Lervo paukepäivillä ja pajatsoa pelaamassa

Anonyymi-ap

Lervo löi kerran päntälässä vasemmasta kiveksestä vetoa, että saako paarimpirkolta majavan valumaa pajatsoon pennosia läiskimällä jos osuu keskelle ja joku turisti suostui..nyt kävi niin, että lervo täräytti 20 pennisen ja suoraan keskelle ja pajatso lauloi kilisten, kassapirkon majava alkoi valua kuin vuoristopuro ja lervolla on nykyään 2 vasenta kivespussia, toinen roikkuu kaanian taustapeilissä wuntikan vieressä. Vihree wundebaumi, se kusen tuoksunen, no sitten lervo lähti ajuun ja paska haisi kaanian hytissä, kun kolitsit täynnä rekkamiehen hyvää ajutuhnua, roiskevarrella ja joutui hakemaan uuden tuoksukuusen matkanvarrelta, ei se kuitenkaan menoa haitannut, keskikaliaputelit vaan kölisi kuarma autoilija kalervon kaanian jalkatilassa kun lervo loimotti kokisenAntinkorvalääkettä siitä latokuvioidusta janojuomaputelista, mennen ja tullen matkalla hakemaan uutta sorakuarmaa, juuh, on se saateri aika kehveli tuo lervo ja aina paskaa kolitseissa. Lervo oli myös paukepäivillä siinä sitten illan höyrymakkaroita ahmittuaan ja kossua loimotettuaan sammunut bajamajaan ja heräsi vasta kun liikuteltavaa paskalaitosta jo siirrettiin kuorma-auton kyytiin...siinä vaiheessa Lervo kun heräsi ja vä'änsi helvetilliset deliriumräjäytyspastat ja hyppäsi kolitsesta 6 tuumaa ajouraa esissä mölisten ja karjuen sekä mylvien ilmoitti: mihin tämä lasti oli menossa ja kiipesi kaaniaan ja lähti samoilla punoittavilla silmillä rahtaamaan bajamajakuormaa kohti tuntematonta määränpäätä, on se sellanen kelmi ja kuarma-autokonna, ettei moista ole koskaan kesytetty.

Lervo ajoi kohti päntälää isolohkokaanialla, puhalteli tasapaksuun tyyliinsä tymäkkää rekkamiehenhyvää kolitsinpunttiin ja kuola valui suusta, mietti näes jo höyräreitä ja riplasuolattua makkarapannua jättilihiksellä...samaan aikaan kassanpirkoilla majavat loritti, he miettivät lervoa. vitospöydässä taas keskikalijaputelit lorisivat rekkakonnien ahnaisiin ja kuiviin kurkkuihin. kun lervo tuo lerpukka saapui vanteet kolisten rekkaparkkiin ja marssi suoraan rahtimiesten wc-tiloihin ja täräytti kunnon rapula ripalot pyttyyn ja puolet ohi ja kolmannes kolitseihin, totesi vaan että tekipäs hyvää ja huojahteli kassalle tilailemaan jo haaveillemiansa annoksia. kassapirkot ei meinannu pysyä pikkareuissaan, kun lervo-setä' aloitti totuttuun tyyliinsä härskimmänpuoleiset panojutut ja puheli nussimisesta lämpimikseen siinä sapuskoja odotellessa ilmeenkään värähtämättä. paskahan siinä haisi aivan tolkuttomasti .. vitospöydän rahtihirmut räyhäsivät kaljapäissään ja kinastelivat, että kuka saa luovuttaa jakkaransa lervolle. lervo pieraisi tuhnun, roiskeilla ja tujakalla varrella.

3

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      KA-LERVOn viron matkalla aune-mumma tarjoili höyräreitä triplasuolalla ja sen jälkeen, rekkamiehen hyvää jo muutama hatullinen puntissa, KA-LERVO painui laivabuffetin puolelle syömään lihapullia mikä aiheutti niin kovan paskahädän, että tallinkin putkistoihin tuli paskavuoto ja koko lastillinen viina-turisteja körötteli super-alkoon täysin kädenlämpöisen peitossa. Lervo ajoi laivamatkan jälkeen vielä tuhannan tumuissa rahtia ympäri viroa ja pudotti takamureaa ratikkakiskoille ja moottoritielle mylvien kuin biisonilauma ja puhaltaen aina nollat. Ja tämä tarina on tosi!

    • Anonyymi

      Pastori jatkoi saarnaa ilmeenkään värähtämättä, lausui vain nämä sanat hartaasti: mikä taivaasta annetaan, se on otettava. Lervon punertavat silmät toljotti, mutta naamalle levisi kaamea virne ja lerpukka alkoi piereskellä siihen suvivirttä vaikka oli ihan toinen virsi menossa.
      Sen lervo on tehnyt useamminkin, mutta muutamasta tapauksesta on vaiettu kirkon pyynnöstä, lervohan tapasi nukkua viikkolepojaan milloin kirkon porstuassa persvako esillä ja ohikulkijat pussitti sitten ajouraan kolikot, kun luulivat että oli uus vaivaisukko laitettu ja on vaikka mitä paskankatkuista tarinaa kuultu yhtä jos toista juu, kerran muuten lervo paskansi pastrorin päälle kesken kirkonmenojen, kun oli sammunut edellisillan tumutettuaan sinne urkuparvelle mistä sitten kun alkoi virret pauhata, niin deliriumhätäräjäytyspaskat lensi kaaressa ja suoraan pastorin niskoille.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      87
      1971
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1695
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1626
    8. 91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe