"Vuokratukea" saan, antamalla....

Anonyymi-ap

Olen opiskellut jo vuoden yliopistossa ja sain vuokrattua melkein keskustasta yksiön joka jäi ilman vuokralaista tyttökaveriniltani joka muutti toiseen kaupunkiin opiskelemaan. Vuokra on melko korkea 560e kuussa, mutta säästyihän siinä matkakuluissa kun kävelymatkan päässä kaikki oli, mutta sitten tuleekin tämä Orpon säästöohjelma joka pienentää tuntuvasti asumistukea, soittelin entiselle asukkaalle joka paljastikin melkoisen jutun. Yksiön omisti rikas apteekkari joka oli antanut "vuokratukea" 200e kuussa käymällä kuukauden ekalla viikolla naimassa, olin aivan ihmeissäni ja nyt vasta ton mulle kertoo.
Mies on jo 64 vuotinen ja erittäin fiksu ja hyväkäytöksinen, kertoi Reija ja oli jo kolme vuotta alentanut vuokraansa ja kaikki oli mennyt hyvin.
Ei se siitä kulu, nauroi vielä puhelimessa ja lupasi olla välittäjänä ja antoi miehen puhelinumeron johon voisin soittaa jos "vuokratuki" alkaa kiinnostamaan, no voi helvetti, kirosin mielessäni.
Opintolaina alkoi olemaan kohta finissä ja olin asiaa miettinyt viikkoja ja lopulta soitin uudelleen Raijalle joka lupasi hoitaa puolestani käytännön järjestlyt ja kertoi lisää miehestä jonka kalu ei sitten ollut pienemmästä päästä ja lisäksi vielä parista erikoisesta jutusta, usein pitää kaluaan jopa puoli tuntia jatkuvasti sisällä, pilkiten ja nykien kuin laskisi jo lastin sisälle ja se tuntui kuin olisi lukittuna, mutta tosi hyvältähän se tuntui aina. Ja usein antaa bonusta jos saa vetää kaksi kertaa ja aina ilman kumia, se on ehdoton edellytys ilmaisia jälkiehkäisy pillreitä tuo mukanaan kasan, apteekkari kun on. Varoitti vielä, että ekaankertaan kannattaa varata ainakin kaksi tuntia sessioon ja jo nuolemisessa menee usein jo puoli tuntia, kun pääsee nuorta pimppaa nuolemaan.
Eilen oli sitten se ensimmäinen kerta vuokran alentamiseen, olin koko päivän kahden vaiheilla, perunko koko homman, mutta jotenkin se alkoikin kiihoittamaan ja posket punaisina jännityksestä ja vapisevin käsin menin ovikellon soidessa avaamaan.
Kerronko mitenkä meni?

26

7622

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kannattaa pitää huoli, että se alennus näkyy mustaavalkoisella. Ikävä kun maksamattomia vuokria aletaan vaatimaan oikeusteitse, kun päätätkin olla antamatta pillua vuokranantajalle.

      • Anonyymi

        Trololoo ääliöt


    • Anonyymi

      Kerro

      • Anonyymi

        Uuhh äähh pläähh paskaa tuli jo prööött


    • Anonyymi

      Älä turhaan kirjoittele/kerro jääköön ihan omiksi haaveiluiksesi ei ketään kiinnosta sun säälittävät runkkufantasiat

      • Anonyymi

        Spedellä meni ihon alle buaahaa


      • Anonyymi

        Kiinnostaapas...älä puhu muiden puolesta jos ittees ei kiinnosta..


    • Anonyymi

      Avattuani oven, luulin erehtyneeni kun edessäni seisoi puvussa vanha pieni ja laiha äijänkääkkä kukkapuska toisessa kädessä ja iso suklaarasia toisessa, tuli mieleen vanha kamreeri, käsipäivää oikein vanhanaikaisesti sanottiin ja käskin peremmälle eteiseen.
      Mies alkoi huolellisesti takkiaan riisumaan ja asetti sen tuolinkarmille ja mitään puhumatta housutkin poisti asetellen myös ne tuolille, kohtahan oli pelkissä vanhanaikaisissa Hyvonin pienissä kalsareissa, mutta nehän olivatkin täynnä elintä jopa isot pussit roikkuivat ulkona lahkeista. Kokeilin varovasti kalsareiden päältä vapisevalla kädelläni ja kovasti oli kovaa jo kädessäni, saat kohta maistaa sitä kunhan menen ensin huuhtasemaan sen vessaan, siellä se aikansa lotrasi ja tullessaan vihdoin takaisin, kauhistuin kuinka se oli täydessä seisokissa ja kun äijä oli pieni kalun koko vain korostui. Istuin sänkyni ja kohtahan jo tattiosaa tyrkytti suuhuni, nuolaisin varovasti isosta reijästä valuvaa kiimatippaa, mutta melko väkisin koitti työntää sitä suuhuni kokonaan, avasin hermostuneena suutani ja juuri ja juuri tattiosa mahtui suuhuni, ime sitä, mies käskytti, helvetti kuinka kuuma se oli. menin selälleni ja riisuin farkkuni. Mitäs herkkuja täältä löytyy, riisuessaan pikkareitani, olin vähän nolona kun varovasti availi nuorta pilluani, se olikin jo melko märkänä, olin tahtomattani kastunut. Nyt alkoi se puolentunnin imutus, helvetti kuinka tekikin nannaa, kääkkä osasi kyllä hommansa, klittanikin nöpötti kuin pikkusormi pystyssä, pilluni suorastaan tulvi ja äijä vain jatkoi lutkutusta kunnes paukautti kerran kalullaan alavatsaani ja alkoi sitä hiljaa työntämään sisääni. Pilluni joutui melkoisesti venymään terskan raivatessaan väkisin tietään peremmälle, nyt katsotaan miten tytön tiukka pillu maiskahtaa, sanoi ja veti puolivlissä sisälläni olleen kullin nopeasti ulos ja melkoinen maiskahdushan märästä pillustani tulikin, sitä toisti monta kertaa ja nauroi katsellen kuinka nopeasti pilluni sulkeutuu, tykkäsin toki liikkeestä. On oikea imupillu, nuorella tytöllä, sanoi ja työnsi kalun aivan pohjaan ja jätti sen sinne, tunsin vain kuinka se alkoi nytkähtelemään sisälläni, tätäkö se pilkkiminen onkin, olin aivan lukittuna siinä alla ja aina vain piti kulliansa sisälläni ainakin vartin. Äijä imi himokkaana pieniä tissejäni ja huomasin kuinka puhina vain kiihtyy ja puna nousee naamaan kunnes tunsin kuinka kalu alkaa nytkähtelemn sisälläni ja spermaa aletaan pumpata sisääni, Äijä ei edes ollut liikutellut kaluaan vaan oli sitä sisälläni liottanut melkein puoli tuntia laukeamiseen asti, ihme äijä, mietin, sinne meni, vetäessään hitaasti sitä ulos ja kiimaisena jäi katselemaan tuleeki sitä uloskin. Tiukkaa on, kehui kun kaikki jäi sisälleni, vaikka kuinka availi häpyhuuliani, kulli alkoi nytkähdellen laskeutumaan tiputtaen viimeisiä tippojaan, se oli melkoisen kiihoittavaa.
      Kysyi vartin kuluttua juotuaan tuomaansa vissyvettä, saisiko uusinnan kohta takaapäin, saat kyllä bonusta siitä jos annat, menin kontalleni sänkyni päätyyn, mutta ei meinannut mennä millään ensin sisälleni puolivelttona, kirosi ääneen ja availi taas kiimaista pilluani ja nythän sieltä purskahti voimalla spermat ulos käppyrän naamalle kun oli tulilinjalla. Tästähän vähän suutahti ja työnsi puoliväkisin kalunsa sisääni ja tunsin kuinka se alkaa kovettumaan pillussani, alkoi melkoinen nainti, pieni äijä oli vikkelä kuin ompelukone, isot pussit alkoivat hakkaamaan klittaani.
      Läpsi peppuposkiani välillä ja murisi kuin karhu, tahdin alkaessa vain kiihtymään lopulta pamautti sen aivan pohjaan laskeakseen uuden lastin sisälleni, vapisin kiimasta ja tykkäsin kun otetaan rajustitakaapäin.
      Maiskis vain kuului kun veti lopulta kalunsa sisältäni ja tunsin kuinka kuumaa spermaa alkaa valumaan reittäni pitkin, jäin vatsalleni makaamaan ja kuulin kuinka pesi kaluaan veskissä ja puettuaan läimäytti vielä kerran peppuani kehuen pillani.
      Noustuani löysin keittokomeron pöydältä kuoren jossa oli kolmesataa euroa ja aika jolloin tulisi uudelleen ja että maksan aivan normaalisti vuokran ja maksavansa aina käteisellä. Huomasin, että vähän jäin koukkuun miehen isoon kaluun ja oikein odotin seuraavaa kertaa ja välillähän se käppyrä tulikin kahden viikon välein kehuen että oli kerännyt viikon lastiaan vain mulle, heh ja sen kyllä huomasi lastin määrästä.

      • Anonyymi

        Spedellä taas sekottaa buaahaa


    • Anonyymi

      Kyllä naisilla on helppoa. Tunnen naisen joka haki tiettyä vuokra-asuntoa, mutta hakijoita oli paljon.
      Vuokravälittäjä kysyi häneltä suoraan hastattelussa, että lähtisikö hänen kanssaan illalla syömään. Samalla voisivat puhua siitä asunnon tarpeesta, ja miten siihen voisi vaikuttaa.
      Tällaisia vuokravälittäjiä.
      Ei miehen kohdalle satu koskaan tällaista.

      • Anonyymi

        Opiskelin Tampereella ja vuokrasin yksiön keittokomerolla omakotitalon yläkerrasta.
        En ole ennen ja sen jälkeen niin pajon pillua saanut kun sen 5 vuotta vuokraa maksoin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Opiskelin Tampereella ja vuokrasin yksiön keittokomerolla omakotitalon yläkerrasta.
        En ole ennen ja sen jälkeen niin pajon pillua saanut kun sen 5 vuotta vuokraa maksoin

        Tuokin vain unelmissas eunukki


      • Anonyymi

        Miks sattuis kylöähän nainen ny aina sen epätoivosen löytää joka panemaan suostuu onko tuo ny jollekin jotenkin epäselvää mitä se kertoo kyseisen kaltaisesta vuokranantajasta tai kyseisenlaisesta vuokralaisesta


    • Anonyymi

      Olemme muuttamassa talveksi vaimoni kanssa etelään ja sopisiko että 8 vuotta nuorempi veljeni tulee puolestani käymään luonasi, hän on vanhapoika jolla ei ole koskaan ollut edes tyttöystävää - kertoi sitten joulukuussa.
      Pakkohan oli suostua ja jännittyneenä taas avasin oven jonka takana seisoi isonenäinen melkein kaksimetrinen äijä kukkapuska kädessä, kiinnitin heti isoon nokkaan ja naurahdin mielessäni pitääkö paikkansa isonenäisillä on iso.
      Mies oli erittäin ujo, eikä saanut sanaa suustaan, mutta sillä aikaa kun asettelin kukat maljakkoon oli jo ehtinyt riisutua, siinä seisoi ujona ja toki seisoi kullikin, ei helvetti vähän tärisin kun se oli melko lyhyt, mutta paksuutta sitäkin enämmän.
      Kertoi että ei ollut saanut pillua vuoteen ja sen kyllä huomasi kun alkoi vapisevin käsin pikkareitani riisumaan, availi ihaillen teinipilluani huohottaen, en ollut koskaan saanut tuollaista imutusta pilluuni, pelkäsin että syö koko pilluni, niin kiimassa äijä oli.
      Olin aivan märkänä ja odotin jo että työntää paksun kalunsa sisääni, levitin jalkani äärimmilleen ja tunsin kuinka kuuma terska jo tapaili pilluani, mies tärisi kiihkosta ja työnsi rajusti kalunsa sisääni paksun kullinjuuren levittäessä pilluni huulet äärimmilleen. Kyllä huomasi ettei ollut saanut pillua vuoteen ja jo kolmannella työnnöllä tunsin kuinka kuumaa spermaa lasketaan sisääni ja hemmetti sitä määrää, sitä tuli jo uloskin mutta ruiskinta vaan jatkui ja jatkui, kunnes murahdellen lysähti päälleni kalun yhä nytkähdellen sisälläni. Lopulta veti ulos ja ujona pyyteli anteeksi aiheuttamaansa sotkua, koko alapääni oli paksun sperman peittämänä, olisin kyllä halunnut lisääkin, vähän petyin noin nopeaan tulemiseen, mutta eihän äijän paksu kalu edes veltostunut, siinä se nytkähteli viimeisiä spermatippuja venyi päästä.
      Halusin lisää ja menin kontalleni sängyn päätyyn kuin kiimainen kissa peppu pystyssä, hetihän tunsin kuinka terska jo tapaili pilluani ja rajusti työnsi sen litisevään pilluuni uudelleen, nyt vasta kunnon pano alkoi pussien hakatessa klittaani kuului vain mäiskis, mäiskis, voi että kun tuntui hyvältä. Äijän isot kourat puristelivat peppuni poskie rajusti, melkoisen eläimellinen raju pano tahdin vain kiihtyessä, nyt pääsin jo orkun huipulle ja lisää oli tulossa. Lopulta karjaisten jätti kalunsa puhjaan ja tunsin joka laulauksen pilluni pohjukassa, sieltä sitä taas tuli melkoisesti, olin niin uupunut etten edes huomannut kun äijä olikin jo lähtenyt huuhdeltuaan kalunsa vessassa havahduin ovnen ääneen, mutta sisään olikin tullut uusi poikaystäväni ja minä vatsallani makasin sängyssä pillun valuttaessa spermaa ulos ja varmaan oli melkoisen käytetyn näköinen ja turvonnut. Oliko se isäsi joka tuli ulos ovestani, ei sanoin ja vieläkin hengästyneenä koitin peitellä pilluani, mutta sehän alkoikin kiihoittamaan poikaystävääni ja ......

      • Anonyymi

        Koitahan spede rajoittaa nyt menee yli hilseen buaahaa


      • Anonyymi

        Mukava juttu, mutta roolihahmot menivät hieman sekaisin tai sitten niitä on joka lähtöön. Alussa oli "vaimoni" ja lopussa "poikaystävääni".


    • Anonyymi

      Tosi hienoja kirjoituksia.
      Siis. Ei nuo välikommentit jotka on turhia. Vaan pidemmät.
      Itse olen taksikyytini joskus maksanut seksillä.

      • Anonyymi

        Isojoen poikien lehdestä kopsattua sontaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isojoen poikien lehdestä kopsattua sontaa

        Oo.hiljaa...älä lue jos et tykkää. Ei aina tarvi kommentoida joka asiaa mikä ei miellytä


      • Anonyymi

        Voi tuon on ymmärtääkseni ainakin yrittäny tehdä monikin nainen olen kuullu joskus yhden taksikuskin sanovan jot ei häl o antaa noin isosta takasin ja yks tuttu aikoinaan taas sano et et uskokkaan kuinka hyvännäköiset naiset tatjoaa pillua maksuna taksimatkasta ihan täsä haminassa


    • Anonyymi

      Minä maksan sähköni seksillä,puhelinlaskuni seksillä ja vuokrani plus veteni seksillä.
      Ja annan viä ennakkoonki joka viikko ja jos tarvii niin joka päivä.
      Joko pikapano tai sitte pitkä sessio.

      • Anonyymi

        Voisin tulla tekee remppaa tai vaikka huonekaluja kasaamaan kotiin tai mökille jos maksat luonnossa. Timpuri


    • Anonyymi

      No tämähän on loukko johon herrat omatkin tyttärensä järjesti vai maksavatko vielä lastensa vuokratkin ja sekin on varmaan meidän muiden vika kun itse ovat lapsensa kyseisille tavoille opettaneet

