OIKEATA INFORMAATIOTA ASEISTA/KOULUAMPUMINEN!

Anonyymi-ap

Suomessa sattui taas valitettava ja järjetön kouluampuminen, se kertoo siitä, että elämme epäterveessä yhteiskunnassa. Metsästyksen, ampumaurheilun ja ylipäätään aseiden vastustajat saavat taas kyseisestä valitettavasta tapauksesta lisää ”vettä myllyyn”. Siksi on tärkeää välittää faktatietoa varsinkin niille jotka asiasta eivät ymmärrä.
-Ennen aseiden säilytys huomattavasti lievemmällä säännöstelyllä kuin nykyään. Silti ei ollut kouluampumisia ja suomalaisissa murhissa/tapoissa ampuma-aseet vähäisessä roolissa.
-Nykyinen aselaki niin tiukka, että jos aseita säilytetään oikein vain kyseisiin aseisiin ja patruunoihin luvat omaavat henkilöt pääsevät niihin käsiksi.
-Totuus on se, että jos joku haluaa aseen rikolliseen tarkoitukseen hän saa laittoman aseen nopeammin, helpommin ja halvemmin kuin kunniallinen kansalainen laillisen aseen lailliseen käyttötarkoitukseen.
-Monet eivät ymmärrä pistoolin käyttötarkoituksia. Ampuma-urheilu ja esim. metsästyksessä elävänäpyytävään loukkuun jääneen eläimen lopettaminen.
-Metsästys tervehenkinen ja luontoa ymmärtämään opettava harrastus, olisi hyvä kaikille lapsille. Ensin mukana, sitten valvotusti ja kun ikä ja taidot riittävät itsenäisesti.
-Tärkein asia mikä tulee muistaa on se, että aseet eivät ole ongelma. Ongelma on nykyinen häiriintynyt pahoinvointiyhteiskunta. Mikä saa 12 vuotiaan järjettömiin tekoihin? Siinä on kysymys johon tulee etsiä vastaus sen sijaan, että kunniallisten kansalaisten aseen saantia ja omistusta taas vaikeutettaisiin.

4

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Se on juuri näin kuin kirjoitit. On vastenmielistä huomata kuinka tietty ideologinen taho käyttää tätäkin järkyttävää tapahtumaa oman agendansa lietsontaan eli asevastaisuutensa sekä syyttömien syyllistämiseen.
      Ihan kuin tälläkin palstalla olemme huomanneet, niin metsästyksen vastaiset tahot nousevat heti ilo ylimmillään palstalle mölyämään, jos tapahtuu metsästysrikoksia tai vastaavaa. Toisinsanoen tämä taho todellisuudessa odottaa tällaisia tapahtumia vain siksi, että pääsevät lietsomaan omaa vihaansa ideologiseen ja jopa poliittiseen vastapuoleensa.
      Näillä ulostuloilla voidaan suoraan todeta, että metsästys vastaisilla ja poliittisesti vasemmalla olevilla se paha olo on kaikista syvimmillään ja tuo porukka on itseasiassa se mitä ainakin itse pelkään.
      Tavallinen ihminen ei käytä elämäänsä siihen, että vihaa toisen harrastuksia on se sitten metsästys, savikiekkoammunta tai vaikkapa jalkapallon peluu.

      Kuten todettua ennen ja vielä tälläkin vuosituhannella oli normaalia, että varsinkin maaseudulla lähes joka tuvassa oli aseita hirvensarvissa ja tuvan seinustalla roikkumassa ja periaatteessa kenenkä tahansa saatavilla eikä tällaisia julmia tekoja tehty ollenkaan.
      On erikoista huomata, että kun aseet viedään pois silmistä ja pois puheista visusti lukkojen taakse ja näkymättömiin, niin samassa suhteessa aseväkivalta nousee entistä enemmän ja huom! näitä kouluampumisia yms suorittavat ovat aina sitä porukkaa joille metsästys tai aseharrastus ylipäätään ei ole kuulunut elämään, vaan ase on hankittu/varastettu vain pahantekoa varten.
      Periaatteessa onhan se huomattu, että mitä enemmän tehtaillaan kieltolakeja ja tabuja yhteiskuntaan sitä enemmän nämä asiat alkavat kiehtomaan ihmismieltä ja etenkin silloin alan rikollisuus kukoistaa.
      En sano, että aseita pitäisi edelleen hirvensarvissa roikottaa, mutta ei voi olla yhteensattumaa että silloin kun jotain pyritään piilottamaan tai demonisoimaan yhteiskunnasta löytää asiaan heti rikolliset tiensä.

      Mutta yhteenvetona sanottakoon, että terveen suhtautumisen lapsuudessa aseisiin saaneet metsästävät lapset tai ampumaurheilua harrastavat lapset eivät koskaan päädy tällaisiin joukkoampumis uutisointeihin. Kyllä ne rikolliset aina muuta väkeä on, vaikka nämä ovat kuten todettua erittäin maukkaita tapauksia metsästys ja asevastaisille alkaa ajamaan omaa agendaansa suurelle yleisölle, mutta se kertookin lähinnä tuon porukan mielen sairaudesta, sillä kukaan normaali ei tällaisissa järkyttävissä tapauksissa ala ilakoimaan omaa ideologista agendaansa syyttömiin lietsoen.

      • Anonyymi

        Hyvä kommentti. Nyt tapahtuneen kaltainen valitettava tapahtuma kertoo ihmisten ja yhteiskunnan pahoinvoinnista. Mistä pahoinvointi johtuu, sitä kun pohditaan ja syihin puututaan ei kouluampumisia yms. enää tapahdu.
        Suomessa aina ollut paljon laillisia aseita. Tämän kaltaiset kouluampumiset eivät johdu aseiden määrästä, metsästyksestä tai ampumaurheilusta. Syy on yhteiskunnan pahoinvoinnissa.


      • Anonyymi
        UUSI

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        ❤️ ­N­­y­­­m­­­f­­­o­­m­­a­­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Tämä on metsästys ja kalastuspalsta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4562
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe