Vihreiden ex johtaja ja vasemmiston varapormestarin paikkaa hekeneet tuottivat mainehaittaa puolue

Anonyymi-ap

Kovasti media mekastaa joka ikisestä perussuomalaisesta yksilöstä, jotka sattuu tekemään jotakin paheksuttavaa. Persuista uutisoidaan joka ylinopeus sakkokin, saatikka muu pienempi tai isompi asia.
Mutta mitenkäs se sujuukaan reaalimaailmassa muiden poliitikkojen elo ja olo muissa puolueissa?
Tänäön uutisoitiin vasemmiston edustajasta, Turun varapormestarin paikkaa hakenut mies tyttöystävänsä kera olivat jääneet kiinni yli 70 valokuvan ottamisesta koulun suihkutilassa ala-aste lapsista ja saivat yli 2v linnatuomiot näistä järkyttävistä lasten seksuaalisista hyväksikäytöistään ja loukkauksistaan lapsia kohtaan. Miten se olikaan, persu aina ja joka kerta ? No ei, nyt oli vasemmistolainen ja vielä seksuaalirikoksissa lapsia kohtaan.
Sitten tuli julki vihreiden entisen johtotason henkilön luennointimatkat venäjälle nyt Ukrainan sodan aikana ja on altistanut ja valjastanut itsensä näin venäjän propagandakoneiston hyötytarkoituksiin. Nyt ei tule julkisuuteen, vaan pysyy piilossa ajankohtaisohjelmalta ja iltapäivälehdiltä. Persu aina ja joka kerta? No ei, nyt oli vihreä venäjän hyötykäytössä ja tuon tason poliittista kokemusta omaavan professorin on kyllä pitänyt ymmärtää mihin on osallistunut. Onko tämä venäjämyönteisyys ja yhteistyö venäjän kanssa koko vihreiden puolueen kanta ja tavoite tai tapa toimia? Kansalaisena olen hyvin huolissani miten tämä heikentää maamme turvallisuutta?
Lisäksi kepunuoret tekivät virallisen ulostulon ajatuksella, että maaseutuelinkeinot tarvitsevat nyt kasvua saadakseen bordellien ja niiden työntekijöiden tukemista maadeuduille. Ei, ei ollut persujen ajatushautomosta, vaan keskustapuolueelta, " turvalliselta keskitien kulkijaväeltä".
Olikos se vihreät, jotka ehdotti taannoin marihuanan vapauttamista?
Oliko se sdp, vihreät, vasemmisto ja rkp, jotka taannoin hallituksessaan saivat runnottua eteenpäin woke ja seta aatetta ja tekivät biologisesta sukupuolesta ilmoitusasian, jolloin vain ilmoittamalla sukupuolta voi vaihtaa vaikka päivittäin. Naisten ja tyttöjen oikeuksista ja turvallisuudesta ei piitattu vähääkään. Liikennemerkit piti vaihtaa sukupuolineutraaleihin, mutta kuoppaiset tiet jätettiin korjaamatta.

Joo. Vornanen yksilönä ammuskeli humalassa ja kanniskeli asetta julkisella paikalla. PS erotti eduskuntaryhmästä ja eiköhän erota vielä puolueestakin.

PS kansanedustaja joutui eroamaan ministerin tehtävästävääränlaisen solmion vuoksi.
Entä jauhojengibilettäjä ja instituutioiden ravistelija, joutuiko eroamaan?
Entä kissantappaja ja kiduttaja, erotettiinko? Entä yksi hyväkäs, joka esiintyi valokuvassa, missä osa porukkaa teki natsitervehdystä ja hetys kuvia laivalla numeron 88 ( Adolf Hitleriin viittaava numero). Entä mies, jolla baarikaappi töissä ja joka myönsi ,että alkoholia juotiin työmatkoilla ja väitti ettei alkoholin nauttiminen ole vaikuttanut hänellä arviointikykyyn. Entä yksi mies, joka töhri spraymaalilla Helsingissä julkisia paikkoja vaarantaen samalla junaliikennettä, toki rähinöinyt edustusreissuilla urheilutapahtumissa ja sammahdellut ja paljon muuta- joutuiko eroamaan?
Eli seuraamukset tulee aina ison mediamyllytyksen kera vain jos kuuluu PS puolueeseen? Jopa pesukarhu kravatista, ja hui -matonpesukin saattaa olla vaarallinen piiloviesti, jos sitä tekee perussuomalainen?

Ottakaa nyt järki käteen ja katsokaa mitä ympärillä tapahtuu. Miten keput, vihreät ja vasemmisto kantaa vastuunsa näissä viimeaikaisissa julkisissa uutisoinneissa? Sanooko anteeksi niin uskottavalla äänellä, että siinä vasemmistomediakin heltyy ja sillä taputeltu koko juttu? Kas kun ei yllätä yhtään.
Mieti- mieti - jos persut ehdottaisi bordelleja maaseudulle, ex johtajapersu kävisi luentomatkoilla nyky venäjällä? Entä jos persut ois se osapuoli, joka sanoisi, että sukupuolia on tästä lähtien yli 30 ja sukupuolta saa vaihtaa millon haluaa ja trans miehet sinne uimaloitten naisten ja tyttöjen saunaan vapaasti tai että entä jos vapautettaisiinkin huumeita? Hullu ajatuskin!!! Onneksi meillä on persut ja oikeistohallitus tuomassa järkeä tähän maahan, joka on jo melkein syösty pois raiteiltaan monella tavalla.
Ja ihana Riikka Purra pitää paidan yllään ja säilyttää arvokkuutensa eikä hyppää bilettämässä alkoholin kera epämääräisissä porukoissa, työpuhelinkin pysyy mukana, perehtyy lukuihin eikä hoida työtään tekstiviestillä festareilla. Arvostan👍

11

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näinhän se valitettavasti on, vaikka median kuuluisi olla neutraali ja rehellinen vallankäyttäjien vahtikoira, toimittajiksi on pesiytynyt valitettavasti paljolti valikoivia järjettömien ideologidologioidensa julistajia, totuutta ja rehellisyyttä vieroksuvia!

      • Anonyymi

        Minkä puolueen edustaja on Haapavedellä sylkenyt toisen ihmisen päälle? MOT


    • Anonyymi

      Olet Ilkka kova puhumaan muiden törttöilyistä, mutta, kun muutkin tekee, niin kyllä mekin saamme tehdä, antaa perusteluna omiin törttöilyihin vaarallisen vivahteen ja laista piittaamattomalta näyttävän näkökulman Pressujen paikallisyhdistyksen ja Puolueen käytännöille omassa politiikassa.

    • Anonyymi

      Tuolla ymmärryksellä ei kannattaisi kommentoida mitään.

      • Anonyymi

        En ole homo.


    • Anonyymi

      Minkä puolueen ehdokas väkivaltamies Veikko Vallin on?

    • Anonyymi

      Persu ampuu, persu käy käsiksi virkaa hoitavaan poliisiin, persu sylkee, persu kiusaa.

      Miksi persut eivät osaa käyttäytyä. Miksi?

      • Anonyymi

        Kyllä Hintta ja Hannila osaavat käytöstavat. Haapaveen paras persu Ari Hannilaa voisi jopa luonnehtia hyväkäytöksiseksi ihmiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä Hintta ja Hannila osaavat käytöstavat. Haapaveen paras persu Ari Hannilaa voisi jopa luonnehtia hyväkäytöksiseksi ihmiseksi.

        Oikaisu: Itku Hannila on kokkareiden vastuksena nykyään.


    • Anonyymi

      Entäs se entinen keskustalainen? Se Kepu-Repo?

    • Anonyymi

      Perussuomalaiset ovat paras turvamme!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe