Parhaille parasta.

Anonyymi-ap

No nyt on päästy varsinaiseen aiheeseen, hienoa rakkaat.

Kokemusta 30-40 vuotta sitten ei lasketa enää kokemukseksi nykyisistä ravintoloista eikä parissa ravintolassa käymällä voi nykyäänkään sanoa mikä on paras. Koskas olet viimeksi syönyt stadissa sipulipihvin? Mistä tiedät että se oli paras?
Et mistään.

27

197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Idioottimaista kertoa jotain 30-40 vuoden takaisia juttuja hyvistä ravintoloista, tuskimpa se sama kokki on siellä enää työssä kuka oli 40 vuotta sitten. Ravintolassahan on juurikin niin hyvää ruokaa kuinka hyvä kokki on työssään.

      • Anonyymi

        Eikö todellakaan Pattayan rakkaalla ole muuta elämäntarkoitusta kuin kyseinen?

        No jos aihetta jatketaan, niin millä perustein sitten thaimaalaiset ruokailupaikat arvostelet eriarvoisiksi sen perusteella onko ketsupit pöydässä, onko muovituolit, pöytäliinat, missä sijaitsee, onko ilmastointi, ynnä muuta idioottimaista tuubaa, kun ruoka on juurikin niin hyvää kuinka hyvä kokki on työssään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö todellakaan Pattayan rakkaalla ole muuta elämäntarkoitusta kuin kyseinen?

        No jos aihetta jatketaan, niin millä perustein sitten thaimaalaiset ruokailupaikat arvostelet eriarvoisiksi sen perusteella onko ketsupit pöydässä, onko muovituolit, pöytäliinat, missä sijaitsee, onko ilmastointi, ynnä muuta idioottimaista tuubaa, kun ruoka on juurikin niin hyvää kuinka hyvä kokki on työssään?

        Mitähän laitosasukki kyrvånsyylå mahtaa tietää mitään thaimaalaisista ruokapaikoista.


      • Anonyymi

        Väärin jos ravintola on ollut pystyssä 30-40 vuotta, ja on edelleenkin sellaista on kunnioitettava... silloin on jotain tehty oikein... todella oikein.


      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🔞 ­­­N­y­m­f­o­­m­­­a­­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Taitaa kuitenkin olla niin että tuollainen sipulipihvi kuuluu aika harvan ravintolan ruokalistalle vuonna 2024
      Varmastikkin joillakin löytyy, mutta ei kyllä kauhean monesta paikasta.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja taas ......

        https://www.myhelsinki.fi/fi/syö-ja-juo/ravintolat/perinteisiä-suomalaisia-ravintoloita

        Elite on tarjonnut helsinkiläisille perinteikästä ruokaa Töölössä Hesperianpuiston laidalla jo vuodesta 1932. Tämä ravintola on todellinen klassikkoa, jonka nostalgisen tunnelman jokainen vieras haluaa kokea. Elitessä nautitaan kylmistä juomista, legendaarisista annoksista sekä edesmennyttä suurta taiteilijaa kunnioittavasta Loirimenusta. Yksi ravintolan suosituimmista annoksista syntyi vuosia sitten, kun taitelijalegenda Tauno Palo palasi esityksestään Kansallisteatterista. Pikkutunneilla ravintolan keittiöstä löytyi lihaa, paistettuja perunoita, sipulia ja kermakastiketta – Tauno Palon sipulipihvi oli syntynyt.


    • Anonyymi

      Sipulipihvi on simppeleintä kotiruokaa jota voi olla. Sitä myytiin 1980- luvulla huoltoasemilla ja lounaskahvioissa rahvaalle, kun paremmasta ei tiedetty.

      Pari kasvista kylkeen ja keitetyt perunat. Siinä se oli se sipulipihvi ja se pihvikin oli useimmiten jauhelihapihvi, jota en luokittele pihviksi.

      Hyviä ravintoloita ei ollut olemassakaan edes PK- seudulla kuin muutama hullu silloin, eikä 90- luvullakaan. Lähinnä parhaat mestat oli sellaisia Rosson tasoisia, jota pidettiin aikoinaan hienona ravintolana.

      Tukkijätkien kaljabaariksi luonnehtisin nykyisin sellaisia ravintoloita. Rööki jälkiruoaksi. Toinen klassikoannos oli lehtipihvi muusilla. Perusshittiä. Lasi maitoa sen kanssa ja ketsuppia muusiin.

      Noista ajoista on tultu todella kauas. Niitä mestoja ei voi edes hyvällä mielikuvituksella verrata nykyisiin, vaikka nimi olisi sama.

      Tämä nykyinen ravintolahifistely cheffeineen ja tähtikokkeineen alkoi vasta 2000- luvulla. Siellä on niin kunnianhimoista kokkia ja keittiömestaria että he tekevät sitä vaikka tappiolla, kunhan vain pääsevät toteuttamaan itseään ja kehittymään.

      Parhaat ravintolat vaihtelee menuaan kausiluontoisesti ja tekevät jatkuvaa tutkimusta siitä miten jengi tykkää ja miten ammattilaiset arvostaa.

      Sipulipihvi ei taida enää löytyä Nilsiän Essonkaan menusta, jota Saarituro haikailee.
      Noilla kokemuksilla ei hirveästi vielä voida lähteä kertomaan mikä Stadissa on paras mesta.

      Pitäisi käydä TOP 30 valittujen koko menu läpi kaikessa rauhassa ja sen jälkeen tehdä se valintansa, mikä niistä oli omasta mielestä paras ja miksi.

      Oikeissa ravintoloissa ei arvostella pelkästään ruoan makua. Ensin ne jaetaan kategorioihin, että mitä genreä ravintola edustaa. Onko se fine dining, lounaspaikka, sushiravintola, vegaanimesta, venäläinen, burgerpaikka vai mikä.

      Sitten arvostellaan sen ruoka, raaka-aineet, palvelu, ilmapiiri, kattaus ja se saatko rahalle vastinetta (value)

      Oikeassa ravintolassa ravintolakokemus on kokonaisuus, jossa hyväkään ruoka ei pelasta kokemusta, jos homma ei muuten toimi ja päinvastoin keskinkertainen ruokakin kelpaa, jos muut asiat on kunnossa, hyvä palvelu ja kiva tunnelma, ja vaikkapa hyvä viinilista kohtuuhintaan.

      Tukkijätkämestassa 80- luvulla piipahtaminen ja sen perusteella suositusten jakaminen sipulipihvin syömiseen kuulostaa lähinnä Jope Ruonansuun sketsiltä.

      2010

      • Anonyymi

        Arvasin Tyttö2010Neitisen99,9%Sivistyneen ryhtyvän asiassa oireilemaan.

        Kyllä, joo ..... No mihin perustuu rakkaiden alituiset arvostelut thaimaalaisista ruokapaikoista?

        Olet Tyttö kertonut että et ole käynyt kovasti ns. huippupaikossa, joten mihin tuo sinun kattava tietämyksesi nyt sitten perustuu?

        Johan on rakkaasi arvostelut Gordonista olemassa ja tieto, että ruoka on juurikin niin hyvää kuinka hyvä kokki on työssään? MIKSI ET RYHDY ARVOSTELEMAAN RAKKAITASI???

        Koetko todellakin olevasi asemassa arvostelemaan mitä arvostelet kopioimalla kriiterejä miten ravintoloita arvostellaan ...... triptrap.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arvasin Tyttö2010Neitisen99,9%Sivistyneen ryhtyvän asiassa oireilemaan.

        Kyllä, joo ..... No mihin perustuu rakkaiden alituiset arvostelut thaimaalaisista ruokapaikoista?

        Olet Tyttö kertonut että et ole käynyt kovasti ns. huippupaikossa, joten mihin tuo sinun kattava tietämyksesi nyt sitten perustuu?

        Johan on rakkaasi arvostelut Gordonista olemassa ja tieto, että ruoka on juurikin niin hyvää kuinka hyvä kokki on työssään? MIKSI ET RYHDY ARVOSTELEMAAN RAKKAITASI???

        Koetko todellakin olevasi asemassa arvostelemaan mitä arvostelet kopioimalla kriiterejä miten ravintoloita arvostellaan ...... triptrap.

        Edelleenkin ihmettelen miten kalapuikkosushimies ottaa osaa ravintolaruokakeskusteluun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edelleenkin ihmettelen miten kalapuikkosushimies ottaa osaa ravintolaruokakeskusteluun.

        Pistäppä Tyttö tulemaan pientä listaa ravintoloista joissa itse olet harjoittanut ravintolan tason kartoitusta, mutta jätä mainitsematta lukuisat räkälät joissa et ole saanut kaipaamaasi palvelua oman käytöksesi vuoksi.

        Jätä myös kalapuikkosi mainitsematta ajan kun et itse ole kiinnostunut susheja kotonasi edes harjoittelemaan, kun rakkaasi ostaa niitä ribsien kera seiskasta.


      • Anonyymi

        Kuten toisaalla kirjoitin, valtaosalle riittää kokemusta kasvattamaan käynti salvessa ja ravintola sipulissa, kumpaakin ruokaa on tarjottu jo vuosia kymmeniä ja tarjotaan edelleenkin, silloin voi ainakin kehua käyneensä hankkimassa aitoa kokemusta, hyvä ruoka ei vaadi erittäin kalliita raaka-aineita, triptrapissa kokemukset ovat toisten eivät omia.
        By Numball HHN 63v.
        MInä olen syönyt molemmissa viimeksi viisi vuotta sitten sitä ennen useasti kun duunipaikka oli hietalahden rannassa, firmaa vastapäätä oli ravintola laiva, jonka nimeä en enää muista, siellä tuli nautittua bisse jos toinenkin, yleensä työaikana, olisko ollut merenneito, hitto en enää muista. Muuten olimme liikkeellä usein pomoni kanssa, kerroimme olevamme duunareita telakalta, hieman useamminkin.

        Sitten käytiin keskustassa tanssimassa vanhassa maestrossa muutama kerta viikossa, yleensä pikku lauantaina ja perjantaina, osaan nimittäin varsin hyvin tanssia.

        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten toisaalla kirjoitin, valtaosalle riittää kokemusta kasvattamaan käynti salvessa ja ravintola sipulissa, kumpaakin ruokaa on tarjottu jo vuosia kymmeniä ja tarjotaan edelleenkin, silloin voi ainakin kehua käyneensä hankkimassa aitoa kokemusta, hyvä ruoka ei vaadi erittäin kalliita raaka-aineita, triptrapissa kokemukset ovat toisten eivät omia.
        By Numball HHN 63v.
        MInä olen syönyt molemmissa viimeksi viisi vuotta sitten sitä ennen useasti kun duunipaikka oli hietalahden rannassa, firmaa vastapäätä oli ravintola laiva, jonka nimeä en enää muista, siellä tuli nautittua bisse jos toinenkin, yleensä työaikana, olisko ollut merenneito, hitto en enää muista. Muuten olimme liikkeellä usein pomoni kanssa, kerroimme olevamme duunareita telakalta, hieman useamminkin.

        Sitten käytiin keskustassa tanssimassa vanhassa maestrossa muutama kerta viikossa, yleensä pikku lauantaina ja perjantaina, osaan nimittäin varsin hyvin tanssia.

        By NumBall HHN 63v.

        Voi sun kanssas, nyt sait aikaiseksi vuoden vollotuksen tanssimisesta, saas nähdä onko rakkaan eka piipitys tiputanssi, missä hän on mestariainesta luikkiessaan puskiin.

        Hauskaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi sun kanssas, nyt sait aikaiseksi vuoden vollotuksen tanssimisesta, saas nähdä onko rakkaan eka piipitys tiputanssi, missä hän on mestariainesta luikkiessaan puskiin.

        Hauskaa.

        Jep vanha maestro oli helsingin suurin laillinen lihatiski, vaikka en juurikkaan irtonumeroita harrastakaan, olin silloin jo aviossa, sitten muistuu mieleen adlon, se oli upea paikka, eräänlainen disco, 90 luvulla, olisko ollut roballa, siinä lähellä oli pikkuroballa suomen suurin pornokauppa, olihan niitä siinä pikkuroballa useita, tutustuin kaupanpitäjään pomoni kautta, lieneekö enää edes hengissä, ajeli vanhalla caddylla.
        By Numball HHN 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pistäppä Tyttö tulemaan pientä listaa ravintoloista joissa itse olet harjoittanut ravintolan tason kartoitusta, mutta jätä mainitsematta lukuisat räkälät joissa et ole saanut kaipaamaasi palvelua oman käytöksesi vuoksi.

        Jätä myös kalapuikkosi mainitsematta ajan kun et itse ole kiinnostunut susheja kotonasi edes harjoittelemaan, kun rakkaasi ostaa niitä ribsien kera seiskasta.

        Ensinnäkin minä ostan ribsini tukusta ja marinoin ne itse. Hootersin ribsit oli taivaallisia. Torisushit on olleet yleensä liian kauan jo esitulilla ja kuivuneet.

        Sushit syödään sushiravintolassa tai buffetissa jossa niitä on tarjolla. En ole ostanut seiskasta, mutta veikkaan että ne on ihan ok, koska niin iso brändi ei lähde leikkimään huonojen tuotteiden eikä valmistajien kanssa.

        Ravintola-arvosteluja on kaikkialla.

        Kaupunkioppaissa, matkailuoppaissa, ruokalehdissä, iltapäivälehdissä, Hesarin viikonloppuliitteessä, reseptikirjoissa, ruokabloggareiden kanavilla netissä, kokkiohjelmissa, ravintolaohjelmissa, kuppilat kuntoon ohjelmissa, telkkarissa ja kaikkialla.

        Niitä tulee katseltua monestakin syystä ja niitä näkee vaikkei vartavasten edes etsisi. Uuteen kaupunkiin tai kohteeseen mentäessä tulee katseltua mitkä paikat on kiinnostavia.

        Niin sitä oppii mitä arvostellaan, miten arvostellaan ja miksi. Ne on olemassa siksi että jokainen löytäisi sen sen hetkiseen tarkoitukseen sopivan mestan joka on avoinna ja se on saanut hyvät arvostelut.

        Kenelläkään ei ole mahdollisuutta uudessa kohteessa kiertää itse omatoimisesti kaikkia paikkoja läpi ja tehdä vertailuja, kun pikkukaupungissakin saattaa olla 300 ravintolaa.

        Lapsikin ymmärtää (paitsi Saarijänkä) sen että vaikka asuisit esim Hua Hinissa, sinulla ei ole mahdollisuutta laittaa kaupungin 600 ravintolaa järjestykseen koskaan yksiksesi. Et edes löydä niitä kaikkia ilman karttaa, opastusta mapsia koskaan.

        Niitä ravintoloita joissa Saarisipulipihvi käy, kutsutaan nimellä "Local eats" eli paikallisten ruokapaikat. Ne eivät ole fine dining ravintoloita, jotka keikkuvat siellä listojen kärjessä todellisten kulinaristien listoilla.

        En ole fine dining ravintoloiden suurkuluttaja eikä ne sovellu perheravintoloiksi perheille joissa on pieniä lapsia. Se ei olisi kiva kokemus kellekään.

        Jo ruotsinlaivoilla viisihenkisellä perheellä kun menee À la carte- ravintolaan ruokalistaa selaamaan, niin siinähän ei ole mitään vastinetta rahalle. Annokset on kasvaville nuorille liian pieniä ja julmetun ylihintaisia.

        Maksat 150 euroa siitä että kaikkia vituttaa ja on uusi nälkä jo ennenkuin ulos ehdit.
        Sama homma huvipuistoissa ja vesipuistoissa. Ne täytyy ajoittaa tarkasti ne syömiset ja lapsille evästä mukaan heidän tottumusten mukaan, että jaksavat.

        Jos ja kun ollaan menossa pitkälle illalliselle, sinne mennään kaikessa rauhassa harkitusti ja siitä on otettu jotakin kautta selvää tai joku luotettava taho on sitä suositellut.

        Esimerkkinä mainitsen että en varmasti mene ikinä ravintolaan sen perusteella että joku kuponkikeijo sanoo syöneensä siellä 40 vuotta sitten kaupungin parhaan sipulipihvin.

        Ravintola-arvosteluissa on tärkeänä osana se value aina mukana. Se on tärkeimpiä asioita useimpien mielestä että saa rahalle vastinetta. Jos hinta-laatu ei kohtaa, ei sellaiseen ravintolaan toista kertaa mennä.

        Sen takia pyrin eliminoimaan sen virheen pois, että menisin ravintolaan jota puolet sen asiakkaista haukkuu arvosteluissa. Silloin kun on suht varmaa että kokemus on huono.

        Mutta jos 90% antaa ravintolalle 5 tähteä, 5% antaa 4 tähteä ja loput jotakin muuta niin on melkoisen varmaa että ravintolailta on hintansa väärti.

        2010

        PS: Sama se on kaikessa muussakin. Et sinä osta uutta autoakaan tutustumatta sen tietoihin, ominaisuuksiin ja arvosteluihin, et uutta telkkaria etkä kännykkää, ellet ole ottanut selvää että se soveltuu tarpeisiisi.

        Summassa ei voi itselleen vaimoakaan ottaa, kyllä se vaatii tutustumisen ensin. Vai meneekö se naistenkin kanssa niinkuin Saarisuutari neuvoo, että mene sinne missä kaikki paikalliset on jo käyneet? Otat sen naisen jota kaikki on jo kairanneet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensinnäkin minä ostan ribsini tukusta ja marinoin ne itse. Hootersin ribsit oli taivaallisia. Torisushit on olleet yleensä liian kauan jo esitulilla ja kuivuneet.

        Sushit syödään sushiravintolassa tai buffetissa jossa niitä on tarjolla. En ole ostanut seiskasta, mutta veikkaan että ne on ihan ok, koska niin iso brändi ei lähde leikkimään huonojen tuotteiden eikä valmistajien kanssa.

        Ravintola-arvosteluja on kaikkialla.

        Kaupunkioppaissa, matkailuoppaissa, ruokalehdissä, iltapäivälehdissä, Hesarin viikonloppuliitteessä, reseptikirjoissa, ruokabloggareiden kanavilla netissä, kokkiohjelmissa, ravintolaohjelmissa, kuppilat kuntoon ohjelmissa, telkkarissa ja kaikkialla.

        Niitä tulee katseltua monestakin syystä ja niitä näkee vaikkei vartavasten edes etsisi. Uuteen kaupunkiin tai kohteeseen mentäessä tulee katseltua mitkä paikat on kiinnostavia.

        Niin sitä oppii mitä arvostellaan, miten arvostellaan ja miksi. Ne on olemassa siksi että jokainen löytäisi sen sen hetkiseen tarkoitukseen sopivan mestan joka on avoinna ja se on saanut hyvät arvostelut.

        Kenelläkään ei ole mahdollisuutta uudessa kohteessa kiertää itse omatoimisesti kaikkia paikkoja läpi ja tehdä vertailuja, kun pikkukaupungissakin saattaa olla 300 ravintolaa.

        Lapsikin ymmärtää (paitsi Saarijänkä) sen että vaikka asuisit esim Hua Hinissa, sinulla ei ole mahdollisuutta laittaa kaupungin 600 ravintolaa järjestykseen koskaan yksiksesi. Et edes löydä niitä kaikkia ilman karttaa, opastusta mapsia koskaan.

        Niitä ravintoloita joissa Saarisipulipihvi käy, kutsutaan nimellä "Local eats" eli paikallisten ruokapaikat. Ne eivät ole fine dining ravintoloita, jotka keikkuvat siellä listojen kärjessä todellisten kulinaristien listoilla.

        En ole fine dining ravintoloiden suurkuluttaja eikä ne sovellu perheravintoloiksi perheille joissa on pieniä lapsia. Se ei olisi kiva kokemus kellekään.

        Jo ruotsinlaivoilla viisihenkisellä perheellä kun menee À la carte- ravintolaan ruokalistaa selaamaan, niin siinähän ei ole mitään vastinetta rahalle. Annokset on kasvaville nuorille liian pieniä ja julmetun ylihintaisia.

        Maksat 150 euroa siitä että kaikkia vituttaa ja on uusi nälkä jo ennenkuin ulos ehdit.
        Sama homma huvipuistoissa ja vesipuistoissa. Ne täytyy ajoittaa tarkasti ne syömiset ja lapsille evästä mukaan heidän tottumusten mukaan, että jaksavat.

        Jos ja kun ollaan menossa pitkälle illalliselle, sinne mennään kaikessa rauhassa harkitusti ja siitä on otettu jotakin kautta selvää tai joku luotettava taho on sitä suositellut.

        Esimerkkinä mainitsen että en varmasti mene ikinä ravintolaan sen perusteella että joku kuponkikeijo sanoo syöneensä siellä 40 vuotta sitten kaupungin parhaan sipulipihvin.

        Ravintola-arvosteluissa on tärkeänä osana se value aina mukana. Se on tärkeimpiä asioita useimpien mielestä että saa rahalle vastinetta. Jos hinta-laatu ei kohtaa, ei sellaiseen ravintolaan toista kertaa mennä.

        Sen takia pyrin eliminoimaan sen virheen pois, että menisin ravintolaan jota puolet sen asiakkaista haukkuu arvosteluissa. Silloin kun on suht varmaa että kokemus on huono.

        Mutta jos 90% antaa ravintolalle 5 tähteä, 5% antaa 4 tähteä ja loput jotakin muuta niin on melkoisen varmaa että ravintolailta on hintansa väärti.

        2010

        PS: Sama se on kaikessa muussakin. Et sinä osta uutta autoakaan tutustumatta sen tietoihin, ominaisuuksiin ja arvosteluihin, et uutta telkkaria etkä kännykkää, ellet ole ottanut selvää että se soveltuu tarpeisiisi.

        Summassa ei voi itselleen vaimoakaan ottaa, kyllä se vaatii tutustumisen ensin. Vai meneekö se naistenkin kanssa niinkuin Saarisuutari neuvoo, että mene sinne missä kaikki paikalliset on jo käyneet? Otat sen naisen jota kaikki on jo kairanneet?

        "Torisushit on olleet yleensä liian kauan jo esitulilla ja kuivuneet"
        Anteeksi, tarkoitin siis toriribsejä. Hyviä ne on mutta kuivuneita.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensinnäkin minä ostan ribsini tukusta ja marinoin ne itse. Hootersin ribsit oli taivaallisia. Torisushit on olleet yleensä liian kauan jo esitulilla ja kuivuneet.

        Sushit syödään sushiravintolassa tai buffetissa jossa niitä on tarjolla. En ole ostanut seiskasta, mutta veikkaan että ne on ihan ok, koska niin iso brändi ei lähde leikkimään huonojen tuotteiden eikä valmistajien kanssa.

        Ravintola-arvosteluja on kaikkialla.

        Kaupunkioppaissa, matkailuoppaissa, ruokalehdissä, iltapäivälehdissä, Hesarin viikonloppuliitteessä, reseptikirjoissa, ruokabloggareiden kanavilla netissä, kokkiohjelmissa, ravintolaohjelmissa, kuppilat kuntoon ohjelmissa, telkkarissa ja kaikkialla.

        Niitä tulee katseltua monestakin syystä ja niitä näkee vaikkei vartavasten edes etsisi. Uuteen kaupunkiin tai kohteeseen mentäessä tulee katseltua mitkä paikat on kiinnostavia.

        Niin sitä oppii mitä arvostellaan, miten arvostellaan ja miksi. Ne on olemassa siksi että jokainen löytäisi sen sen hetkiseen tarkoitukseen sopivan mestan joka on avoinna ja se on saanut hyvät arvostelut.

        Kenelläkään ei ole mahdollisuutta uudessa kohteessa kiertää itse omatoimisesti kaikkia paikkoja läpi ja tehdä vertailuja, kun pikkukaupungissakin saattaa olla 300 ravintolaa.

        Lapsikin ymmärtää (paitsi Saarijänkä) sen että vaikka asuisit esim Hua Hinissa, sinulla ei ole mahdollisuutta laittaa kaupungin 600 ravintolaa järjestykseen koskaan yksiksesi. Et edes löydä niitä kaikkia ilman karttaa, opastusta mapsia koskaan.

        Niitä ravintoloita joissa Saarisipulipihvi käy, kutsutaan nimellä "Local eats" eli paikallisten ruokapaikat. Ne eivät ole fine dining ravintoloita, jotka keikkuvat siellä listojen kärjessä todellisten kulinaristien listoilla.

        En ole fine dining ravintoloiden suurkuluttaja eikä ne sovellu perheravintoloiksi perheille joissa on pieniä lapsia. Se ei olisi kiva kokemus kellekään.

        Jo ruotsinlaivoilla viisihenkisellä perheellä kun menee À la carte- ravintolaan ruokalistaa selaamaan, niin siinähän ei ole mitään vastinetta rahalle. Annokset on kasvaville nuorille liian pieniä ja julmetun ylihintaisia.

        Maksat 150 euroa siitä että kaikkia vituttaa ja on uusi nälkä jo ennenkuin ulos ehdit.
        Sama homma huvipuistoissa ja vesipuistoissa. Ne täytyy ajoittaa tarkasti ne syömiset ja lapsille evästä mukaan heidän tottumusten mukaan, että jaksavat.

        Jos ja kun ollaan menossa pitkälle illalliselle, sinne mennään kaikessa rauhassa harkitusti ja siitä on otettu jotakin kautta selvää tai joku luotettava taho on sitä suositellut.

        Esimerkkinä mainitsen että en varmasti mene ikinä ravintolaan sen perusteella että joku kuponkikeijo sanoo syöneensä siellä 40 vuotta sitten kaupungin parhaan sipulipihvin.

        Ravintola-arvosteluissa on tärkeänä osana se value aina mukana. Se on tärkeimpiä asioita useimpien mielestä että saa rahalle vastinetta. Jos hinta-laatu ei kohtaa, ei sellaiseen ravintolaan toista kertaa mennä.

        Sen takia pyrin eliminoimaan sen virheen pois, että menisin ravintolaan jota puolet sen asiakkaista haukkuu arvosteluissa. Silloin kun on suht varmaa että kokemus on huono.

        Mutta jos 90% antaa ravintolalle 5 tähteä, 5% antaa 4 tähteä ja loput jotakin muuta niin on melkoisen varmaa että ravintolailta on hintansa väärti.

        2010

        PS: Sama se on kaikessa muussakin. Et sinä osta uutta autoakaan tutustumatta sen tietoihin, ominaisuuksiin ja arvosteluihin, et uutta telkkaria etkä kännykkää, ellet ole ottanut selvää että se soveltuu tarpeisiisi.

        Summassa ei voi itselleen vaimoakaan ottaa, kyllä se vaatii tutustumisen ensin. Vai meneekö se naistenkin kanssa niinkuin Saarisuutari neuvoo, että mene sinne missä kaikki paikalliset on jo käyneet? Otat sen naisen jota kaikki on jo kairanneet?

        Tässä malliesimerkki siitä millaisiin ongelmiin lasten aterioissa törmää.
        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f6708ea1-cf18-41b3-a93f-84b6f5726789

        Sellainen aktiivinen viisivuotias tarvitsisi noita kolme. Tuo on silkkaa kusetusta ja vittuilua ja siitä kuuluu antaa palaute.

        Kun olimme Suomenlinnassa kahvilassa, tilasimme aikuisille pullakahvit ja lapsille limpparit ja pullat. Pulla oli kananmunan kokoinen pakastepulla ja kahvikuppi kokoa shottilasi.

        Kun myyjä ilmoitti hinnaksi 39 euroa, jätin tarjottimen tiskille, pistin lompakon takaisin taskuun ja kysyin että näytänkö mielestäsi öljysheikiltä?

        Hypättiin veneeseen ja ajettiin jonnekin satamaravintolaan syömään, jossa hinta-laatu kohtasi. Ihan mitä vaan ei pidä maksaa mistä vaan.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Torisushit on olleet yleensä liian kauan jo esitulilla ja kuivuneet"
        Anteeksi, tarkoitin siis toriribsejä. Hyviä ne on mutta kuivuneita.

        2010

        lätinää lätinää, vaikka nimi on ravintolan nimi on sipuli siellä tuskin myydään sipulipihvejä, se on erittäin tunnettu venäläinen ravintola, sinun ei tarvitse laittaa mitään järjestykseen kun ymmärrät tämän, jos kaipaat falleruokaa etsi paikka missä on paljon falleja, jos taikku ruokaa hakeudu sinne missä on niitä thaikkuja... tämä on kokeneen matkailijan neuvo, ja olen noudattanut sitä 30-40 vuotta ja olen matkustellut varsin paljon, kuten sanoin aikaisemmin aloitin sen 14-15 vuotiaana,kun menin faijan kanssa lontooseen, ja jäin merimieskirkolle siksi ajaksi kun laiva haku uuden lastin kotkasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        lätinää lätinää, vaikka nimi on ravintolan nimi on sipuli siellä tuskin myydään sipulipihvejä, se on erittäin tunnettu venäläinen ravintola, sinun ei tarvitse laittaa mitään järjestykseen kun ymmärrät tämän, jos kaipaat falleruokaa etsi paikka missä on paljon falleja, jos taikku ruokaa hakeudu sinne missä on niitä thaikkuja... tämä on kokeneen matkailijan neuvo, ja olen noudattanut sitä 30-40 vuotta ja olen matkustellut varsin paljon, kuten sanoin aikaisemmin aloitin sen 14-15 vuotiaana,kun menin faijan kanssa lontooseen, ja jäin merimieskirkolle siksi ajaksi kun laiva haku uuden lastin kotkasta.

        Sipuli näyttää lopetaneen, harmi se oli hyvä paikka,lieneekö sota aiheuttanut ongelmia...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        lätinää lätinää, vaikka nimi on ravintolan nimi on sipuli siellä tuskin myydään sipulipihvejä, se on erittäin tunnettu venäläinen ravintola, sinun ei tarvitse laittaa mitään järjestykseen kun ymmärrät tämän, jos kaipaat falleruokaa etsi paikka missä on paljon falleja, jos taikku ruokaa hakeudu sinne missä on niitä thaikkuja... tämä on kokeneen matkailijan neuvo, ja olen noudattanut sitä 30-40 vuotta ja olen matkustellut varsin paljon, kuten sanoin aikaisemmin aloitin sen 14-15 vuotiaana,kun menin faijan kanssa lontooseen, ja jäin merimieskirkolle siksi ajaksi kun laiva haku uuden lastin kotkasta.

        Siinäpä kriteerit ravintolan valinnalle viimesen päälle.
        Tuolla perusteella mennään Pattayalla sitten syömään kaljabaareihin tai mäkkäriin. Niissä näkyy paljon falleja. Hyvät ravintolat on sisätiloissa, ei niihin nää ulkoa ketä niissä on ja montako. Runsas falleporukka saattaa kertoa myös siitä että se on jokin irkkumesta tai saksalainen panimobaari ja siinä voit sitten kysyä itseltäsi että olitko menossa tänään syömään makkaraa ja perunasalaattia ja juomaan viiden litran kolpakoista kaljaa.

        Väen määrä ei kerro mitään muuta ravintolasta kuin sen että joillekin siellä on sopiva menu ja hinnat. Ei välttämättä sinulle. Vilkkailla hotellialueilla ihmiset ei välttämättä jaksa lähteä kauemmas syömään ja jäävät sankoin joukoin siihen ainoaan isoon kuppilaan syömään joka siinä on. Se ei kerro mitään siitä onko ravintola hyvä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensinnäkin minä ostan ribsini tukusta ja marinoin ne itse. Hootersin ribsit oli taivaallisia. Torisushit on olleet yleensä liian kauan jo esitulilla ja kuivuneet.

        Sushit syödään sushiravintolassa tai buffetissa jossa niitä on tarjolla. En ole ostanut seiskasta, mutta veikkaan että ne on ihan ok, koska niin iso brändi ei lähde leikkimään huonojen tuotteiden eikä valmistajien kanssa.

        Ravintola-arvosteluja on kaikkialla.

        Kaupunkioppaissa, matkailuoppaissa, ruokalehdissä, iltapäivälehdissä, Hesarin viikonloppuliitteessä, reseptikirjoissa, ruokabloggareiden kanavilla netissä, kokkiohjelmissa, ravintolaohjelmissa, kuppilat kuntoon ohjelmissa, telkkarissa ja kaikkialla.

        Niitä tulee katseltua monestakin syystä ja niitä näkee vaikkei vartavasten edes etsisi. Uuteen kaupunkiin tai kohteeseen mentäessä tulee katseltua mitkä paikat on kiinnostavia.

        Niin sitä oppii mitä arvostellaan, miten arvostellaan ja miksi. Ne on olemassa siksi että jokainen löytäisi sen sen hetkiseen tarkoitukseen sopivan mestan joka on avoinna ja se on saanut hyvät arvostelut.

        Kenelläkään ei ole mahdollisuutta uudessa kohteessa kiertää itse omatoimisesti kaikkia paikkoja läpi ja tehdä vertailuja, kun pikkukaupungissakin saattaa olla 300 ravintolaa.

        Lapsikin ymmärtää (paitsi Saarijänkä) sen että vaikka asuisit esim Hua Hinissa, sinulla ei ole mahdollisuutta laittaa kaupungin 600 ravintolaa järjestykseen koskaan yksiksesi. Et edes löydä niitä kaikkia ilman karttaa, opastusta mapsia koskaan.

        Niitä ravintoloita joissa Saarisipulipihvi käy, kutsutaan nimellä "Local eats" eli paikallisten ruokapaikat. Ne eivät ole fine dining ravintoloita, jotka keikkuvat siellä listojen kärjessä todellisten kulinaristien listoilla.

        En ole fine dining ravintoloiden suurkuluttaja eikä ne sovellu perheravintoloiksi perheille joissa on pieniä lapsia. Se ei olisi kiva kokemus kellekään.

        Jo ruotsinlaivoilla viisihenkisellä perheellä kun menee À la carte- ravintolaan ruokalistaa selaamaan, niin siinähän ei ole mitään vastinetta rahalle. Annokset on kasvaville nuorille liian pieniä ja julmetun ylihintaisia.

        Maksat 150 euroa siitä että kaikkia vituttaa ja on uusi nälkä jo ennenkuin ulos ehdit.
        Sama homma huvipuistoissa ja vesipuistoissa. Ne täytyy ajoittaa tarkasti ne syömiset ja lapsille evästä mukaan heidän tottumusten mukaan, että jaksavat.

        Jos ja kun ollaan menossa pitkälle illalliselle, sinne mennään kaikessa rauhassa harkitusti ja siitä on otettu jotakin kautta selvää tai joku luotettava taho on sitä suositellut.

        Esimerkkinä mainitsen että en varmasti mene ikinä ravintolaan sen perusteella että joku kuponkikeijo sanoo syöneensä siellä 40 vuotta sitten kaupungin parhaan sipulipihvin.

        Ravintola-arvosteluissa on tärkeänä osana se value aina mukana. Se on tärkeimpiä asioita useimpien mielestä että saa rahalle vastinetta. Jos hinta-laatu ei kohtaa, ei sellaiseen ravintolaan toista kertaa mennä.

        Sen takia pyrin eliminoimaan sen virheen pois, että menisin ravintolaan jota puolet sen asiakkaista haukkuu arvosteluissa. Silloin kun on suht varmaa että kokemus on huono.

        Mutta jos 90% antaa ravintolalle 5 tähteä, 5% antaa 4 tähteä ja loput jotakin muuta niin on melkoisen varmaa että ravintolailta on hintansa väärti.

        2010

        PS: Sama se on kaikessa muussakin. Et sinä osta uutta autoakaan tutustumatta sen tietoihin, ominaisuuksiin ja arvosteluihin, et uutta telkkaria etkä kännykkää, ellet ole ottanut selvää että se soveltuu tarpeisiisi.

        Summassa ei voi itselleen vaimoakaan ottaa, kyllä se vaatii tutustumisen ensin. Vai meneekö se naistenkin kanssa niinkuin Saarisuutari neuvoo, että mene sinne missä kaikki paikalliset on jo käyneet? Otat sen naisen jota kaikki on jo kairanneet?

        Kuules Tyttö mitä jos rauhoittuisit jo .... ?

        Sun korealaises ei ole käyny vesi- ja huvipuistoissa syömässä, etkä sinäkään kovin monessa ainakaan kirjoittamiesi kriteereittesi mukaan.

        Mitä tulee sun ribsimarinointeihisi ja niiden valmistamiseen, niin ihan oikeasti, palaa jo reaalimaailmaan.

        Ja häpö höpö sun ruotasinlaivas ja pitkät illallises, relaa Tyttö jo hyvänen aika.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuules Tyttö mitä jos rauhoittuisit jo .... ?

        Sun korealaises ei ole käyny vesi- ja huvipuistoissa syömässä, etkä sinäkään kovin monessa ainakaan kirjoittamiesi kriteereittesi mukaan.

        Mitä tulee sun ribsimarinointeihisi ja niiden valmistamiseen, niin ihan oikeasti, palaa jo reaalimaailmaan.

        Ja häpö höpö sun ruotasinlaivas ja pitkät illallises, relaa Tyttö jo hyvänen aika.

        Kympillä on HIEMAN enemmän näyttöä Thaimaasta kuin sinulla, Pasasen avustajalla. Itse asiassa sinulla ei ole laisinkaan näyttöä Thaimaasta, ei tietoa Thaimaasta, eikä edes käsitystä Thaimaasta. Ethän sinä ressukka edes tiedä missä se on. Köyhät ei lentele bisneksissä eikä köyhillä ole sellaisia puitteita ja vaimoja kuin Kympille.
        On raskasta lukea tuota kateuden sairaskertomustasi jonka olet itse sepittänyt.
        Milloinkas se poliisi koputtelee rakkaiden oviin kun nekin lässytykset loppui? Nauroiko ne sulle että itke pelle mutsillesi?


    • Anonyymi

      mitenkä tämä liittyy Pattayan matkailuun ????

      • Anonyymi

        Miten kyrvånsyylå liittyy pattayan matkailuun????


    • Anonyymi

      Koska vaimolleni kelpaa vain paras niin siksi tarjoilen hänelle pehmeää jänistä.

    • Anonyymi

      🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

      🍑 K­­­u­­­u­­­m­a­­t­­ ­­­t­­y­­t­ö­­t­­ ­o­­­d­o­t­t­­a­­v­­­­a­­t­ ­­s­­i­­n­­u­­­a­ -> https://us4.fun/kissgirl?18319888

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4689
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe