Oinas - Skorpioni

Oinasnainen

Onkos kellään kokemuksia suhtesta oinasnainen ja skorpionimies? Kuinka on toiminut? Molemmat taitaa aika itsepäisiä merkkejä olla joten löytyykö kompromissit helpostikin...tietysti aina on paljon kiinni muistakin asioista, mutta olisi mielenkiintoista tietää kuinka muilla on mennyt?

17

8806

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja mieheni skorppari

      Yhteiseloa 8 vuotta, alusta asti jatkuvaa ylä- ja alamäkeä vuoronperään. Noin 4 vuotta jaksoin rakkauden ja seksin voimalla, loppuvuodet olen kitunut suhteessa, jossa en ole saanut tarpeeksi hellyyttä. Mies makaa kaiket illat (ne harvat, jolloin on kotona) puhumattomana sohvalla kaukosäädin kädessä tai on baarissa kavereitten kanssa. Ikinä enää en skorpparia ota, jos hänen kanssaan tulee ero.

    • oinasn

      Ollaan oltu jonkin aikaa yhdessä skorppioni mieheni kanssa eikä suhde näytä toimivan yhtään.

    • ...again

      Parisen vuotta jaksoin kestää ja katella skorpionimiehen touhuja. Vaikkei yhdessä asuttu niin sekin riitti. Viina maistui ja luulen, että myös jotkin vahvemmatkin aineet. Baarista ei voinut pysyä poissa viikonloppuisin. Räkälä kuin räkälä kelpasi.

      Mustasukkainen hän myös oli. Itse teki kaikkensa, jotta minustakin tulisi samanlainen kuin hän. Kehuskeli muun muassa lukuisilla naissuhteillaan. Näitä oli tietenkin ollut reilusti yli sata.

      Laiska, ei todellakaan mikään
      remonttireiskatyyppinen. Sohvalla viihtyi mainiosti. Pornofriikki.

      Ei lainkaan herrasmiehen elkeitä. Jos kaupassa käytiin niin minä ne kauppakassit kannoin. Joskus yritin, että voisko hän auttaa niiden raahaamisessa niin mitä herra tekikään; otti kassin toisesta kahvasta kiinni vaikka minulla oli myös toisessa kädessä kauppakassi kannettavana :)

      Seksi oli UPEAA ja pystyimme keskustelemaan ihan mistä tahansa. Valitettavasti se ei riittänyt vaan rakkauteni alkoi hiipumaan.
      Enää en ihmettele miten hän onnistunut pysymään poikamiehenä.

      Tässä tämän oinaan ainoa kokemus skorpparista.

      • ElliKaramelli35

        Kyllä, yhdyn tähän, että seksi on jotain ennenkuulumatonta. Mutta skorppari kyllä ärsyttää oinasta erinäisin tavoin. Kunpa saisikin vain parhaat palat kaikista merkeistä ja sitten liimaisi yhteen. Muuten perfektiä pakettia ei taida löytyäkään. Ja kyllä, skorpparin kanssa voi jutella asioista. Mustiskin on, tosin opetin saman tien ulos siitä, tai ei ainakaan näytä sitä enää. Sillä vedän ¨herneen saman tien nenään, jos alkaa näkyä omistushalua enemmän kuin laki sallii.


      • petit parisienne
        ElliKaramelli35 kirjoitti:

        Kyllä, yhdyn tähän, että seksi on jotain ennenkuulumatonta. Mutta skorppari kyllä ärsyttää oinasta erinäisin tavoin. Kunpa saisikin vain parhaat palat kaikista merkeistä ja sitten liimaisi yhteen. Muuten perfektiä pakettia ei taida löytyäkään. Ja kyllä, skorpparin kanssa voi jutella asioista. Mustiskin on, tosin opetin saman tien ulos siitä, tai ei ainakaan näytä sitä enää. Sillä vedän ¨herneen saman tien nenään, jos alkaa näkyä omistushalua enemmän kuin laki sallii.

        Seksi pelaa ilman yhteistä kieltäkin(puhuttua)mutta nyt vuoden tuttavuuden jälkeen olen aistivinani omistamisen ja mustasukkaisuuden merkkejä, en pelkästään hänessä vaan ennen kaikkea itsessäni! Luulen että me oinaat olemme samalla tavalla rakennettuja kuin tuo skorppareiden porukka,meillä aurinko niillä pimeys,eiku kuu,valon antajana.No saattaahan tässä olla jotain merkitystä todella silläkin ,että hän on syntynyt Guianaan ja minä Finlandiaan.


      • skorppariiiii

        Oot tutustunu juoppoon tai narkkariin et voi sillä tuomita..


    • makof

      kokemusta kolmesta suhteesta ja väitän että ei toimi...oinas itse

    • No voivoi...

      Ja minusta kun meillä tuntuu toimivan niin hyvin, jutut menee yksiin ja halutaan samoja asioita eli nytpäs en taidakaan enää uskoa kooppeihin :))

      • ei pidäkään

        niihin liikaa uskoa. Ja vaikka uskoisikin, niin nousevat ym. merkit voivat vaikuttaa luonteeseen paljonkin. Ei se pelkkä aurinkomerkki kerro koko totuutta;)


    • oikkuoinas

      Seksi on upeaa. Keskustella pystyy mistä vaan ja homma toimii. Antaa mulle tilaa, sitä tarvitsen.
      Tekee asiat just nyt heti eikä ongelmia siirretä 3 viikkoa eteen päin. Kotihommista ei välitä, mutta niistä en välitä itsekkään. Toki perussiisteyttä ylläpidän. Ei petä ja kamalin mitä tietää on jättäminen..iskee paniikki pienestäkin riidasta ja luulee joutuvansa jätetyksi vaikka minä oinaana olen kovin kiivas ja dramaattinen vaikka en olisi jättämässä. Hellä ja huomioon ottava kumppani. Ystäväni vaan eivät aina pidä hänen ylitsevuotavasta itsetunnosta (jota ei loppujen lopuksi niin paljoa ole mitä antaa ymmärtää).
      Ärsyttää ainoastaan alkoholi. Ei ota, kuin pari kertaa vuodessa ehkä kunnolla, mutta sitten kun ottaa niin törttöilee (lähinnä kettuilee muille, riippuu minussa).

      Pääasiassa on enemmän hyviä puolia kuin huonoja joten tässä on se elämäni mies. Toki ala ja ylämäkiä on, mutta eikös kaikissa suhteissa?

      • ellikaramell35

        Samaa mieltä. Yksi yhteen. Pelkään lähteä suhteeseen skorpparin kanssa, koska pelkäänä hänen terävää ilkeää kieltään. Ylä-mäistä ja alamäistä: jouskarin kanssa ei pahemmin mäkiä ole. Kohtuutasaista ja tylsää....


    • Oinaselina

      Minulla on takanani pari lyhyttä seurustelusuhdessa skorpparimiesten kanssa. Molempien kanssa seksi pelasi aivan loistavasti: se oli intohimoista, vaihtelevaa jne. Henkisellä tasolla ei kohdattu. Minusta molemmat skorpparimiehet olivat jotenkin liian pinnallisia ja lapsellisia: minä haluaisin joskus puhua syvällisiäkin ja pohtia elämän suuria peruskysymyksiä, mutta skorpparimiehillä mielessä tuntui vain olevan lähinnä bailaaminen ja kaikki siihen liittyvä oheistoiminta...

    • punainen

      minä oinas ,mies skorppari.mieletöntä seksiä!!ja olen ehdottoman varma vankasta ystävyydestä.ei juo ,koska tulee muslimimaasta.luotettava.-ihan yhtä paljon ja samoissa asioissa ku n oinaskin.jos sovitaan ,se pidetään.ihan hullu...ja tuntuu että ruokimme toisiamme tekemään mitä mielettömiämpiä asioita...aina hauskaa mutta voimme keskustella myös oikeesti.tosi hyvä tyyppi,mahtava...mutta ehkä ajattelin että kulutamme toisemme ja monista asioista ajattelemme niin samoin...ja sitten löysin hyvän ja hempeän kalamiehen...

    • inskuli

      hih, onpa teillä ihme kuvioita ;)

      Olen ollut skorpparipojun kanssa ollut yhdessä muutaman vuoden (5v), ja olen kyllä huomannut mustasukkaisuuden (mutta syystäkin). Pystymme puhumaan aivan kaikesta ja meillä kaikki sujuu muutenkin hyvin. Vaikka tappeluita on tullu, eroa ei ole tullut edes ajateltua kun olemme molemmat toistemme suhteen tosissamme ettei haluais edes ajatella ketään toista.

      Meillä toimii hyvin, että se on vain kiinni siitä että haluaako todella pitää toisesta kiinni vaiko ei ;)


      -inskuli oinastyttö-

      • itsepäinen oinas

        elämäni vaikein suhde ollut skorpparimiehen kanssa. ensin jätti, sitten palattiin. jätti ja petti ja sen jälkeen säädettiin. tapahtumista nyt kaks vuotta ja yli en ole päässyt. silloin kun meni hyvin niin meni aivan älyttömän hyvin ja silloin kun huonosti niin aivan sietämättömän huonosti. elämäni parasta seksiä kylläkin sain. vieläkin ollaan yhteyksissä. olin itse aivan myyty moiselle miehelle....


    • 30

      Juu naimisissa ollaan oltu jo 10 vuotta eikä suotta. Raukkaus kukoistaa ja makuuhuoneessa toimii. Ja parempaa aviomiestä en koskaan voisi löytää. Maailman ihanin ja mahtavin aviomies ja isä. =)) Onnelinen vaimo

    • iitu_63

      Yhdessä oltu 10 vuotta ja yhtä taistelua on elämä.skorppiooni mies on niin piikikäs ja julma. illat juo ja pelaa jatkuvasti tiekkarilla.ei osallistu yhtään kodin hommiin.molemmilla raskastyö ja minä joudun tekemään kaikki kotityöt.ei siivoa yhtään jälkiään,kaikki jää siihen minkä käsistään jättää.
      on aika raskas soutuinen tyyppi.uutta skorpparia en ota jos ero tulee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1315
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      58
      880
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe