Kestämätön ongelma

Toisinkin voisi olla

Olen lukenut tällä palstalla olevia ongelmia,ja tullut siihen tulokseen,että ei ole kaikki miltä se näyttää.Joten minäkin vuodattalen omalta osaltani omia kokemuksiani.
Eli haluan toistenkin mielipidettä,omiin ongelmiin,lähinnä miesten mutta myös nais näkökohta otetaan huomioon.
Miten miehet suhtautuu sellaiseeen asiaan,jos vaimo ostelee erotiikka vaatteita ja käyttää yllä vain omilla reissuillaan,toisin sanoen,lapin matkoillaan ja järjestellyillä ns.synttäreillään,sekä ostosmatkoillaan.
Olen toki tuonut esille,että eikö kotonakin voisi toimia näin,vastaus on ollut ,en itse asiassa tykkää näistä vaatteista,joten en halua käyttää niitä.Kuitenkin on outoa että omille reisuille kyseiset vaatteet pakataan matkalaukkuun.Joten pitääkö minun hyväksyä nämä selitykset.???

19

6056

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aikuinen nainen

      En hyväksyisi selityksiä. Minulla on seksi vaatteita ja leluja, mutta käytän niitä ja mielelläni oman rakkaan avo- (pian avio :) )mieheni kanssa.

      Miksi vaimosi ostaa niitä, jos ei pidä? Miksi laittaa ja ottaa mukaan reissuun, jos ei kotona tykkää pitää?

      • annabelle

        ensimmäinen ajatus mikä tuli että sillä on salarakas jossain ..anna anteeks tää on hirveetä sanoa ääneen..merkit vaan viittaa siihen..otapa asiasta selvää.vastaako puhelimeen jos soitat sille yllättäin.mene sinne samaan paikkaan ostoksille mihin se sanoi menevänsä tai lähde sen mukaan.jos se kovin hermostuu ja estelee niin siinä voi olla jotain hämärää.tutki puhelimen numerot minne on soitettu.meillä oli sellainen toistonappi puhelimessa mikä toistaa viimeksi soitetun numeron.sain ex-mieheni petoksesta kiinni tällä tavalla.pidä huolta reviiristäsi.Mulla on sexyjä yöasuja joita pidän toki itsenikin takia mutta enemmän mieheni iloksi.en ole koskaan edes välittänyt niistä ennenkuin tapasin nykyisen puolisoni,joka sai mut tuntemaan upeaksi naiseksi.
        Toivottavasti asiat selviää pian..parhain päin.


      • nyt

        helvetissä se jo huoraks, pahalta tosiaan vaikuttaa.


    • jakari

      jos ne on alusvaatteita eikä niitä käytetä kuin matkoilla niin juttu on aika paha.
      jos taas päällysvaatteita niin niillä pönkitetään usein itsetuntoa tai halutaan pientä säpinää aikaiseksi.

    • Katinka

      No jo on omituinen tapaus, ei tykkää miistä alusvaatteista eikä halua käyttää, mutta ottaa mukaan ja käyttää kuitenkin matkoillaan. Luulisi, että laittaisi salaa matkalaukkuun, jos hänellä on jotain salattavaa sinulta. Tai sitten hänellä on todella pokkaa ja pitää sinua ihan pahvina. Anteeksi vain...

      Ei todellakaan pidä hyväksyä. Eihän tuota logiikkaa ja selitystä edes tajua...

      Ja asiasta toiseen... kuinka paljon hän käy oikein omilla reissuillaan? Liittyykö ne työhön vai mitä ne on?

      • Katinka

        Jaa mulle tuli heti mieleen, että "erotiikka vaatteet" on alusvaatteita? Onko ne tässä tapauksessa?

        No jos on päällysvaatteitakin niin miksi laittaisi sellaiset vaatteet päällensä josta ei tykkää...


    • lapa

      Mulle tosin tuli sellanen mieleen, et jospa hänen omat normaalit alusvaattensa ovat kulahtaneet tai muuten sellasia, ettei niitä kehtaa näytellä muille, kuten tyttökavereilleen. Joten jospa hän siksi pakka mukaansa ne epäkäytännölliset, mutta kauniit vaatteet?

      • Katinka

        Toi on aika kaukaa haettu, mutta kaikki on tietysti mahdollista...

        Miksi hän sitten osti ne vaatteet alunperin, jos ei pidä niistä? En muista kertoiko kirjoittaja edes, että ne on naisen mielestä kauniita (mutta epäkäytännöllisiä)? Vai oliko se heräteostos tai sai lahjaksi? Eikö hänellä ole varaa ostaa uusia mistä pitää ja joita kehtaa näytellä tyttökavereilleen? Ja miehellekkö voi sitten kotona näytellä kulahtaneita vaatteita? Pikkasen vois nähdä vaivaa miehenkin takia! Edes joskus.


    • Käytetyt

      Minut on hyväksikäytetty kuin myös ystävänikin on käytetty MONTA kertaa.Luulimme todellakin, että miehet jotka meillä oli olivat tosimiehiä, mutta ilmeni, että miehet halusivat vain hyväksikäyttää meidät.Jokainen yö oli kuin painajainen koska tiesimme mitä silloin tapahtuu!Jos emme tehneet kuten he käskivät voipi silloin tiedossa olla myös väkivaltaa.Onneksi silti saimme kerättyä tarpeeksi voimia jättääksemme kyseiset miehet nykyään ystäväni ja minä olemme käyneet terapeutilla, jotta saamme ne kammottavat ajatukset joka ikisestä yöstä pöis mielestämme!!!!

      • annabelle

        käyttäytyy himojensa mukaan ja on myös väkivaltainen.Sillä ei ole mitään tekemistä rakkauden kanssa.Rakkaus ei tee lähimmäiselleen mitään pahaa.Sitä henkeä pumpataan pornolehdistä ja elokuvista.Ihmisen sielu ei kestä sellaista ja tulee ylilyöntejä.surullista.jumala teitä siunatkoon ja parantakoon sydämenne haavat.oikeaa rakkauttakin on vielä olemassa.Iso hali teille kummallekin.


    • Teve

      Vaikuttais siltä, että vaimosi on löytänyt uuden ammatin esim. sripparina tai jotain. ;) Jos kyse on nimenomaan alusvaatteista. On myös outoa ettet ole kysynyt häneltä suoraan, että "mitä sä tollasilla teet muualla?" Kyllä mä ainakin kysyisin suoraan, enkä ihmettelisi. Et sä kuitenkaan eriskummallinen ole kun noita pohdit. Kummallinen olet, mikäli et ala selvittää asiaa.

    • Fullmetal

      Nainen vetää silloin sua 5-0 ja pettää sua ihan
      varmasti..ja näin ollen jos se noin toimii, on
      se jo menoa, ei muutako kiertoon tollaset pimut.

    • tipu

      pyydä suoraa vastausta miksi hän käyttää niitä vain muualla mutta ei kotona, aika huono selitys toi että "en tykkää näistä vaatteista" sano että et sä käytä niitä sitte muuallakaa jos ne on niin vastenmieliset vaatteet. jotenki vähän tuntuu että sua kusetetaan nyt aikalailla. jätä tommonen epärehellinen paska.

      • ..ystävättäret

        ...ovat alusvaate friikkejä, se voipi olla pikkupakko naisellesi käyttää heidän seurassaan "parempia" nimettömiä. Tytöt tykkää pissireissuillekin tunkea samaan koppiin ja mikä olisi pahempaa kuin mummupikkarit nirppanokan silmissä. Nainen on naiselle susi, olemattomistakin syistä saadaan aikaan katastrofeja. Nainen minäkin.


      • luottavainen
        ..ystävättäret kirjoitti:

        ...ovat alusvaate friikkejä, se voipi olla pikkupakko naisellesi käyttää heidän seurassaan "parempia" nimettömiä. Tytöt tykkää pissireissuillekin tunkea samaan koppiin ja mikä olisi pahempaa kuin mummupikkarit nirppanokan silmissä. Nainen on naiselle susi, olemattomistakin syistä saadaan aikaan katastrofeja. Nainen minäkin.

        voi hyvinkin olla muu kuin pettäminen. Itse ainakin pakkaisin matkalle mukaan "paremmat" alusvaatteet, vaikkeen edes odottaisi kenenkään niitä näkevän. Eniten mietityttää se, että epäilet naistasi. Sen perusteella voisi päätellä jotain olevan vialla. Ehkä keskustelu rauhallisissa ja rennoissa merkeissä voisi olla paikallaan.


      • luottavainen
        luottavainen kirjoitti:

        voi hyvinkin olla muu kuin pettäminen. Itse ainakin pakkaisin matkalle mukaan "paremmat" alusvaatteet, vaikkeen edes odottaisi kenenkään niitä näkevän. Eniten mietityttää se, että epäilet naistasi. Sen perusteella voisi päätellä jotain olevan vialla. Ehkä keskustelu rauhallisissa ja rennoissa merkeissä voisi olla paikallaan.

        Niin, tuosta edellisestä viestistä jäi tosin pois se, että "paremmat" alusasut ovat mielestäni hyvännäköiset ja siistit, enkä ottaisi matkalle mukaan sellaisia, missä olisi huono olla. Tosin meitä ihmisiä on erilaisia.


    • Nainen

      Ihan ensimmäiseksi tulee mielikuva, että sinua petetään. Sitten mietin, että onko teidän välinen suhde kaikinpuolin ok? Oletko itse tyytyväinen? Entäpä seksiinne? Rakastatteko toisianne? Jos kaikkiin myöntävä vastaus, ei välttämättä vaimosi petä sinua, vaan voi hakea yleisesti katseita ja hyväksyntää muilta miehiltä=itsetunnon kohotusta -riipuu tietysti jos ne vaatteet on alusvaatteita, niin niitähän ei kuulu vieraille miehille edes näytellä-. Jos taas vastaat kysymyksiin kieltävästi, niin sitten uskon vaimosi sinua pettävän. Ja siinä tapauksessa en usko sinunkaan olevan tyytyväinen suhteeseenne. Jos minä olisin sinä, niin tulostaisin kaikki saamasi vastaukset ja löisin ne pöytään vaimosi eteen. Asiasta syntyy väistämättä keskustelu, joka toivottavasti tuo sinulle selvyyden asiaan. Tieto voittaa aina epävarmuuden.
      Onnea!

    • Ihmettelen vain

      Sinun ei todellakaan pidä hyväksyä noita selityksiä. Vaimosi on huomannut, että sinulle riittää ihan mikä vaan selitykseksi. Kuulostaa todella oudolta. Jokin ei ole kunnossa. Ei jaksa enempää kiinnostaa tämä asia. Huomaan vain, että ihmisillä on ihan outoja ongelmia ja elämäntilanteita. Kyllä ihmiset tyytyy huonoon tasoon; ihmissuhteissa ja vaikka missä. Parempi elää yksin, kuin jossain oudossa riippuuvuussuhteessa.

    • repe

      älä hyväksy vaimos luultavasti pettää sua kun et arvosta sen sukupuoliajatteluu eikä se anna sun mielipiteeelles arvoo luulen et teiän seksielämä tarviis kohennusta sano sille et laita vaan ne kuteet päälle ja kehu kamalasti et se on oikeen vetävän näkönen ja edukseen niis ehkä se sit kiinnostuu ollen niis sunkin kans ei kivaa jos pelehditään jonku toisen kans ja tehään mitä sattuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe