KELA kolkuttaa!

Anonyymi-ap

Hei, poijat tulkaahan pois sieltä Thaimaasta, ettei tarvitse eläkkeitä katkaista. Jos siellä vielä joitakin on.

Moi. No siinä meni se kuulutus. Kävin, taas tänään parturissa täällä Vung Taulla Vietnamissa. Kyllä minä toisaalta ymmärrän, että hiukset kasvavat ja kalju on ekonominen valinta. Onhan se ruman näköinen jos ei voi noin kaksi tai jopa kolmea kertaa käydä parturissa kuukaudessa.

Kauhea, kuinka kauhistuin kun katsoin eläkelaskuria netissä. Kyllä siinä oli siunaus, kun pääsin ennen koronaa eläkkeelle. Vaikka olisi yli 3 tuhatta palkkaa, niin siitä saa todella vähän eläkettä. . . Hupsista, kun minulle sattui tuuri. Tässä sitä vain katsellaan, kuinka kauheaksi elämä on kolhoosissa menossa. Taloja kaupan vaikka kuinka oli yli 50 tuhatta kappaletta. Mutta todellisuudessa niitä on tuplat. Minunkin isäni kotitalo on tyhjänä ja ei siitä saa edes tontin tai liittymien hintaa.

10 tuhannella oli lehdessä, kuin hienoja asuntoja sillä saa. No, saa. . . Mutta kuka sinne kolhoosiin haluaa asumaan. Pakolaisetkin pakenee Helsinkiin. Kertoivat, että eivät taloyhtiöt saa edes remontointi lainaa niillä alueilla. . .

Niin, siitä tuhat vuotuisesta valtakunnasta, että eikö siinäkin tulla lihaksi uudelleen, ne jotka tulevat. Eli kyllä minä taidan olla oikeassa siinä ihmisen uudelleen syntymisessä lihaksi .. ehkä myös Buddha. Koko Raamattu perustuu siihen, että puhutaan ainoastaan henkiruumiista lähinnä ja tämä maanpäällinen elämä olisi kuin pelikenttä. Se, että näetkö maallisia vanhempia, niin minusta tuntuu, että et tapaa heitä tai tunnista. Mutta tunnistat, kyllä todellisen itsesi mikä olit, ennen kuin synnyit... Tähän on viittaus valkoinen kivi Raamatussa. Samoin, kuin ryöväri oli ristillä ja hänkin oli paratiisissa Jeesuksen kanssa, mutta hän syntyi, ehkä uudelleen lihaksi, kuten Juudas ja nämä langenneet enkelit. Olihan Jeesuskin ennen maallista syntymää ja siksi hän sanoi, ihmisen poika. ... No se siitä.

Sitten näistä horoskoopeista, niin niissä on selkeästi pohjaa. Kyllä minäkin tunnistan muutamia aika helposti. Toki olen lohikäärme ja tämä pitäisi olla minun vuoteni. Toki Rapu myös joten merkit on hyvät. Onko rottia paikalla... Meidän pitäisi tulla hyvin toimeen ja jos vielä neitsyt, niin vielä paremmin.

Mutta hoitakaa toki hiukset kuntoon, kun tulette tänne taasen ja katsokaa kiloja ja sitä mitä apaattisena syötte. Onhan se kiva ostaa Singha-paita jossa on myös hihat. Puhuin, että voi löytyä kokoja. Toki miesten vaatteita myydään merkki-liikkeissä. En muista onko miesten Vogue tai muoti-lehtiä. . Mutta selaa toki miehen mallia hakusanalla muodikas mies vaikka.

Kauheaa, kuinka joudutte säästämään ... Mutta ajatelkaa positiivisesti. Älkää syökö sitä Pelastusarmeijan ja punaisen ristin ja kirkkojen ruoka-apu makkaraa paljon ... Jos nyt kuitenkin, niin liiku vähän, vaikka kylmän estämiseksi. Moni teistä pystyy ottamaan riskin ja muuttaa kesäksi teltta ja kontti majoitukseen. Siinä kyllä säästää. Sitten talveksi taas tänne Vietnamiin tai Kambodzaan tai jopa Thaimaahan ja ehkä Filippiineille.

On se KELA vähän inhottava, kun pakottaa sinne kurjuuteen.. mutta ajatelkaa,. kuten selviityjissä Kesä tulee. Maastopuku on kyllä hyvä silloin, jopa riistan ja lämmön suhteen. Kaljukin on ekonominen. Rahaa säästöön . . . Mutta luulen, että kaikki maastopuvussa ja kaljuna ei ajattele näin ja ne sitten kiertää siellä talvet lumipuvussa. . .

22

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onnea vaan Pasaselle Suomen sairaalamatkalle.
      Kaverin mutsi sairastellut Keski-Suomessa, on kaikenlaista kremppaa ettei liikkumaan pysty yksin edes vessaan eikä pääse sängystä ylös. Ruoka ei imeydy ja suoli ei toimi, flimmeri päällä ja kovia kipuja nivelissä, hirveä olo lääkkeistä ja oksettaa mutta mitään ei tule. Oli kolme päivää sairaalassa, lääkäri kävi ekan kerran sitten kolmantena päivänä ja laittoi kotiin kun ei ole tilaa ja osastoja suljettu lääkäri ja hoitajapulan vuoksi. Kyyti ambulanssilla ja pyörätuolilla kotiin sänkyyn saakka. Kyseli että mites kun ei pysty syömään että mistäs hän saa energiaa kun ei ole tipassa, niin olivat laittaneet setin peräruiskeita mukaan että bon apetit vaan, että jos pääset kyljelleen jotenkin kylppärin lattialle niin ei muuta kuin letku hanuriin ja sinne soppaa sitten.

      Ei ole VIP huoneita tarjolla Pasasellekaan ja hädin tuskin näkee lääkäriä niillä käynneillä ennenkuin laittavat kotiin kuivumaan.

    • Anonyymi

      Kiitos pyhälle hengelle Vogue ja muotilehdistä.

    • Anonyymi

      Paljonko vuokra?

    • Anonyymi

      Paljonko parturi?
      Pöjöttääkö sulla parturissa?

      • Anonyymi

        Tietty pönöttää, kun ottaa Viagranapin ennen leikkuuta.


      • Anonyymi

        Hupsista Kullaa... Käyn stylestillä ja se maksaa 70 000 dongia. . . Onko se dollareina 2 ja 80 jotain. Siihen kuuluu jäätee mukaan.

        Asunnosta, siis minulla on vain yksiö täällä. Toki ilmastointi, tuuletin, TV, mikro uuni, kaasu keitin, jääkaappi ja suihku ja hyvä suihku, todella hyvät paineet. Meikkipöytä ja sun muut. Sänky king-size ja vuodevaatteet ja pyyhkeet vaihdetaan kerran viikossa. . Kaikki hintaan 147 dollaria jotain kuukaudessa + sähkö joku 40 dollaria. Katso toki netistä apartment for rent Vung Tau Vietnam ym.

        Höpsistä olutta saa baarista esim. King Kong 100 tuhatta dongia lippu millä saa 5 olutta eli onko se nyt 3,90 jotain dollareissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hupsista Kullaa... Käyn stylestillä ja se maksaa 70 000 dongia. . . Onko se dollareina 2 ja 80 jotain. Siihen kuuluu jäätee mukaan.

        Asunnosta, siis minulla on vain yksiö täällä. Toki ilmastointi, tuuletin, TV, mikro uuni, kaasu keitin, jääkaappi ja suihku ja hyvä suihku, todella hyvät paineet. Meikkipöytä ja sun muut. Sänky king-size ja vuodevaatteet ja pyyhkeet vaihdetaan kerran viikossa. . Kaikki hintaan 147 dollaria jotain kuukaudessa sähkö joku 40 dollaria. Katso toki netistä apartment for rent Vung Tau Vietnam ym.

        Höpsistä olutta saa baarista esim. King Kong 100 tuhatta dongia lippu millä saa 5 olutta eli onko se nyt 3,90 jotain dollareissa.

        Kiitos pyhälle hengelle todella hyvistä paineista ja meikkipöydästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos pyhälle hengelle todella hyvistä paineista ja meikkipöydästä.

        Niin, todella kiitos pyhälle hengelle johdatuksesta. Yhdestä käännynäisestä enkelit iloitsevat ja jopa sinusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, todella kiitos pyhälle hengelle johdatuksesta. Yhdestä käännynäisestä enkelit iloitsevat ja jopa sinusta.

        Kiitos pyhälle hengelle kaljuista maastopukuisista enkeleistä.


    • Anonyymi

      Paljonko maksaa kontti majoitukseen, tänne Vietnamiin tai Kambodzaan tai jopa Thaimaahan ja ehkä Filippiineille?

    • Anonyymi

      Hepsuli poijat taasen.. eilen kävin Lotte Martissa ostoksilla ja ostin parman kinkkua ja juustoja ym.

      Tänään herkuttelin Lotte Martin muffinsseja molempia yhden aamiaisella [url=https://aijaa.com/sGLCgE][img]https://img.aijaa.com/m/00207/15234368.jpg[/img][/url]

      Toisessa oli rusinaa ja sitruunaa ja kirsikkaa ja toinen oli kaakaota ja olisiko ollut banaania. Ne kaikki neljä maksoi yhden tai pikkuisen alle dollarin. Toki aamiainen oli muuten sama ... Edamia, moniviljaleipää, salamia. Kananmuna, banaania, dragon hedelmää ja mandariinia. Nyt ei masu jaksanut enää Pomelo hedelmää. Toki monihedelmä jugurttia ja Cappuccinot. Tietysti.

      Ostin Tresamme Shampoota ison purkin ja se tekee sellaiset vahvat hiukset. Sitten löysin kivan T-paidan. Ai, sukat tuli myös ostettua. Tietysti ostin tarjouksesta suihkutettavaa hoitoainetta, se tekee hiukset, niin ihanan pehmeiksi. Laitetaan vasta pesun jälkeen.

      Miten pojilla Suomessa... Ai, oliko siinä tuhannen Bahtin aamiaisessa muffinsseja tai jugurttia.

      Kyllä se on kauheeta, kun katsoo teidän uutisia ja kohta siellä muffinssit maksavat ties mitä ja moni jää kokematta sellaisen aamupala nautinnon. Miten jaksatte muuten. Joko voi käyttää Pattayalta ostettuja maastohousuja ?

      Miten Pattayan tytöt tykkäsivät teistä. Sen ajan, kuin olitte vai.

      • Anonyymi

        Suihkutettavaa ihanaa hoitoainetta ja ihanan pehmeät hiukset... Vielä jos löytyisi päiväkahville joku sellainen sileäpeppuinen ihana vietnamilaispoika kenen karvattomia muffinsseja voisi kielellä lipaista ja laittaa niiden takana olevaan piukeaan aukkoon jotakin ihanaa rasvaa... Tuoksurasvaa... Banaanilla vähän kiusata ensin hassutellen... Sitten rajummin...


      • Anonyymi

        Kiitos pyhälle hengelle rusinoista ja sitruunoista ja kirsikoista ja kaakaosta ja olisiko ollut banaanista.


    • Anonyymi

      Kiitos pyhälle hengelle muffinsseista.

      • Anonyymi

        Kiitos pyhälle hengelle lildosta hanurissani.
        By BalloMaha HUA HIN LENTOKENTTÄ-


    • Anonyymi

      Millaista shampoota pojat käyttää... Eilen löysin tarjouksesta tuollaisia. . . Vähän alle 8 dollaria 850 ml. [url=https://aijaa.com/Nh4ck7][img]https://img.aijaa.com/m/00463/15234436.jpg[/img][/url]

      Sillä pitäisi tulla vahvat hiukset. . . Sanotaan netissä. Se saattaa olla kallista siellä ja monella ei ole varaa . . . Se on niin sääli. Ihanat hiukset tekee miehen.

      • Olen samaa mieltä. Ihanat hiukset ja tyylikkäät nahka-asut tekee miehen. Silkkinen aamu takki päällä ja piippu suussa, hiukset föönattuna. Nää on ihania nää miesten seikkailuista kertovat sarja kuvat, luetaas yhdessä! https://aijaa.com/UHrwAA


      • Anonyymi
        SenssuChlangMai kirjoitti:

        Olen samaa mieltä. Ihanat hiukset ja tyylikkäät nahka-asut tekee miehen. Silkkinen aamu takki päällä ja piippu suussa, hiukset föönattuna. Nää on ihania nää miesten seikkailuista kertovat sarja kuvat, luetaas yhdessä! https://aijaa.com/UHrwAA

        Olen aina sanonut että Senssu on palstan paras hetero mies.


      • Anonyymi

        Mitään shampoota tarvii, samaa nahkaa pää kuin muukin keho!


    • Anonyymi

      Kiitos pyhälle hengelle vartalo shamppoosta.

    • Anonyymi

      Paljonko vuokra?

    • Anonyymi

      🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

      😋 K­­u­u­­­m­a­­t­­­ ­­t­­y­­­t­­ö­t­­ ­­­o­d­­­o­t­t­a­­v­­a­t­­­ ­­­s­i­­­n­­­u­­­a­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18353362

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      55
      2973
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1606
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1368
    Aihe