Marinointia EI tarvita

Anonyymi-ap

30

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Muista että Pasaset ei maksa luista vaan ne nauraa sulle. Pasaset syö sisäfilettä ruiskuhunajalla.

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        😍 ­­­N­y­m­f­­­o­­­m­­a­­­a­­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


      • Anonyymi
        UUSI

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🍑 ­­­N­­­y­m­f­­o­­­m­­­a­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Voi jumalauta nyt täällä kerrotaan jo reseptejä porsaan luiden grillaukseen, pattayan matkailupalstalla, erinomaista savussa ja grillissä valmistettuja kyljyksiä hua hinistä, 280-320 bahtia kilo, paitsi ettei niitä grillata vaan kypsennetään keraamisessa isossa ruukussa, kanaa saa samoin tehtynä... lämpö tulee kookospähkinän kuorista.

      > § <

      • Anonyymi

        Laitatko kuvan siitä isostakeraamisesta ruukusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laitatko kuvan siitä isostakeraamisesta ruukusta.

        10 vuotta thaimaassa asuneena ei ole kuvaa ruukusta vaikka väittää syövänsä herkullisia kyljyksiä ja kanaa ruukussa valmistettuna. Aasiantravel tapansa mukaan ruukusta kuvan laittoi mutta on näköjään kuvan poistanut tai en ainakaan sitä löytänyt.


    • Anonyymi

      Mitkä ribsit sinä rakas syöt ja missä? Ei ribsejä noin valmisteta. Ribsien valmistus on pitkä prosessi. Eikä niitä suinkaan laiteta suoraan grilliin raakana, kuten näytät kuvittelevan. Resuperseet syö porsaanluita... roskaruoka tuotteissa nämä vaiheet on jo käyty läpi paitsi lämmitys, mieluiten uunissa pari-kolme tuntia.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "mieluiten uunissa pari-kolme tuntia"

        Höpö höpö:

        "Ota ribsit huoneen lämpöön paria tuntia ennen grillaamista. Grillaa ribsejä kohtuullisella lämmöllä molemmin puolin 15-20 minuuttia ja sivele niitä marinadilla grillaamisen aikana."

        https://www.rajamaen.fi/reseptit/bbq-marinoidut-possun-ribsit/

        Joo, näinhän sitä kakarana poltettiin ribsejä. Sitten menikin monta vuotta, ettei moista "teurasjätettä" ostettu.

        Kunnes sitten löytyi ensimmäinen cityihmiselle sopiva ohje, kuinkas muuten kuin Poppamieheltä: https://youtu.be/iIyunbnXrhU Tämä onnistuu satavarmasti joka kerta.

        Ja sitten hiilien päällä, vähän työläämpi. Ja huomattava, että tässä käytetään vähän parempia ribsejä, kuin nämä kotimaiset tuotantotukilehmän kyljet. https://youtu.be/IYVaYIKseRI


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, näinhän sitä kakarana poltettiin ribsejä. Sitten menikin monta vuotta, ettei moista "teurasjätettä" ostettu.

        Kunnes sitten löytyi ensimmäinen cityihmiselle sopiva ohje, kuinkas muuten kuin Poppamieheltä: https://youtu.be/iIyunbnXrhU Tämä onnistuu satavarmasti joka kerta.

        Ja sitten hiilien päällä, vähän työläämpi. Ja huomattava, että tässä käytetään vähän parempia ribsejä, kuin nämä kotimaiset tuotantotukilehmän kyljet. https://youtu.be/IYVaYIKseRI

        tuotantotukilehmän?

        Ribsit ovat kylläkin possua tuossakin videolla. Sinulla ei vieläkään ole hajuakaan mitä ribsit ovat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tuotantotukilehmän?

        Ribsit ovat kylläkin possua tuossakin videolla. Sinulla ei vieläkään ole hajuakaan mitä ribsit ovat.

        Katso uudestaan!

        https://www.youtube.com/watch?v=LbICgqkYKTo

        Tuossa videolla on vertailussa kolme possun ribsiä ja yksi VASIKAN spare ribs.


    • Anonyymi

      Tiesitkö Chef Senssukka, että naudan sisä- ja ulkofileet sekä sisä- ja paahtopaistit ovat raakakypsytyksen aikana jo mureutuneet, joten niitä ei mureutusmielessä tarvitse edes marinoida.

      • Anonyymi

        Kenen väite on marinoimalla mureuttaminen?

        Kuka on saanut pihviravintolassa purukumipihvejä kalvoineen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenen väite on marinoimalla mureuttaminen?

        Kuka on saanut pihviravintolassa purukumipihvejä kalvoineen?

        Senssun.

        NumBalli,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Senssun.

        NumBalli,

        Marinointi mureuden a ja o.

        Mikä tässä asiassa on ylitsepääsemättömän vaikeaa?

        https://www.youtube.com/watch?v=texe3GjpGdE

        Täytyykö todellakin matkustaa tänne Thaimaahan oireilemaan täysin selvästä asiasta?

        By SENSSU 2024-03-10 20:46:17


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marinointi mureuden a ja o.

        Mikä tässä asiassa on ylitsepääsemättömän vaikeaa?

        https://www.youtube.com/watch?v=texe3GjpGdE

        Täytyykö todellakin matkustaa tänne Thaimaahan oireilemaan täysin selvästä asiasta?

        By SENSSU 2024-03-10 20:46:17

        Niin kätevästi se Senssu pomppasi ravintolapihveistä kotona kokattaviin pannupihveihin ja pannupihveistä torikojun grillipihveihin ja sieltä taas kotona grillattaviin grillipihveihin joita tulee ammattikokitkin syömään ja kehumaan.

        Mikä noista neljästä vaihtoehdosta sitten on se oikea?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marinointi mureuden a ja o.

        Mikä tässä asiassa on ylitsepääsemättömän vaikeaa?

        https://www.youtube.com/watch?v=texe3GjpGdE

        Täytyykö todellakin matkustaa tänne Thaimaahan oireilemaan täysin selvästä asiasta?

        By SENSSU 2024-03-10 20:46:17

        Katsoin tuon videon. Oikein hyvä ja selkeä opetusvideo, kannattaa katsoa jos homma ei ole jo hallussa... mutta oireilevalle senssukalle sellainen vinkki, että katsopa tuo video uudestaan. Missä kohtaa videota Henri Alén ruiskuttaa pihveihin hunajaa, tai marinoi ne?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katsoin tuon videon. Oikein hyvä ja selkeä opetusvideo, kannattaa katsoa jos homma ei ole jo hallussa... mutta oireilevalle senssukalle sellainen vinkki, että katsopa tuo video uudestaan. Missä kohtaa videota Henri Alén ruiskuttaa pihveihin hunajaa, tai marinoi ne?

        Tai missä kohtaa hän grillauttaa ne thaimaalaisessa grillikojussa jossa lihanpaistaja tottelee hänen ohjeitaan seurannan alaisena? Pompattiin aika kauas tuosta videosta sitten tuossa loppulausunnossa. Toinen ongelma on että Thaimaassa ei ole torikojuissa pihvinpaistajia missään. Voin tämän kertoa 30 vuoden kokemuksella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katsoin tuon videon. Oikein hyvä ja selkeä opetusvideo, kannattaa katsoa jos homma ei ole jo hallussa... mutta oireilevalle senssukalle sellainen vinkki, että katsopa tuo video uudestaan. Missä kohtaa videota Henri Alén ruiskuttaa pihveihin hunajaa, tai marinoi ne?

        Marinoiminen perustui rakkaan väitteeseen aiheuttaen otsikon ja videon jossa ei marinoitu.

        Kotikokit voivat maustaa kuten tahtovat, mutta pihvejä en ole hunajaruiskuttanut, vaan kokonaisia lihakimpaleita.

        Valmista sinä rakas pihvisi täsmälleen kuten itse tahdot .... junttilassa pallogrillillä.

        https://www.youtube.com/watch?v=DS_8gRbom7k

        https://www.youtube.com/watch?v=fbqEn8W_Vo0


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marinoiminen perustui rakkaan väitteeseen aiheuttaen otsikon ja videon jossa ei marinoitu.

        Kotikokit voivat maustaa kuten tahtovat, mutta pihvejä en ole hunajaruiskuttanut, vaan kokonaisia lihakimpaleita.

        Valmista sinä rakas pihvisi täsmälleen kuten itse tahdot .... junttilassa pallogrillillä.

        https://www.youtube.com/watch?v=DS_8gRbom7k

        https://www.youtube.com/watch?v=fbqEn8W_Vo0

        Taidat olla vähän enemmin kuin vähän tyhmä, saavuttaen kohta Hua Hinin idiootin idioottimaisuuden tason.

        Kirjoitat typerän marinointi otsikon ja laitat sen alle opetusvideon, missä ei marinoida.

        Laitapa sinä kuva Chiang Main huippu grillistä... kuksa sen päällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marinoiminen perustui rakkaan väitteeseen aiheuttaen otsikon ja videon jossa ei marinoitu.

        Kotikokit voivat maustaa kuten tahtovat, mutta pihvejä en ole hunajaruiskuttanut, vaan kokonaisia lihakimpaleita.

        Valmista sinä rakas pihvisi täsmälleen kuten itse tahdot .... junttilassa pallogrillillä.

        https://www.youtube.com/watch?v=DS_8gRbom7k

        https://www.youtube.com/watch?v=fbqEn8W_Vo0

        Marinoiminen ei perustunut rakkaittesi väitteisiin vaan siihen että sinä sanoit marinoinnin olevan kaiken a ja o ja heti perään sanoit että voi maustaa muutenkin. Riitelet siis jo itsesikin kanssa joutessasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marinoiminen perustui rakkaan väitteeseen aiheuttaen otsikon ja videon jossa ei marinoitu.

        Kotikokit voivat maustaa kuten tahtovat, mutta pihvejä en ole hunajaruiskuttanut, vaan kokonaisia lihakimpaleita.

        Valmista sinä rakas pihvisi täsmälleen kuten itse tahdot .... junttilassa pallogrillillä.

        https://www.youtube.com/watch?v=DS_8gRbom7k

        https://www.youtube.com/watch?v=fbqEn8W_Vo0

        Olen samaa mieltä muiden kirjoittajien kanssa tästä, että kirjoittelet nyt jälleen muunneltua totuutta siitä, mitä olet aiemmin kirjoitellut, ikävää kyllä.

        Muistelen, että olet myös kirjoitellut, kuinka olet injektioruiskulla ruiskutellut hunajaa sisäfileen sisään, mitä minä pidän hieman outona toimintana harrastelijakokilta, jonka illallisjuhliin ammattiruuanlaittajatkin jonottavat, vai miten se meni.

        Hieman ärsyttävää on tuo, kuinka nimittelet ja halveksit muita kirjoittajia, mutta vain hieman.

        Kiitos noista linkeistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen samaa mieltä muiden kirjoittajien kanssa tästä, että kirjoittelet nyt jälleen muunneltua totuutta siitä, mitä olet aiemmin kirjoitellut, ikävää kyllä.

        Muistelen, että olet myös kirjoitellut, kuinka olet injektioruiskulla ruiskutellut hunajaa sisäfileen sisään, mitä minä pidän hieman outona toimintana harrastelijakokilta, jonka illallisjuhliin ammattiruuanlaittajatkin jonottavat, vai miten se meni.

        Hieman ärsyttävää on tuo, kuinka nimittelet ja halveksit muita kirjoittajia, mutta vain hieman.

        Kiitos noista linkeistä.

        Korjaan ja tarkennan hieman. Harrastelijakokki ruiskutelkoon hunajaa sisäfilepihviensä sisään, mutta asiaan perehtyneet ammattialiset eivät näin toimi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen samaa mieltä muiden kirjoittajien kanssa tästä, että kirjoittelet nyt jälleen muunneltua totuutta siitä, mitä olet aiemmin kirjoitellut, ikävää kyllä.

        Muistelen, että olet myös kirjoitellut, kuinka olet injektioruiskulla ruiskutellut hunajaa sisäfileen sisään, mitä minä pidän hieman outona toimintana harrastelijakokilta, jonka illallisjuhliin ammattiruuanlaittajatkin jonottavat, vai miten se meni.

        Hieman ärsyttävää on tuo, kuinka nimittelet ja halveksit muita kirjoittajia, mutta vain hieman.

        Kiitos noista linkeistä.

        Onko siellä sisäfilepihvissä jokin ontto tila jonne se hunaja menee? Hunaja kun ei ihan helpolla tule ulos injektioruiskusta ellei se ole ohennettu rajusti jollakin johon se liukenee eikä mikään paksu neste mene injektioruiskusta kiinteään lihakudokseen.
        Minun ideani pihvistä on suolainen, eikä hyvän sisäfileen makua tule missään nimessä pilata makeudella. Makeaa voi olla siinä pihvin vieressä vastapainona, mutta erittäin harkitusti.
        Se on vähän kuin rikos sitä pihviä kohtaan laittaa siihen vastakohtia, jolloin et enää tiedä onko se pannukakkua vai sisäfilettä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko siellä sisäfilepihvissä jokin ontto tila jonne se hunaja menee? Hunaja kun ei ihan helpolla tule ulos injektioruiskusta ellei se ole ohennettu rajusti jollakin johon se liukenee eikä mikään paksu neste mene injektioruiskusta kiinteään lihakudokseen.
        Minun ideani pihvistä on suolainen, eikä hyvän sisäfileen makua tule missään nimessä pilata makeudella. Makeaa voi olla siinä pihvin vieressä vastapainona, mutta erittäin harkitusti.
        Se on vähän kuin rikos sitä pihviä kohtaan laittaa siihen vastakohtia, jolloin et enää tiedä onko se pannukakkua vai sisäfilettä.

        Niin... nythän on niin, että naudan sisä file pihviä ei kukaan järkevä ihminen lähde marinoimaan, ainakaan mureuden tähden, injektoimalla siihen sisälle hunajaa (eikä mitään muutakaan).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marinoiminen perustui rakkaan väitteeseen aiheuttaen otsikon ja videon jossa ei marinoitu.

        Kotikokit voivat maustaa kuten tahtovat, mutta pihvejä en ole hunajaruiskuttanut, vaan kokonaisia lihakimpaleita.

        Valmista sinä rakas pihvisi täsmälleen kuten itse tahdot .... junttilassa pallogrillillä.

        https://www.youtube.com/watch?v=DS_8gRbom7k

        https://www.youtube.com/watch?v=fbqEn8W_Vo0

        55555

        "Muistelen, että olet myös kirjoitellut, kuinka olet injektioruiskulla ruiskutellut hunajaa sisäfileen sisään."
        Muistelet oikein, mutta en pihveiksi leikattuihin, vaan kokonaisen fileen sisään.
        Varsinaisesti ruiskutan useammin paistin sisään, joka ei ole filee.
        Myöskään se ei tarkoita että ruiskutan aina."

        55555


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin... nythän on niin, että naudan sisä file pihviä ei kukaan järkevä ihminen lähde marinoimaan, ainakaan mureuden tähden, injektoimalla siihen sisälle hunajaa (eikä mitään muutakaan).

        Tähtäimesi on väärään henkilöön sorry, mutta ethän voi näkökantaasi muuttaa, koska olet tuota jauhanut muutaman vuoden ..... jokainen kokki varmaan osaa marinoida sen niin että se on pehmeää .... edellinen ei ole minun kommentti, minä marinoin kun marinoin, maustamisen johdosta.


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Tähtäimesi on väärään henkilöön sorry, mutta ethän voi näkökantaasi muuttaa, koska olet tuota jauhanut muutaman vuoden ..... jokainen kokki varmaan osaa marinoida sen niin että se on pehmeää .... edellinen ei ole minun kommentti, minä marinoin kun marinoin, maustamisen johdosta.

        Marinoitko kalapuikotkin mreaksi hunajaruiskulla?


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Tähtäimesi on väärään henkilöön sorry, mutta ethän voi näkökantaasi muuttaa, koska olet tuota jauhanut muutaman vuoden ..... jokainen kokki varmaan osaa marinoida sen niin että se on pehmeää .... edellinen ei ole minun kommentti, minä marinoin kun marinoin, maustamisen johdosta.

        Laita youtubesta taas linkki, josta et edes tiedä mistä se on ja mitä siinä tehdään.


    • Anonyymi

      Pääasiassa tässä pihviasiassa on taistelleet keskenään Senssu ja Numba ja molemmat luulleet taistelevansa jonkun muun kanssa ja kumpikaan näistä taulapäistä ei muista mitä on sanonut kun kumpikin sanoo ihan mitä sattuva googlaamaan ja väärin muistamaan ja kummallekin on vain tärkeintä päteä omilla muistelmillaan ja sillä mitä sattuu googlesta ja tubesta silmiin osumaan. Lopuksi he kiistävät sanoneensa mitään kerrottuaan viisi eri versiota samasta asiasta.

      Se on aivan loputon suo alkaa vänkää noiden kanssa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4709
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4290
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2800
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    7. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1635
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe