Muistakaa Kouvolan äänestäjät että persut lopettivat yöpäivystyksen

Anonyymi-ap

On todella irvokasta miten Kouvolalaiset persupoliitikot ovat nyt ykskaks muka niin huolissaan leikkauksista joita ovat itse yksimielisinä ajaneet. Nyt ovatkin muka kovasti vastustamassa yöpäivystyksen lopettamista eli oman puolueensa päätöstä.

Nyt sitten kun ovat huomanneet kansan kiukun, niin niljakkaasti ja halveksittavasti yrittävät pelastaa tilannetta muka vastustamalla päätöstä jota ovat itse olleet puolueena ajamassa.

15

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Persut pettävät aina. Vasta kun tekemiset kalahtavat omaan nilkkaan alkaa selittely, että eihän me siis kun tuota siis. Persupölhö Juuso toteuttaa Saksikäden leikkaukset mitään seurauksia tippaakaan miettimättä. Ai tuleekin 9 miljoonan kustannukset ja ihmisten henget vaarantuvat? No mitäs tuosta, tekevälle sattuu. Mitään päätöksiä ei kuitenkaan tarkisteta eikä peruta.

      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        💋 ­­­N­­y­­m­f­­o­m­­­a­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Eipä ole tuo asia persujen poliitikkoja aikaisemmin tippaakaan kiinnostanut. Vasta kun tajusivat mikä mainehaitta persuille on tulossa, alkoi epätoivoinen selittely.

      • Anonyymi

        Se on juurikin näin. Persut ovat kannattaneet kaikkia saksikäsi-Purran leikkauksia 100-prosenttisen yksimielisesti. Ovat vain naureskelleet vahingoniloisina että siitäs saavat loiset ja luuserit kun kaikki etuudet viedään. Mutta kun antaa pahalle pikkusormen, se viekin koko käden, eikä persuja enää niin nauratakaan, ainakaan täällä Kouvolassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on juurikin näin. Persut ovat kannattaneet kaikkia saksikäsi-Purran leikkauksia 100-prosenttisen yksimielisesti. Ovat vain naureskelleet vahingoniloisina että siitäs saavat loiset ja luuserit kun kaikki etuudet viedään. Mutta kun antaa pahalle pikkusormen, se viekin koko käden, eikä persuja enää niin nauratakaan, ainakaan täällä Kouvolassa.

        Nyt siellä paikalliset poliitikot jeesustelevat ja ovat niin huolissaan ja vastustavat muka oman puolueensa päätöksiä.
        Se on kaikki niin tahallista pelaamista, ajellaan kaksilla rattailla. Kun alkoi pelottaa kansanedustajapalkkioiden loppuminen, siinä saa sheikkikin mennä oikeisiin töihin.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Persulipellet ja kakkelikokkareet tuhoaa Suomen, hallitus on kaadettava välittömästi. Ehdotan välittömästi alkavaa yleislakkoa.

    • Anonyymi

      Voi vadelma tuota ministeriporukkaa , ihan kuin katselisi legendaarista Muppett- showta tai jotain ö- luokan zombileffaa. Alieneita aitio täynnä.

    • Anonyymi

      Tätä on populismi.

    • Anonyymi

      Kyllä se Kokoomus ihan yhtä vastuussa lopettamisesta. Ja mitä tulee paikallisiin hallituspuolueiden kansanedustajiin niin Laakso kritisoinut päätöstä jo useammin ja sanonut epäonnistuneensa muuta ei heitä vielä luovuta. Kaunisto ei tunne epäonnistuneensa ja ainakin paikallisen kyselyssä oli vaitonainen ja ei oikein edes halunnut kommentoida. Jokainen voi itse kaivaa tietoa Kauniston sanomisista ja pohtia ihan itse.

    • Anonyymi

      Sosiaali- ja terveysministeripersu on niin pihalla tehtävistään että valtiovarainministeri pöllöpurra joutuu sähläämään niitäkin.
      Niinikään tuo sotetollukka ei kykene antamaan edes haastatteluja vaan vastailee sähköpostilla jotka epäilemättä kirjoittaa joku muu sillä tuskinpa tuo persuli osaa edes sähköpostiin kirjautua.
      Persulipellet tuhoaa Suomen.

      • Anonyymi

        Ja Kouvolan...


    • Anonyymi

      Juusoja täynnä Kouvolan valtuusto.

      • Anonyymi

        Ruotsinkielisille säästettiin Raaseporin päivystys jossa käy keskimäärin 2 ihmistä yöaikaan. Persujen suojeluksessa näyttävät suomenruotsalaiset olevan


    • Anonyymi

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

      💋 K­u­­u­­m­a­­t­­­ ­t­­y­­­t­­ö­­t­ ­o­­d­o­­­t­t­a­­v­­a­t­­ ­­s­­i­n­­u­­­a­­ -> https://wbze.de/sexygirls?18380619

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5115
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3217
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1365
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe