Katsastus Teamin yritystoiminta

Anonyymi-ap

On se veikeetä tuo yrittäminen. Katsastus Team on ajautunut (=lue omistaja hakenut) 8000 €:n veloista konkurssiin. Liikevaihtoa on ollut sata (100 x) enemmän. Eli konkan myötä kuittaantuu kaikki muutkin vanhat velat, pois lukien omat saatavat. Nyt pesä on velkainen ja pesässä ei voi olla mitään realisoitavaa omaisuutta, yksittäistä toimipaikkakohtaista kuiva- ja lyijykynää lukuunottamatta. Niiden huutokaupasta ilmoitus tullenee tuonnempana?
Ja samaan juksuun edesmenneen Katsatus Team Oy:n tj kertoo, että pian hän avaa uuden katsastusyrityksen samalla konseptilla, toki uudella raikkaalla nimellä, samoissa tiloissa, entisellä henkilöstöllä ja samalla omistajapohjalla heti, kun saa entiset "saatavansa" konkurssipesästä uudelle yritykselle.
Pian saamekin nähdä paikallislehdissä kuvia, kuinka Pudasjärven yrittäjät kukittavat hra ja rva konkurssiyrittäjän tervetulleeksi uusiksi jäseneksi pakalliseen yrittäjäjärjestöön, heidän erottuaan siitä kuukausi sitten konkurssin myötä. Päälle päätteeksi kaupunginjohtaja lausuu yrityksen tervetulleeksi Pudasjärvelle, sankkojen taputusten siivittämin riemuhuudoin.
En varmasti tule käyttämään tuon firman katsastusta hyväkseni ikinä, vaikka leimatta pitäisi Rutinohvillani ajella. Sylettää koko touhu! Tavallinen ihminen joutuisi häpeäpaaluun, jos vastaavaan syyllistyisi.

13

875

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onhan niitä muitahi katasasemija. Minnoon käyny aina muilla.

      • Anonyymi

        Meilläpä uuvemmat autot.. ja kalliimmat,harvoin tarvihtee katastella.Minä tiijän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meilläpä uuvemmat autot.. ja kalliimmat,harvoin tarvihtee katastella.Minä tiijän.

        Se on varmaan Pudasjärven kehitys neuvonu miten toimitaan


    • Anonyymi

      Aika huonosti on business luistanut jos täytyy 8000 euron takia tehdä konkurssi.

    • Anonyymi

      Ei varmaan saanu paikallisesta Op-pankista lainaa.En minäkään kun yritin laajentaa,siksi myin yritykseni pois.Kiitos Op,nyt loppuelämän olen Nordean asiakas.

      • Anonyymi

        Eihän teillä pudasjärvellä yrityksillä ole pelisilmää jos jotakin palvelua hakee niin omistajat ja työntekijät ovat uusavuttoman oloisia että loppujen lopuksi hakee mielummin palveluja muualta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän teillä pudasjärvellä yrityksillä ole pelisilmää jos jotakin palvelua hakee niin omistajat ja työntekijät ovat uusavuttoman oloisia että loppujen lopuksi hakee mielummin palveluja muualta

        Esimerkiksi?


    • Anonyymi

      Köyhät katsastaa.Kun ajaa aina uudella,pääsee helpommalla.

    • Anonyymi

      Jokoseon kukitettu ja kahvitettu tervetulleeksi uusi yritysperhe Pudasjärvelle? Saapumisessa ei ole mitään muuta uutta, kuin yrityksen nimi, koska konkurssiin mennyttä yritysnimeä ei voi käyttää, vaikka yrittäjät on samat. Niin kuin myös tilat ja työkalut ja toiminta. Yrityksen omistaa tällä kertaa vaimo. Seuraava yritys perustetaan varmaan lapsen nimiin jne......lopulta koiran ja viimeisenä hamsterin nimiin.

    • Anonyymi

      Hyvä että yrittäminen kunnassa jatkuu.

    • Anonyymi

      Nesteparlamentin asialista löytyi parlamentaariselta pöydältä ja siinä luki, että kohta 1. taputellaan unohdettavaksi Herranen aika. Asiaa käsiteltäessä kävi ilmi, että Katsastus Teamin omistajan oman perillisen ylimitoitettu ja hallitsematon tukeminen ralliautoilussa on syönyt yrityksen kassan kuivaksi, lopulta miinukselle. Miinukselle sen verran, että oli aika nollata tilanne ja perustaa uusi yritys ja tukeminen, puhtaalta pöydältä, vaimon nimissä.

      Tavallinen, rehellinen veronmaksaja olisi vastaavassa tilanteessa joutunut ulosottimiehen hampaisiin ja velat olisi peritty velalliselta hänen elämänsä loppuun saakka. Pitäs se kerpele joku roti olla, yrittäjillekin. Toivottavasti mahdollisimman harva edes kääntää päätään tuohon yritykseen päin, ohi ajaessaan.

    • Anonyymi

      Hyväksytty katsastus taas.

    • Anonyymi

      Kaleva kirjoitti aamusella, että Oulun seudulle on perustettu talven aikana kymmeniä uusia rakennusalan yrityksiä. Onko meidän tietämättämme rakennusala alkanut nousta tuhkasta, kuin fenixlintu, vai onko nämä perhefirmat, yhden henkilön yritykset vain pelkkiä yrityksiä? Onko nämä niitä lessufirmojen jälkeisiä, jotka kaatuivat Pyhännän rakennustuotteen, Siklan ja muiden lessufirmojen imussa? Heille tilanne on otollinen perustaa uusi firma, kun konkka tuli, kuin tilauksesta. Nyt pääsee taas puhtaalta pöydältä, velat kuitattuina, uusilla yritystuilla ja starttirahoilla elelemään ja harrastamaan vaikkapa kelkkailua, firmansa uudella boondockerilla, matkailua ja miksei, salajuopotteluakin. Nyt voi taas voi ylpeänä kaartaa kaupan eteen uudella firman mainosvalolla. Pihaan jää puhaltelemaan tummanpuhuva, uuden nihkeä, kaikilla saatavissa olevilla kromikilkkeillä koristeltu Mercedes Benz Sprinter, jonka kylkiteippaukset haisevat tuoreelle muoville. Sisään astuu ylpeä, kulumattomissa huomiovaatteissa, kalleimmissa turvajalkineissa ystävällisen teennäisestii hymyilevä yrittäjä, joka on tullut avaamaan uuden asiakastilin. Myyjä muistaa hänet kuitenkin edelliseltä käynniltä nuhruisena, parransänkisenä ja saneerauslaastiin sotkeutuneessa työasussaan ähisevänä, viimeiset laskunsa maksamatta jättäneenä ja vekselivetoisena vit...lijana. Nyt on taas kaikkia asiat reilassa, vai onko?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2743
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2330
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1847
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1715
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe