Tutustu Peruspuurtajiin ja liity mukaan!

Anonyymi-ap

Tiedote
30.3.2021

Ensin metsäpatruunat päättivät lopettaa valtakunnallisten työehtosopimusten teon ja siirtyä yrityskohtaiseen sopimiseen. Kun ammattiliitot seurasivat työnantajien toimia vain katseella, niin teknologiateollisuus rohkaistui lähtemään samalle kivikkoiselle tielle.

Nyt on viimeinen hetki ay-liikkeen ryhdistäytymiseen puolustamaan omien jäsentensä sopimusturvaa tarvittaessa, vaikka yleislakolla.

Valtakunnallisten työehtosopimusten vastinparina on aina työrauhavelvoite. Työnantajajärjestöt näkevät päiväunia yrityskohtaisesta työrauhavelvoitteesta. Tämä mahdollistaisi sen, että heikommin järjestäytyneissä työpaikoissa työntekijää vietäisiin kuin litran mittaa tulevaisuuden neuvotteluissa... jne.

https://www.perussuomalaiset.fi/ajankohtaista/peruspuurtajat-ay-liikkeen-on-noustava-taistelemaan-tyoehtosopimusten-puolesta/?fbclid=IwAR3VyVX8ukZ1HRNSxpRA4AOSwmy7-gqZ5f7KJO0ZbyD9XuM2PPWlC8B95bU

Persut on tunnettuja takinkääntäjiä, tämä kummeli peruspuurtaja porukka on varmaan takinkäännön maailmanmestareita, vai mitä sanoo raati?

7

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Persut ovat todella takinkäännön ja vaalihuijauksen mestareita. Tuo linkki kannattaa lukea.

      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🍒 ­­N­­­y­­m­­­f­­o­m­­­a­­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Persujen lupaukset taisteluista on niin nähty.

    • Anonyymi

      Linkki on kolmen vuoden takaa. Niin se petospersujen takki kääntyy.

      Mielenkiintoista nähdä, mitä kusetusta petossuomalaiset kehittelevät seuraaviin eduskuntavaaleihin. Vieläkö pitävät köyhien puolta? Ovatko edelleen duunaripuolue?

    • Anonyymi

      "Tilanne työmarkkinoilla näyttää nyt siltä, että sopua on turha odottaa. Orpo joukkoineen jatkaa valitsemallaan linjalla ja muutokset runtataan läpi, miettimättä nykyistä hallituskautta pidemmälle. Kyse ei enää ole (jos koskaan olikaan) työllisyydestä vaan siitä, että nyt pyritään alentamaan yritysten palkkakustannuksia kaikin mahdollisin keinoin. Valtionvarainministeri Purrakin taisi mainita jossain yhteydessä, että emme ansaitse nykyistä elintasoamme. Palkansaajat ovat saaneet enemmän kuin ansaitsevat, joten takaisin ruotuun.

      Otetaan esimerkiksi lakko-oikeuden rajoittaminen. Sille ei edes yritetä keksiä merkittäviä työllisyysvaikutuksia, koska niitä ei ole. Valtiovarainministeriön rakennepoliittisten toimien työllisyystavoitteiden seuranta -sivustolta on luettavissa vaikutustenarvioinnit hallituksen toimenpiteille.

      Lakko-oikeudesta mainitaan mm. seuraavaa: ”Koska ehdotettujen muutosten arvioitu suora työpanosvaikutus on koko talouden mittakaavassa pieni (esimerkiksi tarkasteluajanjaksolla 2018–2022 työtaistelujen vuoksi menetettyjen työpäivien pohjalta laskettuna noin 0,003%–0,006% suhteessa koko talouden vuotuiseen kokonaistyöaikaan), jää mahdollinen epäsuora vaikutus työllisyyteen kuitenkin todennäköisesti vähäiseksi.”

      Ja lisäksi:
      ”Hallituksen esityksessä työ- ja elinkeinoministeriö on arvioinut, että ehdotettujen muutosten työllisyysvaikutus olisi kokonaisuudessaan korkeintaan joidenkin satojen henkilötyövuosien suuruinen. Hallituksen esityksen sisältämän arvion mukaisesti VM odottaa kyseisten muutosten työllisyysvaikutusten olevan vähäinen.”

      Miksi siis työllisyyden kannalta näinkin merkityksetön toimenpide on noussut niin merkittävään asemaan käynnissä olevassa työmarkkinakiistassa. Asia on jopa niin merkittävä, että hallitus on valmis ottamaan vastaan satojen miljoonien taloudelliset menetykset kansantaloudelle vs. hypoteettinen reilut 100 henkilötyövuotta! Eihän mikään järkevä hallitus toimi näin, jos takana ei ole ajatus siitä, että tämä hinta ollaan nyt valmiita maksamaan lopputuloksesta.

      Lakko-oikeuden rajoittamisella pyritään heikentämään työntekijöiden asemaa ja viemään työntekijöiltä mahdollisuudet vaikuttaa palkkaukseen tai työsuhteen etuhin kiistoissa. Tavoitteena on pienin askelin alentaa Suomen palkkatasoa kilpailukyvyn nimissä. Toki tuottavat ja elinvoimaiset yritykset ovat meidän kaikkien etu. Mutta kannattavan yrityksen tuottavuuden tulisi syntyä jostain aivan muusta kuin siitä, että vain työntekijät ja palkat joustavat."

    • Anonyymi

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

      😍 K­­­u­u­­­m­­­a­­t­ ­­t­­­y­t­ö­­t­ ­o­­d­o­­t­­t­­a­­v­­­­a­t­ ­­s­­­i­­n­­­u­a­ -> https://us4.fun/kissgirl?18318536

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      413
      1706
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1348
    3. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      171
      1317
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1275
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      1017
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      936
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      880
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      871
    9. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      856
    10. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      108
      821
    Aihe