Onko avaruus uhka?

Anonyymi-ap

Onko avaruus uhka?
Oliko Stephen Hawking oikeassa alienien suhteen?
Stephen Hawking uskoi, että yhteydenotto muukalaisiin olisi todella huono idea. Mutta uusien laitteiden avulla me ihmiset aina vain tehostamme etsintää, onko se viisasta?
NASA-luotaimet etsivät aurinkokuntamme ulkopuolisia planeettoja, ja tähtitieteilijät kuuntelevat tarkasti avaruuden läpi lähetettyjä viestejä. Kuinka hienoa olisikaan saada konkreettinen vahvistus siitä, ettemme olekaan yksin maailmankaikkeudessa, voisimme vihdoin olla yhteydessä muukalaisen rodun kanssa. Mutta se voisi olla vaarallista?
Fyysikko Stephen Hawking on sanonut, että sen sijaan, että yritämme löytää ja kommunikoida elämän kanssa avaruudessa, niin meidän olisi parempi tehdä kaikkemme välttääksemme se.
Hawking kuten muutkin tutkijat ja tiedemiehet tietävät sen faktan, että planeettojen suuren määrän perusteella emme voi olla ainoa elämänmuoto avaruudessa. Yksin tässä samassa galaksissamme missä mekin olemme, on miljardeja ja miljardeja tähtiä, joten on täysin järkevää olettaa, että niitä kiertää suuri määrä maan kaltaisia planeettoja. Joiden asukkaat ovat älykkäitä ja kykenevä tähtienväliseen kommunikaatioon.
Maailman johtavan avaruusoliosignaaleja etsivän organisaation tukijan Seth Shostakin mielestä ei ole syytä pelkoon. Shostak sanoo. "Jos heidän kiinnostuksensa planeettamme kohtaan liittyisi johonkin arvokkaaseen, mitä planeetallamme mahdollisesti olisi? Niin ei syytä huoleen. Sillä niin halutessaan he olisivat voineet löytää meidät jo miljardi vuotta sitten.
Jos olemme huolissamme avaruuteen lähetettyjen signaalien paljoudesta ja siitä mitä niistä seuraa. Tähän Shostak toteaa. Meidän lähetyksiä on suoratoistettu avaruuteen vuosia – vanhin on jo yli 100 valovuoden päässä Maasta – joten on jo liian myöhäistä kieltää maapallon ohiajavilta avaruusolijoilta kaikkien maapallon televisiokanavien ilmainen katseleminen. Kaikki signaalit mitkä maapallolla lähetetään jäävät avaruuteen ja etenevät siellä, myös kännykkäpuhelut ym vastaavat. Jos haluaisimme, ettei meitä kuunneltaisi avaruudessa niin ensimmäinen asia olisi sulkea muun muassa BBC, NBC, CBS ja tutkat kaikilla lentokentillä, eli mykistää koko maapallo.
Ensimmäiset avaruuteen lähetetyt signaalit yhteyden otto toivossa lähetetiin noin 70 vuotta sitten, mutta avaruus on ollut hiljaa, vastausta ei ole kuulunut, mitä nyt kerran Australian mummon viallinen mikrouuni vastasi.
Muukalaisten metsästykseen liittyy paljon käytännön ongelmia, joista suurin on etäisyys. Jos lähimmät naapurimme olisivat 1000 valovuoden päässä. Jos lähettäisimme heille viesti Maasta juuri tällä hetkellä, niin viesti tavoittaisi heidät 1000 vuoden päästä. Avaruudella ei ole tarjota keinoa (nykyisen tietämyksemme mukaan), joka sallisi nopeamman yhteyden – Toisekseen voi olla, että he eivät viestimme saatuaan haluakkaan kommunikoida meidän suuntaan.
Alkuaikoina tähtitieteilijät keskittyivät meidän kaltaisten planeettojen etsimiseen – Koska se oli ainoa biologia jonka tiesimme. Joten oletimme, että myös muukalaisten täytyy olla meidän kaltaisiamme. Mutta ei ole mitään syytä, miksi heidän pitäisi olla. Ei tarvitse edes astua pois maapallolta, niin olemme jo löytäneet elämää joka eroaa radikaalisti omasta biolokiastamme, tämä on avartanut suuresti ymmärrystä ”toisenlaisesta elämästä, elämän muodosta”
Maapallolla on "Extremofiili lajeja" ne ovat lajeja, jotka voivat selviytyä paikoissa, jotka tappaisivat nopeasti ihmiset ja muut "normaalit" elämänmuodot. Näitä yksisoluisia olentoja on löydetty merenpohjan läpi työntyneistä kiehuvista, kuumista vedenpoistoaukoista tai lämpötiloista, jotka ovat selvästi veden jäätymispisteen alapuolella. Joidenkin syvänmeren tuuletusaukkojen lähellä asuvien olentojen etupäät ovat 200 C lämpimämpiä kuin niiden takapäät.
"Naiivilla ja seurakunnallisella tavallamme olemme nimenneet nämä asiat äärimmäisiksi, mikä osoittaa vai ihmisen ennakkoluuloja kaikkeen erilaiseen – eli, me olemme normaaleja, kaikki muu on äärimmäistä". Kiehuvassa vedessä elävän olennon näkökulmasta olemme me ihmiset olemme äärimmäisiä, koska elämme paljon leudommissa lämpötiloissa. Olemme vähintään yhtä äärimmäisiä verrattuna heihin kuin he ovat meihin verrattuna.
Juttu jatkuu linkissä. https://ufot-avaruudessa.webnode.fi/

1

776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

      😋 ­­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­­a­­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      263
      2583
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      192
      1652
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1434
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1159
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1156
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      223
      1022
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      990
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      895
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      729
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      720
    Aihe