Kokoomus yksityistää persujen tuella koko terveydenhoidon

Anonyymi-ap

Sellainen pettäjäpuolue on tämä persupuolue.
Persujen tuella kokoomus ohjaa veronmaksajien rahat yksityisille terveysjäteille, ei ole enää pieni- ja keskituloisille nopeaa hoitoa tarjolla. Veroeurot menevät keikkalääkäreille, hammaslääkäri saattaa tienata yli 20 000 €/kk ja veronmaksajat maksaa. Meillä olisi siis varaa korjata koko sote, jos keikkalääkärit kiellettäisiin ja muutoinkin hyvinvointialueiden toimintaa järkiperäistettäisiin. Mutta persut nuolevat kokoomuksen ahteria ja niin koko homma yksityistetään pörriäisille.
Kuvottavia valehtelijoita ja pettureita ovat persut. Haapavetiset, seuraavissa vaaleissa äänestämme sylkijäpuoluepersut huut helkkariin. Joutava syljeskellä keskenään.

14

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näinpä siinä käy, persut tuhoaa koko maan ei yksistään haapavettä.

    • Anonyymi

      Muistatkos sinä pyhäjärven trolli kun sinä vaatimalla vaadit pyhäjärveä eroamaan selänne kuntayhtymästä ja tekemään sopimuksen kokonaisulkoistamisesta yksityisen sotepalveluiden tuottajan kanssa?😂😂

      • Anonyymi

        Kärsämäkisten tavalla joiden sopimuksen yksityinen juuri repi kuntaisien mielipidettä kysymättä.


      • Anonyymi

        vuoden jokaisena päivänä syyttää persuja asioista joita itse kannattaa ja ajaa. Vaatien hallitusta nurin joka kaikki hänen vaatimuksensa totetuttaa poislukien rotuopin julistus


    • Anonyymi

      Kyllä se on kepujen maakuntamalli joka sotepalveluiden keskittämisineen jonka takia sen kepulaiset mm loi yksityisille markkinat luo omine terv.asemineen joista rahalla saa palvelut mitä julkisen sote ei kykene tarjoamaan tai niitä saa jonottaa pitkiä aikoja.

    • Anonyymi

      Mariinin hallitus loi keikkalääkärimarkkinat ja hurjat kulut sen myörä. SamainenSamainenhallitus kepujen paukuttaessa sotelle tahtia väänsi tämän sote himmelin, joka on jo alkujaan toimimaton ja tehoron ja kepuhimmeli imee hirvittävät määrät rahaa, jota ei ole, koska Mariinin ja muiden kepuvassareiden hallitus upotti maan lopullisesti velkoihin tekemättä yhtäkään sopeutustoimea.
      Kyllä saisi hävetä edellinen hallitus viisikkoineen, jos osaisi! Mutta eihän se osaa. Jättivät jälkeensä järri kriisit ja syyttävät omista virheistään nyky hallitusta!
      Nykyinen hallitus sentään kantaa vastuuta ja tekee päätökset, jotka on maan rulevaisuuden pelastukseksi pakko tehdä.
      Mariinin hallitus ja keput syytivät rahaa EU:hun ja ulkomaille kuin viimeistä päivää. Siksi rahat ei nyt riitä meidän lapsille, nuorille, vanhuksille ja sairaille. Siksi kaikilta leikataan ja palveluita joudutaan lopettamaan.
      Edellinen hallitus oli Suomen historian vahingollisin hallitus. Nyky hallitus pyrkii korjaamaan sen, mitä enää on jäljellä niin, että edes lakisääteiset palvelut hengen pitimiksi jäisi. Nykyhallitus ei ole tötä keiisiä luonut. Sille viskattiin vastuu ja haukut. Viisikko on karkuteillä ja pakoilee vastuuta.

      • Anonyymi

        Niinpä, Marinin hallituksen aikana kaikki arvostivat Suomea, kun tänä fasisteja, rasisteja ja natseja vilisevä ääliöhaalitus aloitti Suomi vajosi heti lamaan. Yritykset peruuttivat tulonsa,ketään ei Suomi kiinnosta muuta kuin karmeaa esimerkkinä takapajulasta. Persut ja kokoomus on tuhonneet tämän maan.


      • Anonyymi

        Sotemarkkinat piti tulla voimaan jo Sipilän hallituksen aikana, se ei siis ole Marinin hallituksen luoma järjestelmä. Kokoomus ja kepu sössivät tuonkin kun taistelivat keskenään alueista.


      • Anonyymi

        Soo, soo! Tämä sote on kyllä merkillinen. Siihen tehtiin lääketieteen maallikoista johtajia ja niille apujohtajia ja sitten vielä valtuustot yms. Näin saatiin huippukallis ja huippuosaamaton johtajisto. Että kaikkia rahoja ei vielä saatu omittua, niin johtajille kokouspalkiot, eli lisää liksaa siitä mikä on niiden perustyötä. Apupomotkin saa kovempaa palkaa kuin ministerit.

        Näin saatiin noin 100 miljoonaa hukattua rahaa. Nyt huudetaan vielä lisää.

        Perusterveydenhuoltohan toimii kustannuksiltaan samamoin kuin ennenkin. Tämä hallinto on vaan uusi, budjetoimaton kuluerä.


    • Anonyymi

      Niin varsinkin kun Terveystalo itsekin arvioi ettei lisäkorvauksilla asiakasmäärä kasva, ainoa vaikutus että palveluja jo käyttävien omavastuu pienenee. Julkisella puolella maksuja nostetaan. Kertokaa hyvät persutm että m6ten tämä näin meni?

    • Anonyymi

      Älkää syytelkö edellistä hallitusta vaikka syytä olisi.

      EI he voi päättää NYT suomen tulevaisuudesta. Persut on siellä kuskin paikalla ja kyyti on kylmää. Valtion velka, valtion velka.

      Voi ressukat. Suurituloiset saivat sen reilut paritonnia vuodenalusta verohelpotusta ja ensi vuoden alusta sitten muutama satanen kiristetään verotusta. Se on sitä osallistumista. Eläkeläisiltä viedään ja muiltakin.

      Lakusuhdanne ja ajatteles raksduunaria. Muutama alaikäinen lapsi, lomautetuna tai irtisanottuna. Ei töitä tiedossa. Korvauksista leikataan ja lapsikorotukset pois korvauksista. Siinä sitä "loisitaan". Pikkupelle Rydman eilin Tvssä kiiluvasilmäisenä kertoi selvästi sen että missä mennään.

      Kaikki on sitä mieltä että suomen taloutta on korjattava, mutta tämä tapa miten se tehdään on minun mielestä väärä. Tällä tavalla persuista saadaan marginaalipuolue. Niinhän se on kohta nytkin kun on Kokoomuksen puudelina.

      • Anonyymi

        Kyllä persut sai suomen vuodessa huonoon kuntoon, tekevät aivan muuta kuin vaaleissa lupasivat!


      • Anonyymi

        Sinun ja monen muun. Muutama persu jaksaa huutaa että kaikkien osallistuttava. Talvisotaa yms. Pääomatuloja eikä yritystukia ei vaan saada mukaan. Ei pysty ei kykene, kyllä risteilyjä ja raviratoja tuettava. Tuettiinko talvisodan aikaan?


    • Anonyymi

      Politiikka on aina kauden.
      Vaalit ja sitten alkaa uusi kausi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      225
      1963
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      68
      1711
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1506
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1199
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1110
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1075
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      5
      995
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe