Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Joko sensuurin on aika loppua?

Anonyymi-ap

Ruotsinkielinen Länsi-Uusimaa-lehti taitaakin olla ensimmäinen suomalainen lehti joka julkaisee jotain Mika Vauhkalan oikeusjutusta Suomen valtiota ja Fazeria vastaan. Ohessa google-kääntäjän kautta suomennettu artikkeli.

Polarisaatio vaatii avoimuutta ja yhteistyötä
MEDIA
22.04.2024 21:24 PÄIVITETTY 22.04.2024 22:00

Voimakas polarisaatio, joka on kasvanut voimakkaasti maailmassa viime vuosina covid-rokotteiden vuoksi, vaatii nyt avoimuutta, yhteistyö ja sovinto, jotta varmistetaan toimiva demokratia ja toivo erityisesti nuoremman sukupolven tulevaisuudelle.
Meidän on suojeltava muiden mielipiteiden kunnioittamista, vaikka ne eivät vastaa yhteisiä uskomuksia. On ollut vaikeaa saada totuudenmukaista kuvaa siitä, mitä yhteiskunnassamme ja maailmassa tapahtuu, kun tärkeitä ja ajankohtaisia tapahtumia ei ole aina seurattu laajalla tasolla. Valtion valtaa eivät aina tarkastele valtion omistamat tai tuetut mediayhtiöt totuudenmukaisella tai tärkeällä tavalla kansalaisille.
Kriittisiä ajattelijoita on sivuutettu, vaiennettu, pilkattu tai jopa vangittu ympäri maailmaa. Vaihtoehtoiset kanavat, joissa vallitsee suorapuheisuus ja joissa on enemmän tilaa erilaiselle tiedolle, ovat sen sijaan saaneet yhä enemmän maastoa. Samalla on tullut vaativammaksi suuntautua siihen, mikä on totuutta ja valheita, varsinkin kun laajalti tiedetään, että vakiintunutta tutkimusta esitetään ja julkaistaan arvostetuissa kirjoituksissa, ja kuten aiemmin luotimme, ei aina mitata.
Vastaamme, että tapaus: covid pass (Battle for Basic Human Rights) oikeudenkäynti, joka päättyi äskettäin Helsingin käräjäoikeudessa, ei ole saanut ansaitsemaansa julkisuutta. Oikeudenkäynti on ainutlaatuinen ja ainoa laatuaan maailmassa. Vaikka asian on esittänyt vain yksityishenkilö, oikeudenkäynnillä on suuri yleismerkitys.
Tässä oikeudenkäynnissä kyseenalaistetaan perusoikeudet, terveys, lääketieteellinen tajuttomuus, valehtelu, sensuuri ja kansalaisten elämään suoraan vaikuttavien tietojen puuttuminen.
Suomen valtio ja Fazer istuvat syytettyjen penkillä. Vaihtoehtoiset tiedotusvälineet Suomessa ja maailmalla seuraavat nyt tiiviisti tätä oikeudenkäyntiä.
Ylipäällikkölääkäri Hanna Nohynek, ylilääkäri Asko Järvinen ja muun muassa kansainvälisesti tunnettu kardiologi tohtori. Todistajiksi kutsuttiin Aseem Malhotra. Oikeudenkäynnissä kävi ilmi, että THL tiesi ja ilmoitti ministeriöillemme ennen covid-passin käyttöönottoa, että covid-rokote ei auttanut infektiota vastaan eikä estänyt leviämistä.
Monet, erityisesti nuoret, näkivät passin oven avaajana liikkumisvapaudelle, toiset joutuivat ottamaan rokotteen pitääkseen työpaikkansa. Jos yleisölle olisi ilmoitettu, että covid-rokotteet eivät antaneet suojaa tai estäneet leviämistä, monet eivät varmasti olisi altistuneet sivuvaikutuksille, taudit ja kuolema, että covid rokotteet olivat syynä mukaan laaja tutkimus Dr. Malhotra esitteli hänen todistuksensa käräjäoikeudessa.
Nyt esitetty informaatio on monille hämmästyttävää ja voi aiheuttaa huolta, pelkoa ja kieltämistä.
Mutta meillä on nyt tilaisuus rehellisesti arvioida uudelleen aiemmat näkemyksemme siitä, mikä on väärää ja disinformaatiota covid-rokotteista, neljän vuoden jälkeen meillä on nyt enemmän kerättyä tietoa ja tilastoja.

Lasse Örsäter, Anne-Charlotte Söderström, Jan Tune, Anna-Maria Niskanen, Johanna Aschan, Ilse Moring, Patricia Hackman, Marianne Andersson, Lili-Ann Junell-Kousa

www.vastranyland.fi/artikel/06cabb72-ef52-5dd4-ad36-2cee01376cb3

1

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        69
        2247
      2. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        101
        2073
      3. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        78
        1688
      4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        78
        1506
      5. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        41
        1500
      6. Ampuminen Iisalmessa

        Älytöntä on tämä maailman meno.
        Iisalmi
        10
        1397
      7. Pohjola kadulla paukuteltu

        Iltasanomissa juttua.
        Iisalmi
        31
        1364
      8. 52
        1258
      9. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        62
        1200
      10. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        28
        1179
      Aihe