Pihviruokaa Suomessa

Anonyymi-ap

Kotona tehty rotunaudan ulkofileestä pihvi, pippuria, merisuolaa, chiliä. Kypsyysaste medium. 55 asteessa ulos uunista. Kylkeen Pirkan juhlaperunaa valkosipulikastikkeessa ja hieman Finduksen western uunikasviksia.
https://aijaa.com/avGJBy

Takuuhyvää, pientä sitkeyttä lihassa mutta ei häiritsevästi. 30 euroa kilo oli liha tarjouksessa.
Ei ollut niin hyvää että ostaisin uudelleen.

Silkkipaitapoju

15

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vinkki miten hieman sitkeäksi jäänyttä pihviä voi elvyttää. Leikkaat sen syiden vastaisesti sellaisiksi sillipalan kokoisiksi palasiksi, pyöräytät ne voissa pannulla ja anna vetäytyä uudelleen. Murenee huomattavasti.

      • Anonyymi

        Miksi aikuinen itseään varakkaaksi hehkuttava ostaa itselleen elvytettävää pihvilihaa, miksi ei voi ostaa kunnon lihaa ja pirkkaa sekä findusta ka vielä aijailee sellaista PATTAYAN MATKAILUPALSTALLE, täytyy olla vissiin vähän dingdong ..... Huomion tarpeessa kuten autonkin aijaaja ..... saaden palautetta ihan tarkoituksella, että fanikloonina jauhamaan kateutta ja katkeruutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi aikuinen itseään varakkaaksi hehkuttava ostaa itselleen elvytettävää pihvilihaa, miksi ei voi ostaa kunnon lihaa ja pirkkaa sekä findusta ka vielä aijailee sellaista PATTAYAN MATKAILUPALSTALLE, täytyy olla vissiin vähän dingdong ..... Huomion tarpeessa kuten autonkin aijaaja ..... saaden palautetta ihan tarkoituksella, että fanikloonina jauhamaan kateutta ja katkeruutta.

        Kommenttisi kertoo että olet teoriatason kokkeja.
        Pihvilihaa on niin monenlaista että takuuseen et voi aina mennä kenen suuta se miellyttää.
        Joku ei suostu syömään kypsää ja joku ei suostu syömään mediumia.
        Pihviä palautellaan monista syistä, ei sitä kokonaisena suuhun tungeta ja vetäytymisen aikana se jäähtyy. Pihvisalaatit, palapaisti, suikaleina ja paloina eri ruoissa. Parhaat lihat tehdään hyvin yksinkertaisesti ilman marinadia, jotta lihan maku tulee esiin. Suolakin lisätään vasta jälkikäteen. Soosit ja sipulit kuuluvat halpoihin annoksiin ja ne pidetään erillään itse puhvistä.
        Tuo nauta ei ollut sitä mitä arvelin, mutta riittävän hyvä syötäväksi. Seuraavaksi ostan muuta.
        Jos olet niin kova kokkipoika niin laita toki kuvaa ja reseptiä sinun lihoistasi vertailuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommenttisi kertoo että olet teoriatason kokkeja.
        Pihvilihaa on niin monenlaista että takuuseen et voi aina mennä kenen suuta se miellyttää.
        Joku ei suostu syömään kypsää ja joku ei suostu syömään mediumia.
        Pihviä palautellaan monista syistä, ei sitä kokonaisena suuhun tungeta ja vetäytymisen aikana se jäähtyy. Pihvisalaatit, palapaisti, suikaleina ja paloina eri ruoissa. Parhaat lihat tehdään hyvin yksinkertaisesti ilman marinadia, jotta lihan maku tulee esiin. Suolakin lisätään vasta jälkikäteen. Soosit ja sipulit kuuluvat halpoihin annoksiin ja ne pidetään erillään itse puhvistä.
        Tuo nauta ei ollut sitä mitä arvelin, mutta riittävän hyvä syötäväksi. Seuraavaksi ostan muuta.
        Jos olet niin kova kokkipoika niin laita toki kuvaa ja reseptiä sinun lihoistasi vertailuun.

        Paloitellaan siis.


      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­m­­a­­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Hieman on outoa että mies paloittelee pihvinsä ennen syöntiä, mutta tapansa kullakin.

      • Anonyymi

        Sulla on kyllä hyvät hampaat jos kokonaisena menee pihvi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulla on kyllä hyvät hampaat jos kokonaisena menee pihvi.

        Lapsille paloitellaan pihvit lautaselle valmiiksi, aikuiset leikkaa palan syödessään, mutta mikäli hampaista on kiinni niin ymmärrän rakasta, äiti lienee paloitelleen.


    • Anonyymi

      Oivallinen sipulipihvi tehdään kotimaisesta naudan ulkofileestä. Soosina haudutettu kermainen sipulikastike. Lisukkeena paistetut perunat sekä maustekurkku.

      • Anonyymi

        Työnnä perseeseen se sipulipihvisi jo. Sellaista ei ole olemassakaan. Pihvi on pihvi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työnnä perseeseen se sipulipihvisi jo. Sellaista ei ole olemassakaan. Pihvi on pihvi.

        Ei se mahdu koska persiissä on jo rotunaudan ulkofileepihvi.


    • Anonyymi

      Ahaa että nyt lihaa ei siis saa paloitella ennen syömistä? Asia vilpitön. Matkailematon kalliin pihvipuukon kanssa puhelee ihan mitä sattuu.
      Tässä kuitenkin esimerkki yhdestä ruokalajista jossa häränpihvi on paloiteltu jonka jälkeen se vielä muhii soosissa saaden makua ja mureutta kauttaaltaa.
      Härkäruukku https://aijaa.com/RHckDq

      Paahtopaistia vedetään myös palasteltuna, kylmänä, sellaisenaan tai lisukkeiden kera.
      Kun Matkailematon selität näitä neuvojasi, niin laita omia kuviasi liitteeksi. Puheet jää puheiksi sinulla aina.

      • Anonyymi

        Tämä ei ole kehu eikä polleilua. Tuolla hintalapulla ei kehuskella.
        Kaupan lihatiskin tyttö tekee näitä valmiiksi joka päivä muhimaan lämpimiin altaisiin. Puolesta kilosta syö kaksi kertaa päivässä ja on hyväksi havaittu halpa keino syödä kunnolla mureutunutta lihaa kotona. Jos ostan itse härän erikseen ja rakentelen soosin kahteen ateriaan, se tulee kalliimmaksi. Hinnasta en niinkään välitä mutta näin välttyy joskus arkena ruoanlaitolta kotona https://aijaa.com/V6zAc4 Ei ole valmisruokaa vaan kaupan kokin tekemää.

        Teen kyllä itse suurimman osan ruoista kotona, enkä ole Suomessa käyttänyt kuljetuspalveluja.
        Thaimaassa käytin kerran ja ekaa kertaa viime matkalla.
        Totean vaan sinulle että ohjeitasi voit vapaasti antaa, mutta jos alat vittuilemaan joka väliin olevasi jokin superkokki veitsineen joka tietää paremmin, niin silloin on hyväksi laittaa siitä jotakin näyttöä, eikä vaan sanoja. Muuten olet vain pelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä ei ole kehu eikä polleilua. Tuolla hintalapulla ei kehuskella.
        Kaupan lihatiskin tyttö tekee näitä valmiiksi joka päivä muhimaan lämpimiin altaisiin. Puolesta kilosta syö kaksi kertaa päivässä ja on hyväksi havaittu halpa keino syödä kunnolla mureutunutta lihaa kotona. Jos ostan itse härän erikseen ja rakentelen soosin kahteen ateriaan, se tulee kalliimmaksi. Hinnasta en niinkään välitä mutta näin välttyy joskus arkena ruoanlaitolta kotona https://aijaa.com/V6zAc4 Ei ole valmisruokaa vaan kaupan kokin tekemää.

        Teen kyllä itse suurimman osan ruoista kotona, enkä ole Suomessa käyttänyt kuljetuspalveluja.
        Thaimaassa käytin kerran ja ekaa kertaa viime matkalla.
        Totean vaan sinulle että ohjeitasi voit vapaasti antaa, mutta jos alat vittuilemaan joka väliin olevasi jokin superkokki veitsineen joka tietää paremmin, niin silloin on hyväksi laittaa siitä jotakin näyttöä, eikä vaan sanoja. Muuten olet vain pelle.

        Laittaahan tämä kyrvånsyylå vähintäin 10 juutuupilinkkiä päivässä kun mitään omaa ei thaimaasta ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä ei ole kehu eikä polleilua. Tuolla hintalapulla ei kehuskella.
        Kaupan lihatiskin tyttö tekee näitä valmiiksi joka päivä muhimaan lämpimiin altaisiin. Puolesta kilosta syö kaksi kertaa päivässä ja on hyväksi havaittu halpa keino syödä kunnolla mureutunutta lihaa kotona. Jos ostan itse härän erikseen ja rakentelen soosin kahteen ateriaan, se tulee kalliimmaksi. Hinnasta en niinkään välitä mutta näin välttyy joskus arkena ruoanlaitolta kotona https://aijaa.com/V6zAc4 Ei ole valmisruokaa vaan kaupan kokin tekemää.

        Teen kyllä itse suurimman osan ruoista kotona, enkä ole Suomessa käyttänyt kuljetuspalveluja.
        Thaimaassa käytin kerran ja ekaa kertaa viime matkalla.
        Totean vaan sinulle että ohjeitasi voit vapaasti antaa, mutta jos alat vittuilemaan joka väliin olevasi jokin superkokki veitsineen joka tietää paremmin, niin silloin on hyväksi laittaa siitä jotakin näyttöä, eikä vaan sanoja. Muuten olet vain pelle.

        Sinun juttusi on ollut koko lomasi ajan piruilua ja olet palautteen tilannut, sekä kuules silkkipaitainen idiootti, se on ihan sama mitä sä syöt ja mitä mieltä sä oot teoriatasoisista.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1857
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1553
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1256
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      8
      1139
    Aihe