Sotunki kalkkiuunintie pysäköintialue

Anonyymi-ap

Hei. Nyt on jokusen vuoden ajan ollut uudet pysäköintialueet kalkkiuunintien varressa Sotungissa, niitä on kaksi kappaletta muutaman sadan metrin välein, ennen ja jälkeen uunipolun risteyksen. Kyseisiltä pysäköintialueilta lähtee reittejä mm. Kalkinpolttajanpolulle.

Vielä muutama vuosi sitten ennen pysäköintialueiden rakentamista koko kalkkiuunintien ympäristö oli pysäköintikieltoaluetta.

Olen käynyt liikkumassa alueella ja pysäköintinyt autoni uunipolun risteyksen jälkeiselle pysäköintialueelle pääsääntöisesti arkisin ja aamupäivisin.

Kysyn nyt suoraan, että onko kenelläkään muulla ikinä ollut sellaista tunnetta, että jos olette pysäköineet autonne tuolle kyseiselle pysäköintialueelle, että olisitte jollain tavalla tarkkailun alaisena? Pysäköintialueen jälkeen kun kävelee kalkkiuunintien päähän asti, niin siellä on muutama asuinrakennus, ja sieltä lähtee mm. Hiihtoreitti.

En koe olevani mitenkään harhainen, koska eikö tämän tunteen pitäisi olla joka paikassa, eikä vain kalkkiuunintiellä? Käyn lukuisissa paikoissa, ja ainoastaan kalkkiuunintie tuntuu oudolta. Mielestäni tuntuu oudolta, että kun pysäköin autoni täysin tyhjälle parkkipaikalle ja 2-4 tunnin päästä palaan autolleni, niin kahtena eri kertana pysäköintialueella on tasan yksi toinen auto, jossa on ollut nuori pariskunta, niin he ovat juuri sillä samalla sekunnilla lähteneet autollaan liikkeelle kun saan näköyhteyden pysäköintialueelle, ja kun pariskunta näkee minut puiden takaa. Miksi pitää olla juuri se sama sekunti, eikö voisi olla 2 minuuttia aikaisemmin, tai 6 minuuttia aikaisemmin, kun on 2-4 tuntia aikaa?

Mielestäni tässä voi olla sellainen järkevä logiikka, että alueella asuvat ihmiset ovat ärsyyntyneet siitä, että heidän asuinalueelleen on perustettu julkinen pysäköintialue, ja heidän rauhaansa on rikottu. He ovat pahoittaneet mielensä asiasta ja alkaneet voimaan huonosti..

Mutta kertokaa kokemuksianne, onko kenelläkään muulla ikinä ollut tunnetta olevansa tarkkailun kohteena, kun olet pysäköinyt kalkkiuunintielle? Ei tarvitse olla mitään järkevää selitystä vaan pelkkä tunne riittää

6

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olen useasti käyttänyt samaa pysäköintipaikkaa eikä minulla ole mitään vastaavaa kokemusta. Pysäköinnin valvojan olen nähnyt pari kertaa.

      • Anonyymi

        Mielestäni vain tuntuu oudota sattumalta, kun kyseiseen paikkaan on noin 20 merkittyä virallista pysäköintiruutua, ja vain 1 auto on minun autoni lisäksi siinä juuri sen yhden minuutin aikana siinä pyörimässä, kun olen ollut 3 tuntia eli 180 minuuttia siellä kävelemässä. Tietenkin kaikki on normaalia


      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        😍 ­­N­­y­­­m­­­f­o­­­m­­­a­a­­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Näytä kirjoitamasi viesti jollekin lähimäisellesi ja keskustelkaa asiasta.

      • Anonyymi

        En kerro kenellekään . Olin siis jättänyt autoni kyseiselle pysäköintipaikalle, ja lähdin noin 2 tunnin kävelyreissulle tuolloin maaliskuussa.

        Kävelin kalkkiuunintien päähän, josta alkaa hiihtoreitit kohti Keinukalliota, mutta kuukausi sitten ei enää ollut hiihtäjiä, vaikka lunta olikin maassa.

        Tulin takaisin kalkkiuunintien loppupäähän, jossa on siis tämä keltainen yksinäinen omakotitalo, ja kun kävelin vain muutamia askelia kohti pysäköintipaikkaa, johon on vielä noin 300-400 metriä, niin näen auton etuvalot osoittavan minua kohti.

        Kun saavun lähelle kyseistä pysäköintipaikkaa, kuulen että jokin ajoneuvo on juuri kaasuttamassa pois sieltä ja jään lumikasan taakse odottamaan että se lähtee ajamaan kohti Hakunilaa, mutta se yllättää minut ja kääntyy kohti kalkkiuunintien loppupäätä, ja me molemmat tuijotamme toisiamme sillä tavalla, että "sinussa on jotain epäilyttävää"


      • Anonyymi

        Jos olisit ollut minun seurassani tuossa tilanteessa ja olisit nähnyt omilla silmilläsi tämän tapahtuman, niin olisin erittäin mielelläni keskustellut kanssasi tästä asiasta, vaikka et olekaan läheiseni. Valitettavasti et ollut mukana ja olin yksin liikkeellä

        Kun seisoin sen lumikasan takana "piilossa" ja se auto oli kaasuttamassa kovaan ääneen siitä pysäköintialueelta, niin sanotusti "kaasu pohjassa", niin välittömästi kun auto tuli lumikasan takaa ajaen "väärään suuntaan" (minun mielestäni se on väärään suuntaan, koska jos pysäköit autosi tuonne kalkkiuunintien viimeiselle parkkipaikalle ja lähdet sieltä pois, niin ainoa "oikea suunta" on kohti hakunilaa), niin se auto painoi välittömästi jarrut pohjaan minut nähtyään, en siis olisi halunnut että he näkevät minua. kyseessä oli vanhempi harmaan värinen A-sarjan Mercedes-Benz, jossa oli kaksi nuorta henkilöä, mies kuskina ja tyttö matkustajana, ja tällä tytöllä oli puhelin kädessään sillä tavalla, kuin hän näyttäisi puhelimestaan navigaattoria tälle miehelle, tai tämä mies puhui puhelimeen jotain. Tämä auto oli ollut ainakin 5 minuutin ajan kyseisellä pysäköintialueella, näin auton valot kävellessäni kalkkiuunintien loppupäästä kohti pysäköintipaikkaa. Auto seisoi pysähtyneenä noin 10 sekunnin ajan joka on todella pitkä aika tässä tilanteessa kun tuijotamme toisiamme, olin siis itse jo valmiiksi pysähtyneenä, kun seisoin sen lumikasan takana "piilossa" ja odotin että auto lähtee pois. Siis tuijotin näitä nuoria noin 10 sekunnin ajan täysin liikkumattomana ja tämä autokin oli pysähtyneenä ja he tuijottivat minua, sitten lähdin kävelemään omalle autolleni. Jotenkin minulle tuli tunne että ne nuoret olisivat odottaneet minua


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4590
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe