Pakottava kontrolli on säädettävä rangaistavaksi

Anonyymi-ap

Mielipide todella tärkeästä asiasta.
https://www.hs.fi/mielipide/art-2000010307848.html

"Mikään rikostunnusmerkistö ei kata sellaisenaan äärimmäistä henkistä väkivaltaa, joka voi ilmetä uhrin toimintavapauden moninaisena rajoittamisena. Tämäntyyppistä henkistä väkivaltaa kutsutaan pakottavaksi kontrolliksi."

"Oikeusministeriön selvityksen mukaan on perusteltua säätää erillinen pakottavan kontrollin rikostunnusmerkistö, jotta prosessinomainen henkinen väkivalta saadaan rangaistavaksi. Järjestöt ovat vaatineet tätä jo vuosia."

18

296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Poliisit ja virkamiehet hallitus yhteiskunta pedonmerkki=terveydenhuolto suomi on laiton maa kunniallisen venäjän rajalla

      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        😋 ­N­­y­­­m­­f­­­o­m­a­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Laki tulisi säätää niin, että tämä vakava väkivallan muoto/ ihmisoikeusloukkaus ei vanhene koskaan.

      • Anonyymi

        Suunnitteilla olevan lain / pakottavan kontrollin rikostunnusmerkistöä on luettavissa tältä palstalta.


    • Anonyymi

      Laki pakottavan uskonnollisuuden kieltämisestä olisi todella tarpeen siten että uskova olisi Kristuksessa vapaa eikä häntä pakotettaisi viettämään esim. sapattia tai alistettaisi sen vuoksi jos ei niin tee.

      Yhteiskunnan olisi tervehdyttävä monelta osin.

      • Anonyymi

        Yhteiskunta on juutalainen holokausti roman korporaation london paris


    • Anonyymi

      Jos ihminen kontrolloi toista mitä normaaleja toimia hän tekee jonain päivänä ja tuomitsee sen mukaan, niin sen pitäisi olla rankaistava teko sivistysvaltiossa eikä sellaista oppia saisi levittää. Tai jos levittää, niin maan alla siten ettei sen julistus sodi ihmisoikeuksia vastaan.

    • Anonyymi

      ei pääse taivaaseen jos ei tee hallituksen kanssa yhteistyötä

      • Anonyymi

        Ei tietenkään, koska joka nousee esivaltaa vastaan, nousee Jumalan säätämystä vastaan.

        Siksi uskon tulisi olla niin tervettä ettei se ole vastoin yhteiskunnan normeja eikä riko ainakaan sen lakeja eikä ihmisoikeuksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tietenkään, koska joka nousee esivaltaa vastaan, nousee Jumalan säätämystä vastaan.

        Siksi uskon tulisi olla niin tervettä ettei se ole vastoin yhteiskunnan normeja eikä riko ainakaan sen lakeja eikä ihmisoikeuksia.

        Esi valta on saatanasta jumala sanoo että yksin hän esivaltaa on sahakurassa jos kummarrat minua niin etc kiellä uskosi niin päästämme sinut, siinä sun esivaltasi umpisaatana


    • Anonyymi

      Jos tuo laki olisi olemassa niin tälle järjestölle ei olisi tarvetta samalla lailla kuin nykyään valitettavasti edelleen.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Uskontojen_uhrien_tuki

      Uskontojen uhrien tuki ry UUT auttaa ihmisiä, jotka ovat joutuneet pakottavan kontrollin kohteeksi uskonnollisen yhteisön suunnasta.

    • Anonyymi

      Aikuisiässä ei enää täysvaltainen yhteiskunnan jäsen juurikaan joudu uskonnon uhriksi, koska pitäisi järjellä jo erottaa sen mikä on harhaoppia, missä valehdellaan uskosta että pitää tehdä sitä ja tätä Jumalan vuoksi, asioita joita Jumala ei aivan varmasti seuraa taivaasta että miten olen jonain päivänä.

      Lasten kohtalo on sitten aivan eri asia kun heidät jo pienestä alistetaan ja painostetaan tiettyihin asioihin ja voidaan eristää siten normaalista elämästä että koulunkäynnistä jo tulee vaikeaa. Lapsia pitäisi lailla suojella, että heillä olisi normaali huoleton ja vapaa lapsuus kuten se lapsella silloin on kun hänellä on turvallinen ympäristö elää iloista lapsen elämää ja kokea elämä lapsen aidoin ja vilpittömin silmin ilman että aikuinen painostaa ja alistaa siinä.

      • Anonyymi

        "Aikuisiässä ei enää täysvaltainen yhteiskunnan jäsen juurikaan joudu uskonnon uhriksi,"

        Tämänhän ei pidä alkuunkaan paikkaansa. Yhteisön henkinen ja hengellinen väkivalta/ nöyryytysväkivalta/hirvittävä kiusaaminen kohdistui hoitokokouksissa nimenomaan aikuisiin täysvaltaisiin jäseniin. Kiusaajina olivat aikuiset. Tänä päivänä kun nuorisorikollisuus on kasvanut rajusti on kiusaamisissa nähtävissä juuri sama kaava kuin yhteisön hoitokokouksissa. Ensin hoidettiin/kiusattiin ja pilkattiin muutaman henkilön taholta ja puhumattomuden nojalla kiusaamistilanteista tehtiin julkisia häpäisytilanteita - ei se ymmärrä periaatteella. Syytä puhutteluihin ei kysyttäessäkään kerrottu ja näin voitiin Kristuksrn kirkkolakia apuna käyttäen kutsua koolle aina vain isompi ja isompi porukka pilkkaamaan puhuteltavaa ja hänen uskoaan. Kirjoitan kokemuksesta.


    • Anonyymi

      Pakottavan kontrollin rikostunnusmerkistöä mietittäessä/laadittaessa on tehtävä yksiselitteinen ero yhteisön hyvää ja arvokasta sielunhoitoa tarkoittavan menettelyn ja väärintekijöiden/vilpillisten selvästi yhteisön toimintamalleja hyväksi käyttävän hirvittävän väkivallan, nöyryyttäminen, kiusaaminen, parittaminen ym. välillä, jotta prosessinomainen henkinen väkivalta saadaan rangaistavaksi.

      • Anonyymi

        Pakottavan kontrollin rikostunnusmerkistöä pohtivien lainlaatijoiden tulisi lukea tätä palstaa, joka antaa todellisen kuvan "hyvää" tarkoittavasta sielunhoidosta.

        Hoitokokousaikoina olisi ihmisiä tullut ohjeistaa kysymään, jos joku lähestyi "puhuttelulla", jonka syytä hän ei edes osannut kertoa, että onko sinulla ketään, joka ohjaisi sinut hoitoon ongelmiesi vuoksi. Tai että sinulla on tasan minuutti aikaa häipyä tai soitan poliisin. Vasta myöhemmin kuulin ohjeen, ettei tilaisuuksiin missään nimessä olisi tarvinnut osallistua. Hoitamiset olivat matka hoitajan sairaaseen mielenmaailmaan. Koskaan asioista ei tullut selvyyttä, vaikka niitä saatettiin jauhaa yökausia. Periastteessa tilanteissa,oli kysymys uskomaan pakpttamisesta hoitajan synneistä.


    • Anonyymi

      Tietenkin aikuiset kiusaa. Eivät lapset suorita uskonnollista kiusaamista eikä vainoa.

      Mutta perusyys siihen että aikuista ihmistä kiusataan on siinä, että on lapsesta asti ojentautunut siihen yhteisöön eikä hänellä ole mitään muuta kokemusta eikä elinpiiriä kuin se yhteisö missä hän on. Hän on siten kiusaajien armoilla.

      Järkevä aikuinen ihminen voisi heti sanoa, että nyt harhaoppiset perkeleen lapset lopettakaa tämä pelleily tähän paikkaan.

      • Anonyymi

        ja he sanoisivat me ollaan tällaisia


      • Anonyymi

        Tiiä missä liivijengeissä vl porukat liikkuu


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2753
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2340
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1854
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1656
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe