Mistä tietää että mies on ihastunut

Anonyymi-ap

Olen nyt viettänyt aikaa lähes päivittäin erään miehen kanssa noin kahden kuukauden ajan.
Teemme paljon asioita yhdessä, olemme käyneet reissussa yhdessä, olemme tavanneet toistemme perheet, ystävät jne. Kaikki tietävät että välillämme on muutakin kuin ystävyyttä vaikka aina vitsailemme muille että olemme vain ystäviä.
Hänellä on tietääkseni ollut yksi parisuhde ennen minua mutta muuten ei oikeastaan mitään nais juttuja ainakin hänen kaverit ovat kertoneet niin.
Ensimmäistä kertaa elämässä tuntuu että tässä voisi olla jotain vakavampaa terveellä pohjalla.
Tosin molemmat tekevät matkailualan hommia ja suunnitelmat molemmilla on lähteä talven jälkeen matkustelemaan ja pois suomesta.
Emme oikeastaan ole puhuneet mitä käy nyt kun lähden talvikauden jälkeen pois kaupungista jossa tällä hetkellä asumme, olen yrittänyt ottaa asiaa puheeksi mutta hän ei oikein sano mitään. Otin asian noin viikko sitten puheeksi ja kerroin tunteistani ja että haluaisin tietää mitä hän ajattelee kun molemmat tiedostavat että tässä ei ole vain ystävyydestä kyse. Sanoin että nyt pitää puhua sillä lähden parin viikon päästä pois. Hän ei oikein sanonut asiaan mitään huomasin että hän haluaisi sanoa mutta ei varmaan vaan pysty puhumaan asiasta. Muuten sanoisin että häntä ei vain kiinnosta mutta hänen eleet ja tekemiset viittaavat aivan muuhun. Kaikki yhteiset tuttavat sanovat että hän oikeasti pitää minusta ja sanovat että meistä tulisi hyvä pariskunta.
Ongelma on nyt se että en saa häntä puhumaan ja haluaisin mielipiteitä että olenko vain sokea vai voiko ei-ihastunut mies käyttäytyä näin. Esittelee kavereilleen, vanhemmilleen, haluaa tehdä asioita kokoajan yhdessä, ottaa töihin mukaan, ei piillottele ollenkaan ja muutenki sen käyttäytyminen ja katse vain kertoo niin paljon.
Hän on selvästi ujo tälläisissä asioissa ja ehkä miettii että jos nyt alan parisuhteeseen jää matkustelut tekemättä sillä hän on todella menevä persoona mutta niin olen minäkin ja hän kyllä tietää sen. En näkisi mitään ongelmaa sen kannalta sillä voisimme matkustella yhdessä, muuttaa ulkomaille yhdessä sillä meillä on aikalailla samanlaiset suunnitelmat / elämän tyylit. kummatkin haluavat mennä ja tehdä ja nähdä maailmaa. Mikähän siinä on että hän ei voi puhua vaikka olen ottanut asian asiallisesti esille????? Olemme molemmat 22 vuotiaita.
Jos en saa häntä puhumaan pitäisi varmaan vaan unohtaa mutta en vain pysty sillä meillä on niin erityinen yhteys kaikki muu vain sujuu niin hyvin yhdessä paitsi tämä että hänen kanssaan on vähän vaikea puhua oikeista asioista sillä hän ei kerro tunteistaan. Periaatteessa en tiedä ollenkaan mitä hän ajattelee meidän jutusta mutta haluaisin myös uskoa että en ole niin tyhmä/sokea että hän ei yhtään välittäisi minusta tai meidän jutusta.
Hän ei ole ollenkaan pelimies sen tiedän varmaksi ei ole yhtäkään merkkiä sellaisesta ja kaverinsa on myös kertoneet että on todella harvinaista että hänellä on tämmöisiä juttuja naisten kanssa.

2

320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aika nuoria kuitenkin... Siis tekemään suunnitelmia niin monen vuoden päähän. Ehkä hän kuitenkin haluaisi vielä muutaman vuoden olla vaan ilman suunnitelmia. Jää perhe ja kaverit kuitenkin vähemmälle ja ne voi miehille merkata enemmän kuin naisille..

    • Anonyymi

      🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

      😍 K­u­u­­m­a­­t­ ­­t­­­y­t­­­ö­­t­ ­­­o­d­­o­t­t­­a­­­v­­a­­t­­­ ­s­­­i­­n­­u­a­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18312949

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe