Lervo Köyriön SEOlla sammuneena

Anonyymi-ap

Lervo oli sammunut Köyriön SEOn pihalla olevaan kukkapenkkiin, perse pitkällä, aju uraa se kuus tuumaa näkösillä. Noh, kylän marttayhdistyksen hienot rouvat kulkivat ohi ja tokaisivat "no onkos jo tullut marjaa tuohon kirsikkapensaaseen"?! ja rouvat lähtivät noukkimaan "kirsikkoja" innokkaasti. Hetken Lervon pastilleja nypittyään pääsi lervolla raju tuhnu, tottakai. Kolme rouvaa pyöryi HETI kaasumyrkytykseen, pari rouvaa alkoi puhella täysin sekavia ja loput olivat shokissa. Rekkapastilleja oli rouville jo kertynyt mukava pikku pussukka ja Lervo nousi ähisten ja karjui mylvien "SHAATANA KUN KUTISEE PERSETTÄ"!

5

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lervohan useasti koettaa hoitaa pontikasta johtuvaa ripuliaan pieremällä muttei ole kertaakaan siinä onnistunut. Paha säkä oli myös sillä hienolla rouvashenkilöllä joka sattui olemaan Lervon takana kun Lervo kumartui nostamaan lattialle pudonneen höyrymakkaransa ja - kuinkas sattuikaan - päästi suolensa tyhjäksi karsealla paineella. Kukkahattutäti oli niin rajusti sonnattu että häntä pestiin paloautolla kaks päivää ja kuulemma seuraavanakin vuonna hän haisi paskalla ihan selkeästi. On tää Lervo vaan aika vekkuli!

    • Anonyymi

      Puukkari-Fantomin jos muistat, lähetti terveisiä keppilän Seong ulffilta. Muisteli Lervon viistuumasta Marokon keikalta. Sillä reisulla Lervo sai ensimmäistä mustaatoosaa. Oli vaan kehunut että oli yhtä musta kun paska väännettynä yöllä aisanjuureen.

    • Anonyymi

      No ei muistanut silloinkaan mihin piti kuorma heittää kun -76,45 vuonna Juitsari soitti Lervolle kolikkopuhelimesta että heitäs yks KIILA Oulunkylään. No lervohan se heitti pyöräkiilan kyytiin ja lähti losottamaan vantaalta ouluun. Perille päästyään soitti juitsarille että MÄ OON NY TÄÄ OULUS MIHIN TÄÄ KIILA PITI VIEDÄ?? juitsari hermostui ja huusi Lervolle VOIII JUMALAUTA PAVIAANI AJUMULLIKKA OOT OULUUN MENNY KUN PITI HEITTÄÄ SANTAKUORMA OULUNKYLÄÄN HELSINKIIN!!!

    • Anonyymi

      Juu juu oli kuorma-autoilija Lervo Lärviö todennut kälviän essolla kolitseja laskiessaan ja sitä tuttua housuunpaskomistouhua siinä ähistessään kassan ja pajatson väliä ravatessaan, että pakko se oli pojat ottaa vekseli muuten katkee kardaani ja tässä tapaukses kartaani tarkoitti tietenkin jo tipattomassa tammikuussa 78-77 alkanutta ryyppyputkea. Lervo päätti lauseen kovaääniseen tuhnuun, roiskekahvalla.

    • Anonyymi

      "HUHUUUU! NO KUKAS SE SIELLÄ MAJAILEE"
      -oli Lervo deliriumi pöhnissään mylvinyt SEOmpaarim vessanpöntölle kun oli sinne AIVAN SAATANALLISET rahti krapula paskat täräyttänyt!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1827
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1707
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      819
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      767
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      707
    Aihe