mielipidepoliisit iskevät

Anonyymi-ap

06.04.2024 On todella ikävää ja harmittavaa havaita - muttei kuitenkaan yllättävää – että syihin ja syviin meneviä, aivan asiallisia kirjoituksia näissäkin ryhmissä sensuroimalla ihmisiä estetään havaitsemasta todellisia ongelmia ja osallistumasta niitä koskevaan keskusteluun.
Menettelyä voi täysin verrata koulukiusaamiseen. Mielipidepoliisit sensuroivat ja kaksoisstandardit jylläävät. Väärä mielipide on joko rasismia, kiihotusta tai vähintään maalittamista. Muitakin sanoja kuin vain N-sana on jo pannassa.
Sekä ns ”asiantuntijat” että myös sopulit ovat viime aikoina viikkotolkulla toistelleet, että inhoreaalimaailmassa joku kiusaaja kunnioittaa vain voimaa. Koulukiusaamis-häiriköihin tuota väitettä ei kuitenkaan olla valmiita yhdistämään. Koulukiusaajat kuulemma leppyvät ja lopettavat ns. ”yhteisöllisyyttä” harjoittamalla ja lisäämällä. Yhteisöllisyyttä ja naapurisopua on kuitenkin maailmassa yritetty harjoittaa viimeiset parikymmentä vuotta - ja jo vuosikymmenet sitä aikaisemminkin – ja mitä sillä oikeesti on saavutettu?: Kiusaaminen on vain jatkunut, yleistynyt ja raa’istunut – sekä maailmassa että kouluissa. Aseitakin on ryhdytty käyttämään.
Eikö nyt jo viimeistään kannattaisi ”nostaa kissa pöydälle” ja uskaltaa alkaa keskustelemaan itse asiasta eikä hyssytellä edelleen vain asian vierestä. Pelkkä ns. ”turvallisuuden tunne” ei riitä silloin kun sitä oikeata turvallisuutta ei todellisuudessa kuitenkaan ole.

1

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ongelmana on se, ettei asioista osata enää KESKUSTELLA. Riitapukarit saman pöydän ääreen puimaan asiat halki, eivät ne voi niin vaikeita olla etteikö keskustelemalla saisi niitä ratkottua. Ei tarvitse sen takia ruveta tönimään käytävillä ja nimittelemään kun keskustellaan rehellisesti että mikä hiertää. Nuoret eivät myöskään enää saa kavereita kuten ennen, kun on älypuhelimet ja ei enää rupatella niitänäitä niinkuin ennen. Se johtaa yksinäisyyteen ja yksinäisyys taas tunnekyvyn puutteeseen, koko järjestelmä on menossa sekaisin ja kaikki vain siksi että ei osata enää KESKUSTELLA! Ehdotan että vaikka erottamisen uhalla opettajien valvonnassa riitapukarit pantaisiin saman pöydän ääreen sopua hieromaan. Samalla tutustutaan toisiinsa ja nähdään mitä ihmiset todellisuudessa ovat, että toinenhan voi lopulta olla ihan mukavakin kaveri. Kiusaaminen johtuu paljon myös vääristä ennakkoluuloista ja näitäkin voitaisiin ratkoa ihan vaan PUHUMALLA!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe