Miehiä kyykytetään, laki suojelee naisia paremmin kun miehiä

Anonyymi-ap

Mies ja nainen tekevät lapsen, asuvat yhdessä. Sitten jonkun mitättömän vuoksi nainen haluaa erota miehestä ja vaatii lapsen itselle. Usein oikeusjärjestelmä sen hyväksyy lapsen ennemmin naiselle kuin miehelle. Sitten nainen vaatii elatusrahaa mieheltä jotta nainen voi asua viihtyisästi. Jos mies ei ole oikein hyvä tuloinen, mies joutuu elään usein kurjissa oloissa. Nainen voi mennä vaikka Epsanjaan kun mies etsiskelee palautuspurkkeja ja pulloja.
Nainen tekeytyy köyhäksi kun saman aikaan mies on köyhä.
Havainnut joissain naisissa sen, että lapsi hankittu aina uuden miehen kanssa ja edelleen nainen asuu ilman parisuhdetta. Ehkä vain sellaisissa suhteissa jossa miehellä ja naisella on aiempia lapsia eri suhteesta voivat pärjätä yhdessä.

19

416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jep, puoltaa akkojen suuntaan tukevasti mutta eipä kuulu eikä näy tasa-arvo feministejä asiaan puuttuakseen...

      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🍑 ­­­N­y­m­f­­­o­m­a­­­a­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Myrkyllisiä naisia

    • Anonyymi

      Siinä mitataan äidin ja isän osa kun menee kantapäät vastakkain ja lähdetään eri osoitteisiin. Yleensä molemmat haluavat lapsille parasta, mutta monesti vanhempien keskinäinen vääntö rikkoo juuri sitä lapsien parasta.Monesti eromylläkän jälkeen vasta tajutaan, kuinka tärkeä asia on arvostaa isän äitiä ja päinvastoin, koska se on parasta lapsille.

      • Anonyymi

        Mitä isän äiti tähän asiaan kuuluu. Muutoin asia on kuten kerrot. Miesten puolta ei sosiaalitantat pidä lainkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä isän äiti tähän asiaan kuuluu. Muutoin asia on kuten kerrot. Miesten puolta ei sosiaalitantat pidä lainkaan.

        Yleensä sossutantat juuri pitävät niiden isukkien puolta. Siinäkin tapauksessa myös että siihen lapseen kohdistuu äidin ohella esim sitä samaa uhkailua ja turvattomuutta. Toisella vanhemmalla on oikeus lapseen tekipä tämä mitä tahansa. Parasta olisi siis jos lapsella ei olisi ollenkaan isää.


    • Anonyymi

      Whaaat??

    • Anonyymi

      Ei kannata paljaalla mennä koskaan, niin ei synny vahinkoja enää. Suomessa loppuu syntyvyys onneksi muutenkin. Seksi ei kiinnosta enää nykynaisia varsinkaan tavallisten miesten kanssa. Pitää olla sitä ja tätä, että voi edes haaveilla naisista.

    • Anonyymi

      Näin se homma toimii, minäkin jäin eron jälkeen elämään sosiaalitukien varassa kun en halunnut maksaa kulliveroa lapsista, joita näen muutaman kerran vuodessa sen takia että lasten äiti muutti ~400km:n päähän. Vaikka onkin yhteishuoltajuus, tosin ilman tapaamissopimusta, en ole halunnut pakottaa lapsia matkustamaan joka toinen viikonloppu tänne ja takaisin. Käyvät sitten ko on pidempiä lomia koulusta. Siitä huolimatta pitäisi maksaa elatusmaksuja joka kuukausi jos olisin töissä...

      • Anonyymi

        Kuulin ihan Rovaniemeläiseltä mieheltä kun kertoi naisen eronneen aika pian kun sai lapsen. Sitten nainen muutti pienen lapsen kanssa pysyväisesti asumaan Espanjaan. Nainen oli myös Rovaniemestä, jossa tapasivat. Sillä tavalla sitä vain naiset käyttää miehen rahoja hyväksi, mies hetken itki edessäni kun sinne meni lapsiki.


    • Anonyymi

      Entä se kun lapsen isää ei ole kiinnostanut kun ryyppääminen, huumeet ja rikokset? Koskaan ei ole joutunut maksamaan senttiäkään elatusta eli rahaa lapselleen vaan kela maksanut koko lapsuuden sen minimituen. Kannatatteko sellaista "isyyyttä" ja sitä kun toisen vanhemman ei tarvitse osallistua mihinkään lapsen kuluihin?

      • Anonyymi

        Naisessa on täytynyt olla jotain kun edes lähtenyt naiskentelee tuollaisen juopon kanssa yhtä iltaa pidempää? On täytynyt näkyä ongelmat jo pitkään, ellei sitten nainen ole jo ekalla treffeillä pyrkinyt kapakasta raahannulta mieheltä saamaan sienenet? Miehellä kun tuo "stondis" voi toimia vaikka mies ei juurikaan tiedä mitä tapahtuu? Kuulemma myös halvaantuneella miehellä "stondaa" vaikka ei koko alaruumista edes tuntisi?


    • Anonyymi

      Tunnustan asian olevan just niinkuin aloittaja kuvasi. Minä tosin olin hyväpalkkaisessa kolmivuorotyössä ja pystyin maksamaan ruokot, jotka ex koki palkaksi lapsen "hoidosta" ja käytti rahat ulkomaanmatkoihinsa.
      Reipas, terve, fiksu ja lahjakas lapsi joutui / pääsi äärimmäisen nälkiintyneenä mielisairaalaan josku 16 v ikäisenä ja sitten pilleripurkki kourassa kadulle. Viimeksi näin häntä noin 20 v sitten enkä tiedä yhtään mitään hänen nykyisestä elämästään sikäli kuin elää enää.
      Tuusniemen sosiaalisosialistit, Kuopion käräjäoikeuden tuomari Kaija Luhanko sekä Itä-Suomen Hovioikeuden hovituomarit voivat huoletta nauttia ansaittua kohtuutta runsaampaa eläkettään ja ottaa vielä yhdet kaviaarivoileivän seuraksi. Kyllä rahvas kaiken sen maksaa!

      • Anonyymi

        🫂👰‍♂️🤷👩‍🦲💭😰


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🫂👰‍♂️🤷👩‍🦲💭😰

        Naiset saa enemmän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naiset saa enemmän.

        Niin mitä naiset sit saa enemmän


    • Anonyymi

      Vähän politiikasta.

      Aivan varmasti monet PerusSuomalaiset äänestäjät tulee vaalikauden lopuilla oikein itkemään kun tulivat taas höynäytetyksi.
      Se on ollut kautta aikojen ollut kun kokoomus voittanut vaalit niin hallituskumppanit yhdessä nostaneet hintoja ja peloteltu kansaa. Toki peloteelleet on muutki puolueet. Suomi menee aaltoille tunne mukaisesti. Suomen pienituloisia on helppo ostaa vaaleissa vain pullalla ja kahvi tarjoilulla. Köyhät - pienituloiset kuvittelee hetken olevan miljoonäärejä kun jutustelevat ja juovat "kaffeet". PerusSuomalaistenki äänestäjät luulee puolueen porvarien jotain jakavan heille ja että maahan muuttoa estettäisiin. Siinäki taas kävi täysin vastakkain kuin luulivat. Muutto lisääntynyt entisestään Suomeen, itärajasta tehty ongelma ja saman aikaisesti EU alueilta pursuaan pakolaisia.
      Hyvä asia on, että viisaammat nuoret muuttaa pysyväisesti ulkomaille. Jopa Ruotsi on käytännössä yritysten unelmamaa. Ruotsissa hyvässä yrityksessä käydään asioita läpi ja työnjohto perustelee miksi mitäkin tehdään uudella tavalla jne.
      Suomessa työelämä asiat kuin kopioidaan Venäjältä. Mutta eipä ihme, kun monet yritykset , politikot niin kauvan sisäisti venäläisten ajattelutavan Venäjällä. Suomi on Venäjä. Politiikan keskeiset ajattelut on alistavan suutaisia kopioita venäläisestä työmaailmasta. Tietysti Suomen politiikassa on murunen länsimaalaisuutta mutta käytänmössä kuulee vain venäläistä tyyliä ohjata menoilla.
      Oikestaan Suomi oli Suomi vain noin 1952 asti, sen jälkeen vasemisto toi Suomeen Neuvostoliiton politiikan. Neuvostoliiton romahduksen jälkeen venäläinen yhdistelmä sodan aikainen Saksalispolitiikka kaivautunut esille peitetyissä "väreissä" hallitsee nykypolitiikkaa? Asteittain yhä enemmän mennää "raippa" aikaan, jossa kansan äärirajoja testataan, "ottavat" kun on niin helposti on otettavissa. Se on sitä samansuuntaista kuin joitain satoja vuosia sitten kuninkaalliset pitivät huolta kansan rahoista?

      • Anonyymi

        Naiset nykyjään istuilee vain kotona juomassa olutta, tupakoivat ja ootteleva miehen hierovan heitä tuntitolkulla. Naiset hiekkalaatikolla jutustelevat miehistä, kikattavat keskenään mirhistään. Miehet hoitaa lapsia, pesee perheen pyykit, käypi kaupassa ja laittaa ruuat ja muut kotihommelit.
        Vaimo tai naisystävät tulee kotiin töistä kysyen mitä herra on laittanut ruuaksi?


    • Anonyymi

      1.000.000 suomalaista elää yksin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      30
      1929
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1792
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1281
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1184
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1159
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      10
      1095
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1041
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1005
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1004
    10. 10
      980
    Aihe