1 tyypin diabetes ja ms sairaus

Anonyymi-ap

Olen hiljattain tutustunut todella kultaiseen mieheen. Olemme nähneet 2 kertaa ja viime kerralla hän kertoi sairastavansa 1 tyypin diabetesta ja ms sairautta. Olen tutkinut sairauksia ja tuntuu että sekoan ajatusten kanssa. Olen itse 30 vuotias ja hän on 38 vuotias hyvässä kunnossa kylläkin. En oikeen tiedä mitä minun pitäisi tehdä. Haluan perheen ja lapsia todella kovasti ja olen myöskin kiinnostunut tästä herrasta mutta en tiedä onko järkeä aloittaa mitään hänen kanssaan. Olisi ihana jos joku voisi kertoa jos on kokemusta tälläisestä.

15

392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Diabetes ei hyvin hoidettuna vaikuta käytännössä millään tavalla mahdollisen parisuhteen toimimiseen ja muutenkin verrattain vähän elämään. Mielenterveyden osalta on varmasti täysin tapauskohtaista, joten siinä on varmaankin parasta luottaa omaan harkintaan.

      • Anonyymi

        MS-tauti ei ole mielenterveyteen liittyvä vaan keskushermoston sairaus.


      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        🍑 ­­N­­y­­­m­­f­o­­m­­­a­­­a­­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Kuulostaa siltä, että et ole rakastunut. Jos olisit rakastunut tähän mieheen, kummallakaan asialla ei olisi mitään väliä. Ottaisit hänet sen kummemmin miettimättä ja nauttisit kaikista niistä hetkistä elämässä, jotka yhdessä saatte olla ja rakentaa, koska rakkaus on ainutkertaista.

      Nyt kuulostaa vähän siltä, että haluat perheen ja lapsia, mutta et juuri tuota miestä ja mies jää tässä vähän välinearvolliseksi. Keinoksi saada se perhe, jonka haluat.

    • Anonyymi

      Minulla on liikuntavamma. Olen ollut aina yksin syystä tai toisesta. Mitä eniten kaipaisin naispuoliselta ihmiseltä Juhalle tulemisen lisäksi on suora puhe. Siis se, että kertoo jos on sanottavaa. Kun sama ihminen tulee viereen ja olkapäät on tarkoituksella vastakkakain kerta toisensa jälkeen niin olisi voinut sanoa jotain. Ehkä koskea kämmenselällään omaa kämmenselkään tai ottaa kädestä.


      Aloittajan kannattaisi ajatella nyt tätä hetkeä. Jos jotain on pakko sanoa, niin sanoo sen ettei nuo sairaudet haittaa.

    • Anonyymi

      Hoitajana tiedän, että MS-tauti voi viedä liikuumiskyvyn kokonaan kaulasta alaspäin eli ihminen voi pahimmassa tapauksessa tulla samankaltaiseksi kuin neliraajahalvaantunut. On kuitenkin hyvin yksilöllistä miten MS etenee, mutta liikkumiseen se vaikuttaa ennemmin tai myöhemmin.

      • Anonyymi

        Toki, jos tapaisin hyvin kultaisen ihmisen jonka kanssa kaikki muu menee yksiin, niin tuskinpa kykenisin surutta lemppaamaan. Olisi vain hyväksyttävä ne asiat mitä kyseinen tauti voi mukanaan aja kuluessa tuoda ja uskottava siihen että niistä yhdessä selvittäisiin. Nykyaikana on niin monenlaiset apuvälineet ja muut laitteet liikuntarajoitteisillekin.


    • Anonyymi

      Vielä yksi kommentti. Onnellinen on se mies joka saa kaikesta huolimatta kokea ihmisen joka rakastaa. Aloittajana tekisin kyllä kaverille aloitteen ja antaisin hänen kokea asiat nyt kun ne ovat vielä mahdollisia.

      Itse olen liikuntavammainen ja voisin kirjoittaa jutun tuonne perhe on pahin osaan. Mille tuntuu kun pentuna saa kuulla olevansa huono eikä tule koskaan saamaan mitään. Mille tuntuu kun nuorena aikuisena oma ikäinen tyttö/nainen kertoo haluistaan minua kohtaan. Mille tuntuu kun joutuu torjumaan toisen kertomatta mitään syytä ja antamatta mahdollisuutta. Mille tuntuu, kun myöhemmin on toisen ihmisen kanssa ja olo kuin omenavarkaalka.

      Mutta niinkuin aiemmin sanoin niin nykyään on kaikilla omat puhelimet. Eikä aikuisen ihmisen ihmisen tarvitse oikeasti kysyä muilta mille tuntuu.

      Aloittaja on vain ujo! Minullekin se tyttö/nainen sanoi, että kaksi ihmistä selviää vaikeistakin asioista.

    • Anonyymi

      Ainoa mikä itseäni tuossa mietityttäisi, on se että molempien näiden mainittujen sairauksien riski on periytyvä.

      • Anonyymi

        Ainiin nuo lapset. Toki ei tuossa tilanteessa noilla geeneillä mitään lapsia aleta tekemään eli aloittajan sittenkin etsittävä toinen ehdokas.


    • Sairaan kanssa ei lapsia.
      Ms- on hitaasti tappava tauti, 10-20 vuotta elinikää/tai pysyvästi halvaantuneena rullatuolissa.

      Tee itse omat johtopäätöksesi, älä kysele muilta.

    • Anonyymi

      Vaikea paikka juu.

      Nyt sulla on vielä aikaa miettiä, jos jatkat niin tiedät mitä on odotettavissa.

      Itse en jatkais sillä ms etenee ja se tekee sinusta sitten vähitellen vastuunkantajan
      ihan kaikessa

    • Anonyymi

      Hei, minulla on myös ykköstyypin diabetes ja ms tauti ..olenkin miettinyt että olisi todella mukava jos tuntisi jonkun jolla myös on molemmat sairaudet ...
      Hyvin voit perheen perustaa näillä sairauksilla varustetun puolison kanssa. Lääketiede kehittyy koko ajan ja hyvin hoitamalla diabetesta useimmin välttyy isommilta ongelmilta. Kohtahan älypumppukin on jokaisella ykköstyypillä se helpottaa hyvin elämää.

    • Anonyymi

      Ms tautiin aletaan kohta antaa kantasolusiirtoja Suomessakin, tällöin voi parantua kokonaan taudista. Diabeteksen kanssa pärjää hyvin toki ms.nkin Harva menettää liikuntakykynsä...nykylääkkein.

    • Anonyymi

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

      🍑 K­­u­­­u­m­­­a­­t­­­ ­­t­­­y­­t­­­ö­t­­­ ­o­­d­o­­t­­t­­a­­v­­­a­­­t­ ­­s­i­­­n­­­u­­a­ -> https://us4.fun/kissgirl?18344653

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4823
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      33
      1490
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1141
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1106
    Aihe