Varo saalistajaa

Anonyymi-ap

Hän on naapuri, tuttu, puolituttu, työkaveri. Hän on havannoinut sinua. Selvittänyt osoitteesi, numerosi. Kävellyt suunnitellusti vastaasi. Sinulla on hänelle jotain. Kauneutesi, lempeytesi. Asemasi, varallisuutesi. Hän kertonut olevansa paikalla täysin yllättäin ohi mennen. Hänellä on mukana myötätuntoa herättävä tarina. Sairas tai kuollut puoliso, kenties konkurssi, josta selvinnyt hienosti. Leskeys, itsemurhan tehnyt läheinen. Tarina kerrotaan sinulle. Häkellyt, ahdistut hetkeksi samalla vaikuttuen. Hän pyytää jakamaan sen eteenpäin lempeän avoimena. Vaikutut. Osoitat myötätuntoa.Ihmisyyttä . Poistut kohtaamisesta. Jaat tarinan. Olethan vaikuttunut. Syntyy yllätyäin uusi kohtaaminen . Pidät terveet rajasi, kunnes syntyy luottamus. Kerrot, että olet myymässä tätivainaasi perintömetsää. Hän tarjoaa auliisti apuaan. Hän soittaakin ja ohimennen kertoo sään olevan kaunis. Sinä toteat vedenkin rannassa lämmenneen. Pian hän on mökilläsi ja tarjoat kahvin. Hän on lämmin, huomiova ja energinen. Matkustat. Asemalla kuin sattumalta tapaat hänet. Hän kantaa laukkusi. Avaa ovet. Tarjoaa kahvit. Tarjoutuu huoltamaan autosi. Pidätät itsesi, mutta ihastut, vaikutut. Muistat hänet viikolla koulusta, kurssilta. Pian hän ohimennen taas kysyy jossain kahville mennessään tapaamiselle. Välität ja muistat hänet. Lupaat kahvit. Hiukan ihastut. Poskia kuumottaa. Hän tietää kaikesta kaiken. Hän iloitsee urastasi, viehättyy sinusta. On turvallinen, huomioiva, keskittyyy huomioiden vain sinuun. Olethan saalistajan harkittu kohde. Tulet antamaan pian kaiken myötätuntosi, lohtusi, rakkautesi . Hän antaa ja tunnustaa rakkautensa vahvasti edeten. Ihastut hänen harkittuun käytökseen . Suhde tuntuu olevan kuin luontevaa valmisteltua kaavaa. Hän poistuu, matkustaa, palaa ja rakastaa. Sovit pari kertaa siirtäväsi tuonnemmaksi merkittävää metsäkauppaa. Pian hän kiihtyy , raivoaa ilman syytä. Uhkaa veneen hukuttaa keskelle järveä kiihkossaan. .Jakaa huomiotaan näkyvästi muualle. Et ymmärrä, että rakastat saalistajaa. Metsääsi, kämppääsi, asujasi vähättelee. Katuu. Tuet, sopeudut, rajoitat itseäsi. Huolestut. Hän katoaa. Ilmestyy., Kontrolloi. Olet loukkuun joutunut. Kohtaat henkistä väkivaltaa. Kohtaat pian myös taloudellista väkivaltaa. Ja menetät täysin yllättäin rakkautesi , kaiken voimasi. Hän on jo seuraavan uhrin luona.

4

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos itsekäs rakkaus keskittyy saamaan sen mitä suinkin voi saada kumppanistaan ja suhteesta ja epäitsekäs rakkaus taas kaiken uhraamista toisen puolesta ja hyväksymistä tuomitsematta. Keneltäkään ei voi vaatia enempää kuin mihin tämä kykenee, olkoonpa sitten laskelmoivaakin niin sen aidon rakkauden nimissä hyväksyisi osana pakettia missä saa osakseen huomiota aikansa eli vastinetta rahoilleen.

    • Anonyymi

      Joskus on petollisia ihmisiä, jotka ovat vailla jotain muuta, kuin ainakaan tasavertaista kumppanuutta. Osa heistäkin osaa olla varsin hurmaavia. Ei sitä aina osaa aavistaa. Toisaalta kaikki hurmaavat ihmiset eivät ole vaarallisia.

    • Anonyymi

      Niin se vaan tuppaa olemaan, että kuka mistäkin hurmioitsuu.
      Tämäkin ykskin mies katselee pihoihin, kuin etsisi itselleen käyttötavaroita.

      Naapurin puolella on sellainen hyvin vanha koivu.
      Sen känkkäräiseen puolipuuoksaan luonto on rakentanut pienen apinan.

      Ei sitä varastamatta saa eikä jätte koivua saa mennä kaatamaankaan.
      Keikkukoon pikku Marakatti oksallaan, ei sitä kukaan muu sellatteks hahmota.

    • Anonyymi

      Saalistajia on varmasti oikeasti oikeassakin elämässä. Kuten seksuaalisesti hyväksikäyttäjiä, raiskaajia ja jopa tappamiseen kykeneviä. Heillä lienee enemmän joko narsistisia, tai psykopaattisia piirteitä, muuta väestöä enemmän. Mutta kaikki narsistit ja psykopaatit eivät ole saalistajia, eivätkä syyllistyt henkirikokseen.

      Narsistit osaavat käyttäytyä, ainakin ensi alkuun, hyvinkin miellyttävästi. Ovat mukavia ja ystävällisiä. Käyttäytyvät hyvin. Huomioivat ja puhuvat, kuin kohde olisi maailman tärkein ihminen. Osaavat kaikki sosiaalisten kuvioiden säännöt. Naamiot ja heidän todelliset kasvonsa paljastuvat kyllä sitten aikanaan, ainakin jossakin vaiheessa. Ikävää on vain se, että heidän uhrilleen se paljastuu jopa liian myöhään.

      Yksi todellisen saalistajan uhri

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1459
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      18
      1093
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1019
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1008
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1001
    6. 3
      900
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      899
    8. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      898
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      2
      891
    10. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      870
    Aihe