Keskustanuoret: SEKSITYÖSTÄ MAASEUDUN KANTAVA VOIMA!

Anonyymi-ap

Keskustanuorten mielestä seksityö pitäisi laillistaa - siitä tulisi yhdessä kannabiksen kasvattamisen kanssa maaseudun kantava voima. Tämä on virallinen Keskustanuorten valtuuskunnan ehdotus ja linja. Asiantuntija sanoo, että nyt ovat Keskustanuoret oikealla linjalla - mitähän mieltä asiasta on Keskustan puheenjohtajuutta tavoitteleva kansanedustaja Tuomas Kettunen? Hän todennäköisesti antaa täyden tukensa nuorisojärjestönsä linjauksille!

32

450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Keskustanuoret ovat oikealla asialla. Seksihommista voisi tulla todella hyvä liitännäiselinkeino maaseudulle ja heikosti kannattaville tiloille. Isäntä voisi suorittaa koneurakointia ja emäntä voisi pyörittää seksihommia. Tämä aloite saattaa jopa toteutuakin - ovathan asialla sekä kokoomusnuoret että keskustanuoret. Julkisuudessa olevien tietojen mukaan taas vastaan haraavat Perussuomalaisten nuoret. Vasemmistossa ja vihreissä sekä demareissa ei tiettävästi ole vielä otettu kantaa.

    • Anonyymi

      Odotan mielenkiinnolla kannanottoa SRK:lta eli Laestadiolaiselta liikkeeltä, joka on pohjoisessa osassa maatamme keskustan kantavia voimia.

      • Anonyymi

        lestoilla seisoo jo sipilää sai jo orgasmian kuullessaa n nuoreii naimaa maaseudule


    • Anonyymi

      Kyllä kai nyt keskustajohtoinen Eläkeliitto huomioi omassa toiminnassaan tämän uuden mahdollisuuden ja järjestää eläkeläisillekin näitä iloja ja virkistystä!

    • Anonyymi

      Mikä siinä?
      Vuokatti on jo nyt iso bordelli valmiiksi ja tehdään siitä laillista.

    • Anonyymi

      Eivät kai keskustanuoret ehdottaneet kuin että seksityö liitettäisiin maatalouden lisäelinkeinoksi. Nämä tämmöiset Vuokatti-ilmiöt ovat asia erikseen.

      • Anonyymi

        Siitä vaan maa jussit valloittamaan osan Vuokatin seksi bisneksestä.
        Tyttöjä riittää kyllä jos kysyntää on,,nytkin 5-10 naista päivystää joka päivä asiakkaita, viikonloppuisin parikymmentä.
        Kyllä niitä riittää joka kylälle pantavaksi.


    • Anonyymi

      Keskustan kannattaisi puolueenakin tehokkaasti hyödyntää tätä keskustanuorten aloitetta - jäsenmääränsä lisäämiseksi keskusta voisi hoitaa asiaa niin, että näistä maaseudun seksipalveluista keskustan jäsenistö saisi esim. 30 prosentin alennuksen. Näin kaupunkilaisetkin sankoin joukoin liittyisivät keskustan jäseniksi ja keskusta olisi pian Suomen suurin puolue.

    • Anonyymi

      Eli kaikki keskustan kansaedustajat pornohommiin. Miehet Suomessa paljon puutteessa olevia naisia. Nyt lähti kannatus nousuun idiootit.

      • Anonyymi

        Persuilla on jo kokemusta. Kysy vaikka spermaturvalta.


      • Anonyymi

        Kyllä kainuussakin on satoja puutteessa olevia naisia sinkkuja ja varattuja. Siitä vaan paanalle pumputtaa.


    • Anonyymi

      Jos Keskusta lähtee aktiivisesti edistämään tätä nuorisojärjestönsä hyvää ehdotusta ja antaa siitä vielä jäsenistöllensä etujakin eli 30 % alennuksen, niin heti eroan Perussuomalaisista ja liityn Keskustan jäseneksi.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Li ja Sasu hyväksyvät seksuaalisen moninaisuuden ja tätä myöten myös pedofilian.

        Eihän kaikki Perussuomalaisetkaan ampuile humalassa kuten Vornanen. Eikö Persut ala jo pikkuhiljaa oppimaan etei kannataisi kaikkia haukkua.


    • Anonyymi

      Siinäpä viimeinen naula keskustapuolueen arkkuun !
      Kyllä loppuu keskustan arvonsa polkeneet äänestäminen .Hävetkää.

      • Anonyymi

        Kepun kannatus 8% ja laskee


    • Anonyymi

      Päinvastoin. Kepun kannatus räjähtää nyt nousuun kun myös kaupunkilaiset haluavat päästä nauttimaan tästä keskustanuorten avauksesta. Se tietenkin edellyttää sitä, että kepu käyttää nyt tarjotun oljenkorren hyväkseen ja tekee pikaisesti päätöksen puoluehallituksessaan, että kepun jäsenkirjalla saa näistä maaseudun seksipalveluista 30 % jäsenalennuksen.

    • Anonyymi

      Kiitos perussuomalaisten nuorille ,että olette eri mieltä keskustanuorten linjauksesta ! ISO KIITOS
      teille !

      • Anonyymi

        Me Perussuomalaiset touhuamme paljon keskenämme, emmekä ota maksua palvelustamme.
        Meillä kyllä löytyisi joukosta ikääntyneitä uroksiakin joita voitaisi kuljettaa maksua vastaan ympäri Kainuutakin.


    • Anonyymi

      Me keskustanuorissa ajattelemme maaseudun elinvoimaisena säilymistä. Seksipalvelut voisivat olla lisä ns. maatalouden liitännäiselinkeinoihin. Oikein hoidettuna tämä asia auttaisi keskustapuoluetta nousemaan takaisin suureksi. Keskustan jäsenkirjalla voisi tosiaan saada esim. 30 % jäsenetu-alennuksen ja jos seksipalvelumaksu vielä säädettäisiin vähennyskelpoiseksi sekä kunnallis- että valtionverotuksessa niin keskustan jäsenmäärä lähtisi räjähdysmäiseen kasvuun ja etenkin kaupungeissa.

    • Anonyymi

      Myyntikelpoista materiaalia hyvin vähän, osa on vanhentunutta, parasta ennen päiväyskin on mennyt ajat sitten. Kuulostaa todella epätoivoiselta yritykseltä ja satavarmasti idea on miehistä lähtöisin.

    • Anonyymi

      Keskustanuorilta todella loistava ehdotus. Mikä sen parempaa kuin saada maaseutu kukoistamaan ja elämään.

    • Anonyymi

      Kukas se sanoillaan että kokoomus on sellainen huorapuolue

    • Anonyymi

      Tuleeko se Saarikko ja Kanki-Kakkonen vai mikä gigolo se on Kainuuseen sexityöhön kun kepu tipahtaa lopullisesti eduskunnasta? 😁

      MET äänestetään perussuomalaisia.

      • Anonyymi

        Kyllä niitä seksityöntekijöitä on persuissakin...


    • Anonyymi

      Kepulipuolue lähti edellisen HURLUMHEI hallituksen ilmastohumppaan mukaan ja nuoret lespot vei nuorta karjakkoa höplästä ja nyt HURLUMHEI meiningillä kepu on rappiolla, seksiä halutaan myydä, huorataan ja petetään äänestäjiä, trans laki oli karmea törkyteko lapsia kohtaan.

    • Anonyymi

      Me keskustanuorissa näemme asian aivan toisin. Pyrimme näillä toimilla korjaamaan niitä virheitä mitä Suomi teki kun maa-, karja- ja metsätaloutemme osalta lähdimme huonolla sopimuksella mukaan Euroopan Unioniin. Jos emme keksi joitakin lisäansioita maaseudullemme se autioituu entisestään. Seksipalvelujen sallimisella todennäköisesti saataisiin asutuiksi vielä sellaisiakin tiloja, jotka nyt ovat autioina.
      Jos Ukrainan sota saataisiin pikaisesti loppumaan ja itäraja taas auki niin sieltä olisi tulossa takuuvarmasti hyvää työvoimaa näille seksitiloille.

    • Anonyymi

      Näille seksitiloille pitäisi sopia myös tunnusmusiikki. Ehdotan, että se voisi olla esim. "mä tiedän virran joss ei vesi jäädy, ei sinne paista aurinko ei loista kuu" jne....

    • Anonyymi

      Tulkaapas markkinoille ja torikahvilaan - siellä tehdään suunnitelmia miten tätä keskustanuorten seksi-hommaa voitaisiin mahdollisimman hyvin hyödyntää.

    • Anonyymi

      Ajatuksena kannatettava mutta Kainuu on huono markkina-alue. Puolet on köyhiä ja loput sosialisteja jotka valitsevat aina halvimman vaihtoehdon.

      60 -70 luvulla maaseudun maksuttomat seksipalvelut sai Naapurinvaaran huvikeskuksen lepikoissa ja ilman Naapurinvaaran huvikeskusta ei Sotkamon pesäpallo olisi jalostunut nykyiselle tasolleen. Ilman Naapurivaaran tarjoamia ansainta ja huvittelumahdollisuuksia paikallisille rouville Sotkamon väkiluku olisi nyt Ristijärven kanssa samoissa lukemissa.

    • Anonyymi

      Mina Marina Kompratskova. Mina haluta tulla Kajaani. Mina kannatan keskusnuorten ehdotus. Mina valmis palvelemaan Kajaani mies. Minulla kokemus. Kaikki ovat kehunut.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe