Chef vai ihan vaan heh?

Anonyymi-ap

Vastaukset sekaviin satuihin ranskalaisella viivalla:

"ei minua kiinnosta ruuanlaitto pätkääkään" - Uskotaan.

"saat tarpeiden hinnalla valmiiksi tehtyä ruokaa" - Pitää paikkansa.

"en ole koskaan valmistanut kotiolosuhteissa arvokasta pihvi tai paistilihaa (yli 1200 bahtia kilo) Thaimaassa" - Uskotaan.

"sisäfile on ainoa ymmärtämäni laatuliha, kyljykset eivät sitä ole, "pihvisi" oli entrecote" -Laatulihaa on kaikissa eläimen osissa, jos kyse on laadukkaan eläimen lihasta. (Pihvini josta puhutaan oli jyväruokitun Black Angus naudan ulkofilettä)

- Sisäfilekin voi olla aivan skeidaa eikä se sisäfileys sinänsä mitään takaa.

"Mistä olet saanut päähäsi tuon sipulipihvin, minulla ei ole siihen osaa eikä arpaa..." - No kukas se siellä "hesassa" sitten sai sen "ylivoimaisesti stadin parhaan sipulipihvin, jos ei teikäjuntti "30-40 vuotta sitten"?

"hyvään ruokaan kuuluu sisäfile pihvi, oikea pihvi, viini ja jälkiruuaksi laatujuomaa, ja hyvä sikari, se on tasapainoisen erinomaisen ruuan koostumus"
- Mistä tiedät mikä on laatua, kun käyt vain kuponkiruokaloissa? Sikari? Hyi helvetti. Ennemmin syön kissanpaskaa ruoan päälle.

"Ruuan" kirjoitetaan muualla kuin Savossa muotoon "Ruoan".

"Paellaa sahramilla vedetty exän kanssa Espanjassa?"
- Hehheh, punkero on kerran kertonut käyneensä Kanarialla kolmekymppisenä, kun sitä ennen ei ollut varaa käydä missään ja älä ala muuta väittämään.

- Exä keittiömestari ja tiesi paellat ja sahramit ja tietenkin köyhä pariskunta Kanarialla vetää maailman kalleinta maustetta?

- Suomalaisen keittiömestarin ei tarvi tietää paelloista mitään, koska exäsi oli laitoskokki. Eikä varsinkaan 80- luvulla. Silloin keittiömestarit osasi tehdä makaroonilaatikkoa, janssonin kiusausta, pottumuusia ja sen sinun sipulipihvin sekä hernekeittoa ja pannaria torstaisin.

- "Alan ammattilaisuus" ei tarkoita tänä päivänäkään että suomalainen keittiömestari tuntee koko maailman keittiöt.

- Ensimmäinen exäni kävi kotitalouskoulun ennen hoitoalalle opiskelua. Pääpaino oli kokkauksessa. Teki hyvää kotiruokaa mutta ei tiedä yhtään mitään minkään muun maan keittiöistä.

- Viinejä sinun juopon on aivan turha Googlessa esitellä. Se on kuin sika valkkaisi Niken golfmailoja Icon Siamin urheiluosastolla. On nähty että ruokajuomasi on kokis ja hanavesi.

"hovimestarin suosittelema viini, ja täysin balanssissa, kaikki osatekijät sopivat yhteen 100%" -Höpöhöpö. Ympäripyöreää höpinää jolla ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi.

"yhdestäkään thaimaassa sijaitsevassa ravintolassa ei löydy tuollaista osaamista, ei yhdestäkään"

"Söisin kyllä naudanlihaa täällä, jos olisi tarjolla kohtuulliseen hintaan" - Huhhuh.

- Ei siis löydy tarpeeksi halvalla hyvää ja siksi et ole syönyt? Mutta silti osaat "varmasti" kertoa ettei osaamista löydy Thaimaasta? Kerrot sen siis yhden pihvin perusteella ulkomailta.

- Iskä voi kertoa sinulle että et ole koskaan käynyt hyvässä ravintolassa missään maailmassa ja olet sen ihan itse kertonut. Käyt vain halvoissa ravintoloissa joissa köyhät thaimaalaiset käy. Niistä kertoo kuvasi, niistä kertoo tarinasi.

- Sinulla siis ei voi siten olla tietoa eikä kokemusta thaimaalaisista pihviravintoloista. Niitä pitää lähes aina falle joka on kouluttanut henkilökuntansa.

- Valistin sinua siksi, koska juttusi ovat raskaasti ristiriidassa omien kertomiesi juttujen, sekä yleisen logiikan ja kulinarismin kanssa.

- Ydinsodan kestävällä Ladalla Esson pihaan Savossa henkseleissä ja verkkareissaan kurvaava mies ei ole Hans Välimäki, ei Jyrki Sukula, eikä osallistu parhaillaan käynnissä oleviin Bocuse d'Orin Euroopan kilpailuihin.

Pahoitteluni.

2010

41

289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuohon pitää vielä puuttua kun muistelet usein 80- lukua ja muistat tarkalleen mitä olet silloin syönyt ja että se oli maailman parasta tai maailman kalleinta, kuten Paella Sahramilla Espanjassa.

      Matkustelin tulevan vaimoni kanssa 1988 - 1992 joka kesälomalla jonnekin ja heitimme hänen kanssaan kolme MP- reissua aina Portugaliin saakka tuolla aikavälillä. Sitten alkoi talon ja perheenrakennus.

      Kävimme ja olimme kymmenissä maissa. En muista yhden yhtä ravintolaruokailua niistä ajoista. En ensimmäistäkään ja minulla on hyvä muisti.

      Sen muistan että Kyproksella ihastuin Keo- olueeseen ja urheilijanuorukaisena lihoin 8 kiloa kahdessa viikossa.

      Sinä kun et muista edellistä lausettakaan, niin miten kummassa voit kertoa tarkalleen mitä olet syönyt 30 - 40 vuotta sitten ja miten ne ruoat on jääneet maailman parhaiksi sitten muistiisi? Menikö makuaisti vai loppuiko fyrkka?

      Ne ei muutes ne Välimeren herkut olleet mitään ihmeellisiä siihen aikaan. Ne oli simppeliä ja halvalla. Välimeren keittiö on kehittynyt sen jälkeen samalla tavalla kuin suomalainenkin keittiö.

      Italiassa olen saanut surkeimmat pizzat, vaikka sen pitäisi olla niiden synnyinmaa.
      Se ei tarkoita kuitenkaan että ne kaikkialla siellä olisi huonoja, vaikka minun kohdalle on sattunut surkeita tekeleitä paperinohuella pohjalla ja parilla laihalla täytteellä.

      2010

      • Anonyymi

        Jep juttuni epäilemättä on ristiriidassa sinun mielipiteittesi kanssa, kuten arvata saattaa... edelleenkin entrecote ei muutu fileeksi millään muotoa, se on naudan välikyljys, täysin sama kuin porsaan kyljys, eläin vain on eri... tosin porsaankyljyksiäkin on monenlaista, ja esim... juustokuorutettuna erinomaista, älä nyt poju yritä taas päteä.


      • Anonyymi

        Eikä paella ole maailman kalleinta sahrami mausteena on, siinä kilokultaa ei paljon paina, tai painaa kilon, mutta niin sahramikin... mutta hinnaltaan sahrami on paljon kultaa kalliimpaa... siksi sinulla sitä on varmasti kilo jos toinenkin kassakaapissasi. 55555


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä paella ole maailman kalleinta sahrami mausteena on, siinä kilokultaa ei paljon paina, tai painaa kilon, mutta niin sahramikin... mutta hinnaltaan sahrami on paljon kultaa kalliimpaa... siksi sinulla sitä on varmasti kilo jos toinenkin kassakaapissasi. 55555

        Vielä tuosta pihvilihasta eilen söin pad krapow, eli siis pihvilihaa basilikalla, en tiedä paljonko siinä ole naudan lihaa, ehkä 200-300g, tässä on todennäköisesti syy eivät osaa paistaa pihvejä, kun naudanlihaan käytetään useassa ruuassa... ei ole tarpeen ollut pihviä paistella...
        Tuohon tulee vielä päälle uppopaistettu kananmuna, itse käytän vain muutaman chilin, en viittä kuten vaimoni. Tässä taas näkee miten vähän 2010 tietää thaimaan ruokakulttuurista, naudan lihaa tarjotaan useassa muodossa, mutta pihvinä se ei thaimaassa onnistu...

        Kun tilaat thairuuan, voit saada lähes kaikki variaatiot, siis liharuuat, naudan, ankan, kanan, porsaanlihalla, itse voit valita, enpä usko että naudanlihan on sisäfilettä, paitsi kerran jopa rekkamiesten ruokalasta, tilasin ja se oli erittäin hyvää... Laitan parikuvaa thaimaassa tehdyistä pihveistä, kun kerkeän... minulla on kuvia 10.000 palvelimella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä tuosta pihvilihasta eilen söin pad krapow, eli siis pihvilihaa basilikalla, en tiedä paljonko siinä ole naudan lihaa, ehkä 200-300g, tässä on todennäköisesti syy eivät osaa paistaa pihvejä, kun naudanlihaan käytetään useassa ruuassa... ei ole tarpeen ollut pihviä paistella...
        Tuohon tulee vielä päälle uppopaistettu kananmuna, itse käytän vain muutaman chilin, en viittä kuten vaimoni. Tässä taas näkee miten vähän 2010 tietää thaimaan ruokakulttuurista, naudan lihaa tarjotaan useassa muodossa, mutta pihvinä se ei thaimaassa onnistu...

        Kun tilaat thairuuan, voit saada lähes kaikki variaatiot, siis liharuuat, naudan, ankan, kanan, porsaanlihalla, itse voit valita, enpä usko että naudanlihan on sisäfilettä, paitsi kerran jopa rekkamiesten ruokalasta, tilasin ja se oli erittäin hyvää... Laitan parikuvaa thaimaassa tehdyistä pihveistä, kun kerkeän... minulla on kuvia 10.000 palvelimella.

        Tuossa on muutama naudanliharuoka thaimaassa, mukana on myös rekkamiesten ravintola... eipä noissa ole valittamista... https://aijaa.com/pMG2R3


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep juttuni epäilemättä on ristiriidassa sinun mielipiteittesi kanssa, kuten arvata saattaa... edelleenkin entrecote ei muutu fileeksi millään muotoa, se on naudan välikyljys, täysin sama kuin porsaan kyljys, eläin vain on eri... tosin porsaankyljyksiäkin on monenlaista, ja esim... juustokuorutettuna erinomaista, älä nyt poju yritä taas päteä.

        Sekoilusi ja sekavat horinasi ovat vain ja ainoastaan sitä sinua itteään, eli mieleltään sairaan ihmisen pasaspuheita.

        Entrecôte on yhä pihvilihasta tehty pihvi.
        Entrecôtea ei täällä kukaan muu, kuin sinä juuri, ole ollut muuttamassa fileeksi.
        Entrecôtea ei valmisteta porsaankyljyksestä.

        Pasaspuheesi ovat pasaspuheita, vaikka niitä kuinka yrität parfymoida, resuperse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa on muutama naudanliharuoka thaimaassa, mukana on myös rekkamiesten ravintola... eipä noissa ole valittamista... https://aijaa.com/pMG2R3

        Kuvassa on T-bone steak varmaan pattayan sailor nimisestä ravintolasta, kaksi rekkamiesten ruokalasta, todennäköisesti sisäfilettä, medium, neljäs kuva thaimaalainen tapa syödä pihvilihaa, oikealla pad krapow, eli naudan filettä basil todennäköisesti isan ravintolasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sekoilusi ja sekavat horinasi ovat vain ja ainoastaan sitä sinua itteään, eli mieleltään sairaan ihmisen pasaspuheita.

        Entrecôte on yhä pihvilihasta tehty pihvi.
        Entrecôtea ei täällä kukaan muu, kuin sinä juuri, ole ollut muuttamassa fileeksi.
        Entrecôtea ei valmisteta porsaankyljyksestä.

        Pasaspuheesi ovat pasaspuheita, vaikka niitä kuinka yrität parfymoida, resuperse.

        Entrecote on naudan kyljys, kukaan ei ole edes väittänyt että porsaankyljys olisi entrecote, kiitos resuperse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä tuosta pihvilihasta eilen söin pad krapow, eli siis pihvilihaa basilikalla, en tiedä paljonko siinä ole naudan lihaa, ehkä 200-300g, tässä on todennäköisesti syy eivät osaa paistaa pihvejä, kun naudanlihaan käytetään useassa ruuassa... ei ole tarpeen ollut pihviä paistella...
        Tuohon tulee vielä päälle uppopaistettu kananmuna, itse käytän vain muutaman chilin, en viittä kuten vaimoni. Tässä taas näkee miten vähän 2010 tietää thaimaan ruokakulttuurista, naudan lihaa tarjotaan useassa muodossa, mutta pihvinä se ei thaimaassa onnistu...

        Kun tilaat thairuuan, voit saada lähes kaikki variaatiot, siis liharuuat, naudan, ankan, kanan, porsaanlihalla, itse voit valita, enpä usko että naudanlihan on sisäfilettä, paitsi kerran jopa rekkamiesten ruokalasta, tilasin ja se oli erittäin hyvää... Laitan parikuvaa thaimaassa tehdyistä pihveistä, kun kerkeän... minulla on kuvia 10.000 palvelimella.

        "Tässä taas näkee miten vähän 2010 tietää thaimaan ruokakulttuurista,"

        Kuulepas nyt Posso Pallomaha-resuperse, jos sinä 10 vuotta Thaimaassa asuneena, et tiedä, että massaman curry on thaimaalainen ruoka, niin sinulla ei todellakaan ole varaa arvostella muiden tietämystä, ei todellakaan... resuperse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep juttuni epäilemättä on ristiriidassa sinun mielipiteittesi kanssa, kuten arvata saattaa... edelleenkin entrecote ei muutu fileeksi millään muotoa, se on naudan välikyljys, täysin sama kuin porsaan kyljys, eläin vain on eri... tosin porsaankyljyksiäkin on monenlaista, ja esim... juustokuorutettuna erinomaista, älä nyt poju yritä taas päteä.

        Pasasen jutut ovat ristiriidassa kattilassaan asuvan mielikuvitusystävän kanssa, joka ruiskuttelee sisäfilepihveihin hunajaa ja tekee kalapuikoista ja lauantaimakkarasta susheja. Jälkimmäisistä on nähty täällä kuvia, mutta kas kummaa kuksaa, ei ensimmäisistä, ensimmäistäkään.


      • Anonyymi

        Hyvin taputeltu Kymppi.

        Entrecôte-pihvi on se paras grillaus raaka-aine, mitä voi olla, väittävät monet asiantuntijat.

        Entrecôte-pihvissä on ulkofilettä sekä niskaosaa

        https://www.youtube.com/watch?v=KqdRgM_0Z0s


    • Anonyymi

      Onpas sinulla ollut paljon asiaa, sanoja paljon...

      • Anonyymi

        Oletpas sinä potatoinut taas kuraa housuihisi, paljon kuraa...


    • Anonyymi

      Mikä on aloittajan varsinainen ongelma?

      Täytyy olla paljon patoutuneita tunteita, jokin tämän Hua Hinin miehen kommenteista on osunut aloittajan arimman kohdan ytimeen.

      • Anonyymi

        Osuu sikäli ikävästi etten jaksa kaikesta lukea sekavaa paskaa antamatta palautetta.

        Ensin kertoo ettei tiedä mitään ruoanlaitosta, eikä se kiinnosta yhtään.
        Seuraavaksi kertoo että ei ole koskaan valmistanut kunnon pihviä, ei tunnista kunnon pihviä edes kuvista.

        Lopuksi kertoo ettei ole koskaan saanut Thaimaassa kunnon pihviä ja syyksi siihen kertoo että "Söisin kyllä naudanlihaa täällä, jos olisi tarjolla kohtuulliseen hintaan".

        - Eli Saarisuffeli söisi, jos saisi halvalla mutta ei syö, kun ei ole halpaa.

        Tähän asti ollaan vielä kirkkailla vesillä mutta sitten mennään syvään päätyyn kun aletaan nuo edellä mainitut seikat huomioiden kertomaan seuraavanlaisia asioita+:

        "hyvään ruokaan kuuluu sisäfile pihvi, oikea pihvi, viini ja jälkiruuaksi laatujuomaa, ja hyvä sikari, se on tasapainoisen erinomaisen ruuan koostumus"

        "hovimestarin suosittelema viini, ja täysin balanssissa, kaikki osatekijät sopivat yhteen 100%"

        "yhdestäkään thaimaassa sijaitsevassa ravintolassa ei löydy tuollaista osaamista, ei yhdestäkään"

        Eli ongelma 1)

        - Hän ei ole koskaan valmistanut hyvää pihviä, hän ei tiedä mikä on hyvää lihaa vaan kuvittelee että sipulipihvi ja sisäfile ovat jokin kriteeri hyvälle lihalle, kun ne kumpikaan eivät edes sinänsä kerro mistä eläimestä on kyse, mikä on kyseisen eläimen lihan laatu ja miten se on valmistettu. Sipulipihvi voi olla jauhelihaa.

        Ongelma 2)

        - Hän tunnustaa ettei ole koskaan käynyt Thaimaassa hyvissä pihviravintoloissa, koska ne ovat liian kalliita. Kuvansa ja tietonsa kertoo tämän saman tarinan.

        Suurin ongelma on numero 3)

        - Hän alkaa kertomaan ja valistamaan mikä pihvi on Thaimaassa parasta ja heittää Senssuna ihan uskomatonta ympäripyöreää paskaa esiintyen kokeneena asiantuntijana, pelkästään syömällä halpaa perusruokaa Thaimaassa hyvin suppealla alueella rekkamieskuppiloissa.

        Thaimaalaisessa peruruoassa ei ole mitään vikaa, päinvastoin. Riisin osuus saisi jäädä pienemmäksi suhteessa muuhun ateriaan ja hyvissä ravintoloissa asia näin onkin. Nuudelit pitäisi lailla kieltää kuin myös vehnäleivät ja pasta ylipainoisille.

        Mutta nyt tässä on puhuttu pihvistä. Beef. Kaikki Saarikullervon lihakuvat ovat kuin Alfred Hitchcockin elokuvista, kammottavan näköistä halpalihaa halparavintolassa joka on pilattu vielä vetämällä se ylikypsäksi.

        - Tuolta pohjalta ei vaan aleta neuvomaan ketään Thaimaan pihviasioissa eikä minkään muunkaan maan pihviasioissa.

        "Taso ja tietämys" kun on sitä luokkaa että Abskun lehtipihvi on herrojen herkkua tuolle kulinaristille.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osuu sikäli ikävästi etten jaksa kaikesta lukea sekavaa paskaa antamatta palautetta.

        Ensin kertoo ettei tiedä mitään ruoanlaitosta, eikä se kiinnosta yhtään.
        Seuraavaksi kertoo että ei ole koskaan valmistanut kunnon pihviä, ei tunnista kunnon pihviä edes kuvista.

        Lopuksi kertoo ettei ole koskaan saanut Thaimaassa kunnon pihviä ja syyksi siihen kertoo että "Söisin kyllä naudanlihaa täällä, jos olisi tarjolla kohtuulliseen hintaan".

        - Eli Saarisuffeli söisi, jos saisi halvalla mutta ei syö, kun ei ole halpaa.

        Tähän asti ollaan vielä kirkkailla vesillä mutta sitten mennään syvään päätyyn kun aletaan nuo edellä mainitut seikat huomioiden kertomaan seuraavanlaisia asioita :

        "hyvään ruokaan kuuluu sisäfile pihvi, oikea pihvi, viini ja jälkiruuaksi laatujuomaa, ja hyvä sikari, se on tasapainoisen erinomaisen ruuan koostumus"

        "hovimestarin suosittelema viini, ja täysin balanssissa, kaikki osatekijät sopivat yhteen 100%"

        "yhdestäkään thaimaassa sijaitsevassa ravintolassa ei löydy tuollaista osaamista, ei yhdestäkään"

        Eli ongelma 1)

        - Hän ei ole koskaan valmistanut hyvää pihviä, hän ei tiedä mikä on hyvää lihaa vaan kuvittelee että sipulipihvi ja sisäfile ovat jokin kriteeri hyvälle lihalle, kun ne kumpikaan eivät edes sinänsä kerro mistä eläimestä on kyse, mikä on kyseisen eläimen lihan laatu ja miten se on valmistettu. Sipulipihvi voi olla jauhelihaa.

        Ongelma 2)

        - Hän tunnustaa ettei ole koskaan käynyt Thaimaassa hyvissä pihviravintoloissa, koska ne ovat liian kalliita. Kuvansa ja tietonsa kertoo tämän saman tarinan.

        Suurin ongelma on numero 3)

        - Hän alkaa kertomaan ja valistamaan mikä pihvi on Thaimaassa parasta ja heittää Senssuna ihan uskomatonta ympäripyöreää paskaa esiintyen kokeneena asiantuntijana, pelkästään syömällä halpaa perusruokaa Thaimaassa hyvin suppealla alueella rekkamieskuppiloissa.

        Thaimaalaisessa peruruoassa ei ole mitään vikaa, päinvastoin. Riisin osuus saisi jäädä pienemmäksi suhteessa muuhun ateriaan ja hyvissä ravintoloissa asia näin onkin. Nuudelit pitäisi lailla kieltää kuin myös vehnäleivät ja pasta ylipainoisille.

        Mutta nyt tässä on puhuttu pihvistä. Beef. Kaikki Saarikullervon lihakuvat ovat kuin Alfred Hitchcockin elokuvista, kammottavan näköistä halpalihaa halparavintolassa joka on pilattu vielä vetämällä se ylikypsäksi.

        - Tuolta pohjalta ei vaan aleta neuvomaan ketään Thaimaan pihviasioissa eikä minkään muunkaan maan pihviasioissa.

        "Taso ja tietämys" kun on sitä luokkaa että Abskun lehtipihvi on herrojen herkkua tuolle kulinaristille.

        2010

        Numball on paljon sinua kovempi luu, hän uskaltaa esiintyä täällä omalla nimellään jonka sinä olet paljastanut, sinä et uskalla, olisi kiva tietää mitä pelkäät, totuutta sinusta ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osuu sikäli ikävästi etten jaksa kaikesta lukea sekavaa paskaa antamatta palautetta.

        Ensin kertoo ettei tiedä mitään ruoanlaitosta, eikä se kiinnosta yhtään.
        Seuraavaksi kertoo että ei ole koskaan valmistanut kunnon pihviä, ei tunnista kunnon pihviä edes kuvista.

        Lopuksi kertoo ettei ole koskaan saanut Thaimaassa kunnon pihviä ja syyksi siihen kertoo että "Söisin kyllä naudanlihaa täällä, jos olisi tarjolla kohtuulliseen hintaan".

        - Eli Saarisuffeli söisi, jos saisi halvalla mutta ei syö, kun ei ole halpaa.

        Tähän asti ollaan vielä kirkkailla vesillä mutta sitten mennään syvään päätyyn kun aletaan nuo edellä mainitut seikat huomioiden kertomaan seuraavanlaisia asioita :

        "hyvään ruokaan kuuluu sisäfile pihvi, oikea pihvi, viini ja jälkiruuaksi laatujuomaa, ja hyvä sikari, se on tasapainoisen erinomaisen ruuan koostumus"

        "hovimestarin suosittelema viini, ja täysin balanssissa, kaikki osatekijät sopivat yhteen 100%"

        "yhdestäkään thaimaassa sijaitsevassa ravintolassa ei löydy tuollaista osaamista, ei yhdestäkään"

        Eli ongelma 1)

        - Hän ei ole koskaan valmistanut hyvää pihviä, hän ei tiedä mikä on hyvää lihaa vaan kuvittelee että sipulipihvi ja sisäfile ovat jokin kriteeri hyvälle lihalle, kun ne kumpikaan eivät edes sinänsä kerro mistä eläimestä on kyse, mikä on kyseisen eläimen lihan laatu ja miten se on valmistettu. Sipulipihvi voi olla jauhelihaa.

        Ongelma 2)

        - Hän tunnustaa ettei ole koskaan käynyt Thaimaassa hyvissä pihviravintoloissa, koska ne ovat liian kalliita. Kuvansa ja tietonsa kertoo tämän saman tarinan.

        Suurin ongelma on numero 3)

        - Hän alkaa kertomaan ja valistamaan mikä pihvi on Thaimaassa parasta ja heittää Senssuna ihan uskomatonta ympäripyöreää paskaa esiintyen kokeneena asiantuntijana, pelkästään syömällä halpaa perusruokaa Thaimaassa hyvin suppealla alueella rekkamieskuppiloissa.

        Thaimaalaisessa peruruoassa ei ole mitään vikaa, päinvastoin. Riisin osuus saisi jäädä pienemmäksi suhteessa muuhun ateriaan ja hyvissä ravintoloissa asia näin onkin. Nuudelit pitäisi lailla kieltää kuin myös vehnäleivät ja pasta ylipainoisille.

        Mutta nyt tässä on puhuttu pihvistä. Beef. Kaikki Saarikullervon lihakuvat ovat kuin Alfred Hitchcockin elokuvista, kammottavan näköistä halpalihaa halparavintolassa joka on pilattu vielä vetämällä se ylikypsäksi.

        - Tuolta pohjalta ei vaan aleta neuvomaan ketään Thaimaan pihviasioissa eikä minkään muunkaan maan pihviasioissa.

        "Taso ja tietämys" kun on sitä luokkaa että Abskun lehtipihvi on herrojen herkkua tuolle kulinaristille.

        2010

        Jos viisastelemaan aletaan vielä mainitsemastasi kirjoitustavasta riippuen Pad Kra Pao, Phat kaphrao, Pad Krapow- perinneruoasta, niin se ei kerro vielä mitä jauhelihaa siinä on käytetty.

        Se kun ei ole automaattisesti beefiä, vaan se valitaan. Possu ja kana ovat muut vaihtoehdot.

        Kokkaan tuota vähintään kerran viikossa osaksi muita ruokia, useimmiten possusta.
        Jos käytetään beefiä, silloin se on Phat kaphrao beef.

        Sisäfileestä jauhelihaa? Hehhehheh... Joo ja Wagyu- häränleikkeen päälle laitetaan runsaasti ketsuppia, majoneesia ja lauantaimakkaraa sinapilla.

        Se tällä erää sinun thaimaalaisesta ruokakulttuurista.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos viisastelemaan aletaan vielä mainitsemastasi kirjoitustavasta riippuen Pad Kra Pao, Phat kaphrao, Pad Krapow- perinneruoasta, niin se ei kerro vielä mitä jauhelihaa siinä on käytetty.

        Se kun ei ole automaattisesti beefiä, vaan se valitaan. Possu ja kana ovat muut vaihtoehdot.

        Kokkaan tuota vähintään kerran viikossa osaksi muita ruokia, useimmiten possusta.
        Jos käytetään beefiä, silloin se on Phat kaphrao beef.

        Sisäfileestä jauhelihaa? Hehhehheh... Joo ja Wagyu- häränleikkeen päälle laitetaan runsaasti ketsuppia, majoneesia ja lauantaimakkaraa sinapilla.

        Se tällä erää sinun thaimaalaisesta ruokakulttuurista.

        2010

        Niin ja per annos siinä ei todellakaan ole 200-300 grammaa naudan jauhelihaa, vaan max 150 grammaa.

        Chileistä vielä että pakkisi tuskin kestää kolmea chiliä. Esim minä otan tulisen Papaya- salaatin yhdellä chilillä. Vie mielestäni liikaa makua kasviksilta pois jos laittaa enemmän.

        Heittelet näitä ohjeitasi edelleen ihan hatusta huonolla muistillasi varustettuna. Höysteenä satuja.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja per annos siinä ei todellakaan ole 200-300 grammaa naudan jauhelihaa, vaan max 150 grammaa.

        Chileistä vielä että pakkisi tuskin kestää kolmea chiliä. Esim minä otan tulisen Papaya- salaatin yhdellä chilillä. Vie mielestäni liikaa makua kasviksilta pois jos laittaa enemmän.

        Heittelet näitä ohjeitasi edelleen ihan hatusta huonolla muistillasi varustettuna. Höysteenä satuja.

        2010

        Mikä on paniikkihäiriön taso tällä hetkellä 2010?

        Miten perhe, miten kasvimaa, mikset ole ottamassa valokuvia autosi alla olevilla kameroilla?

        Mikä on promilletaso?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja per annos siinä ei todellakaan ole 200-300 grammaa naudan jauhelihaa, vaan max 150 grammaa.

        Chileistä vielä että pakkisi tuskin kestää kolmea chiliä. Esim minä otan tulisen Papaya- salaatin yhdellä chilillä. Vie mielestäni liikaa makua kasviksilta pois jos laittaa enemmän.

        Heittelet näitä ohjeitasi edelleen ihan hatusta huonolla muistillasi varustettuna. Höysteenä satuja.

        2010

        Voi sinua en ole lainkaan kuvannut eilistä ruokaani, en aina viitsi, noissa neljässä kuvassa mitkä aijasin on yhdessä kuvassa tuo ruoka muutaman vuoden takaa, en tiedä paljonko siinä on lihalla painoa, mutta epäilen että 200g, lisäksi siellä on t-luupihvi, ja kaksi rekkamiesten ravintolan naudan filepihvi, joten voit olla huoletta, kyllä täällä pihvejä on jos vain niitä haluan syödä minulla on ainakin 10000 kuvaa täältä, montako kuvaa sinä olet "pihveistäsi" laittanut yhden jos muistellaan, sekin on naudan kyljys... pelle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi sinua en ole lainkaan kuvannut eilistä ruokaani, en aina viitsi, noissa neljässä kuvassa mitkä aijasin on yhdessä kuvassa tuo ruoka muutaman vuoden takaa, en tiedä paljonko siinä on lihalla painoa, mutta epäilen että 200g, lisäksi siellä on t-luupihvi, ja kaksi rekkamiesten ravintolan naudan filepihvi, joten voit olla huoletta, kyllä täällä pihvejä on jos vain niitä haluan syödä minulla on ainakin 10000 kuvaa täältä, montako kuvaa sinä olet "pihveistäsi" laittanut yhden jos muistellaan, sekin on naudan kyljys... pelle

        On se grillannut tuhkalla kuorrutetun kalan ja sillä on 6 liekkinen grilli mutta sitä ei käytetä että ei tule ..... turhia kilometrejä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja per annos siinä ei todellakaan ole 200-300 grammaa naudan jauhelihaa, vaan max 150 grammaa.

        Chileistä vielä että pakkisi tuskin kestää kolmea chiliä. Esim minä otan tulisen Papaya- salaatin yhdellä chilillä. Vie mielestäni liikaa makua kasviksilta pois jos laittaa enemmän.

        Heittelet näitä ohjeitasi edelleen ihan hatusta huonolla muistillasi varustettuna. Höysteenä satuja.

        2010

        Chilistä vielä minulla on yksi 20 vuoden kokemus thaikkuruuista, sinulla ei vaimoni teki suomessa useasti erilaisia ruokia, somtam, syön sitä joskun kolme chiliä, lisäksi minulla on jääkaapissa muutamaa chilikastiketta, yhtä korealaista, ja thaimaan tiikeri... olisko ollut pattayan pohjoispuolelta,,,

        se sinun pihvisi oli karmea, helvetisti rasvaa, sitä ei kuulu tarjoilla pöytään, lisäksi se pitäisi keittiömestarin viipaloida, ja tarjoilla lautaselle, viipaleina, Tarjoilukärryistä, surkea esitys. Oikeassa ravintolassa "pihvisi" pidetään lämpimänä, ja sekin on virhe että ne tarjoiltiin kaikki kerralla, rasvoineen, miksi et kokeneena lihansyöjänä vaatinut että homma tehdään oikein, kuten kuuluukin... vai etkö tiedä miksi minä tiedän, mutta kuvan laatu oli hyvä... tosin kohde ei 55555


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Numball on paljon sinua kovempi luu, hän uskaltaa esiintyä täällä omalla nimellään jonka sinä olet paljastanut, sinä et uskalla, olisi kiva tietää mitä pelkäät, totuutta sinusta ?

        Äläpäs anonyymi poju puhu paskaa.
        Minä en ole esiintynyt täällä omalla nimelläni, aivan varmasti en ole.
        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Chilistä vielä minulla on yksi 20 vuoden kokemus thaikkuruuista, sinulla ei vaimoni teki suomessa useasti erilaisia ruokia, somtam, syön sitä joskun kolme chiliä, lisäksi minulla on jääkaapissa muutamaa chilikastiketta, yhtä korealaista, ja thaimaan tiikeri... olisko ollut pattayan pohjoispuolelta,,,

        se sinun pihvisi oli karmea, helvetisti rasvaa, sitä ei kuulu tarjoilla pöytään, lisäksi se pitäisi keittiömestarin viipaloida, ja tarjoilla lautaselle, viipaleina, Tarjoilukärryistä, surkea esitys. Oikeassa ravintolassa "pihvisi" pidetään lämpimänä, ja sekin on virhe että ne tarjoiltiin kaikki kerralla, rasvoineen, miksi et kokeneena lihansyöjänä vaatinut että homma tehdään oikein, kuten kuuluukin... vai etkö tiedä miksi minä tiedän, mutta kuvan laatu oli hyvä... tosin kohde ei 55555

        Uskokaa nyt jo hyvät ihmiset että ne kuvat joissa annokset oli tarjottimella yhdellä "Pihvillä" kahdelle ruokailijalle asetettuna ruokailijoiden eteen ja sitten yksi kuva viipaloidusta, niin ei ole ollut kyse mistään appiukon synttäreistä, vaan muutamaan kuvaan perustuen rakennettu laaja tarina.

        Kyse oli turreille järjestetystä kokkauskurssista ..... ja lopuksi vodkapullo .... vaan missä vodkapullokuva kyseisestä pöydästä.

        Uskokaa jo hyvät palstalaiset että tuon 2010 joka ikinen tarina perustuu muutamaan vihjailukuvaan ja sen jälkeen valtaisaan tuhannen sanan tarinaan jossa ei ole pellenaaman päätä, ei häränhäntää.

        Funtsikaa nyt hieman, 350 neliöö 8 metrin huonekorkeudella, kerrostalo joka rahoittaa itse itsensä, osamaksumersu jolla tienattu 20.000 egee, avoviemärien alipaineistus, testopiikitykset, viagraa koko ikänsä, tuhat yötä kännäämistä, tolppatalossa rakenne kuin itiksen ostoskeskuksessa, vuoden vanhassa moottoripyörän pleksissä tarroja kuin maailmanmatkaajilla, tyrmää kaikki 99,9 prosenttisesti omaten ikäisekseen erittäin urheilullisen kropan joka on valokuvauskiellossa sen jälkeen kun aijasi kaikenmaailman hauis- pohje- kokokroppakuviaan nyrkkeilysäkillä ja tyrmäten jopa videolla jääkaapin.

        Kyse ei ole mistään muusta kuin täysin mielenvikaisesta alkoholistista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskokaa nyt jo hyvät ihmiset että ne kuvat joissa annokset oli tarjottimella yhdellä "Pihvillä" kahdelle ruokailijalle asetettuna ruokailijoiden eteen ja sitten yksi kuva viipaloidusta, niin ei ole ollut kyse mistään appiukon synttäreistä, vaan muutamaan kuvaan perustuen rakennettu laaja tarina.

        Kyse oli turreille järjestetystä kokkauskurssista ..... ja lopuksi vodkapullo .... vaan missä vodkapullokuva kyseisestä pöydästä.

        Uskokaa jo hyvät palstalaiset että tuon 2010 joka ikinen tarina perustuu muutamaan vihjailukuvaan ja sen jälkeen valtaisaan tuhannen sanan tarinaan jossa ei ole pellenaaman päätä, ei häränhäntää.

        Funtsikaa nyt hieman, 350 neliöö 8 metrin huonekorkeudella, kerrostalo joka rahoittaa itse itsensä, osamaksumersu jolla tienattu 20.000 egee, avoviemärien alipaineistus, testopiikitykset, viagraa koko ikänsä, tuhat yötä kännäämistä, tolppatalossa rakenne kuin itiksen ostoskeskuksessa, vuoden vanhassa moottoripyörän pleksissä tarroja kuin maailmanmatkaajilla, tyrmää kaikki 99,9 prosenttisesti omaten ikäisekseen erittäin urheilullisen kropan joka on valokuvauskiellossa sen jälkeen kun aijasi kaikenmaailman hauis- pohje- kokokroppakuviaan nyrkkeilysäkillä ja tyrmäten jopa videolla jääkaapin.

        Kyse ei ole mistään muusta kuin täysin mielenvikaisesta alkoholistista.

        tuossa vielä pari omatoimista porsaanluu kuvaa, sitä alacarte safkaa lahkolaisen mielestä... toinen on joko pattayan tai bkk hooterista, toinen ei ole... https://aijaa.com/culkUM


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos viisastelemaan aletaan vielä mainitsemastasi kirjoitustavasta riippuen Pad Kra Pao, Phat kaphrao, Pad Krapow- perinneruoasta, niin se ei kerro vielä mitä jauhelihaa siinä on käytetty.

        Se kun ei ole automaattisesti beefiä, vaan se valitaan. Possu ja kana ovat muut vaihtoehdot.

        Kokkaan tuota vähintään kerran viikossa osaksi muita ruokia, useimmiten possusta.
        Jos käytetään beefiä, silloin se on Phat kaphrao beef.

        Sisäfileestä jauhelihaa? Hehhehheh... Joo ja Wagyu- häränleikkeen päälle laitetaan runsaasti ketsuppia, majoneesia ja lauantaimakkaraa sinapilla.

        Se tällä erää sinun thaimaalaisesta ruokakulttuurista.

        2010

        Hyvä kommentti jälleen kerran sinulta Kymppi, kiitos.

        Phatkharapauu minun mielestäni on paremman makuista silloin, kun siihen käytetty liha on taidokkaasti terävällä veitsellä viipaloitu (pilkottu), kuin silloin, että siihen käytetty liha on lihamyllyllä myllätty.

        Toivottavasti et Kymppi pahastu seuraavasta kysymyksestäni. Kysymykseni tarkoitus ei ole hattuilu eikä viisastelu.

        Kun tätä thaimaalaista perinneruokaa kotona kokkailet, niin käytätkö lihana valmiiksi myllättyä lihaa, vai viiltäen viipaloimaasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Numball on paljon sinua kovempi luu, hän uskaltaa esiintyä täällä omalla nimellään jonka sinä olet paljastanut, sinä et uskalla, olisi kiva tietää mitä pelkäät, totuutta sinusta ?

        Numball olet sinä, onneton luuseri, jolla mopon nokkapyörä ei keuli, ymmärrettävistä syistä johtuen, resuperse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä kommentti jälleen kerran sinulta Kymppi, kiitos.

        Phatkharapauu minun mielestäni on paremman makuista silloin, kun siihen käytetty liha on taidokkaasti terävällä veitsellä viipaloitu (pilkottu), kuin silloin, että siihen käytetty liha on lihamyllyllä myllätty.

        Toivottavasti et Kymppi pahastu seuraavasta kysymyksestäni. Kysymykseni tarkoitus ei ole hattuilu eikä viisastelu.

        Kun tätä thaimaalaista perinneruokaa kotona kokkailet, niin käytätkö lihana valmiiksi myllättyä lihaa, vai viiltäen viipaloimaasi?

        Samurai miekalla sivaltelen.


    • Anonyymi

      Kielitoimisto:

      Tällainen on sanan ruoka oikeinkirjoitus: säännöllisen taivutuksen ruoan, ruoassa jne. rinnalla ovat mahdollisia myös ääntämykseen perustuvat kirjoitusasut ruuan, ruuassa. Yhteen tekstiin kannattaa valita muodoista vain toinen. Hieman harvemmin esiintyvää sanaa vuoka taivutetaan vain vuoan, vuoassa jne.

    • Anonyymi

      Pasaselle tiedoksi että Pad Krapow pihvillä on kaikkein surkein esitys. Se kuivuu vähärasvaisena liikaa ja se on kuin söisi kengännauhaa. Gaille käy miltei samoin.
      Paras on ylivoimaisesti possu ja sitä ei saa paistaa kuin juuri sen verran että punaisuus on poissa, muuten sekin kuivuu. Parhaat lihat nauta ja härkä mukaanlukien ovat rasvaisia ja rasvaa ei saa missään nimessä paistaa pois tarjoiltavasta lihasta.

      Sinun kuvissasi on palanutta ja sitkeää lihaa. Nyhtöpossu on rasvaisuutensa vuoksi vielä syötävissä ylikypsänä, mutta ei mikään muu.

      Japanilainen Wagyu on maailman arvostetuinta lihaa. Tässä sen määritelmä:

      "Wagyu on erittäin marmorinen ja sisältää erittäin pehmeää, tyydyttymätöntä rasvaa. Kyseinen rasva sisältää myös runsaasti omega-3 –ja omega-6 –rasvahappoja ja on vähäkolesterolisempi kuin tavallisempi häränliha. Kyseisten rasvojen yhdistelmä luo rikkaan ja murean maun"

      Marmorinen = Rasvainen.

      Jos pihvi ei enää tihku rasvaa, on se pilalla.

      • Anonyymi

        PS: 20 vuotta naimisissa tyhjäpäisen naisen kanssa joka ei kokkaa ja joka kiukuttelee kaalikulhon vieressä tai kuponkiruokalassa, ei tee sinusta thairuoan asiantuntijaa, kun lisäksi ottaa huomioon ettet sinäkään ole ollenkaan kiinnostunut kokkauksesta ja kerrot ettei sinulla ole varaa mennä syömään kunnon pihviä Thaimaassa etkä koskaan ole syönyt kunnon pihviä Thaimaassa vaan noita puukengän kantalappuja näkyy kuvissasi.


