Ravintolavertailu 2, panokset kovenee

Anonyymi-ap

Nyt heitti Pasanen ison vaihteen päälle ja kertoi tässä olevan aitoa naudan ulkofilettä ketsupilla muovilautasen päällä ja tietenkin ranskalaiset kruunaavat tuon ravintolaelämyksen. Nyt kalpenee kyllä Kympin annos tuon Michelin-herkun rinnalla! Kyllä Pasanen on se pihvimaestro ja kokemusperäinen sellainen, jolloin häneen on tullut aimo annos pihvitietämystä täällä Thaimaassa!
https://aijaa.com/OduU4U

Onko siis tuossa vasemmalla oleva annos yleisön mielestä se The Houkutteleva, vai tuo toinen?

14

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      voi olla mutta niistä vain toinen on filettä.

      • Anonyymi

        "voi olla mutta niistä vain toinen on filettä"

        Öö... kumpikohan olisi, mitä luulet? Meidän menussa luki näin sanatarkasti:
        "Pääruokana tarjoamme teille australialaista Tomahawk Black Angus -jyväruokittua nautaa"

        Sinun lautasellasi on kasa paskaa. Ei ihme ettei oikein maistunut edes ketsupilla, jota söpösti muovikipossa tuossa tököttää.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "voi olla mutta niistä vain toinen on filettä"

        Öö... kumpikohan olisi, mitä luulet? Meidän menussa luki näin sanatarkasti:
        "Pääruokana tarjoamme teille australialaista Tomahawk Black Angus -jyväruokittua nautaa"

        Sinun lautasellasi on kasa paskaa. Ei ihme ettei oikein maistunut edes ketsupilla, jota söpösti muovikipossa tuossa tököttää.

        2010

        Tomahawk on välikyljys, minun kuvassa on ulkofilettä, marinoituna ja pippuroituna... näitä grillataan monta kymmentä pihviä kerralla, tosiaan se laitetaan muovilautaselle, joka on puhdas, nuo puiset on ongelmallisia kun niitä ei saa puhtaaksi mitenkään...

        Paras pihvi Thaimassa on sisäfile, puolikas, khuntoy kokeili olin testiasiakas, paras pihvi mitä olen koskaan syönyt, on ranskassa hakattu tartar pihvi, maustettu ja raaka päällä raaka munankeltuainen...

        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tomahawk on välikyljys, minun kuvassa on ulkofilettä, marinoituna ja pippuroituna... näitä grillataan monta kymmentä pihviä kerralla, tosiaan se laitetaan muovilautaselle, joka on puhdas, nuo puiset on ongelmallisia kun niitä ei saa puhtaaksi mitenkään...

        Paras pihvi Thaimassa on sisäfile, puolikas, khuntoy kokeili olin testiasiakas, paras pihvi mitä olen koskaan syönyt, on ranskassa hakattu tartar pihvi, maustettu ja raaka päällä raaka munankeltuainen...

        By NumBall HHN 63v.

        tuo Tomahawk on kuten sanoin kyljys, tai paremmin ulkopaisti, no oliko sitkeää, en usko että tuo on hyvää, noita saa täällä monesta ravintolasta, tuo minun pihvi on erittäin iso myyjä se myy joka päivä kymmeniä viikonloppuna satoja pihvejä, saat ne muusillla tai ranskalaisilla otan yleensä molemmilla minä en juurikaan ranskalaisia syö vaimoni, kun pihvejä tehdään isoja määriä kerralla, niitä ei voi myydä muuten, kun tuolla tavalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tuo Tomahawk on kuten sanoin kyljys, tai paremmin ulkopaisti, no oliko sitkeää, en usko että tuo on hyvää, noita saa täällä monesta ravintolasta, tuo minun pihvi on erittäin iso myyjä se myy joka päivä kymmeniä viikonloppuna satoja pihvejä, saat ne muusillla tai ranskalaisilla otan yleensä molemmilla minä en juurikaan ranskalaisia syö vaimoni, kun pihvejä tehdään isoja määriä kerralla, niitä ei voi myydä muuten, kun tuolla tavalla.

        EIkö sinulla reppana ole kokemusta kunnollisesta sisäfileestä, 5555555


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        EIkö sinulla reppana ole kokemusta kunnollisesta sisäfileestä, 5555555

        Tai edes T-bone steak... tuo on vain kuten sanoin vai kyljys.

        Muuten kuten sanoin minun ex on keittiömestari, olen aika kokenut pihvinpurija, vaimoni poika rakastui ruuanlaittoon ex esimerkeistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tomahawk on välikyljys, minun kuvassa on ulkofilettä, marinoituna ja pippuroituna... näitä grillataan monta kymmentä pihviä kerralla, tosiaan se laitetaan muovilautaselle, joka on puhdas, nuo puiset on ongelmallisia kun niitä ei saa puhtaaksi mitenkään...

        Paras pihvi Thaimassa on sisäfile, puolikas, khuntoy kokeili olin testiasiakas, paras pihvi mitä olen koskaan syönyt, on ranskassa hakattu tartar pihvi, maustettu ja raaka päällä raaka munankeltuainen...

        By NumBall HHN 63v.

        Tuo on kuivunut, palanut ja sitten vielä uudelleen kuivunut tuo lautasellasi oleva möykky, jolla ei ole mitään tekemistä minkään pihvin kanssa.

        Se on yksinkertaisesti epäonnistunut.

        Mitä parempi liha, sen verisemmäksi sen voi jättää ja hyvässä pihvissä on reilusti rasvaa, jolloin se kestää paremmin erilaisia kypsyysasteita.

        Kuiva huono liha jos unohdetaan grilliin tai pannulle ylikypsäksi, niin se on syömäkelvotonta, kuten itsekin jo mainitsit tuossa käyneen.

        Hyvä pihvi ei koskaan ole pinnaltaan kuiva, musta, eikä pippurin peitossa.

        Siinä olet ihan oikeassa että thaimaalaiset ei osaa kokata pihviä. Siksi joutuukin menemään länsimaiseen ravintolaan.

        Lämpötilan tarkkailu ja paistomittari on kaiken a ja o. Huono liha jos menee 52 asteesta 65 asteiseksi, se alkaa olla jo pilalla. Hyvä liha kestää senkin.

        London Steak Buriram on valittu Provinssin parhaaksi ravintolaksi, ja tuo ateria oli heillekin speciaalia, sillä he eivät hommaa tuollaisia lihoja tavalliselle menulleen, vaan niitä saa vain tilauksesta.

        Minä en ole mikään grillimestari enkä lihamestari, mutta olen sen verran syönyt tuota tasoluokkaa olevissa ravintoloissa, että osaan sanoa milloin se on erinomainen. Tuo oli.

        Usko nyt hyvä mies, että me kaksi syömme aivan eri luokan ravintoloissa illallisemme. Tai oikeastaan en ole nähnyt sinun vielä koskaan syövän hyvää illallista, etkä koskaan seurueessa.

        Pihviä ei ole sinun lautasellasi näkynyt, äläkä nolaa itseäsi enempää väittämällä tuota lautasellasi olevaa juttuasi laadukkaaksi millään tavalla.

        Oikeissa ravintoloissa ei myöskään ole kertakäyttömukeja, ketsuppikippoja eikä muovilautasia.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on kuivunut, palanut ja sitten vielä uudelleen kuivunut tuo lautasellasi oleva möykky, jolla ei ole mitään tekemistä minkään pihvin kanssa.

        Se on yksinkertaisesti epäonnistunut.

        Mitä parempi liha, sen verisemmäksi sen voi jättää ja hyvässä pihvissä on reilusti rasvaa, jolloin se kestää paremmin erilaisia kypsyysasteita.

        Kuiva huono liha jos unohdetaan grilliin tai pannulle ylikypsäksi, niin se on syömäkelvotonta, kuten itsekin jo mainitsit tuossa käyneen.

        Hyvä pihvi ei koskaan ole pinnaltaan kuiva, musta, eikä pippurin peitossa.

        Siinä olet ihan oikeassa että thaimaalaiset ei osaa kokata pihviä. Siksi joutuukin menemään länsimaiseen ravintolaan.

        Lämpötilan tarkkailu ja paistomittari on kaiken a ja o. Huono liha jos menee 52 asteesta 65 asteiseksi, se alkaa olla jo pilalla. Hyvä liha kestää senkin.

        London Steak Buriram on valittu Provinssin parhaaksi ravintolaksi, ja tuo ateria oli heillekin speciaalia, sillä he eivät hommaa tuollaisia lihoja tavalliselle menulleen, vaan niitä saa vain tilauksesta.

        Minä en ole mikään grillimestari enkä lihamestari, mutta olen sen verran syönyt tuota tasoluokkaa olevissa ravintoloissa, että osaan sanoa milloin se on erinomainen. Tuo oli.

        Usko nyt hyvä mies, että me kaksi syömme aivan eri luokan ravintoloissa illallisemme. Tai oikeastaan en ole nähnyt sinun vielä koskaan syövän hyvää illallista, etkä koskaan seurueessa.

        Pihviä ei ole sinun lautasellasi näkynyt, äläkä nolaa itseäsi enempää väittämällä tuota lautasellasi olevaa juttuasi laadukkaaksi millään tavalla.

        Oikeissa ravintoloissa ei myöskään ole kertakäyttömukeja, ketsuppikippoja eikä muovilautasia.

        2010

        Uskohan ihan huvikseen, tuo sinun ruokasi ei edes ole pihvi, se on naudan kyljys, kuten siis ribsejä, pihviksi kelpaa ainoastaan sisäfile, tai rajoitetusti ulkofile joka on huomattavasti vaikeampi valmistaa kuin sisäfile, muista nyt reppana ex-vaimoni on ammatiltaan keittiömestari, oli mesuna vuosia deltalla, joten hän varmasti osaa tehdä kunnollista safkaa, nykyisen vaimoni poika valitsi ammatiksi juuri ex-vaimoni motivoimana, minä suosittelin hänelle opiskella sähköasentajaa, mutta hän halusi keittiöön, ja osata tehdä hyvää ruokaa, jolla on kysyntää kotimaassaan, en tiedä onko valinta oikea, voi olla tai ei, mutta aika näyttää, sähköasentajalla on vain paljon suurempi liksa kuin keittiöalalla, kun paljon on naiskokkeja...

        Ex hoiti ruuat delta firstiin ja businekseen, saimme paljon deltan lippuja, samoin suomessa on hauska verolainsäädäntö, lentoyhtiöille, tax free ja ruuan osalta, prikat koneessa palautettiin lennon jälkeen keittiöön, missä ne piti tuhota, tai jakaa henkilökunnalle, tax free piti tuhota, tulli valvoi asiaa, muutaman kerran kuukaudessa kaikki tuhottiin jätepuristimella. Söin noina aikoina first ja busineksen ruokia päivittäin, vuosia, joten luulen että teidän ns. gourmet ruuista heiman sinua enemmän... Lisäksi ex oli erittäin tarkka, siitä mitä syödään ja miten se on valmistettu, yksi surullinen tapaus oli kivitippu niminen ravintola, jossa kävimme kylpylässä, ja minusta ruoka oli ihan ok, mutta ex:lle ei kelvannut, muistaakseni villisikaa olisi pitänyt olla, sitten alkoi hirveä rumba keittiöön. mutta ei siitä sen enempää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskohan ihan huvikseen, tuo sinun ruokasi ei edes ole pihvi, se on naudan kyljys, kuten siis ribsejä, pihviksi kelpaa ainoastaan sisäfile, tai rajoitetusti ulkofile joka on huomattavasti vaikeampi valmistaa kuin sisäfile, muista nyt reppana ex-vaimoni on ammatiltaan keittiömestari, oli mesuna vuosia deltalla, joten hän varmasti osaa tehdä kunnollista safkaa, nykyisen vaimoni poika valitsi ammatiksi juuri ex-vaimoni motivoimana, minä suosittelin hänelle opiskella sähköasentajaa, mutta hän halusi keittiöön, ja osata tehdä hyvää ruokaa, jolla on kysyntää kotimaassaan, en tiedä onko valinta oikea, voi olla tai ei, mutta aika näyttää, sähköasentajalla on vain paljon suurempi liksa kuin keittiöalalla, kun paljon on naiskokkeja...

        Ex hoiti ruuat delta firstiin ja businekseen, saimme paljon deltan lippuja, samoin suomessa on hauska verolainsäädäntö, lentoyhtiöille, tax free ja ruuan osalta, prikat koneessa palautettiin lennon jälkeen keittiöön, missä ne piti tuhota, tai jakaa henkilökunnalle, tax free piti tuhota, tulli valvoi asiaa, muutaman kerran kuukaudessa kaikki tuhottiin jätepuristimella. Söin noina aikoina first ja busineksen ruokia päivittäin, vuosia, joten luulen että teidän ns. gourmet ruuista heiman sinua enemmän... Lisäksi ex oli erittäin tarkka, siitä mitä syödään ja miten se on valmistettu, yksi surullinen tapaus oli kivitippu niminen ravintola, jossa kävimme kylpylässä, ja minusta ruoka oli ihan ok, mutta ex:lle ei kelvannut, muistaakseni villisikaa olisi pitänyt olla, sitten alkoi hirveä rumba keittiöön. mutta ei siitä sen enempää.

        Eikä tuo tarjoilukaan mennyt ihan nappiin, tuo kuuluu tarjoilla niin että keittiömestari tulee pöytäsi viereen, ja ottaa grillistä tuon ribbsin sillä kypsyysasteella minkä olet tilannut, ja poistaa ensin siitä rasvan, sitten leikkaa sen noin 5 mm. viipaleiksi, jotka asettaa lisukkeiden kanssa lautasellesi, ja tarjoilee sen sinulle ja muille pöydässä oleville, tuossa on heitetty leikkuulaudalle kyljys rasvoineen jota on varsin paljon, päälle viherpippuri terttu, kun oikeammin tuo pippuriterttu kuuluu sekoittaa kastikkeeseen, joka laitetaan lihan viipaleiden päälle, sitten tuosta kuvasta puuttuu kokonaan kastike.

        Tuollainen tarjoilu tuohon hintaluokkaan on ala-arvoista, sinä, sinä kehut ymmärtäväsi asiasta jotain, just just poju.
        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä tuo tarjoilukaan mennyt ihan nappiin, tuo kuuluu tarjoilla niin että keittiömestari tulee pöytäsi viereen, ja ottaa grillistä tuon ribbsin sillä kypsyysasteella minkä olet tilannut, ja poistaa ensin siitä rasvan, sitten leikkaa sen noin 5 mm. viipaleiksi, jotka asettaa lisukkeiden kanssa lautasellesi, ja tarjoilee sen sinulle ja muille pöydässä oleville, tuossa on heitetty leikkuulaudalle kyljys rasvoineen jota on varsin paljon, päälle viherpippuri terttu, kun oikeammin tuo pippuriterttu kuuluu sekoittaa kastikkeeseen, joka laitetaan lihan viipaleiden päälle, sitten tuosta kuvasta puuttuu kokonaan kastike.

        Tuollainen tarjoilu tuohon hintaluokkaan on ala-arvoista, sinä, sinä kehut ymmärtäväsi asiasta jotain, just just poju.
        By NumBall HHN 63v.

        Mutta tosiaan valokuva on komea, kohde ei niinkään, jos asiasta jotain ymmärtää, ilmankos sinusta ribbsit (porsaanluut) ja wings (kanan siipipalat) on parasta ruokaa, minusta ne on roska ruokaa, mutta sinähän olet oikea asiantuntija, just just poju.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta tosiaan valokuva on komea, kohde ei niinkään, jos asiasta jotain ymmärtää, ilmankos sinusta ribbsit (porsaanluut) ja wings (kanan siipipalat) on parasta ruokaa, minusta ne on roska ruokaa, mutta sinähän olet oikea asiantuntija, just just poju.

        Ketsupilla tai ilman, pelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on kuivunut, palanut ja sitten vielä uudelleen kuivunut tuo lautasellasi oleva möykky, jolla ei ole mitään tekemistä minkään pihvin kanssa.

        Se on yksinkertaisesti epäonnistunut.

        Mitä parempi liha, sen verisemmäksi sen voi jättää ja hyvässä pihvissä on reilusti rasvaa, jolloin se kestää paremmin erilaisia kypsyysasteita.

        Kuiva huono liha jos unohdetaan grilliin tai pannulle ylikypsäksi, niin se on syömäkelvotonta, kuten itsekin jo mainitsit tuossa käyneen.

        Hyvä pihvi ei koskaan ole pinnaltaan kuiva, musta, eikä pippurin peitossa.

        Siinä olet ihan oikeassa että thaimaalaiset ei osaa kokata pihviä. Siksi joutuukin menemään länsimaiseen ravintolaan.

        Lämpötilan tarkkailu ja paistomittari on kaiken a ja o. Huono liha jos menee 52 asteesta 65 asteiseksi, se alkaa olla jo pilalla. Hyvä liha kestää senkin.

        London Steak Buriram on valittu Provinssin parhaaksi ravintolaksi, ja tuo ateria oli heillekin speciaalia, sillä he eivät hommaa tuollaisia lihoja tavalliselle menulleen, vaan niitä saa vain tilauksesta.

        Minä en ole mikään grillimestari enkä lihamestari, mutta olen sen verran syönyt tuota tasoluokkaa olevissa ravintoloissa, että osaan sanoa milloin se on erinomainen. Tuo oli.

        Usko nyt hyvä mies, että me kaksi syömme aivan eri luokan ravintoloissa illallisemme. Tai oikeastaan en ole nähnyt sinun vielä koskaan syövän hyvää illallista, etkä koskaan seurueessa.

        Pihviä ei ole sinun lautasellasi näkynyt, äläkä nolaa itseäsi enempää väittämällä tuota lautasellasi olevaa juttuasi laadukkaaksi millään tavalla.

        Oikeissa ravintoloissa ei myöskään ole kertakäyttömukeja, ketsuppikippoja eikä muovilautasia.

        2010

        "Siinä olet ihan oikeassa että thaimaalaiset ei osaa kokata pihviä. Siksi joutuukin menemään länsimaiseen ravintolaan."

        Kyllä Thaimaassa thaimaalaisistakin löytyy osaavia pihvin paistajia, "länsimaalaista ravintoloista".

        Thaimaasta löytyy myös oikein osaavia japanilaisia pihvin paistajia japanilaisista pihviravintoloista.


    • Anonyymi

      Ei ihme, että pasasen pihvi on kuivakka kasa, jos jo Ranskassa hakattu, pakastettu ja tuotu HuaHiniin pakastimeen. Mutta pakastimestahan tuo on tottunut valmisannoksensa kaivamaan. Ei puutu kuin varpaankynsi pöydältä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe