Pyykkitupa helvettiä ..

Anonyymi-ap

Siis oikeesti.. Älkää varatko kokonaisia päiviä kerrallaan pyykkitupaa kerrostalossa. Kiva kun 11 eri taloa jakaa yhtä pyykkitupaa jossa kun käy niin kalenterissa on seuraava 2 viikkoa VARATTUA TÄYTEEN!! Mulla on loppunut kokonaan alushousut ja joutuu miettiä jo että pitääko pestä käsin kalsarit kun seuraava pyykkitupa vuoro on ensi viikonloppuna ja sen jälkeen taas täyteen varattu seuraavat monet viikot. Siis mitä ihmettä. Ei voi olla tosi että näin monella asukkaalla ei ole pesukonetta ja varaa joka viikko itselleen 12 tuntia pesukonetta. Siis naapuristossa ei ole enempää kun kolmioita, pliis varatkaa lyhyempiä aikoja kun silleen 8-10 tuntia !! Tulee kahden ihmisen pyykit pestyä ihan silleen 2-3 tuntia eikä 10.

Tai ehkä mun naapurissa asuukin monta klovniautoa jotka vaativat viikottaista pesua... :-/

9

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pyykkikonetta ei tarvitse varata kokopäiväksi. Kuvaushuoneen käytön osalta on hyvä kertoa tarvitseeko koko huoneen käyttöön vai osan. Yksin asuja ei tarvitse koko huonetta käyttöön.

    • Anonyymi

      Liian halpaa kun kaikki haluaa . Aika nostaa maksuja.

    • Anonyymi

      Mikäli kyseessä on Eestiläinen niin päivä ei riitä vaan koko pyykkitupa on varattu viikonlopuksi ja yöllä tietysti, ei ole vaikutusta vaikka käyttö on kielletty hiljaisuuden jälkeen.

    • Anonyymi

      Jotenkin ihme juttu koko pyykkitupa nykyaikana. Perua varmaan jostain >70 v takaa, jolloin kenelläkään ei ollut pesukoneita, eikä kylppärissä edes tilaa sellaiselle.
      Ei taidettu käyttää pyykkitupaa koskaan aiemmassa kerrostalossa... Nykyisessä sellaista ei edes ole, on vain kuivaushuone joka rapussa. Sitä tulee käytettyä aina lakana- ja pyyhepyykkiä pestyämme.

      • Anonyymi

        No on teilläkin ankeaa, jos pitää pyykkejä roudailla ylös ja alas. Kuin joskus 40 vuotta sitten, jolloin kuivausrumpuja ei juuri kellään ollut.

        Pesutupa on silti ihan kiva olla olemassa. Tavalliselle kotitalouskoneelle saattaa parivuoteen sijauspatjan päällinen tms. olla jo vähän liian iso pala purtavaksi. Ja pyykituvan kone/koneet tulevat myös arvoonsa, jos pyykkiä on jostain syystä kertynyt isompi läjä. Näillä kun pesu kestää tyyliin 3 varttia eli 2-3 tunnissa pesee ja kuivaa pyykkivuoren, jonka kanssa kotikoneilla askarreltaisiin koko päivä.


    • Anonyymi

      Harmittaa taloyhtiömme pyykkitupa, kun ei itsellä ole tarvetta käyttää. Joudutaan kuitenkin osallistumaan pesulan remonttiin, just tehtiin pesulaan täys remppa koneineen.
      Ja kun käyttökin on "ilmaista", niin maksetaan vastikkeissa myös meille täysin vieraiden ihmisten sähkön ja vedenkulutus.

    • Anonyymi

      Kaikilla pitäisi olla mahdollisuus omaan pesukoneeseen nykyään ja mikäli tallaista ei ole niin vanha talo pitäisi purkaa heti tai remontoida että kone on mahdollista.

      • Anonyymi

        Joskus tulee mieleen mitä kaikkeataloyhtiön koneissa pestään kun on tämä syyhypunkkiongelmakin olemassa.. Pesevätkö liian matalissa lämpötiloissa syyhypunkkivaatteensa, puhumattakaan spermasista jakuukautisveten tahrimista lakanoista tai kuukautishousuista. Kuvitelkaa, kuukautisveren täyttämiä alkkareita taloyhtiön koneessa. Tai muita epämiellyttäviä juttuja, pissaisia housuja ja talousrättejä.
        Itse aloitan aina 60 asteisella pesulla lakanat, pyyhkeet , alkkarit, sukat jne. Sitten kevennän 40 jonne laitan vähemmän likaset vaatteet jotka ei kestä kuumaa kuten rintsikat ja puserot.
        Joskus edellinen on jättänyt pesukoneen siivottomaan kuntoon, huuhteluaineet levinneet pesukoneen päälle ja kuivuneet sinne tahmeaksi ja kovaksi länteiksi. Joten ensin pyyhin pesukoneen päällisosan ja katson onko koneeseen jäänyt edelliseltä vaatenukkaa ja kuituja pesurumpuun.
        Kuivausrumpu on sitten oma lukunsa. Kaikki kun eivät osaa siivota sitä kuitukaukaloa ja suodatinta.
        Mutta itsellä ei ole konetta eikä kuivausrumpua. Kylppäriin kyllä mahtuu ja olenkin miettinyt oman koneen hankintaa. On kiva kun voi suoraan kotoa lähtemättä laittaa koneen pyörimään ja pestä vaikka joka toinen päivä treenivaatteet omalla koneella.


    • Anonyymi

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

      💋 K­u­­u­­­m­­a­t­­ ­t­y­­t­­­ö­­­t­ ­­o­d­­o­­­t­t­­­a­­­v­­­­a­t­­­ ­­s­i­­­n­­u­a­ -> https://nbw.fi/sexygirls?18369576

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe