Pysäköinti taloyhtiön parkkipaikalla

Anonyymi-ap

Tällaista lähinnä mietin, kun eräs henkilö, joka pitää autoaan viereisessä parkkiruudussa, parkkeeraa aina vähän kuin "heittämällä" autonsa ruutuun päätyen usein reilusti oman parkkiruutuni puolelle. Eikä ole mitään vaikutusta, vaikka olen sanonut ko ruudun haltijalle ja auton omistajalle(sama henkilö) asiasta.
Hänellä on vielä iso suht isokokoinen pakettiauto ja hänellä on kaikkinensa 3 autoa eri ruuduissa, 2 pakua ja 1 hlöauto.
On käsittääkseni yrittäjä ja on onnistunut sumplimaan naapurisuhteilla tm itselleen noita parkkiruutuja enemmänkin. Taloyhtiömme koostuu vielä pelkästään vuora-asunnoista.
Joskus ehdotin sitäkin, kun hän pitää henkilöautoansa parkkirivin päässä, tai no, toinen ruutu mutta ihan päässä kuitenkin, että pitäisi pakunsa siinä, mihin sen saisi sovitettua paremmin ja pitäisi henkilöautoaan mun viereisessä ruudussa, mutta ei jostain syystä sovi.
Vaikka ei sen puoleen, yhdessä vaiheessa pitikin autojaan näin, mutta hänen henkilöautonsakin oli useimmiten parkkeerattu samalla tavoin kuin paku, vähän kuin "kunhan viskataan vähän sinne päin ja on siinä, mihin jämähtää ekalla kurvauksella".
Eli aika usein en päässyt parkkiruutuuni omalla autollani tämän vuoksi tai väli oli ainakin niin hiton ahdas, että autoon meneminen ja sieltä poistuminen oli hyvinkin hankalaa.
Ja niilläkin kerroilla, kun on parkkeerannut suht siististi edes pakunsa, niin jättää kuljettajan puolelle hitonmoisen välin seuraavaan, että saa oman auton oven auki aikalailla kokonaan ja mun puolen kylki on aika kiinni omassa autossani, että nippa nappa pääsen autooni. Mistä johtuen aika usein joudun sitten vastaavasti valtaamaan toisen puolen parkkiruutua, mistä sen haltija on käärmeissään.
Vaikka ollaan hänen kanssa nyt ihan ok sovussa, kun ymmärtää kuitenkin, että syy on tässä paku-mersumulkussa ja hänen pysäköintityylissään.
Lisäksi nuo pakut ovat käyttämättä talviaikaan pitkiäkin aikoja, jopa 2-4kk kerrallaan. Vissiin yrityksen sesonkiaika on kesä.
Niin onko isännöitsijä sitten sellainen taho, minkä kautta voisi ainakin edes yrittää saada jotain tolkkua tuohon touhuun, kun kerta sanominen ei mene perille?
Isännöitsijään joskus joku muu on kyllä ollut yhteydessä vähän vastaavissa tilanteissa, mutta eipä niihin ole oikein tullut mitään tolkkua käsittääkseni. Onko edes isännöitsijä lupauksistaan huolimatta puuttunut asiaan ilmoittamalla huonosti pysäköivälle pysäköintitavastaan..
Vielä kun taloyhtiössämme on kyllä ilmoitettu, että parkkiruudut ovat ainoastaan aktiivisesti käytössä oleville autoille tarkoitettu ja asiaa käydään tarkistamassa aika ajoin, mutta eipä siitäkään mitään ole tullut. Muutamassa ruudussa on selkeästi romuautoja tai varastoautoja, jotka eivät varmaan ole liikkuneet ainakaan vuoteen tai pidempäänkään aikaan, ovatko olleet edes kertaakaan käynnissä.
Yksi hyvä tietysti olisi, jos järjestyssääntöihin tulisi ohej, että ruuduissa saisi säilytää vain henkilöautoja tai sitten taloyhtiö tekisi yhden parkkirivistön pelkästään paketti- ym isoja autoja varten. Parkkialue on iso, joten sekin kyllä onnistuisi.

9

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Laita omaan ruutuusi jotain mikä puhkoo renkaat jos ajaa siihen.

      • Anonyymi

        No niin kai sitä voi omassa ruudussa säilyttää lautaa missä on naulat ylöspäin. Miksei.


      • Anonyymi

        Olen kyllä ajatellut samaa, että pistäisi tosiaan jotain renkaita puhkovaa sopivaan kohtaan.
        Mutta mahtaako tuollainen pösilö mitään siitäkään tajuta....
        Oppii ehkä just ja just katsomaan, ettei kohdalla ole mitään renkaille "haitallista" ja jatkaa tuota vitut muista-henkistä tyyliään.
        Tänään oli juuri parkkeerannut autonsa siten, että oli puoliheittämällä kurvattu jonkinlaiseen vinoparkkiin, osaksi mun ja osaksi hänen ruutuunsa ja hänellä oli jäänyt koko parkkeeraus vielä vähän vajaaksi. 2/3-osaa pakusta on ruudussa ja loppuperä ei. Ihme tyyli kun ei edes jaksa ajaa autoansa koko auton mitalta ruutuun.
        No, pääsin justiinsa omalle paikalleni ja joten kuten vääntäytymällä vielä autostani uloskin, vaattet kyllä sotkuivat väkisinkin. Jätin lapun pyyhkijän alle, jossa kysyin, etä voisiko hän opetella jatkossa pysäköimään sen verran järkevästi, että naapuriruudub haltijakin pääsisi vaivattomammin ruutuunsa&autostaan ulos. Kiitin vielä reilusti etukäteen, jos moinen suinkin vain mitenkään onnistuu.
        Mutta seuraavaksi tosiaan kunnon naulalauta tai vastaava paikalle ja katsotaan, kuinka monta renkaankorjausta vaatii, että mulkku oppii parkkeeramaan..
        Ja voisihan sitä parkkipateakin kysellä asian tiimoilta apuun.
        En tiedä tosin, riittääkö heidän valtansa vuokrattuihin ruutuihin, vaikka he hallinnoivatkin parkkipaikkamme valvontaa ja sakottavat muuten kyllä tosiaan hyvinkin mielellään, kun siihen syytä on.


      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        💋 ­N­­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        💋 ­N­­y­­m­­f­o­­m­­a­­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Parkkipate sakottaa mielellään.

      • Anonyymi

        Pistin tuon kirjoitukseni jälkeen valvontapyynnön parkkipatelle.
        Saa nähdä, käyvätkö paikalla ja antavatko sakon tai edes huomautuksen. Toivottavasti antavat.
        Täytyy muutama kerta tehdä noin aina, kun on aihetta.
        Ja jos ei mitään tapahdu, niin täytyy turvautua muihin keinoihin.


    • Anonyymi

      Taisi mersu-mulkku saada palautetta pysäköintifirmalta ja isännöitsijältä, on ainakin nyt osannut pysäköidä ihan fiksusti omaan ruutuunsa. Toki tiedä sitten, kuinka kauan tilanne kestää, mutta silti...

      • Anonyymi

        Hyvä juttu.
        Ja jos lipsuu jatkossa, niin nauloja tms terävää renkaiden alle.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      325
      3203
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      223
      1994
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1612
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1427
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      82
      1309
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      284
      1243
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1061
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      1001
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      146
      878
    Aihe