Hyvät nuoret aikuiset

Anonyymi-ap

Moni teistä muuttaa opiskelemaan toiselle paikkakunnalle, kauas kodista vanhemmista. Tätä on moni odottanut ja mielestäni kuuluu elämäänkin saada niitä omia jalkoja kantamaan elämää. Vanhemmat ovat nyt paskoja jarruja elämässä, toivon, että myöhemmin näet heissä jotain hyvääkin.

Siellä siten voi tulla liiankin suuri into, lähteä viihteen puolta kokemaan ja liian monesti se paikka on baari. Baareissa omistaja ei anna kuivuin suin istua, joten juomat tulevat kuvaan mukaan ja nuori ei aina tiedä juomien kavaluutta ja sitä mitä seuraa kun menettää oman hallinnan. Tuota tilannetta voi joku käyttää hyväksi.

Näissä paikoissa vaanii paljon vaaroja, sinne yleensä kerääntyy väki, joka ei viihdy kodissaan tai uskoo sieltä löytyvän hyviä kavereita, kun ne entiset ovat jääneet sinne kotiseudulle. Sinne kulkee myös niiden tie, jotka ovat elämänsä jo missanneet.

Mitä nuori ajattelet jos, sieltä löytyy kaveri, joka jollain tavoin saa hyväksynnän. Nyt sitten kysynkin, kuinka paljon tiedät tästä toisesta.

Nyt kerron tarinan hän saattaa olla ehdonlaisessa valvonnassa oleva vanki, jota kyllä vankienhoitolaitos jollakin tavalla seuraa seuraa ja seuraa myös mukaan tulevaa uutta seuraa, sillä tällä vangilla saattaa olla kytköksiä huumekauppaan ja takanaan jopa toiseen henkeen liittyvä rikos. Nuori tekijä usein suorittaa vankilassa tuomiotaan vain murto-osan.
Tällä vapautuneella saattaa olla syvää katkeruutta, sillä elämä ei ole ollut mallillaan ennen tuomiota eikä nyt vapaalle päästessä myöskään.

Sinä itse olet mennyt usein opiskelemaan saadakseni ammatin ja oman elämän. Miten se nyt etenee, mikä muuttuu tärkeimmäksi, jääkö opiskelu toisarvoiseen asemaan.

Osaatko ajatella miten tämä vaikuttaa, omaan entiseen turvalliseen ystäväpiiriin, huomaatko karttamista, silloin heille saattaa olla selvinnyt tämän uuden tuttavasi vankilatuomio.

Sitten on oma perheesi, haluaako tämä katkeroitunut ihminen alkaa rakentaa kostoa yhtiskunnalle sinun kauttasi, tuhoamalla sinun tulevaisuutesi ja tätä kautta myös läheistesi elämän.

Saattaa olla, että hänelle itselleen on juuri näin käynyt, viihde sai mukaan viinan ja huumeet ja elämä jäikin elämättä.

Niin miten toivotte elämän jatkuvan ja osaatteko tarkistaa uusien ystävien taustaa, jos siellä hänen kertomassaan puuttuu tavallaan ajanjaksoja, luultavasti hän silloin salaa menneisyyttään.

Minusta vapautunut nuorikin vanki pitää valvoa hyvin, tietenkin auttaa häntä, mutta ei missään nimessä viedä lasten ja opiskelijoiden lähelle, ainakaan kun on vielä henkirikokseen liittyvä tuomio ja huumeet takanaan ja on päässyt ikänsä vuoksi vain murto-osalla tuomiostaan.

Olen peloissani ja huolissani monen puolesta nyt.

Vielä kysymys, menitkö bailausta ja viihdettä opiskelemaan baareihin vai todella opiskelemaan saatuasi opiskelupaikan ja omilla ansioillasi.
Pidä kotisi siellä toisella paikkakunnalla pyhänä paikkana omalle rauhalle, sitähän sinä varmasti haluat ja toki nuoren pitää nähdä ja kuulla, mutta hänen pitää myös ymmärtää nähdä vaarat ja uhat.

Hyvää opiskelua.

3

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🍒 ­­­N­­y­­­m­­f­o­­­m­­a­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

      🍑 K­­u­u­­m­­a­­t­­­ ­t­­­y­t­­ö­­t­­­ ­­­o­d­­­o­­­t­­t­­a­v­­­a­­­t­ ­­s­i­­­n­­u­a­ -> https://us4.fun/kissgirl?18353211

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe