Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Forssan Prismassa

Anonyymi-ap

Ollessani käymässä Forssan Prismassa oli siellä kassalla kassaneiti. Niin kuin pitääkin, sanoisi Mertaranta. Vaan minkä takkii hänen piti ottaa ostoksistani kaksikymmentä senttiä ylimääräistä? Onko Prismassa käytössä valuutanlaskemuksesta tuleva käsittelymaksu? Kokemuksesta tiedän että Forssa ei ole ainoa joka toimii näin. Joskus muualla olen joutunut maksamaan ylimääräistä jopa euro kaksikymmentä senttiä. Miten sitten tämänkaltainen tilanne kassalla saadaan synnytettyä? No siten, että otetaan lompsasta epämääräinen kasa kolikoita. Tässä kohtaa kassaneiti kysyy; onko eskorttia? Siihen kuuluu vastata mahdollisimman yksinkertaisen oloisesti; mulla mitään korttia ole. Tämä laukaisee kassahenkilössä niin sanotun huijausmoodin jonka joku Seppo on kenties opettanut, tai sitten influenssari. Tämä johtuu siitä, että hän luulee että epämääräinen kasa kolikoita on laskematta eteensä laskettu. Siinä on tietysti tarkoituksella ylimääräisiä kolikoita loppusummaan nähten. Niinpä helppo on yksinkertaisen oloista huiputtaa, ajattelee hän, mutta erehtyy pahoin.

Arvoisa hallitus, milloin Suomessa lopetetaan bonuskorttien jakaminen lammaskansalaisille? Vaadimme tasa-arvoa tässäkin asiassa.

5

197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itse sinä lammas olet. Et uskalla siellä kaupassa sanoa mitään jos kassatyttö (varmasti vahingossa) on hilukasastasi hukannut 20 centtiä. Sen sijaan täällä moisesta jaksat määkiä.

      Laita kuule ne hilusi ens kerralla Cittarin panokoneella omalle tilillesi ensin ja maksa sen jälkeen kortilla kaupassa ostoksesi niin ei tartte syytellä työntekijöitä tyhjästä.

      • Anonyymi

        Ennen kuin huokaisen pi.…sen; voi hyvä tavaton! Eläkeläismies oli sittenkin oikeassa, mutta vain rahojen suhteen, ja vain tällä kertaa. Tietenkin. Nimittäin löysin housun taskuista sen puuttuvan kaksikymmentäsenttisen. Olen kovasti pahoillani myyjättärelle aiheutetusta mielipahasta. Varmaan hän on joutunut irtisanotuksi huolimattomuuteni, ja väärän ilmiannon, tähden. Olkoonkin että kukaan ei oikeasti tiedä kenestä on kysymys koska lammasmaisen onnekkaasti en suutani avannut enkä solvauksia latonut. Vain täällä avauduin eläkeläiselle. Kyllä hän sen kestää.


    • Anonyymi

      Tyypillinen suomalaisen vellihousueläkeläisen vastaus arvokkaaseen avaukseen. Nythän on niin että kaupppaliikket ovat asiakkaita varten, eikä asiakas kauppaliikkeitä varten. Suomalaiset ottavat orjan roolin kuin luonnostaa. Toisin sanoen eivät lainkaan ymmärrä mihin heidän korttitietojaan käytetään, ja kuka järjestelmän ylläpidon viimekädessä maksaa. Suomessa on kolmekymmentä prosenttia korkeampi ruuan hintataso muihin läntisiin eurooppalaisiin valtioihin nähden. Tämä ei selity mitenkään korkeammilla kuljetuskustannuksilla vaan suomalaisten oppimilla tavoilla. Ossuuskaupasta lähtenyt boonussyöpä on levinnyt nykyään lähes kaikkiin kaupparyhmittymiin. Suomalainen on tyytyväinen kun saa maksaa boonuslisättyä hintaa josta saa pienen ostoshyvityksen mitättömälle tililleen. Hän jolla on liitua saa tietysti suurista ostoskuormistaan suuremman hyvityksen. Tämmöinen eriarvoistava ja kilpailua vääristävä korttirumba on hetimiten saatava päättymään. Kaikkinaisten boonusjärjestelmien ylläpitäminen on loputtava kertakaikkiaan!

      Käteinen raha kunniaan. Tämä laillinen, ja viimekädessä ainoa oikea maksumuoto, suorastaan huutaa kunnianpalautusta! Pois korttiorjuus ja pikakassat, nuo kassat, joista edes saa itsepalvelualennusta. Citymarketin boonusalennukset julistettava laittomiksi. Lopetettava on myös osakekauppa ruokakaupan osakkeilla jonka seurauksena parempiosaiset riistävät huono-osaisia. Ossuuskauppa lopetettava kilpailua vääristävänä toimintamuotona. Ainoastaan Lidlin kaltaiset reilun kapitalistiset, ja reiluun killpailuun, perustuvat kauppakeskittymät jatkakoon halvoin hinnoin kaupankäyntiään. Tietysti puhdistettuna suomalaiskansallisesta pakkoboonusjärjestelmästä. On totisesti korkea aika päästä korporaatioista ja korruptiosta tässäkin maassa.

    • Anonyymi

      😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

      😋 K­u­­­u­­­m­­­a­­­t­­ ­t­y­­t­ö­­t­­­ ­­o­­d­­o­t­t­­­a­­v­­a­­t­­­ ­s­i­n­u­­­a­­ -> https://wbze.de/sexygirls?18380713

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    • Anonyymi

      Kummia tyttöjä prismasta

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe