"Vuokratukea" saan, antamalla....

Anonyymi-ap

Olen opiskellut jo vuoden yliopistossa ja sain vuokrattua melkein keskustasta yksiön joka jäi ilman vuokralaista tyttökaveriniltani joka muutti toiseen kaupunkiin opiskelemaan. Vuokra on melko korkea 560e kuussa, mutta säästyihän siinä matkakuluissa kun kävelymatkan päässä kaikki oli, mutta sitten tuleekin tämä Orpon säästöohjelma joka pienentää tuntuvasti asumistukea, soittelin entiselle asukkaalle joka paljastikin melkoisen jutun. Yksiön omisti rikas apteekkari joka oli antanut "vuokratukea" 200e kuussa käymällä kuukauden ekalla viikolla naimassa, olin aivan ihmeissäni ja nyt vasta ton mulle kertoo.
Mies on jo 64 vuotinen ja erittäin fiksu ja hyväkäytöksinen, kertoi Reija ja oli jo kolme vuotta alentanut vuokraansa ja kaikki oli mennyt hyvin.
Ei se siitä kulu, nauroi vielä puhelimessa ja lupasi olla välittäjänä ja antoi miehen puhelinumeron johon voisin soittaa jos "vuokratuki" alkaa kiinnostamaan, no voi helvetti, kirosin mielessäni.
Opintolaina alkoi olemaan kohta finissä ja olin asiaa miettinyt viikkoja ja lopulta soitin uudelleen Raijalle joka lupasi hoitaa puolestani käytännön järjestlyt ja kertoi lisää miehestä jonka kalu ei sitten ollut pienemmästä päästä ja lisäksi vielä parista erikoisesta jutusta, usein pitää kaluaan jopa puoli tuntia jatkuvasti sisällä, pilkiten ja nykien kuin laskisi jo lastin sisälle ja se tuntui kuin olisi lukittuna, mutta tosi hyvältähän se tuntui aina. Ja usein antaa bonusta jos saa vetää kaksi kertaa ja aina ilman kumia, se on ehdoton edellytys ilmaisia jälkiehkäisy pillreitä tuo mukanaan kasan, apteekkari kun on. Varoitti vielä, että ekaankertaan kannattaa varata ainakin kaksi tuntia sessioon ja jo nuolemisessa menee usein jo puoli tuntia, kun pääsee nuorta pimppaa nuolemaan.
Eilen oli sitten se ensimmäinen kerta vuokran alentamiseen, olin koko päivän kahden vaiheilla, perunko koko homman, mutta jotenkin se alkoikin kiihoittamaan ja posket punaisina jännityksestä ja vapisevin käsin menin ovikellon soidessa avaamaan.
Kerronko mitenkä meni?

5

2177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kannattaa pitää huoli, että se alennus näkyy mustaavalkoisella. Ikävä kun maksamattomia vuokria aletaan vaatimaan oikeusteitse, kun päätätkin olla antamatta pillua vuokranantajalle.

    • Anonyymi

      Kerro

    • Anonyymi

      Älä turhaan kirjoittele/kerro jääköön ihan omiksi haaveiluiksesi ei ketään kiinnosta sun säälittävät runkkufantasiat