      • Anonyymi

        Pasanen, et ole koskaan saanut hyvää pihviä ja et tiedä mitkä on hyvän pihvin määritelmät.
        Se ei ole se että "se on syötävää"
        Tuo "rasvat pielessä" kommenttisi kertoo jo kaiken.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pasanen, et ole koskaan saanut hyvää pihviä ja et tiedä mitkä on hyvän pihvin määritelmät.
        Se ei ole se että "se on syötävää"
        Tuo "rasvat pielessä" kommenttisi kertoo jo kaiken.

        No ne rasvat tosiaan oli pielessä ne pitää poistaa ennen tarjoilua, ja tarjoilukin meni munilleen, kun kaikki "pihvit" kannettiin kerralla pöytään vaan ne pitäisi apupöydällä mesun käsitellä lämpimässä. ja leikata viipaleiksi, ja asettaa kauniisti asiakkaan lautaselle, karmea esitys... ei jatkoon, näkeehän tuon että 2010 ei tiedä mitään "pihveistä" ja miten tietäisikään, kun porsaanluut ja kanankoivet on hänen mielestään ala carte ruokaa, minusta en on roskaruokaa...


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ahaaaaa....... Nyt on vertailussa Micukokin pihvit, joten antaas tulla kuvaa sieltä 6 liekkisen viereltä kokokroppakuvalla että nähdään KotiMicukka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ahaaaaa....... Nyt on vertailussa Micukokin pihvit, joten antaas tulla kuvaa sieltä 6 liekkisen viereltä kokokroppakuvalla että nähdään KotiMicukka.

        "Skotlantilaista fileetä pidetään laajalti maukkaimpana pihvipalana. Tämä johtuu rasvamarmoroinnin saumasta, joka parantaa pihvin makua ja rakennetta kypsennyksen aikana. Skotlantilaisia ​​fileepihvejä voi ostaa ja kypsentää luuttomina tai luuttomina, ja ne valmistetaan parhaiten pannulla tai grillaamalla"

        Rasva on pääosissa myös misukkakokin skottipihvissä, joka on kylkeä, eikä suinkaan sisukkaa. Myydään luilla tai ilman.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Skotlantilaista fileetä pidetään laajalti maukkaimpana pihvipalana. Tämä johtuu rasvamarmoroinnin saumasta, joka parantaa pihvin makua ja rakennetta kypsennyksen aikana. Skotlantilaisia ​​fileepihvejä voi ostaa ja kypsentää luuttomina tai luuttomina, ja ne valmistetaan parhaiten pannulla tai grillaamalla"

        Rasva on pääosissa myös misukkakokin skottipihvissä, joka on kylkeä, eikä suinkaan sisukkaa. Myydään luilla tai ilman.

        Mitäs tykkäät tästä https://www.youtube.com/watch?v=4WSE-l8imcw


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs tykkäät tästä https://www.youtube.com/watch?v=4WSE-l8imcw

        Aivan fantastista työtä! Mikä ilmapiiri! Kuin samurai työssään gramman tarkkuudella!
        Tuosta ei laatu enää parane! Ei ole oikoteitä vaan kaikki tehdään ajan kanssa. Kaunottaret pyörii kimonoissaan ympärillä.. Huh! Ei ole kuponkiruokala tuo!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan fantastista työtä! Mikä ilmapiiri! Kuin samurai työssään gramman tarkkuudella!
        Tuosta ei laatu enää parane! Ei ole oikoteitä vaan kaikki tehdään ajan kanssa. Kaunottaret pyörii kimonoissaan ympärillä.. Huh! Ei ole kuponkiruokala tuo!

        Ihan sama, Gai.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs tykkäät tästä https://www.youtube.com/watch?v=4WSE-l8imcw

        Tunnistaa laatulihan tuosta marmoroinnista. Valkoiset rasvajuovat halkoo pihviä ristiin rastiin. Sitä kutsutaan rasvamarmoroinniksi ja se tuo lihaan makua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tunnistaa laatulihan tuosta marmoroinnista. Valkoiset rasvajuovat halkoo pihviä ristiin rastiin. Sitä kutsutaan rasvamarmoroinniksi ja se tuo lihaan makua.

        Japanilaisissa parhaissa ravintoloissa kokki on näkösällä, joskus keskellä ravintolaa valmistamassa ruokaa.

        Bangkokissa oltiin kerran ravintolassa jossa noin viisi kokkia työskenteli ravintolan keskellä. He olivat thaimaalaisia mutta osasivat japania ja olivat koulutettuja huippukokkeja. Vain pääkokki oli japanilainen.

        He tervehtivät kuorossa kovaan ääneen japaniksi kaikkia asiakkaita. Kengät piti jättää ulkopuolelle ja ruokailu tapahtui lattian rajassa. He myös kiittivät lähtijöitä kuorossa ja sanoivat näkemiin.

        Hintatasosta muistan sen verran että kananmunan kokoinen nokare perunasalaattia maksoi 280 bahtia.

        Tunnelma oli hieno, siellä oli jonkun synttärit ja kokit piti showta koko ajan hymyssä suin.
        Wagyu- beef setti maksoi 2800 bahtia. Emme ottaneet sitä vaan jonkin sopan ja jotakin vaaleaa lihaa ja perunaa jälkiruokien kera.

        Oli myös Sakea montaa eri sorttia ja japanilaisia viinejä. Ne ei olleet pahan hintaisia ollakseen sellaisessa ravintolassa. Jotakin 700 bahtia pullo.

        Sen illan pelasti se loistava tunnelma. Sapuskat kun oli omituisen makuisia, laimeita ja mauttomia. Pöydässä ei ollut suolaa. Huonoin noin 3500 bahtin illallinen kahdelle, mitä koskaan olen saanut.

        Tunnelman vuoksi en valittanut, vaan oli miellyttävä kokemus. Varmaankin joku toinen annos olisi maistunut, emme vaan osanneet tilata oman maun mukaan.

        2010


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      313
      2859
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2203
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      84
      1651
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1541
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1345
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1243
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe