Järkytyin ihmeen vähän

Anonyymi-ap

Tuosta kouluampumisesta. Eikö tuollaset ole Suomessakin jo niin yleistä, että olen alkanut tottumaan. Lisäksi on omiakin ongelmia, en jaksa miettiä vieraiden ihmisten kohtaloita.

40

483

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jep. Ihme ulinaa ja lässytystä kaikilta. Päättäjätkin joutui kaivamaan kuivuneiden kyynelkanavien takia sipulin taskusta, että sai tirautettua muutamat kyyneleet. Huomenna kaikki on taas hyvin ja suomi maailman onnellisin valtio.

      • Anonyymi

        Maailman teko onnellisin kansa on taas puhunut ja päättäjät voitelee itsensä että valtaosa voi hyvin. Tehkäät päättäjät sellainen aito hyvä yhteiskunta, eikä niiin jossa lähes kaikki ei voi kaapissa jatkuvasti ylitsevuotavan pahoin. Valtava pahoinvointi on aina uhka kaikkialla missä on väkeä paljon koolla myös teillä, raiteilla ja merellä. Kansalla tarjotaan lääkkeeksi aina korkeintaan pamppua.


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        😋 ­N­­­y­­m­­­f­o­­­m­­a­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Kaikista tulee heti hyväntekijöitä somessa. Oksettavaa shaissea.

      • Anonyymi

        Jos kansalle tarjottaisiin muutakin kuin aina sitä pamppua tuskin olisi vakavia ongelmiakaan tai iänikuisia fraaseja että väkivalta ei ole ratkaisu vaikka valtioille se on aina ratkaisu. Metsä huutaa kuten sinne vastaa mutta tässä on fraasi joka pitää.


    • Anonyymi

      Onneks omat ongelmat on niin suuria ettei oo aikaa jokaiselle maailman murheelle. Jokainen kantaa omansa. Tottakai mielessään sympatiat ja empatiat eteenpäin. Mutta todellisuudessa jos tilanne tulisi omalle kohdalle jollain tapaa, sitten se tulisi. Mikä on tehty on tehty.
      Maailma on jo niin paha paikka että tuo somessa leviävä tekopyhyys suorastaan raivostuttaa.

    • Joo… en järkyttynyt juuri yhtään, siksi ettei tämä tapaus yllättänyt juuri yhtään. Kauhea juttu tietysti. Mutta näin sairaaksi on maailma mennyt, että mitään ei oikein jaksa ihmetellä.

      • Anonyymi

        Täysin totta. Tällä politiikalla on lopputulokset aivan tätä rataa eikä muuta voi odottaakkaan. Aika osuvaa kun ekat leikkaukset tuli voimaan niin heti alkoi paukkua.


    • Anonyymi

      Jossain määrin onnistui kolahtamaan, kunnon sama kaupunki ja alakouluikäinen muksu oli tietenkin tänään koulussa. Hän ehti tulla just kotiin ja laitoin hänelle välipalaa, kun näin otsikot ekaan kertaan. Olishan tuossa sydän jättänyt muutaman lyönnin väliin, jos lapsi ei olis ollut vielä kotona ja olisin ne otsikot nähnyt. Ei niissä silloin vielä lukenut kuin kaupunki ja kouluampuminen ja, että on uhreja.

    • Anonyymi

      Järkytti. Ja järkytti somekeskustelut aiheesta. Mutta ihan odotettavissa oli ja lisää on luvassa.

      • Anonyymi

        Kaikesta yhteiskunnan pahoinvoinnista tulee viimein niin kova lasku että siitä ei selviä mikään valtio enään mitenkään.


    • Anonyymi

      Siellä on ajettu taas ihminen nurkkaan. Ymmärrän täysin ampujia.

      • Anonyymi

        Juu.


      • Anonyymi

        Mikko Niskanen teki aikoinaan elokuvan nurkkaan ajetusta ihmisestä 60-luvun Suomessa. " Kahdeksan surman luotia" Se on kaikkein masentavinta että sanoma ei mene päättäjille/poliitikoille perille ei sitten millään vaan selitellään asiantuntijoineen vain vaikka ja mitä, liikaa lukeneiden täyttä' höttöä?


      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Äärimmäisin keino kun ei enää jaksa kiusaamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikko Niskanen teki aikoinaan elokuvan nurkkaan ajetusta ihmisestä 60-luvun Suomessa. " Kahdeksan surman luotia" Se on kaikkein masentavinta että sanoma ei mene päättäjille/poliitikoille perille ei sitten millään vaan selitellään asiantuntijoineen vain vaikka ja mitä, liikaa lukeneiden täyttä' höttöä?

        Joo ja Manu armahti tuon Tauno Pasasen. Eipä mennyt kauaakaan, kun jo tappoi vaimonsa.


    • Anonyymi

      Kaikki ihmisten aseet täytyisi olla poliisi asemalla j sieltä saisi aikuinen käydä hakemassa aseensa ja myös luovutus tiettyyn päivään mennessä takaisin jos ei ole niin siitten partio etsimään missä ase on näin se täytyisi olla

      • Anonyymi

        Ilman muuta näin, innokkaita tittelinkipeitä narikkamiehiä olisi varmaan jonoksi saakka


    • Anonyymi

      Itse kyllä järkytyin. Mulla tuli kyyneleet silmiin. Sen jälkeen kun olen saanut omia lapsiakin kaikki lapsiin kohdistuva paha tuntuu erityisen raskaasti. Esim.
      En pysty katsomaan sarjojakaan missä tehdään lapsille jotain pahaa. Samoin sodat. Sitä vaan pitää tiukemmin omia sylissään ja silittää sekä toivoo että saisi edes jotenkin suojeltua tältä sairaalta maailmalta.

    • Anonyymi

      Ulkomailla järkyttyivät eniten,maailman onnellisin kansa???12v ampui kylmänviileästi koulutovereitansa luokassa.

    • Anonyymi

      Suomi on teko onnellisin kansa. Kaapissa voidaan todella pahoin.. Päättäjät kuittaa kaiken aina että valtaosa muka voi todella hyvin. Käsittämätöntä soopaa.

    • Anonyymi

      Yleistä? Tapahtuiko edellinen koulusurma viitisen vuotta sitten ja edellinen kouluampuminen 16 vuotta sitten? Ihan vastaavaa ei taida olla tapahtunut Suomessa aikoihin jos koskaan, ajatellen sitä kuinka nuoria tekijä ja uhrit ovat.

      Muiden ongelmista voi tulla nopeasti omia ongelmia, kuten voit varmaan huomata tästä nytkin kyseessä olevasta tapauksesta.

    • Anonyymi

      siihen se menee ymmärrän hyvin että tuommoisia hakkaajia ja hyväksikäyttäjiä ja, alustajia kun meidänkin elämässä on vaikuttanut vuosia, että heitä ja heidän perheitä aletaan tappamaan. mekin olimme tötsinnsuuttömiö joiden elämä pilattiin ja annettiin muille, ja kidutettiin vuosia ja hakattiin. ymmärrän hyvin että jossain kohtaan ihmiset pimahtaa ja vaikka tappaa että pääsee noista eroon. ja siihen teidän touhu tämän maan vetää.

    • Anonyymi

      kiduttaminen ja orjuuttaminen ei ole ikinä normaali olotila se saa ihmiset toimimaan ja jopa tappamaan henkensä edestä. semmoista te teette ja voitte olla hiljaa ja lukea lööppejä tai alas toimimaaan ja tuomaan julkisuuteen rehellisesti tätä toimintaa.

    • Tää on aika selvä kopio rauma jutusta. Että nyt pitäs oikeesti lisätä panostusta lapsiin. Suomi on liikaa keskittynyt eläkeläisiin. Tää on vakava juttu ja tuolta poliitikoista pitäis oikeesti karsia pois ne, jotka ei tätä lapsiasiaa ymmärrä. Miksei kukaan voi myöntää ja erota, niin saadaan vähän muutosta.

    • Anonyymi

      Itse en ole perheellinen, silti koin tämän murheellisena tapauksena, jonka ei olisi toivonut tapahtuvan koskaan (12-vuotias tekijä). Ymmärrän heitä, joilla on suunnilleen saman ikäisiä lapsia, kuin tekijä/ uhrit. Kyyneleitä tulee pelkojen myötä, joihin itse ei voi vaikuttaa juurikaan ja niiden kanssa on vain opittava elämään. Luottaa siihen, ettei vastaavaa osu omalle kohdalle.

    • Anonyymi

      Kaikkein surullisinta ja vakavinta on että Suomessa on tehty niin asenteissa, ajattelussa kuin politiikassakin paluu takaisin 1930 luvulle ja pahimillaan vuoteen 1917. Suurin uhka jos jokin on että jääkö tänne viimein asukkaita enään ollenkaan? Pelko pelkästä selviytymisestä ja ahdistus kasvaa niin suureksi että on tulossa valtava lamaannus kohti lopullista sukupuuttoa.

    • Anonyymi

      Oliko ikvän vähäinen järkyttyminen?

      • Anonyymi

        Miehen jo tähän mennessä yli kymmenen joutavan aloituksen perusteella ei, mutta tämähän on vain narsistin tunnenarkkailua


    • Anonyymi

      Mk-ultrattu lapsi. Aseet tällä syyllä pois kaikilta ja sensuuri kovenee mediassa. Täystyrannia etenee, kuten ovat suunnitelleet.

    • Anonyymi

      Ne aiemmathan on ollut jotain melkein aikuisia, ellei täysikäisiä.
      Tämä oli 12v. Tajuatko miten pieni on 12v?

    • Anonyymi

      Liian isot luokkakoot, että ei keritä perehtymään yksilöllisesti oppilaiden ongelmiin. Se on sitä säästöä se. Ja kokoajan lisää säästöjä.

    • Anonyymi

      Normaalia se on

    • Anonyymi

      Teoilla on seurauksia. Sellainen vaan tuli mieleen kun luin päivän otsikoita yleltä ja iltasanomista. Vanhemmilla on vastuu lasten kasvatuksesta. Jos sille lapselle on näytetty väärää mallia ja annettu ymmärtää, että kiusaaminen on ihan ok, niin voi sattua ihan mitä vaan.

      • Anonyymi

        Vastuun voi aina sanella mutta mites sitten jos vanhemmat ovat myös kuin lapsia? Ja enään harvempi kasvaa oikeasti aikuiseksi näin henkisestikin kovassa yhteiskunnassa?


    • Anonyymi

      Ehkäpä kun poliittinen ns. säästöleikkaus tästä etenee niin seuraavana vuonna Suomen titteli on "Maailman onnettomin kansa". Tosin se on sitten eriasia jos koko kansaa ei enään ole?

    • Anonyymi

      Kohta joudutaan järkyttymään kaikki oikein kunnolla ja olan takaa kun tulee täys kaaos koko yhteiskuntaan. Vangitkin jopa saavat tuta ja kokea heitteillejätön kun paikkaa tai sijaa ei ole enään tarjolla. Mites sitten NATO ??

    • Anonyymi

      Kannattais hieman miettiä kiusaako vai ei. Jos kiusaa niin voi mielessään miettiä mikä aamu käy niin että koko homma eskaloituu.

    • Anonyymi

      Juurikin näin. Se hämmästyttävää mitä voi tapahtua päiväkodeissa, koulussa, työpaikoilla ja muulla ilman että kukaan pitää sitä sairaana tai rikollisena toimintana.

    • Anonyymi

      Koulukiusaamiseen tulee puuttua aivan toisenlaisin ottein. Kyllä luokassa tiedetään, kuka kiusaa ja ketä. Anonyymi ilmoituskeino oppilailta opettajille niin, että tällaisiin tapauksiin voitaisiin puuttua heti ja jämerin ottein. Ainoa keino löytää tällaiset tapaukset.
      Toivottavasti nämä kiusaajat miettivät nyt, mitä toiminnallaan aiheuttavat kiusatuille ja oma henkikin voi olla katkolla tämän toiminnan ansiosta. Yhteiskunta; media, politikot yms. antavat myös mallia tällaiseen törkykäytökseen.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe