Kokoomus yksityistää persujen tuella koko terveydenhoidon

Anonyymi-ap

Sellainen pettäjäpuolue on tämä persupuolue.
Persujen tuella kokoomus ohjaa veronmaksajien rahat yksityisille terveysjäteille, ei ole enää pieni- ja keskituloisille nopeaa hoitoa tarjolla. Veroeurot menevät keikkalääkäreille, hammaslääkäri saattaa tienata yli 20 000 €/kk ja veronmaksajat maksaa. Meillä olisi siis varaa korjata koko sote, jos keikkalääkärit kiellettäisiin ja muutoinkin hyvinvointialueiden toimintaa järkiperäistettäisiin. Mutta persut nuolevat kokoomuksen ahteria ja niin koko homma yksityistetään pörriäisille.
Kuvottavia valehtelijoita ja pettureita ovat persut. Haapavetiset, seuraavissa vaaleissa äänestämme sylkijäpuoluepersut huut helkkariin. Joutava syljeskellä keskenään.

14

253

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näinpä siinä käy, persut tuhoaa koko maan ei yksistään haapavettä.

  • Anonyymi

   Muistatkos sinä pyhäjärven trolli kun sinä vaatimalla vaadit pyhäjärveä eroamaan selänne kuntayhtymästä ja tekemään sopimuksen kokonaisulkoistamisesta yksityisen sotepalveluiden tuottajan kanssa?😂😂

   • Anonyymi

    Kärsämäkisten tavalla joiden sopimuksen yksityinen juuri repi kuntaisien mielipidettä kysymättä.


   • Anonyymi

    vuoden jokaisena päivänä syyttää persuja asioista joita itse kannattaa ja ajaa. Vaatien hallitusta nurin joka kaikki hänen vaatimuksensa totetuttaa poislukien rotuopin julistus


  • Anonyymi

   Kyllä se on kepujen maakuntamalli joka sotepalveluiden keskittämisineen jonka takia sen kepulaiset mm loi yksityisille markkinat luo omine terv.asemineen joista rahalla saa palvelut mitä julkisen sote ei kykene tarjoamaan tai niitä saa jonottaa pitkiä aikoja.

  • Anonyymi

   Mariinin hallitus loi keikkalääkärimarkkinat ja hurjat kulut sen myörä. SamainenSamainenhallitus kepujen paukuttaessa sotelle tahtia väänsi tämän sote himmelin, joka on jo alkujaan toimimaton ja tehoron ja kepuhimmeli imee hirvittävät määrät rahaa, jota ei ole, koska Mariinin ja muiden kepuvassareiden hallitus upotti maan lopullisesti velkoihin tekemättä yhtäkään sopeutustoimea.
   Kyllä saisi hävetä edellinen hallitus viisikkoineen, jos osaisi! Mutta eihän se osaa. Jättivät jälkeensä järri kriisit ja syyttävät omista virheistään nyky hallitusta!
   Nykyinen hallitus sentään kantaa vastuuta ja tekee päätökset, jotka on maan rulevaisuuden pelastukseksi pakko tehdä.
   Mariinin hallitus ja keput syytivät rahaa EU:hun ja ulkomaille kuin viimeistä päivää. Siksi rahat ei nyt riitä meidän lapsille, nuorille, vanhuksille ja sairaille. Siksi kaikilta leikataan ja palveluita joudutaan lopettamaan.
   Edellinen hallitus oli Suomen historian vahingollisin hallitus. Nyky hallitus pyrkii korjaamaan sen, mitä enää on jäljellä niin, että edes lakisääteiset palvelut hengen pitimiksi jäisi. Nykyhallitus ei ole tötä keiisiä luonut. Sille viskattiin vastuu ja haukut. Viisikko on karkuteillä ja pakoilee vastuuta.

   • Anonyymi

    Niinpä, Marinin hallituksen aikana kaikki arvostivat Suomea, kun tänä fasisteja, rasisteja ja natseja vilisevä ääliöhaalitus aloitti Suomi vajosi heti lamaan. Yritykset peruuttivat tulonsa,ketään ei Suomi kiinnosta muuta kuin karmeaa esimerkkinä takapajulasta. Persut ja kokoomus on tuhonneet tämän maan.


   • Anonyymi

    Sotemarkkinat piti tulla voimaan jo Sipilän hallituksen aikana, se ei siis ole Marinin hallituksen luoma järjestelmä. Kokoomus ja kepu sössivät tuonkin kun taistelivat keskenään alueista.


   • Anonyymi

    Soo, soo! Tämä sote on kyllä merkillinen. Siihen tehtiin lääketieteen maallikoista johtajia ja niille apujohtajia ja sitten vielä valtuustot yms. Näin saatiin huippukallis ja huippuosaamaton johtajisto. Että kaikkia rahoja ei vielä saatu omittua, niin johtajille kokouspalkiot, eli lisää liksaa siitä mikä on niiden perustyötä. Apupomotkin saa kovempaa palkaa kuin ministerit.

    Näin saatiin noin 100 miljoonaa hukattua rahaa. Nyt huudetaan vielä lisää.

    Perusterveydenhuoltohan toimii kustannuksiltaan samamoin kuin ennenkin. Tämä hallinto on vaan uusi, budjetoimaton kuluerä.


  • Anonyymi

   Niin varsinkin kun Terveystalo itsekin arvioi ettei lisäkorvauksilla asiakasmäärä kasva, ainoa vaikutus että palveluja jo käyttävien omavastuu pienenee. Julkisella puolella maksuja nostetaan. Kertokaa hyvät persutm että m6ten tämä näin meni?

  • Anonyymi

   Älkää syytelkö edellistä hallitusta vaikka syytä olisi.

   EI he voi päättää NYT suomen tulevaisuudesta. Persut on siellä kuskin paikalla ja kyyti on kylmää. Valtion velka, valtion velka.

   Voi ressukat. Suurituloiset saivat sen reilut paritonnia vuodenalusta verohelpotusta ja ensi vuoden alusta sitten muutama satanen kiristetään verotusta. Se on sitä osallistumista. Eläkeläisiltä viedään ja muiltakin.

   Lakusuhdanne ja ajatteles raksduunaria. Muutama alaikäinen lapsi, lomautetuna tai irtisanottuna. Ei töitä tiedossa. Korvauksista leikataan ja lapsikorotukset pois korvauksista. Siinä sitä "loisitaan". Pikkupelle Rydman eilin Tvssä kiiluvasilmäisenä kertoi selvästi sen että missä mennään.

   Kaikki on sitä mieltä että suomen taloutta on korjattava, mutta tämä tapa miten se tehdään on minun mielestä väärä. Tällä tavalla persuista saadaan marginaalipuolue. Niinhän se on kohta nytkin kun on Kokoomuksen puudelina.

   • Anonyymi

    Kyllä persut sai suomen vuodessa huonoon kuntoon, tekevät aivan muuta kuin vaaleissa lupasivat!


   • Anonyymi

    Sinun ja monen muun. Muutama persu jaksaa huutaa että kaikkien osallistuttava. Talvisotaa yms. Pääomatuloja eikä yritystukia ei vaan saada mukaan. Ei pysty ei kykene, kyllä risteilyjä ja raviratoja tuettava. Tuettiinko talvisodan aikaan?


  • Anonyymi

   Politiikka on aina kauden.
   Vaalit ja sitten alkaa uusi kausi.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Valkeakosken murhaaja

   Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
   Maailman menoa
   184
   11072
  2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

   Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
   Valkeakoski
   144
   2104
  3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

   Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
   Sinkut
   242
   1407
  4. Sille yhelle vaa

   Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
   Ikävä
   61
   1020
  5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

   Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
   Ikävä
   53
   910
  6. Hiljaista on

   Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
   Ikävä
   60
   858
  7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

   ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
   Ikävä
   42
   757
  8. Onhan sulla

   Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
   Ikävä
   52
   709
  9. Olen ylpeä sinusta

   nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
   Tunteet
   25
   685
  10. Kysymys iltaan

   Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
   Ikävä
   42
   679
  Aihe