    • Anonyymi

      Avattuani oven, luulin erehtyneeni kun edessäni seisoi puvussa vanha pieni ja laiha äijänkääkkä kukkapuska toisessa kädessä ja iso suklaarasia toisessa, tuli mieleen vanha kamreeri, käsipäivää oikein vanhanaikaisesti sanottiin ja käskin peremmälle eteiseen.
      Mies alkoi huolellisesti takkiaan riisumaan ja asetti sen tuolinkarmille ja mitään puhumatta housutkin poisti asetellen myös ne tuolille, kohtahan oli pelkissä vanhanaikaisissa Hyvonin pienissä kalsareissa, mutta nehän olivatkin täynnä elintä jopa isot pussit roikkuivat ulkona lahkeista. Kokeilin varovasti kalsareiden päältä vapisevalla kädelläni ja kovasti oli kovaa jo kädessäni, saat kohta maistaa sitä kunhan menen ensin huuhtasemaan sen vessaan, siellä se aikansa lotrasi ja tullessaan vihdoin takaisin, kauhistuin kuinka se oli täydessä seisokissa ja kun äijä oli pieni kalun koko vain korostui. Istuin sänkyni ja kohtahan jo tattiosaa tyrkytti suuhuni, nuolaisin varovasti isosta reijästä valuvaa kiimatippaa, mutta melko väkisin koitti työntää sitä suuhuni kokonaan, avasin hermostuneena suutani ja juuri ja juuri tattiosa mahtui suuhuni, ime sitä, mies käskytti, helvetti kuinka kuuma se oli. menin selälleni ja riisuin farkkuni. Mitäs herkkuja täältä löytyy, riisuessaan pikkareitani, olin vähän nolona kun varovasti availi nuorta pilluani, se olikin jo melko märkänä, olin tahtomattani kastunut. Nyt alkoi se puolentunnin imutus, helvetti kuinka tekikin nannaa, kääkkä osasi kyllä hommansa, klittanikin nöpötti kuin pikkusormi pystyssä, pilluni suorastaan tulvi ja äijä vain jatkoi lutkutusta kunnes paukautti kerran kalullaan alavatsaani ja alkoi sitä hiljaa työntämään sisääni. Pilluni joutui melkoisesti venymään terskan raivatessaan väkisin tietään peremmälle, nyt katsotaan miten tytön tiukka pillu maiskahtaa, sanoi ja veti puolivlissä sisälläni olleen kullin nopeasti ulos ja melkoinen maiskahdushan märästä pillustani tulikin, sitä toisti monta kertaa ja nauroi katsellen kuinka nopeasti pilluni sulkeutuu, tykkäsin toki liikkeestä. On oikea imupillu, nuorella tytöllä, sanoi ja työnsi kalun aivan pohjaan ja jätti sen sinne, tunsin vain kuinka se alkoi nytkähtelemään sisälläni, tätäkö se pilkkiminen onkin, olin aivan lukittuna siinä alla ja aina vain piti kulliansa sisälläni ainakin vartin. Äijä imi himokkaana pieniä tissejäni ja huomasin kuinka puhina vain kiihtyy ja puna nousee naamaan kunnes tunsin kuinka kalu alkaa nytkähtelemn sisälläni ja spermaa aletaan pumpata sisääni, Äijä ei edes ollut liikutellut kaluaan vaan oli sitä sisälläni liottanut melkein puoli tuntia laukeamiseen asti, ihme äijä, mietin, sinne meni, vetäessään hitaasti sitä ulos ja kiimaisena jäi katselemaan tuleeki sitä uloskin. Tiukkaa on, kehui kun kaikki jäi sisälleni, vaikka kuinka availi häpyhuuliani, kulli alkoi nytkähdellen laskeutumaan tiputtaen viimeisiä tippojaan, se oli melkoisen kiihoittavaa.
      Kysyi vartin kuluttua juotuaan tuomaansa vissyvettä, saisiko uusinnan kohta takaapäin, saat kyllä bonusta siitä jos annat, menin kontalleni sänkyni päätyyn, mutta ei meinannut mennä millään ensin sisälleni puolivelttona, kirosi ääneen ja availi taas kiimaista pilluani ja nythän sieltä purskahti voimalla spermat ulos käppyrän naamalle kun oli tulilinjalla. Tästähän vähän suutahti ja työnsi puoliväkisin kalunsa sisääni ja tunsin kuinka se alkaa kovettumaan pillussani, alkoi melkoinen nainti, pieni äijä oli vikkelä kuin ompelukone, isot pussit alkoivat hakkaamaan klittaani.
      Läpsi peppuposkiani välillä ja murisi kuin karhu, tahdin alkaessa vain kiihtymään lopulta pamautti sen aivan pohjaan laskeakseen uuden lastin sisälleni, vapisin kiimasta ja tykkäsin kun otetaan rajustitakaapäin.
      Maiskis vain kuului kun veti lopulta kalunsa sisältäni ja tunsin kuinka kuumaa spermaa alkaa valumaan reittäni pitkin, jäin vatsalleni makaamaan ja kuulin kuinka pesi kaluaan veskissä ja puettuaan läimäytti vielä kerran peppuani kehuen pillani.
      Noustuani löysin keittokomeron pöydältä kuoren jossa oli kolmesataa euroa ja aika jolloin tulisi uudelleen ja että maksan aivan normaalisti vuokran ja maksavansa aina käteisellä. Huomasin, että vähän jäin koukkuun miehen isoon kaluun ja oikein odotin seuraavaa kertaa ja välillähän se käppyrä tulikin kahden viikon välein kehuen että oli kerännyt viikon lastiaan vain mulle, heh ja sen kyllä huomasi lastin määrästä.

    • Anonyymi

      Kyllä naisilla on helppoa. Tunnen naisen joka haki tiettyä vuokra-asuntoa, mutta hakijoita oli paljon.
      Vuokravälittäjä kysyi häneltä suoraan hastattelussa, että lähtisikö hänen kanssaan illalla syömään. Samalla voisivat puhua siitä asunnon tarpeesta, ja miten siihen voisi vaikuttaa.
      Tällaisia vuokravälittäjiä.
      Ei miehen kohdalle satu koskaan tällaista.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1286
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1185
    3. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      896
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      51
      852
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      73
      753
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      29
      742
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      157
      734
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      60
      730
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      58
      727
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      665
    Aihe