin takaluukun päällä. Oli se yllättävä veto, sanoi vaan, ettei ehkäisystä tarvitse välittää, laske sisään vaan.
        Vein sitten tuon seurakuntasisaren vielä kotiinsa ja sain häneltäkin aivan mahtavaa seksiä, tosin ilman yhdyntää. Tapailin vielä tuota seurakuntasisarta myöhemminkin ja minulle tuli niissä tapaamisissa sellainen tunne, että minun spermaani taidettiin käyttää tuon pastorinrouvan hedelmöitykseen tai varmistukseen. Sain sitten seuraavana jouluna Kuopion postileimalla joulukortin kuoressa, jossa oli kuva ultraäänitutkimuksesta, käsitin siitä pastorin rouvan olevan raskaana.
        Noloa tässä on, että en ole voinut poikaani tavata, hänellä on jo omiakin lapsia ja hyvä ammatti. Olen vain hieman sivusta seurannut hänen elämää, kun minulla ei ole vielä virallisesti lapsenlapsia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Panin minäkin aikoinaan erään pastorin rouvan paksuksi, tosi erikoinen juttu kaikkineen. Olin tulossa 80-luvun lopulla Kainuusta sukulaisten luota tänne etelään loppukesällä ja jonkun tapahtuman vuoksi ajelin syrjäisempää kiertotietä.
        Sain sieltä kyytiini kaksi naista marjasankoineen liftaamasta, heidän auto oli mennyt rikki mökkitiellä. Nuorempi naisista oli pastorin rouva ja vanhempi seurakuntasisar neiti.
        Kovin kauna en ajanut, kun näiden naisten puheet kävi aika rohkeiksi, ei olisi uskonut uskovaisia naisia olevan. Pastorin rouva teki kyllä selväksi, että tuo seurakuntasisar on neiti ja oman väljähtyneen seksielämän, kerran viikossa lauantaina saunan jälkeen seksiä yhdessä asennossa, eikä ehkäisyä oltu käytetty, ei ollut tullut raskaaksi.
        Pastorin rouva jäi ensin pois kyydistä siinä pappilan risteyksessä ja kun annoin hänelle maasturini perästä niitä marjasankoja hänelle, niin hän antoi siinä sitten puolestaan pillua maasturin takaluukun päällä. Oli se yllättävä veto, sanoi vaan, ettei ehkäisystä tarvitse välittää, laske sisään vaan.
        Vein sitten tuon seurakuntasisaren vielä kotiinsa ja sain häneltäkin aivan mahtavaa seksiä, tosin ilman yhdyntää. Tapailin vielä tuota seurakuntasisarta myöhemminkin ja minulle tuli niissä tapaamisissa sellainen tunne, että minun spermaani taidettiin käyttää tuon pastorinrouvan hedelmöitykseen tai varmistukseen. Sain sitten seuraavana jouluna Kuopion postileimalla joulukortin kuoressa, jossa oli kuva ultraäänitutkimuksesta, käsitin siitä pastorin rouvan olevan raskaana.
        Noloa tässä on, että en ole voinut poikaani tavata, hänellä on jo omiakin lapsia ja hyvä ammatti. Olen vain hieman sivusta seurannut hänen elämää, kun minulla ei ole vielä virallisesti lapsenlapsia.

        Huono tarina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huono tarina.

        Huonosti kirjoitettu, en osannut kirjoittaa niin hyvin, kuin sinä osaat, mutta tarina on tosi. Sellaista tarinaa et keksi, etteikö elävästä elämästä vielä hurjempi löydy. Oli tuo niin erikoinen, että ei minun elämässä varmaan toista vastaavaa tule. En ole koskaan kertonut tätä vaimolleni ja tyttärilleni.


      • Anonyymi

        Tädeillä on ymmärrystä vanhempia enemmän. Ovat kuin kakkosäitejä, ilman äidin kasvatus vastuita. 80 luvulla napsahti kun kävimme serkun luona kesän viettämässä. Neljä viikkoa oltiin siellä teltassa paitsi sadeöinä ja minä, minua pari vuotta nuorempi serkku ja minua kuusi vuotta vanhempi sisko seikkailtiin teltassa ja tietysti metsissä ja eri piharakennuksissa lääkärileikkejä leikkien. Sisko tiesi varmat päivät ja antoi sitten meidän kahden laueta surutta sisälle. Nautittiin ja naitiin aivan täysillä se kesä ja eihän me pojat mistään poisvedoista ymmärretty vaan tultiin pilluun muutaman kerran yllättäen varmojen päivien jälkeen ja myös kuukautisten jälkeen jolloin ei oltu voitu sotkun vuoksi naida. Täti oli kaikki nämä kuullut kun sisko oli kieltänyt meitä taas ruikkimasta sisälle. Muutama päivä ennenkuin meidän vanhempienkin piti tulla sinne pariksi viikoksi, täti otti siskon puhutteluun. Oli kuulemma viikon miettinyt mitä oikein sanoisi. Me pojat ei tiedetty siitä mitään mitä sisko ja täti oli jutelleet. Leikit ei loppuneet, vaan täti vain oli kehottanut olemaan yhdyntöjen kanssa varovainen. Ei oltu, kun ei ymmärretty. Kyllä ulos vedettiin mutta spermat lensi pillulle kun ei teltan lattialle tai makuupussiin kukaan niitä halunnut ja seksi jatkui ilman pyyhkimistä, niin että se tuore mäihä lipsui välissä monta kertaa ja lisää tavaraa vain tuli. Pari viikkoa sen jälkeen täti otti siskon taas puhutteluun ja kaikki oli hyvin, kuukautiset oli alkaneet, oli vedetty pois jne. Syksyllä vielä erikseen soitti siskolle ja kysyi että oliko kuukautiset tulleet vai tarvitsiko hän tukea sitä varten. Ei ollut, eikä tulleet pitkään aikaan. Serkusta tuli isä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Panin 24 vuotta nuoremman naisen työpaikalta raskaaksi. Nainen oli 27 vuotias ja naimisissa pomon pojan kanssa. Naitiin useita kertoja ja estoton oli. Noloa oli osallistua vauvalahjan keräykseen eikä nuori aviomies tiedä vieläkään, että vanhempi ori siitti kiltin oloisen rouvan raskaaksi.

        Lähdin kotikylästäni yli 20 vuotta sitten opiskelemaan, en nyt ollut syntyperäinen "kyläläinen", mutta meni siellä nyt 14v mun elämästäni. Reilu parikymppinen olin kun häivyin sieltä.
        Loppuvaiheessa mulla oli 2-3kk kestänyt suhde erääseen mua vanhempaan rouvaan, jolla oli 2 lasta jo ennestään ja jotkut kyllä juorusivat jo toisestakin, että olisi pettämällä hankittu. Mutta tiedä sitten, virallisesti olivat ainakin aviomiehen kumpikin.
        Mä nyt oikeastaan lähdin 2 syystä siihen suhteeseen, ensinnäkin mun aiempi suhde oli päättynyt hieman ennemmin ja ihan exän uskottomuuteen ym ikävään käytökseen ja mua vitutti se koko homma tosi paljon.
        Tällä rouvalla taasen oli jotain suhdekriisiä päällänsä ja silloin kyllä sanoi, että kyllä heillä on liiton aikana ollut aika usein muitakin kumppaneita molemmilla.
        Ja toinen syy suhteeseen oli se, että tämä rouva oli hiton mukava ja kaikin puolin muutenkin mahtava ihminen.
        Poislähtöni oli jo tuolloin varma, mutta sanoinkin, että jos tilanne olisi eri kuin mitä se nyt on, eli jos hän olisi sinkku ja mä jäämässä, niin oltaisiin ihan varmasti pari. Mutta että en ollut nyt lähtemässä mihinkään pysyvään juttuun, koska lähtöni oli se kaikista tärkein asia mulle silloin ja se sopi hänelle.
        No kuitenkin, me heilasteltiin se 2-3kk lähtööni asti. Seksi oli aika pienessä osassa välejämme, mutta pantiin kyllä aika hiton kiihkeästi sitten, kun pantiin.
        Ja hän oli aika villi ja vilkas niissä puuhissa, vieläkin varmaan vauhdikkainta seksiä mitä olen keneltäkään saanut. Sanoi joskus, että hän ei tällaista mieheltään saa ja hän haluaa välillä jotain muutakin kuin konservatiivista touhua.
        Ja tosiaan pantiin aika huoletta ja enhän mä mitään kortsujakaan miettinyt, jotenkin ajattelin että kai nyt lapsia saanut nainen kiertonsa tuntee ja käyttäytyy sen mukaan. Ja olihan se ehkä alitajuntaisesti mielessä, että mä en enää vuoden vaihteen jälkeen ole maisemissa. Tosin käryn käymistä sillä lähinnä puolustelin itselleni, että ihan sama miten käy, mutta kuitenkin.
        Kaikki meni ok ja nähtiinkin vielä pari kertaa hieman lähtöni jälkeen, kun kävin vanhoilla kulmilla. Seksiä ei harrastettu enää, mutta muuten oli ihan mukavia hetkiä.
        Mutta sitten kuulinkin eräältä yhteiseltä tutulta/kaverilta, joka tiesi myös meidän puuhista ennen mun lähtöäni, että tämä nainen oli raskaana ja laskettu aikakin sopi kyllä hiton hyvin yhteen tuon meidän suhteen kanssa. Tosin hän oli myös kaiketi käsittääkseni pannut myös miehensäkin kanssa joitakin kertoja samoihin aikoihin.
        Sitä nyt ei tiedä satavarmaksi, mutta on ainakin todella mahdollista, että multa jäi muksu jälkeen kotikylään vähän niinkuin jäähyväislahjana tai jonain muistona noista ajoista, kun vielä elelin siellä.
        En ole ollut tähän naiseen ollut missään yhteydessä enää 2002 jälkeen enkä ole käynytkään siellä ainakaan 12 vuoteen.
        Sen verran kyllä kuulin hänestä, että olisi eronnut silloisesta miehestään, mutta se onkin ainoa tieto tämän 3. lapsen lisäksi hänestä.
        Mutta no, on joko päätynyt myöskin tämän ex-miehen nimille tai kulkee luokassa isä tuntematon, jos nyt on minun alulle laittama....
        Tosin joskus kyllä mietin asiaa silloin tällöin ja tekisi mieli kyllä selvitellä asiaa, mutta aina olen ajatellut kuitenkin, että parempi vaan antaa olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähdin kotikylästäni yli 20 vuotta sitten opiskelemaan, en nyt ollut syntyperäinen "kyläläinen", mutta meni siellä nyt 14v mun elämästäni. Reilu parikymppinen olin kun häivyin sieltä.
        Loppuvaiheessa mulla oli 2-3kk kestänyt suhde erääseen mua vanhempaan rouvaan, jolla oli 2 lasta jo ennestään ja jotkut kyllä juorusivat jo toisestakin, että olisi pettämällä hankittu. Mutta tiedä sitten, virallisesti olivat ainakin aviomiehen kumpikin.
        Mä nyt oikeastaan lähdin 2 syystä siihen suhteeseen, ensinnäkin mun aiempi suhde oli päättynyt hieman ennemmin ja ihan exän uskottomuuteen ym ikävään käytökseen ja mua vitutti se koko homma tosi paljon.
        Tällä rouvalla taasen oli jotain suhdekriisiä päällänsä ja silloin kyllä sanoi, että kyllä heillä on liiton aikana ollut aika usein muitakin kumppaneita molemmilla.
        Ja toinen syy suhteeseen oli se, että tämä rouva oli hiton mukava ja kaikin puolin muutenkin mahtava ihminen.
        Poislähtöni oli jo tuolloin varma, mutta sanoinkin, että jos tilanne olisi eri kuin mitä se nyt on, eli jos hän olisi sinkku ja mä jäämässä, niin oltaisiin ihan varmasti pari. Mutta että en ollut nyt lähtemässä mihinkään pysyvään juttuun, koska lähtöni oli se kaikista tärkein asia mulle silloin ja se sopi hänelle.
        No kuitenkin, me heilasteltiin se 2-3kk lähtööni asti. Seksi oli aika pienessä osassa välejämme, mutta pantiin kyllä aika hiton kiihkeästi sitten, kun pantiin.
        Ja hän oli aika villi ja vilkas niissä puuhissa, vieläkin varmaan vauhdikkainta seksiä mitä olen keneltäkään saanut. Sanoi joskus, että hän ei tällaista mieheltään saa ja hän haluaa välillä jotain muutakin kuin konservatiivista touhua.
        Ja tosiaan pantiin aika huoletta ja enhän mä mitään kortsujakaan miettinyt, jotenkin ajattelin että kai nyt lapsia saanut nainen kiertonsa tuntee ja käyttäytyy sen mukaan. Ja olihan se ehkä alitajuntaisesti mielessä, että mä en enää vuoden vaihteen jälkeen ole maisemissa. Tosin käryn käymistä sillä lähinnä puolustelin itselleni, että ihan sama miten käy, mutta kuitenkin.
        Kaikki meni ok ja nähtiinkin vielä pari kertaa hieman lähtöni jälkeen, kun kävin vanhoilla kulmilla. Seksiä ei harrastettu enää, mutta muuten oli ihan mukavia hetkiä.
        Mutta sitten kuulinkin eräältä yhteiseltä tutulta/kaverilta, joka tiesi myös meidän puuhista ennen mun lähtöäni, että tämä nainen oli raskaana ja laskettu aikakin sopi kyllä hiton hyvin yhteen tuon meidän suhteen kanssa. Tosin hän oli myös kaiketi käsittääkseni pannut myös miehensäkin kanssa joitakin kertoja samoihin aikoihin.
        Sitä nyt ei tiedä satavarmaksi, mutta on ainakin todella mahdollista, että multa jäi muksu jälkeen kotikylään vähän niinkuin jäähyväislahjana tai jonain muistona noista ajoista, kun vielä elelin siellä.
        En ole ollut tähän naiseen ollut missään yhteydessä enää 2002 jälkeen enkä ole käynytkään siellä ainakaan 12 vuoteen.
        Sen verran kyllä kuulin hänestä, että olisi eronnut silloisesta miehestään, mutta se onkin ainoa tieto tämän 3. lapsen lisäksi hänestä.
        Mutta no, on joko päätynyt myöskin tämän ex-miehen nimille tai kulkee luokassa isä tuntematon, jos nyt on minun alulle laittama....
        Tosin joskus kyllä mietin asiaa silloin tällöin ja tekisi mieli kyllä selvitellä asiaa, mutta aina olen ajatellut kuitenkin, että parempi vaan antaa olla.

        Vähintäänkin mahdollista, mahdollisuudethan on fifty-fifty jos tosiaan on pannut myös oman miehensä kanssa samoihin aikoihin, kun antoi sinullekin pillua.
        Ehkä alkoi kanssasi suheeseen silläkin, etä halusi varmistella omaa raskauttaan...?
        Siis jos halusi vielä vikka kolmannen lapsen ja siitä heidän ongelmansa johtuivatkin tai jos ajatteli uuden laspen parantavan avioliittoaan?
        Kyllähän naisilla usein on taka-ajatuksiakin noihin sivusuhteisiinsa liittyen, harvoin syynä on 100-prosenttisesti se, että vieras mies on niin tolkuttoman ihana ja vastustamaton. Ei millään pahalla.
        Tai voihan noissa olla jotain valtataisteluakin kyseessä.. Lähinnä ajattelin sitä, kun on pieni kylä kyseessä, niin kaikki varmaan tuntee toisensa ja jos heillä oli vaikka jotain kismaa exäsi kanssa.. Monesti naiselle tulee sellainen "taistelufiilis", eli jos on nokkapokkaa jonkun naisen kanssa, niin helposti käy niin, että naiselle tulee mieli että "Nainpahan sun miestäsi sitten jos näpäyttäminen ei muuten onnistu".


    • Anonyymi

      Minulla vaan tälläinen, oltiin poikakaverin kanssa matkalla 1979 Juvalle maatalousnäyttelyyn uudella autolla tai ei se uusi ollut, mutta juuri hankittu. Satoi aika paljon ja käännyttiin sinne Juvalle, auton lasitkin oli hieman huurussa.
      Olin siinä pitkä ajomatkan aikana välillä hiplannut poikaystävän reittä ja oltiin heitetty aika huoletonta juttua seksin suuntaan. Niin siinä ennen Juvan kirkonkylää poikaystävä pysäytti auton siihen tiensivuun ja alettiin siinä pussailemaan, ei me katsottu sen tarkemmin sitä paikkaa siinä tien vieressä, kun ne sivulasitkin oli sen sateen vuoksi huurussa.
      Me ei siinä päästy oikein alkua pitemmälle, kyllä poikaystävän sormet oli jo minun pillussa ja minulla pillu märkänä ja huokailin siinä, niin sitten se tuli. Ihan järkyttävä TATATA TATATA TATATA, vittu että säikähdettiin! Poikaystävä veti sormet mun pillusta salamana, että mitä vittua! Ja taas ihan järkyttävä TATATA TATATA TATATA, että auton lattiamatto pöllysi ja koko auto tärisi. Sitten tuli ihan hiljasta. Ihan varovasti avasin sitä repsikan puoleista huuruista ikkunaa, niin siinä ihan tien vieressä oli joku armeijan osasto ampumassa konekiväärillä lyhyitä sarjoja. Poikaystävä sanoi niiden ampuneen räkäpäillä. Tuli vielä uusi sarja TATATA TATATA TATATA, kyllä me siitä lähdettiin, hieman jälkeen sitä naurettiin. Hieman nolotti, varmaan nää sotilaat ampui ihan piruuttaan, kun me siihen kohdalle pysäytettiin.
      Jos joku niistä ampujista muistaa sen keltasen Toyotan ja lukee tätä, niin me siinä oltiin.

    • Anonyymi

      Opiskelin aikanaan toisella paikkakunnalla ja löysin sieltä tyttyöystävänkin, oltiin useampikin vuosi kimpassa kaikkinensa loppuviimeksi.
      Oltiin molemmat hieman yli parikymppisiä suhteen alkaessa ja olihan se aika kiihkeätä ensihuumassa.
      Erään kerran hän oli tullut käymään jotain 16v ikäisen luokkakaverinsa kanssa soluasuntoon käymään, missä asuin sillä hetkellä yksin.
      No, meitä alkoi tyttöystävän kanssa panettamaan ja mentiin kiireesti panemaan mun huoneeseen, kun hänen luokkakaverinsa meni vessassa käymään.
      No ei siinä muuta, mutta meillä oli ovi jäänytkin auki, tai no, se oli vanha klenkku, mikä alkoi avautumaan itsekseen, jos sitä ei oikein kunnolla kolauttanut kiinni. Mutta ei me sitä siinä vaiheessa oikein tajuttukaan varmistaa, että se menee ja pysyy kunnolla kiinni, sen verran oli kiire päästä naimaan.
      Ja olkkarista näki suoraan mun sängylle, missä aloimme panemaan ja tämä luokkakaveri olikin tullut sillä välin takaisin sohvalle istuskelemaan ja nähnyt koko homman, oli kai oikein tarkoituksella katsellutkin meidän puuhaa, minkä kuulin itsekin myöhemmin.
      Uteliaisuuttaan kai, hän oli vielä käsittääkseni neitsyt silloin.
      Vaikka oli kai vähän ollut myrtsikin, kun olimme painelleet panemaan kesken kaiken, mutta kuitenkin.
      Oli jälkeenpäin kysellytkin jotain mun tyttökaverilta.
      Lähinnä kai sitä, kun oli nähnyt mun erektionkin siinä vaiheessa kun nousin tyttöystävän päälle ja oli ihmetellyt sen kokoa ja sitä, että kuinka se mahtuu mun tyttöystävään ja miltä se tuntuu, eikö se satu tai jotain... Vaikka ei mulla nyt mikään jättimakkara ole, mutta kai se kokemattoman silmään vaikutti isolta.
      Tyttöystävää oli alkanut huvittamaan koko jutustelu ja oli kai joutunut välillä pidättelemään tosissaan nauruansa niiden kysymysten vuoksi, mutta oli kyllä kai vastaillut ihan asiallisesti niihin.
      Oli mullakin seuraavat viikot aika vaikeata olla tämän tytön seurassa. Nolotti kylläkin enempi, mutta silti. Ei nyt sentään pyytänyt antamaan "jättimunaani" hänellekin.

    • Anonyymi

      Oltiin poikakaverin kanssa hänen autollaan aikoinaan lauantaina ajelemassa H****lassa kaupungin laitamille vähän syrjempään, sellainen lammen ranta. Piti olla rauhallinen paikka harrastaa seksiä.
      Olikin joku ulkoilureitti siinä ja vähän ajan päästä tuli jotain koiranpissattajia koputtelemaan ikkunoihin, kun lasit huurussa, onko kaikki kunnossa. Sitten siihen tuli vielä poliisit maijallaan ja puhalluttivat poikaystävän. Hieman ne poliisit hymyili tilanteelle, kun minä peittelin paljaita tissejäni. Nolotti, kun tuttuja poliiseja.

    • Anonyymi

      Tää ei nyt varsinaisesti mulla tapahtunut, mutta aika nolo tilanne oli aikoinaan, kun olin joulupukkina heittää keikkaa.
      Oli ihan uusi omakotialue ja sinne oli tilattu pukkikeikka, niin olin juuri kävelemässä sinne tilattuun taloon, auton olin jättäny kauemmaksi läheiseen risteykseen, niin eikö sieltä talosta heitetty munasillaan oleva mies ulos lumihankeen ja vaatteet sitte hänen perään.
      Katselin siinä ihmeissäni, että silleen. Tää kundi keräsi siinä munasillaan kamppeitaan lumihangesta, kun aloin soitteleen ovikelloa. Oli hieman jännä tunne, että mikähän on vastaanotto joulupukilla, että tuleeko kuinka turpiin ovea avatessa.
      Ovea tuli avaamaan talon isäntä ja hieman tää vilkuili siihen pihalle. En sitten viittiny sanoa, että kyllä se nakupelle siitä lähti nilkuttamaan kamppeineen. Muuten pukkikeikka meni ihan hyvin kaksi pientä tyttöä oli lahjoja ja joulupukkia odottamassa ja aivan upea blondi perheen äitinä. Siinä jaettiin porukalla lahjoja, kun joulupukilla oli jo näkö niin huonona, että tarvi apua. Laulut laulettiin ja pääsin lähtemään.
      Siinä lähtiessä ja isännän maksaessa sovittua palkkiota eteisessä sain hieman valaisua tuohon episodiin. Tän isännän veli oli alkanut kuputtelemaan saunan jälkeen tuota isännän vaimoa ja olivat yhdessä pistäneet setämiehen raittiiseen, kun tää ei ollut saanut vaatteita päälleen, vaan oli pipetti pystyssä ollut pienten lasten nähtävillä.
      Sitä muuten joulupukkina näkee monenlaista, kun on enempi keikkaa heittäny.

      • Anonyymi

        Joo, tosiaan näkee ja kokee monenlaista joulupukkina. Kun tuolla aiemmin jotkut oli kirjoittaneet näistä gay tyypeistä, niin minulle kävi, että tälläiset tyypit oli tilanneet minut joulupukiksi. Siis isot äijät ja ne lahjat sitten. En ymmärtänyt alkuunkaan!
        Kyllä tuli oppia kerrasta taas siihenkin hommaan, että tilauksia vastaan ottaessa osasin kysyä lasten iät tarkkaan ja muunkin ohjelman.
        Joskus kyllä sai emänniltä pillua pukkikeikalla, oli niissäkin noloja tilanteita tavallaan, kun niitä emäntiä näki sitten myöhemmin kaupassa asioimassa. Tuli mieleen ne tilanteet, miten tuotakin emäntää tuli naitua jossain verkkovarastossa.


    • Anonyymi

      Pikkujoulut ne vasta nolotti, kun firman pikkujouluissa vedin ilmaista viinaa tolkuttomasti ja kontrolli petti täysin. Minua pantiin edestä ja takaa, otin suihin ja vaikka mitä siellä saunatiloissa. Kyllä oli pillu hellänä seuraavana päivänä, kun kankkusessa kotona ihmettelin tekosiani. Maanantaina vasta oli noloa kävellä toimistolle tuli aika vinkeitä ilmeitä. Onneksi ei mitään enempi tullut niistä pikkujoulusta, mitä nyt maine kasvoi.

      • Anonyymi

        Pikkujouluissa minullakin se noloin tilanne, innostuin jakamaan pimsesteriä oikein urakalla, kun sai ilmaista viinaa firman piikkiin. Kyllä siinä monella muullakin oli selittämistä niiden pikkujoulujen jälkeen, minä sentään vapaa neiti ihminen, mutta ukkomiehet siellä minuakin rynkytti. Ja yksikin rouva oli monen pantavana, silläkin petti kontrolli. Kyllä niistä pikkujouluista riitti puhuttavaa, kun satiaisia saatiin vielä muistoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pikkujouluissa minullakin se noloin tilanne, innostuin jakamaan pimsesteriä oikein urakalla, kun sai ilmaista viinaa firman piikkiin. Kyllä siinä monella muullakin oli selittämistä niiden pikkujoulujen jälkeen, minä sentään vapaa neiti ihminen, mutta ukkomiehet siellä minuakin rynkytti. Ja yksikin rouva oli monen pantavana, silläkin petti kontrolli. Kyllä niistä pikkujouluista riitti puhuttavaa, kun satiaisia saatiin vielä muistoksi.

        Oli sekin noloa kun pikkujouluissa panemani mies oli samana jouluna joulupukkina. Tunnistin silmälasien ja parran takaa tutut kasvot ja punastuin kauttaaltaan kun olin ulkona selvittämässä miten jouluillan hetki kuluisi. Lapset eteisessä ujostelivat pukkia ja miestänikin vähän ujostutti se tilanne. Minä jouduin änkyttämään kuinka olin tavannut ulkona pukin ja sitten olohuoneessamme säestämään mitkä lahjat kuuluivat kenellekin. Olin panikoinut, mutta sitten pukki vielä lauloi lasteni kanssa ja siinä hetkessä alkoi sydämeni sulaa kun pukin pehmeä ääni soi kauniisti lasten tahtiin. Kiihottuneena mutta paniikissa olin odottanut että vierailu loppuisi ja pääsisin maksamaan palkan ja eroon joulupukista. Mutta laulun jälkeen kun pääsimme huushollista ulos, halusin maksaa myös pillullani, tai halusin hänen maksavan paniikistani tulemalla pilluuni. Harvoin olen sellaista halua kokenut. Oli pakko saada mies tulemaan sisääni. Yritin änkyttää jopa että milloin hän pääsisi töistä ja yritin keksiä jotain tekosyytä poistua kotoa yöksi. Mies ei pystynyt jättämään keikkoja välistä. Siinä vaiheessa en enää pystynyt tokaisemaan kuin että olin aivan märkä ja pyllistin varaston oven suuta vasten pakkasillassa, mekko lanteilla ja pukki heitti mahatyynyn pois ja työntyi pilluun. Onneksi pihavalot eivät heittäneet meistä varjoja pihaan päin. Mieheni piti lapsista huolta ja avasi lahjoja ja me luistelimme korkkareilla ja pukin saapikkailla varaston nurkalla ja onneksi se ihana kulli pian sykkien pillussani. Sain orgasmin kun mies alkoi suihkuttamaan pilluuni. Hetken verran vielä juttelimme seinän varjossa piilossa mieheni ja lastemme silmiltä ja sitten riisuin pikkuhousuni ja pyyhin valuvan sperman niihin ja kävelin pukkia saatellen pihatielle ja heitin uudet pikkuhousut roskasäilöön. Pari viikkoa aiemmin olin ollut kollegan ja kollegan innoittamana tämän saman miehen kanssa toimistossani pöydällä pillu paljaana makaamassa ja molemmat upeat miehet olivat täyttäneet sen ensin aluejohtajien terveisten aikaan ja myöhemmin kaikki yhä halukkaina, vielä ennen kotiin lähtöä. En ollut edes kovin humalassa vaikka kotona näyttelin että olin juonut liikaa ja kiirehdin suihkuun pesemään pilluni ennenkuin mieheni keksi pyytää seksiä. Seksin mieheni kanssa sen jälkeen tuntui hyvältä.


    • Anonyymi

      Minun noloin tai erikoisin tilanne tapahtui ulkomailla 90-luvun alussa, kun olin ulkomaalaisen tyttöystäväni kotona ja olimme sunnuntaiaamuna sängyssä rakastelemassa. Olimme juuri saamassa orgasmia kumpikin, niin kuului aivan järkyttävä pamaus ja koko talo tärisi.
      Tunnelma siinä kyllä lässähti ja aloimme kumpikin kuuntelemaan, tuleeko lisää jotakin. Ei kuulunut mitään, ei hälytysajoneuvoja, ei valitusta kadulta, ei mitään muutakaan.
      Vähän pelättiin kuitenkin, kun ei tiedetty mikä pamaus se oli. Avattiin kuitenkin radio ja alettiin tekemään aamiaista, ei jatkettu enää sängyssä mitään, kyllä se niin pelotti.

      Radiossa kuulutettiin hetken päästä, että kadulla aivan lähellämme oli räjäytetty pommi ja ikkunoita oli rikkoutunut, muuta ei tiedotettu. Oli se erikoinen juttu.

    • Anonyymi

      Sain 2000-luvun alussa kurssikeskukselta noroviruksen, kun ruokalan keittäjä oli tullut sairaana töihin. En vielä tiennyt tuota ja sitä, että olen altistunut norovirukseen. Miesystäväni oli tulossa luokseni viikonlopuksi, siinä siis asetelma.

      Asunnossani ei ollut kunnon parisänkyä, joten petasin meille lattialle patjat. Olimme olleet pitkään erossa, joten aloitimme heti niiden patjojen käytön päästyäni kurssikeskukselta kotiin käytyämme ensin kumpikin suihkussa. Miesystäväni nuoli vielä pilluani jo suihkussa, että kiihotuin todella. Vaan sitten se norovirus teki tehtävänsä, kun rakastelimme niiden patjojen päällä, minä miesystäväni kyrvällä ratsastamassa. Yritin lähteä siitä kiireesti vessaan, mutta en ehtinyt, kun oireet tulivat niin äkisti ja siitä lattialta oli vaikea ponnistaa, minulta alkoi tulemaan molemmista päistä. Tarvitseeko enempiä selittää noloa tilannetta.
      Ei mennyt siitä kovin pitkään, kun miesystäväni alkoi olemaan noroviruksen kourissa. Siinä sitä sairastettiin molemmat koko viikonloppu, eikä paljoa seksiä harrastettu.

    • Anonyymi

      Olin nuorena kollina kesätöissä paikallisessa osuuskaupassa rautakaupan puolella ja yksi tuttu tyttö oli samana kesänä kemppariosastolla töissä. Meillä oli siinä useiden viikkojen ajan silmäpeliä, vaikka tällä tytsyllä oli kundikaveri.
      Tää kauppa oli vanha ja sokkeloinen, alakerrassa oli henkilökunnan sosiaalisia tiloja ja maalivarasto, siellä oli ollut joku vesivahinkokin joskus. Mentiin sitten yhtenä ruokatuntina tän tytsyn kanssa sinne maalivaraston puolelle, kun siellä harvemmin kukaan kävi täydentämässä yläkerran maaliosastoa. Ja se täydentäjä oli aina minä kesätyöntekijänä, joten ei sinne kukaan tulisi.
      Aikamme siellä toisiamme kähmittyämme ja esileikkiä harrastettuamme aloin naimaan oikein kunnolla tätä tytsyä isojen ulkomaalipurkkien päällä. Siinä oli sopivasti pahviakin tuon tytsyn selän alle ja eikun höpsötintä pimppiin oikein urakalla.
      Hyvin meni muuten, oli kliimaksi lähellä kun yksi iso maalipurkki meni rikki sen tytsyn alla. Jestas mikä roiskaus ja tää tytsy alko valumaan sen pahvin päältä, sitä lateksimaalia levisi minun jaloille farkkuihin ja joka paikkaan. Täysi katastrofi!
      Jotenkin me siitä selvittiin, kun sitä maalia oli molempien työtakeissa ja minun farkut aivan maalissa.
      Jälkeenpäin selvisi, että se vesivahinko oli ruostuttanut niitä maalipurkkeja muitakin ja niitä alkoi leviämään sekoituskoneessa. Jotenkaan rautaosaston hoitaja ei oikein uskonut minun selitystä, että olin vaan hakemassa täydennystä yläkerran maalivarastoon, kun tän tytsyn vaatteetkin oli siinä lateksimaalissa.

      • Anonyymi

        Heheee... Tästä tuli mieleen kummisetäni kertomaa sodan ajalta, kun hän oli töissä ennen jatkosotaan joutumistaan Pohjanmaalla osuuskaupan varastolla. Siellä varastolla oli ollut kananmunia ja niiden saantia oli rajoitettu säännöstelyn vuoksi. Yksi nuori tyttö oli pääliikkeestä laitettu anelemaan niitä kananmunia sieltä varastosta ja hän oli käyttänyt naisellisia konstejaan niiden kananmunien saamiseksi. Heidät oli sitten yllätetty kesken kaiken, kun tuon osuusliikkeen johtaja oli tullut yllättäen paikalle sinne varaston konttoriin ja oli huutanut; Mitäs peliä täällä pidetään!
        Tuosta nuoresta tytöstä tuli myöhemmin kummisetäni vaimo, kun kumpikin selvisi sodasta hengissä monien vaiheiden jälkeen. Monta kertaa kuulin tämän tarinan heiltä vuosien varrella.


    • Anonyymi

      Joskus uimarannalla innostuin panemaan tyttöystävääni laiturilla.
      Herättiin sinä aamuna tosi aikaisin ja olin ollut aamusta asti aika hiton himokas, mutta ei tullut pantua ennen uimaan menoa.
      Oltiin vielä tosi aikaisin rannalla, eikä muita ollut vielä paikalla.
      Tyttöystävä sitten istui laiturin päässä jalat sopivasti levällään ja koukussa, kun olin nousemassa tikkaita pitkin laiturille ja siinä vaiheessa mua alkoi himottamaan ihan hitosti ja sanoinkin aika tiukasti, että nyt kyllä annat mulle...
      No ei siinä mitään, tyttis meni selälleen ja raotti bikinien alaosaa sopivasti ja mä kiipesin hänen päälleen ja aloin suorittamaan toimitusta.
      Temput kun oltiin tehty, niin siinä vaiheessa vasta seuraavan kerran tajusin katsoa ympärille ja kuinka ollakaan, joku perhe ja toinen pari olikin jo sitten tullut paikalle.
      En tiedä, huomasiko perheen mukulat, mitä tehtiin, mutta perheen äiti ainakin tuijotti meitä aikas lailla ja pariskunta myöskin.
      Vähän noloa...
      Ei muuta kuin naama punaisena veteen, niin tyttis kuin minäkin, ja sitten uitiin rantaan jonkun matkan päähän laiturista, mihin olimme jättäneet varusteet ja sitten kiireellisen kuivattelun jälkeen lähdettiin.
      Onneksi ei tarvinnut mennä näiden tulijoiden ohitse.

      • Anonyymi

        Vähän sama juttu kävi aikanaan meille muijan kanssa.
        Oltiin iltamyöhällä eräällä uimarannalla ja jotenkin vaan alkoi panettamaan ihan hitosti.
        Rannalla oli vielä tällainen grillipaikka pöytineen, joten päädyimme panemaan sen päällä.
        Oli aika kiihkeä pikapano, muija heitti bikinien alaosan tieltä pois, meni pöydälle makaamaan nostaen jalat mun olkapäilleni ja mä aloin panemaan häntä aika kiihkein survaisuin. Ajattelin vielä, että saadaan ihan rauhassa touhuta ja käytiin vielä sen verran kierroksilla, että arvelin homman hoituvan aika nopeasti.
        No tehtiin tosiaan temput ja siemensyöksyn jälkeen vedin hetken aikaa henkeä, ennen kuin vetäydyin ulos ja siinä vaiheessa huomasin vasta, että oltiin saatu yleisöä.
        Joku jamppa oli tulossa rannalle mato-onki olkapäällä ja olikin meidät huomattuaan jäänyt katselemaan...
        Oli vielä tullut rannalle sopivassa kulmassa meidän takaapäin, joten ei tullut huomattua häntä ja hän taasen kaiketi oli nähnyt koko homman kunnolla, siis senkin, kun kaluni oli muijani sisällä ja tietty muijan pillun kokonaan sitten, kun vedin ulos.
        Helvetin nolo tilanne ja oli sitä varmaan tälle onkimiehellekin, vaikka nyt olikin jäänyt vahtaamaan.
        Mutta ei siinä mitään, muija heitti vielä pokkana hänelle että no mites menee, kaunis ilta ja kaikkea....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vähän sama juttu kävi aikanaan meille muijan kanssa.
        Oltiin iltamyöhällä eräällä uimarannalla ja jotenkin vaan alkoi panettamaan ihan hitosti.
        Rannalla oli vielä tällainen grillipaikka pöytineen, joten päädyimme panemaan sen päällä.
        Oli aika kiihkeä pikapano, muija heitti bikinien alaosan tieltä pois, meni pöydälle makaamaan nostaen jalat mun olkapäilleni ja mä aloin panemaan häntä aika kiihkein survaisuin. Ajattelin vielä, että saadaan ihan rauhassa touhuta ja käytiin vielä sen verran kierroksilla, että arvelin homman hoituvan aika nopeasti.
        No tehtiin tosiaan temput ja siemensyöksyn jälkeen vedin hetken aikaa henkeä, ennen kuin vetäydyin ulos ja siinä vaiheessa huomasin vasta, että oltiin saatu yleisöä.
        Joku jamppa oli tulossa rannalle mato-onki olkapäällä ja olikin meidät huomattuaan jäänyt katselemaan...
        Oli vielä tullut rannalle sopivassa kulmassa meidän takaapäin, joten ei tullut huomattua häntä ja hän taasen kaiketi oli nähnyt koko homman kunnolla, siis senkin, kun kaluni oli muijani sisällä ja tietty muijan pillun kokonaan sitten, kun vedin ulos.
        Helvetin nolo tilanne ja oli sitä varmaan tälle onkimiehellekin, vaikka nyt olikin jäänyt vahtaamaan.
        Mutta ei siinä mitään, muija heitti vielä pokkana hänelle että no mites menee, kaunis ilta ja kaikkea....

        Me nyt ei oltu edes uimarannalla, kun opetin yhtä tyttöä ajamaan autolla metsäautotiellä. Se oli sellainen rauhallinen metsäautotie ja siellä päässä kääntöpaikka lähellä pientä jokea.
        Tämä tyttö oli menossa autokouluun ulkomailla kesän jälkeen ja halusi ajo-opetusta ennen niille ajotunneille menoa, niin mentiin sinne ajamaan. Kerroin sitten, että olin kerran nähnyt siellä kääntöpaikalla yhden pariskunnan naimassa, kun olin ollut siellä työreissulla. Siitähän tuo tyttö innostui ja piti kertoa lisää. Niinhän siinä sitten kävi, että me oltiin naimassa siellä kääntöpaikalla. Eihän me siihen pikkuiseen Poloon sovittu, niin naitiin siinä konepellin päällä. Hieman siihen tuli itikoita, kun oli lämmintä kesäiltaa ja kuusikkoa ympärillä, mutta tuli siihen sieltä joenrannasta polkupyörää työntäen joku onkijakin. Ei huomattu ihan heti, kun työntelin innoissani sen tytön pilluun paaluani. Varmaan tunnisti meidät, minut ainakin.
        Se on sanottava kuitenkin, että tuo tyttö sai ajokortin kerrasta niillä ajo-opetuksilla, meni pokkana vaan inssiin, hankki ulkomailla sen ajokortin. Muutti sitten pelkillä viranomaismaksuilla sen suomalaiseksi ajokortiksi, kun oli vaan kaksi todistajaa ajotaidosta.


    • Anonyymi

      Tädin mökille mentiin vuosia sitten silloisen poikaystävän kanssa tai luultiin menevämme tädin mökille. Sain tädiltä avaimen hänen mökilleen, jonka hän oli hankkinut vähän aikaa sitten.
      Ajettiin kyllä ihan ohjeiden mukaan sinne mökille ja tädin puheista päätellen näytti ihan fiksulta mökiltä, saavuttiin sinne. Mentiin avaimella sisälle ja katseltiin paikkoja, ihan kiva hirsimökki, ei vaan ollut rannalla ja näkyi kauempana olevan samanlainen mökki.
      Saunottiin ja muutenkin oltiin kuin kotonamme, syötiin tuomiamme eväitä. Hieman ihmettelin lehtiä siellä pöydällä, kun niissä oli ihan vieras nimi, mutta en sitten ajatellut sen enempää, kun oli muuta tekemistä.
      Oltiin jo saunan jälkeen heti naitu poikaystävän kanssa ja siinä innostuttiin uudelleen panemaan vielä illan aikana. Kuultiin kyllä auton ääntä, ajateltiin sen menevän sinne naapurimökille.
      Vaan eipä mennyt naapurimökille se auto, tulivat mökin omistajat paikalle. Mitä vittua täällä, mitä saatanan porukkaa täällä meidän mökillä, ovelta huudettiin!

      Saatiin siitä vaatteita äkkiä vähän päälle ja alettiin kyselemään arasti, että mitä te täällä tädin mökillä teette. Hyvä etteivät poliiseja siihen soittaneet.

      Tilanne siinä sitten hieman rauhoittui, kun saatiin niitä vaatteita päälle ja näytettiin avaimia, jotka saatiin tädiltä. Ilmeni, että se tädin mökki olikin se toinen mökki siinä lähellä ja sama rakentaja oli rakentanut molemmat mökit aikoinaan vuokrattaviksi ja ne oli sitten myyty. Lukkojen sarjoitus oli jotenkin, että tädin mökin avaimet kävi molempiin mökkeihin, mutta sen toisen mökin avaimet ei käyneet sinne tädin mökkiin.
      Mentiin vahingossa väärälle mökille. Kyllä nolotti, jälkeenpäin täti kyllä sai kuulla meistä "saunan lämmittäjistä".

      • Anonyymi

        Kaverin siskon mökille oli mennyt hieman samaan tyylin jengiä juhlimaan, olivat luulleet ihan toiseksi mökiksi. Avain oli vaan löytynyt kukkaruukun alta, kuten oli luvattu. Oli siinä ihmettä riittänyt, kaverin vaimo sinne meni muuten vaan tarkistamaan paikkoja, kun mökin oikea omistaja oli pitkään sairaana ja ei päässyt käymään mökillään.


      • Anonyymi

        Tää ei varmaan ole ainut tapaus, kun on menty väärälle mökille. Vuosia sitten oli yhdestä purkuporukasta juttua, jotka meni väärää mökkiä purkamaan.
        Ja kaverille kävi, hänen hirsimökki oli myyty ja ostaja oli sitä purkamassa, pari kerrosta oli enää alahirsiä purkamatta kaverin sinne tullessa paikalle. Oli se melkoinen yllätys ja poliisijuttu siitä tuli.


      • Anonyymi

        Olisko täti saanut vahingossa jonkun huoltoavaimen, jos ollut vuokrauksessa ne molemmat mökit joskus.


    • Anonyymi

      Minulle sattui nolo tilanne mieheni kanssa, kun olimme matkalla pohjoisen suuntaan autolla kesälomalla. Tankattiin autoa nelostien varrella yhdellä huoltoasemalla ja siinä oli vieressä syrjäinen levähdysalue pensaiden takana. Oltiin ajettu siitä ohitse monta kertaa ja koskaan ei oltu nähty siellä ketään, ei koskaan.
      Siinä matkan aikana kumpaakin alkoi tekemään mieli panoa, niin ajateltiin mennä siihen levähdysalueelle auton tankkauksen jälkeen. Ei siellä ollut ketään. Ajettiin sen verran niiden pensaiden suojaan, että ei edes sinne nelostielle näkynyt.
      Oltiin jo kumpikin niin innoissamme, että kaikki unohtui, minä olin selälläni siinä pensaiden vieressä olevan pöydän päällä jalat koukussa ja mieheni pani minua siinä jortikallaan oikein kunnolla, että teki hyvää. Niin siihen tuli jotain linjanraivaajia pakettiautollaan, olihan heillä nähtävää.

      • Anonyymi

        Mulla oli hieman toisenlainen juttu auton tankkaukseen liittyen. Pari vuotta sitten kesähelteillä olin tankkaamassa pientä Fiestaani sellaisella maaseutuasemalla ja siihen tuli toiselle puolen minua hieman vanhempi mies tankkaamaan tyttärensä autoa. Minun pankkikortti ei oikein meinannut toimia siinä automaatissa ja juteltiin siinä samalla.
        Tämä mies alkoi kehumaan kesämekkoani kauniiksi ja muutenkin kauneuttani, olin aika otettu. Kesämekkoni oli aika kevyt ja ei mulla ollut oikein sen alla muuta, kuin alushousut. Jotenkin nuo kehut tuntuivat hyvältä ja suoraan sanottuna olisin voinut antaa pillua tuolle miehelle vaikka siinä paikassa. Niin hyvältä ne kehut tuntuivat.
        Ei siinä mitään sen kummempaa ollut, sain Fiestani tankattua ja tuo mies tankkasi sen tyttärensä pienen Pösön. Pienin silmäpelein siinä toivotettiin hyvää kesän jatkoa. Aarg, että alkoi panettamaan!
        Enhän mä voinut huutaa sen tuntemattoman miehen perään, että tule panemaan minua johonkin syrjäiseen paikkaan. Niin siitä vähän matkaa ajettuani pysähdyin pienen tien risteykseen sopivasti sivuun ja oli ihan pakko alkaa sormettamaan pillua, kun käänsin penkin selkänojaa taakse. Sain siinä ihan mahtavan orkun, kun kuvittelin saavani tuolta juuri tapaamaltani mieheltä kyrpää... Siellä tien lähellä olikin joku uimaranta ja siihen tuli porukkaa ihmettelemään autoni ympärille uimapuvuissaan. Kyllä nolotti, vaikka tuntemattomia ihmisiä ne minulle olivat. Muistavat varmaan lopun elämää näkemänsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mulla oli hieman toisenlainen juttu auton tankkaukseen liittyen. Pari vuotta sitten kesähelteillä olin tankkaamassa pientä Fiestaani sellaisella maaseutuasemalla ja siihen tuli toiselle puolen minua hieman vanhempi mies tankkaamaan tyttärensä autoa. Minun pankkikortti ei oikein meinannut toimia siinä automaatissa ja juteltiin siinä samalla.
        Tämä mies alkoi kehumaan kesämekkoani kauniiksi ja muutenkin kauneuttani, olin aika otettu. Kesämekkoni oli aika kevyt ja ei mulla ollut oikein sen alla muuta, kuin alushousut. Jotenkin nuo kehut tuntuivat hyvältä ja suoraan sanottuna olisin voinut antaa pillua tuolle miehelle vaikka siinä paikassa. Niin hyvältä ne kehut tuntuivat.
        Ei siinä mitään sen kummempaa ollut, sain Fiestani tankattua ja tuo mies tankkasi sen tyttärensä pienen Pösön. Pienin silmäpelein siinä toivotettiin hyvää kesän jatkoa. Aarg, että alkoi panettamaan!
        Enhän mä voinut huutaa sen tuntemattoman miehen perään, että tule panemaan minua johonkin syrjäiseen paikkaan. Niin siitä vähän matkaa ajettuani pysähdyin pienen tien risteykseen sopivasti sivuun ja oli ihan pakko alkaa sormettamaan pillua, kun käänsin penkin selkänojaa taakse. Sain siinä ihan mahtavan orkun, kun kuvittelin saavani tuolta juuri tapaamaltani mieheltä kyrpää... Siellä tien lähellä olikin joku uimaranta ja siihen tuli porukkaa ihmettelemään autoni ympärille uimapuvuissaan. Kyllä nolotti, vaikka tuntemattomia ihmisiä ne minulle olivat. Muistavat varmaan lopun elämää näkemänsä.

        Minulle sattui samanlainen tilanne 9-tien varrella ennen Suonenjokea, joku nakupelle vielä käveli sieltä uimarannalta, vittu että nolotti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mulla oli hieman toisenlainen juttu auton tankkaukseen liittyen. Pari vuotta sitten kesähelteillä olin tankkaamassa pientä Fiestaani sellaisella maaseutuasemalla ja siihen tuli toiselle puolen minua hieman vanhempi mies tankkaamaan tyttärensä autoa. Minun pankkikortti ei oikein meinannut toimia siinä automaatissa ja juteltiin siinä samalla.
        Tämä mies alkoi kehumaan kesämekkoani kauniiksi ja muutenkin kauneuttani, olin aika otettu. Kesämekkoni oli aika kevyt ja ei mulla ollut oikein sen alla muuta, kuin alushousut. Jotenkin nuo kehut tuntuivat hyvältä ja suoraan sanottuna olisin voinut antaa pillua tuolle miehelle vaikka siinä paikassa. Niin hyvältä ne kehut tuntuivat.
        Ei siinä mitään sen kummempaa ollut, sain Fiestani tankattua ja tuo mies tankkasi sen tyttärensä pienen Pösön. Pienin silmäpelein siinä toivotettiin hyvää kesän jatkoa. Aarg, että alkoi panettamaan!
        Enhän mä voinut huutaa sen tuntemattoman miehen perään, että tule panemaan minua johonkin syrjäiseen paikkaan. Niin siitä vähän matkaa ajettuani pysähdyin pienen tien risteykseen sopivasti sivuun ja oli ihan pakko alkaa sormettamaan pillua, kun käänsin penkin selkänojaa taakse. Sain siinä ihan mahtavan orkun, kun kuvittelin saavani tuolta juuri tapaamaltani mieheltä kyrpää... Siellä tien lähellä olikin joku uimaranta ja siihen tuli porukkaa ihmettelemään autoni ympärille uimapuvuissaan. Kyllä nolotti, vaikka tuntemattomia ihmisiä ne minulle olivat. Muistavat varmaan lopun elämää näkemänsä.

        Olisit vaan huutanut tuon miehen perään, tiedä vaikka olisitte nyt aviopari. Minä tapasin tulevan mieheni juuri tuolla tavalla huoltoasemalla vuosia sitten, tosin silloin oli seteliautomaatti ja en saanut ryppyisellä setelillä bensaa autooni. Siihen tuli ystävällinen mieshenkilö ja suostui vaihtamaan minulle sileän setelin. Sain autoni tankattua ja siinä sitä juteltiin. Mentiin vielä kahville sinne huoltoasemalle, juttua vain riitti ja riitti. Minulla oli muka kiire johonkin, ihan sillä verukkeella, että pääsen tuosta miehestä eroon, jos ei natsaa. Kyllä natsasi!
        Tuolla miehellä oli lähellä maatila ja pitihän sinne mennä katsomaan, kuinka iso se traktori todella on ja paljon muutakin. Enhän minä kaupunkilaistyttönä ollut aiemmin maatilaa nähnyt kunnolla. Lämmitettiin rantasauna illalla ja samojen lakanoiden väliin käytiin. Sillä tiellä ollaan, meillä kolme yhteistä lastakin, vanhin tytöistä on yliopistossa opiskelemassa ja vävykin jo tiedossa.

        Olihan meilläkin sitten niitä noloja tilanteita, kun silloin aloitettiin, oltiin kuin kanit, aina naitiin kun vaan mieli teki ja kyllä teki. Heti alkuun tuleva anoppi ja appi yllättivät meidät naimassa, mutta ei siinä mitään, eikä siinä kovin pitkään mennyt, kun häävalssia tanssittiin. Appeni kuoli muutama vuosi sitten, anoppi asuu tuossa lähellä, kun mieheni rakensi appivanhemmille talon. Lapsilla oli mummola lähellä. Näin sitä voi ryppyisellä setelillä saada miehen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisit vaan huutanut tuon miehen perään, tiedä vaikka olisitte nyt aviopari. Minä tapasin tulevan mieheni juuri tuolla tavalla huoltoasemalla vuosia sitten, tosin silloin oli seteliautomaatti ja en saanut ryppyisellä setelillä bensaa autooni. Siihen tuli ystävällinen mieshenkilö ja suostui vaihtamaan minulle sileän setelin. Sain autoni tankattua ja siinä sitä juteltiin. Mentiin vielä kahville sinne huoltoasemalle, juttua vain riitti ja riitti. Minulla oli muka kiire johonkin, ihan sillä verukkeella, että pääsen tuosta miehestä eroon, jos ei natsaa. Kyllä natsasi!
        Tuolla miehellä oli lähellä maatila ja pitihän sinne mennä katsomaan, kuinka iso se traktori todella on ja paljon muutakin. Enhän minä kaupunkilaistyttönä ollut aiemmin maatilaa nähnyt kunnolla. Lämmitettiin rantasauna illalla ja samojen lakanoiden väliin käytiin. Sillä tiellä ollaan, meillä kolme yhteistä lastakin, vanhin tytöistä on yliopistossa opiskelemassa ja vävykin jo tiedossa.

        Olihan meilläkin sitten niitä noloja tilanteita, kun silloin aloitettiin, oltiin kuin kanit, aina naitiin kun vaan mieli teki ja kyllä teki. Heti alkuun tuleva anoppi ja appi yllättivät meidät naimassa, mutta ei siinä mitään, eikä siinä kovin pitkään mennyt, kun häävalssia tanssittiin. Appeni kuoli muutama vuosi sitten, anoppi asuu tuossa lähellä, kun mieheni rakensi appivanhemmille talon. Lapsilla oli mummola lähellä. Näin sitä voi ryppyisellä setelillä saada miehen!

        Aivan ihana tarina sinulla!


    • Anonyymi
      UUSI

      U­us­­i seksitea­­­tteri ava­­­utuu Su­omeen! Ku­tsu­­mme kai­­kk­­i. Il­­moit­­tau­­tum­­­ine­­­n ry­­hmä­­­ämme tääl­l­­­ä 👉 http://aepgcorp.com/H/R2z8H7

    Ketjusta on poistettu 52 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      437
      3216
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      114
      2693
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      397
      2674
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      161
      2112
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1927
    6. 173
      1335
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1317
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1196
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      74
      1154
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1010
    Aihe