koulukyytien karsinta

Anonyymi-ap

Kaikkien aikojen typerin puolustus koulukyytien rajojen tiukentamisesta on, että koululaiset saisivat enempi liikuntaa. Ei se lisää liikuntaa, että vanhemmat joutuu omalla autolla kuskaamaan lapsensa kouluun. Tasapuolisuuden vuoksi tämä liikuntapakko pitäisi koskea kaikkia koululaisia samoin. Mikään ei tappanut liikunnan iloa kuin koulujen pakkoliikunta. Ymmärän kyllä, että liikuntahalliin pitäisi huonon taloushallinan takia jostain säästää rahaa.

17

539

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koulukyydit taikka niiden tukemisen voisi lopettaa kokonaan,. Asuinpaikkansa voi jokainen valita .Mikäli vanhemmat haluavat elää syrjäkylillä ja lapset eivät jaksa laahustaa kouluun, eikä vanhempien motivaatio omista valinnoista johtuen riitä kuskaamaan lapsiaan oppiin niin herää kysymys miksi jonkun muun pitäisi kustantaa toisten valintoja.?
      Sama pätee kaikkiin muihinkin tukiin., kaikki olisi syytä lopettaa. Nyky porukat ovat valitettavasti vasemmistolainen politiikan johdosta tottuneet vain vaatimaan itse ei kanneta vastuuta edes omista valinnoista. Miten oli vaikka satavuotta sitten?
      Silloinkin selvittiin.

      • Anonyymi

        Jos täältä perhossa johonkin muuttaa, niin toiselle paikkakunnalle. Ne joilla on kouluikäsiä lapsia ovat itse työikäisiä. Menee nekin verorahat pois täältä.


      • Anonyymi

        ala-aste ikäiset ei tarvi koko koulukuljetusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ala-aste ikäiset ei tarvi koko koulukuljetusta.

        Porasesta tai Peltokankaalta on aika pitkä
        matka kävellä tai pyöräillä kouluun.
        Jos itse kävisit töissä niin menisitkö pyörällä 15 km suuntaansa kesät talvet. Ja nämä pienimmät ovat vasta 7 vuotiaita.


    • Anonyymi

      Mitä te Kalevit täällä räyhäätte, menkää asiasta vastaaville henkilöille osoittamaam valituksenne

    • Anonyymi

      Älkää murehtiko koulukyytien kustannuksista. Kyllä teille arvostelijoille riittää sosiaalihullon soppaa, jos ei pankki anna enään luottoa.

    • Anonyymi

      Koulujen pakkoliikunta on yleensäkin typerää. Yli-innokkaiden opettajien vallankäytön himoa

    • Anonyymi

      ” lihavat on lepposia ei ne keksi kepposia”. Tänä päivänä pitäisi siis olla tosi leppoisaa porukkaa kun valtaosa nuorista saati heidän vanhemmistaan alkaa olemaan kurjannäköisiä ihrakasoja. Liikunta ei varmaan siksi olis pahitteeksi kellekään.

      • Anonyymi

        Koulujen pakkoliikunta saa monet inhoamaan liikuntaa loppuelämäkseen. Liikunnan pitäisi olla hauskaa, eikä joidenkin aikuisten vallankäytön, kunnianhimon ja saavuttamattomien toiveiden täyttämistä .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koulujen pakkoliikunta saa monet inhoamaan liikuntaa loppuelämäkseen. Liikunnan pitäisi olla hauskaa, eikä joidenkin aikuisten vallankäytön, kunnianhimon ja saavuttamattomien toiveiden täyttämistä .

        Juuri näin!!!


    • Anonyymi

      Kunnan paras ja perustelluin päätös kunhan siinä pitäydytään. ei sitten mitään erivapauksii ruikuttajille. Vaan oikeasti kaikki liikkumaan! Nyt niin naurettavasti linja auto hakee tenavat kotiportilta vaikka niitä tiukennettiin jo aikasemmin niin eipä pitänyt asia. Kun tenavat kuskataan linkalla portilta portille ni kyllä siinä tehhään hirveä halla lapsen normaalille kehitykselle.Ehkä vähenee kolttoset ja pahan tekeminen kun pitää mennä itse.

      • Anonyymi

        Taas tulee niitä jotka tulevat inhomaan liikuntaa loppuelämänsä. Onhan se helppo määrätä muita ja löysyttää omaa vyötä taas muutaman reijän pidemmäksi, jotta mahtuu taas ympäri.


    • Anonyymi

      Onko sillä väliä mitä itse kukin tulevaisuudessa inhoaa? Tärkeintä olisi ajan kanssa häivyttää koko tukiviidakko ja opettaa porukat selviämään ja tulemaan toimeen omillaan.
      Viimeisten 30 vuoden politiikka on tehnyt Suomalaisista erilaisilla tuilla keplottevan pullamössö sukupolven. Yhtenä riippana tulee jatkossa olemaan nämä liikuntaa vieroksuvat koulukyydeistä valittavat joiden ylipainosta ja kunnon romahtamisesta johtuva työuran päättyminen alle viisikymppisenä laukeaa kustannuspommina itsestään huolehtiville. Myötähäpeää joutuu kokemaan tänä päivänä kun ” kehopositiiviset” teinit kulkevat ” napapaita” päällä eivätkä itse edes tajua miltä oikeasti näyttävät, kotona kun vanhempia katsellessa tottunut ns. ”uuteen normaaliin”.

      • Anonyymi

        Perhossa asutaan tukiverkostojen varassa. Muuten pitäjä autioituu, kuten nyt on tapahtumassa.


    • Anonyymi

      Mutta kun moni asuu Perhossa. Nämä päätökset autioittaa kiihtyvällä vauhdilla kuntaa. Ei Perhossa ole mitään vetonaulaa, joka ihmisiä täällä olemiseen kiinnostaisi. Ne jotka kykenee, menevät niihin asutuskeskuksiin, joissa on töitä ja myös tehdystä työstä maksetaan käypä korvaus.

      • Anonyymi

        Onneksi edes paikallinen sopiminen etenee ja nostaa syrjäseutujen palkkoja.


    • Anonyymi

      No eikös tuo ole ihan tervettä ajattelua tervepäisiltä ihmisiltä. Miksi jäisivät ” uppoavaan laivaan” ellei oma ammatinharjoittamisen onnistu Perhossa taikka Perhosta käsin.?
      Perho on kuitenkin keskiverto Keskipohjalaisia ja Keski- Suomalaisia kuntia huomattavasti elinvoimaiseksi kiitos mm. Vt13.
      Tonttikampanja on kaksiteräinen miekka. Toisaalta yritetään saada kunta pysymään asuttuna toisaalta ” narrataan” nuoria nielaisemaan syötin joka pitemmässä juoksussa saattaa käydä heille riipaksi ja kohtalokkaan kalliiksi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe