Pirrellemme hyvää vappua

Anonyymi-ap

Hyvää vapunpäivää arvoisa kaupunginjohtaja Pirre Seppänen

Ensinnäkin haluan toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi Lieksan kaupunkiin. Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että olette valittu tähän arvokkaaseen tehtävään, ja uskomme vakaasti, että tuotte mukananne paljon arvokasta osaamista ja kokemusta.
Lieksa on kaupunki, jolla on vahva yhteisöllinen henki ja pitkät perinteet. Olemme kaupunkilaisina sitoutuneet kehittämään kaupunkia entistäkin paremmaksi paikaksi asua, työskennellä ja vierailla. Uskomme, että yhteistyöllä, avoimuudella ja tehokkaalla johtajuudella voimme saavuttaa yhdessä asettamamme tavoitteet.
Teidän valintanne kaupunginjohtajaksi herättää meissä suurta luottamusta ja odotuksia. Luotamme siihen, että johdatte kaupunkiamme vakaalla kädellä, kuunnellen asukkaiden tarpeita ja huolehtien kaupungin kehityksestä kokonaisvaltaisesti.
Olemme valmiita tukemaan teitä tässä tehtävässä parhaamme mukaan ja työskentelemään yhdessä saavuttaaksemme Lieksan kaupungin täyden potentiaalin. Toivotamme teille menestystä ja innokkuutta tässä uudessa roolissanne, ja odotamme innolla yhteistä matkaa kohti parempaa tulevaisuutta.

Kiittäen jo etukäteen, näin toukokuun ekana.

11

391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minäkin haluan toivottaa tervetulleeksi 🙋‍♂️

    • Anonyymi

      Nyt tuli kiire toivottamaan tervetulleeksi...! 🚴‍♂️🏃‍♂️👨‍🦽👨‍🦯

    • Anonyymi

      Vai yhteisöllinen henki, missä se näkyy, siinä että korpit pitävät yhtä ja ei korppi korpin silmää noki.
      Lieksassa on omat tottumukset ja tavat, sekä lait, ihmisiä kytätään ,puhutaan kateudessaan selän takana keksittyjä valheita, mustamaalataan niitä ketkä menestyvät ja tekevät rehellisesti töitä.
      Kohteliaisuus puuttuu sekä toistensa huomioiminen hyvällä tavalla, mm tarjoamalla apua sitä tarvitsevalle, huomioimalla ihminen sellaisena kun on, sillä ei kaikki ole syntyneet kultalusikka kädessä, monella on elämä riekaleinen ja onneton, miksi heitä pitää yhä enempi painaa alaspäin, eikö voisi tarjota apua vaikka keskustelemalla, vai pelkäättekö että maineenne menee. Siinä ajattelemisen aihetta lieksalaiset, toivottavasti uusi kaupunginjohta huomioi asukkaat tasapuolisesti, ei eliittiä tukien vaan niitä todella avun tarpeessa olevia.

    • Anonyymi

      Lämpimästi tervetuloa pulipenkille!

    • Anonyymi

      Milloin Pirre tutustuu Jamalin saunalauttaveistämöön?

    • Anonyymi

      "arvoisa kaupunginjohtaja"

      Mikä arvoisa? Tavallinen työntekijä.

      • Anonyymi

        Juhlapuheissa sanotaan tällä tavalla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juhlapuheissa sanotaan tällä tavalla

        Ai kuka?


    • Anonyymi

      Voiko sanoa arvoisa työtön?🤔

      • Anonyymi

        Totta kai voi sanoa. varsinkin lieksalaiset työttömät ovat arvoisia. Ihan vain siksi, että ovat persoonallisia ja erikoisen harvinainen laji. Lieksalaisia työttömiä esiintyy vain Lieksassa.

        Eli jos pitäisin vapunpäivänä työttömälle puheen, niin se menisi näin.

        Arvoisa työtön,

        Haluaisin aloittaa tämän puheeni korostaen jotain, joka usein jää huomaamatta kiireen keskellä – sinun arvosi. Arvo ei määrity ainoastaan sen perusteella, mitä työtä teet tai millainen asema sinulla on yhteiskunnassa. Arvo löytyy ihmisestä itsessään, hänen persoonassaan, kokemuksissaan ja halussaan vaikuttaa maailmaan, etenkin lieksalaisuuden kautta.

        Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, mitä kaikkea olet saavuttanut elämässäsi? Et ehkä ole tällä hetkellä työelämässä, kun tuo mönjätehdaskin petti uljaan lupauksen, mutta se ei tee saavutuksistasi tai potentiaalistasi mitenkään vähäisempiä. Sinulla on edelleen valtava määrä annettavaa maailmalle, ja haluan rohkaista sinua uskomaan itseesi ja kykyihisi.

        Työttömyys ei määrittele sinua. Se on vain yksi vaihe elämässäsi, ja jokainen vaihe tarjoaa mahdollisuuden kasvuun ja oppimiseen. Vaikka olosuhteet voivat tuntua haastavilta, haluan sinun muistavan, että olet selviytynyt vaikeuksista ennenkin. Olet osoittanut sitkeyttä ja voimaa, ja se on jotain, mistä voit olla ylpeä. Ja kun oikein elää ja säästää, niin voi ostaa vaikkapa käytetyn bemarin, ja se jos mikä nostaa arvoasi ihmissuvun keskuudessa.

        Kun kohtaat epävarmuutta tai turhautumista, muista, että et ole yksin. Ympärilläsi on ihmisiä, jotka välittävät sinusta ja jotka ovat valmiita tukemaan sinua matkallasi kohti uusia mahdollisuuksia. Älä pelkää pyytää apua, sillä vahvuutesi ei ole siinä, että selviydyt yksin, vaan siinä, että uskallat pyytää tukea tarvittaessa.

        Vaikka tällä hetkellä saattaa tuntua siltä, että olet jäänyt paitsi jotain tärkeää, haluan muistuttaa sinua siitä, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus. Lieksassa on tulevaisuus, joka tarjoaa sinulle aivan uskomatonta toivoa ja kaiken elon rakkautta. Jokainen päivä tarjoaa tilaisuuden oppia jotain uutta, tehdä jotain hyödyllistä ja rakentaa parempaa tulevaisuutta itsellesi, ja muille lieksalaisille.

        Lopuksi haluan sanoa, että arvoisa etiketti ei ole sidottu työllisyyteen. Sinä olet arvokas juuri sellaisena kuin olet, ja sinun ei tarvitse osoittaa sitä kenellekään. Jatka eteenpäin vahvana ja luottavaisena, sillä maailma odottaa sinun panostasi.

        Kiitos.


    • Anonyymi

      Arvoisa Pimu. Saako panna paljaalla?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      169
      29539
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      214
      18983
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      393
      9990
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6425
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4313
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      194
      3863
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      56
      2909
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1517
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      50
      1299
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      61
      1283
    Aihe