    • Anonyymi

      Oli huhtikuu ja olin lähdössä opiskelemaan toiseen kaupunkiin ja sanoin vuokrasopimukseni irti, takuuvuokran palautuksesta kun kysyin sanoi että tulevat sen palauttamaan käteisellä molemmat yhdessä.
      Odottaessani illalla ajoin pilluni posliiniksi ja huomasin kuinka aloin jo kastua pelkästä ajatuksesta, kun mietin mitä kohta tapahtuisi ja ovikellon soidessa molemmat tulivat sisälle. En ollut koskaan ollut kahden miehen naitavana, mutta jo ajatuskin on aina kiihoittanut mua pirusti ja siinä kun katselin kuinka äijät hitaasti riisuituivat ja kalsareissa oli melkoinen kohouma.
      Vapisevin käsin vedin ne alas, sieltähän suorastaan ponnahti kullit joiden tatit hohkivat tummanpunaisina, otin molemmat käsiini puristellessani niitä kirkkaat kiimatipat venyivät reijistä. Olin niin kiimassa, että otin pyytämättä vuorotellen niitä suuhuni ja imin voimalla, pelkäsin kuitenkin että ne ovat jo laukeamispisteessä ja menin sängyn päätyyn kontalleni peppu pystyssä. Toinen levitti varovasti pillunhuuliani auki ja huomasi tietysti heti kuinka märkänä olin, tuli vähän äijille kinaa kumpi saisi ensiksi tulla sisääni, näkemättä arvasin heti kumpi oli ensin. Paksu kulli alkoi hitaasti työntymään sisääni ja en saanut montaakaan iskua kun jo tunsin kuinka siemenputki alkoi nytkähtelemään sperman syöksyessä voimalla sisääni.
      Jumalauta, että teki nuori ja tiukka teinipillu hyvää, en voinut pitkittää enää yhtää, se suorastaan imee kullista mehut, kehui vetäytyessään viimein sisältäni, pilluni maiskahti voimakkaasti kuuman sperman valuessa sisältäni.
      Samantien sain toisen sisääni ja nythän alkoi melkoinen paukutus ja hengästyneenä aloin saamaan melkoista orkkua, äijän paukuttaessa takaapäin aina vaan ja sivusilmällä näin kuinka ensimmäinen kulli alkoi jo ottamaan uudelleen jyrkkyyttä.
      Lopulta vartin siinä paukuttaessa alkoi puuskuttaen laskemaan lastiaan sisääni, toisen jo töniessä malttamattomana äijää pois pukilta, pelkäsin että saa jo kohtauksen. Sinne meni äijä vain totesi vetäytyessään lopulta sisältäni paukauttaen voimalla pari kertaa peppuani ja hetihän tunsin kuinka toinen jo sovitteli terskaansa pilluni huulille. En ole koskaan ollut näin kiimassa ja se oli yhtä samaa orkkua joka vain jatkui ja jatkui, kuuman sperman valuessa reittäni pitkin päiväpeittollani jo oli melkoinen lammikkokin. Toisen istuessa vieläkin hengästyneenä keittiön jakkaralla kalun ollessa vieläkin puoliksi kovana ja tiputtaessaan viimeisiä tippojaan lattialle, toinen jatkoi paukuttamistaan takaapäin pussien mäiskiessä klittaani tuli melkoinen pauke ja loppuhuipennuksessa myös eläimillenen karjunta kolmannen lastin lähtiessä sisälleni.
      Vanhempi tahtoi myös uusinnan, mutta puolivelttona ei mennyt millään sisääni vaikka haluja oli melkoisesti, jouduin lopulta ottamaan sen suuhuni ja sekös tepsi, melkein heti tunsin kuuman sperman maun suussani.
      Nyt likka olit niin mukava pantava, että saat koko toukokuun vuokran anteeksi jos saamme vielä kerran tulla kylään ja tuvivathan ne jo viikon päästä kehuen että olivat olleet selipaatissa viikon ja vain mulle ovat kaikki säästäneet ja oikessa olivatkin, mälliä tuli taas aivan riittävästi, heh.

      • Anonyymi

        Tulivat palauttamaan takuuvuokraa ja antavat takuuvuokran anteeksi! Siis maksoivatko takuuvuokran takaisin?


    • Anonyymi

      Minulla on tylsää neito vuokralaisena se maksaa tilille rahat eikä muuta yhtään haluu.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4081
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1591
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1406
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1264
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1138
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1038
    Aihe