Koirien kohtelu kaupungeissa

Anonyymi-ap

Onko kenenkään muun mielestä koirien kohtelu kaupungeissa täysin kohtuutonta? Mun mielestä kaupunkien tulisi olla kaikille sopivia-niin koirallisille kuin koirattomillekkin ihmisille SEKÄ KOIRILLE! Joo, kyllähän niitä koirapuistoja jne löytyy, mutta niissäkin paskat puolensa ja itse en koiraani ikinä koirapuistoon veisi. Mutta siis se, ettei ole paikkaa missä pitää koiraa irti muuta kun koirapuisto missä on vaarana reaktiivinen tai sairas koira tai sit koirametsät jotka maksaa ihan helvetisti vuokrata! Ja kaupunkilaisten kohtelu koiria kohtaan: jos koira nuuhkaisee vieraan ihmisen takkia niin se on heti huono, kouluttamaton koira! Ja sit kun jonkun lapsi on mennyt ärsyttämään koiraa kun ei ole vahdittu ja koiraa näykkäisee—> ei ollut lapsen vika ja koira lopetusuhan alla! Niinku mitä vittua!? Mun mielipide on tämä: jos et kykene elämään kaupungissa, niin, että koirat saavat olla koiria niin muuta mettään! Ja irtipidosta pitäisi tehdä mahdollista myös kaupunkien lähi metsissä! Ei ole millään tavalla reilua kohdella koiria niinkuin kaupungissa kohdellaan. Ja mitkä ovat perustelut? ”Koirat on kuitenkin vain eläimiä” ”koirien kuuluu olla maalla”. Niinku mitä vittua!? Samaistuuko kukaan?

5

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No ymmärrän pointin, jos ajattelet sammalla tavalla kaikista eläimistä.
      Sua saa tulla kuka vaan nuuhkimaan, sallit jänikset, harakat, käärmeet, sudet, jne itseoikeutettuna kuulumaan maapallolle.
      Oikeastaan enemmän kuuluvana kuin koirasi, koska koirasi ei kuulu tänne. Sen on itsekäs ihminen luonut jalostanut keinotekoisesti sudesta haukkumaan.

      Luonnon eläimet väistävät muita ja pitävät jotain rajaa itsellään. esim omat pennut joku raja vanhemmat vahtivat ettei mene muitten lähelle koska tietävät että kaikkia ärsyttää muitten jälkeläiset, vanhemmat luonnossa ottavat niskasta kiinni ja potkaisevat perssuuksille jne.

      Luonnossa on luonnollista kuolla pentujen, jos häiritään muita liikaa tai ei osata olla.

      Mutta ihminen on täysin rajaton. Vaatii älytöntä tilaa melukoneillaan. Koirillaan. Mitä enemmän melua ihminen pitää omaisuudellaan, sitä paremmin ilmeisesti voi eli koiralliset voivat paremmin kuin koirattomat.

      • Anonyymi

        Näin vältetään, että muut pysyvät kaukana. Jotkut neuvovat ottamaan koiran, jos haluaa hiljaisuutta. Eli muka koneet ja lapsiperheet eivät lähentele.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin vältetään, että muut pysyvät kaukana. Jotkut neuvovat ottamaan koiran, jos haluaa hiljaisuutta. Eli muka koneet ja lapsiperheet eivät lähentele.

        Eli itse pitää rueta meluamaan kuin sika, eli ottaa koira, jos haluaa kotirauhaa? Muut eivät laita tramppaa yms lähellesi.

        Mutta jos olet hiljaa, hljainen ihminen, muut tulevat mieluusti samalle kulmalle?


    • Anonyymi

      Maaseudulla koirat eivät häiritse ihmisiä. Siis koiran haukkuminen kuuluu vain ulkona. Ei kenenkään kotiin sisälle. Koska talot ovat vähän kauempana toisistaan.

      Kaupungeissa olisi reilua pitää vain puudeleita ja sisäkoiria. Näin sivistyneet ihmiset toimivat, pitävät koiria, joita pidetään sisällä ja joilla ei ole kova ääni. Ja koira lopetetaan jos haukkuu paljon.

    • Anonyymi

      Olen monta kertaa nähnyt kun koiraa ulkoilutetaan ja samalla pidetään kännykkää kädessä ja tuijotetaan sitä koko ajan. Koira kulkee ihan apeana ja aistii tämän. Kun omistaja laittaa kännykän pois palaa ilo koiraan ja siitä tulee eloisampi ja sillä on taas kivaa. Kuinkakohan paljon koirat kärsiikään omistajien kännykän käytöstä...

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe