Syövät lisääntyneet räjähdysmäisesti väestössä

Anonyymi-ap

26

639

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      OK!

    • Anonyymi

      Taitaa syövän syyt olla ihan eri jutuissa.
      Elintavat, lisäaineet, tupakka, päihteet, jne. jne....

      • Anonyymi

        voi helevetti, vieläkö näitä pöljiä piikkifanaatikkoja on puolustelemassa tappomaniaa....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        voi helevetti, vieläkö näitä pöljiä piikkifanaatikkoja on puolustelemassa tappomaniaa....

        Se olin minä, joka kirjoitin noista syöpien mahdollisista syistä.
        Mutta en ole piikkifanaatikko, en ole ottanut piikin piikkiä koronaan.
        Jokainen tekee valintansa ihan itse.


    • Anonyymi

      Kuinkahan suuresta väkijoukosta otanta on otettu?

    • Anonyymi

      Sampo on todella mielenkiintoinen! 2017 ei ole ollut ainoatakaan diagnoosia missään ryhmässä!

    • Anonyymi

      Tuon koronarokotteen jälkeen esiintyy kyllä epätavallisen paljon syöpää ym. vakaviatauteja .

      Kyllä nyt tiedän miksi Eliitti ja lääketehtaan johtaja ei moista sotkua halunnut
      kehoonsa.

      Lääkejätin pääjohtaja piikitti suolaliuosta – Epäiltynä COVID-rokotepassinsa väärentämisestä eliitin rikollisliigassa

      Espanjan viranomaiset löysivät massiivisen verkoston julkkiksia ja eliitin jäseniä, jotka maksoivat saadakseen nimensä väärennetyksi kansalliseen rokoterekisteriin, kieltäydyttyään piikittämästä itseään kokeellisilla koronarokotteilla. Lääkeyhtiön PharmaMarin pääjohtaja oli yksi rokotevapautetusta eliitistä.
      https://www.elmundo.es/madrid/2022/05/25/628df993e4d4d8b1038b456e.html

      Hanna Nohynekin sanoin mrna koronarokote on kuin rakentaisimme lentokonetta lennossa.

    • Anonyymi

      VAIDS pahenee: WHO myöntää syöpätapausten määrän valtavan kasvun

      Kuten ennakkoon varoitettiin, pahetuvien autoimmuunisairauksien aiheuttamat syöpäsairauksien määrät lähti jyrkkään kasvuun mRNA-koronarokotusten jälkeen. Syntyi valtamedian visusti vaikenema VAIDS-ilmiö ja asiantuntijat kutsuvat immuniteetin heikentymisen seurauksena leviäviä kasvaimia "turbosyöviksi". Maailman terveysjärjestö WHO myöntää, että syöpätapausten määrät kasvavat nopeasti.

      Vaccine-Acquired Immune Deficiency Syndrome (VAIDS)
      Maailman terveysjärjestön WHO:n syöpävirasto ennustaa nyt, että maailmanlaajuisesti syöpätapausten määrä nousee 35 miljoonaan vuoteen 2050 mennessä, jossa on 77 % kasvua vuonna 2022 raportoituihin lukuihin verrattuna.

      WHO:n kansainvälisen syöväntutkimuskeskuksen (IARC) torstaina julkaisemassa ennustetiedossa kiistetään edelleen kokonaan mRNA-piikitysten (VAIDS) vaikutus vuonna 2022 rekisteröityyn syöpätapausten määrän nopeaan lisääntymiseen, joten siinä mainitaan tupakan ja alkoholin käyttö sekä liikalihavuus ja ”huono ilmanlaatu” tärkeimpinä tekijöinä, jotka ohjaavat tapausten odotettua lisääntymistä vuoteen 2050 mennessä.

      ”Yli 35 miljoonaa uutta syöpätapausta ennustetaan vuonna 2050”, IARC sanoi lausunnossaan verkkosivuillaan ja lisäsi, että luku on 77 prosenttia suurempi kuin vuonna 2022 diagnosoitu 20 miljoonaa.

      IARC:n puolivuosittaisessa raportissa, joka perustuu tietoihin 185 maasta ja 36 eri syöpätyypistä, todettiin myös, että tautiin kuoli maailmanlaajuisesti noin 9,7 miljoonaa ihmistä vuonna 2022.

      ”Nopeasti kasvava maailmanlaajuinen syöpätaakka heijastelee sekä väestön ikääntymistä ja kasvua että muutoksia ihmisten altistumisessa riskitekijöille, joista useat liittyvät sosioekonomiseen kehitykseen”, IARC muotoilee havaintojaan.

      Esimerkiksi Sveitsin sairausvakuutusyhtiön julkaisemat tiedot osoittavat, että syöpähoitoa saavien ihmisten määrä on lisääntynyt jo nyt 73 prosenttia sen jälkeen, kun koronarokotukset alkoi 2021.

      https://expose-news.com/2023/12/18/switzerland-health-insurance-data-shows/

    • Anonyymi

      taas sama vanha hölinä

    • Anonyymi

      syövät lisääntyy, kun ihminen istuu, syö epäterveellisesti, liikaakin. Tupakoi ja juo

    • Anonyymi

      EN JAKSA TÄTÄ ENÄÄ KAUAN.TÄMÄ ON HENKISESTI NIIN RASKASTA KUN 24/7 MIETTII ETTÄ MINULLA ON SYÖPÄ.PÄIVÄSTÄ TOISEEN. LUULEN ETTÄ KEKSIN JOTAIN ENNENKUIN SYÖPÄ TAPPAA MINUT. TEHKÄÄ MUUT MITÄ HALUATTE MUTTA MINÄ EN AIO KESTÄÄ TÄTÄ LOPPUUN SAAKKA.

      • Anonyymi

        Alota edes kylmissä vesissä uiminen. Talvella menee avantohommiksi. Mut kerää pieni ryhmä ja ostatte sitten oikeuden käyttää jonkin tyypin rantasaunaa uintihommiin.

        Muistan kun oltiin yötöissä aamuun asti, menin avantouintikopille. Hakkasen ...kele avannon. tietyst poistin jäähileet -12 asteen pakkasessa ja kävin uimassa. Oli mukava kävellä kämpille ja mennä muad.

        Tuo nyt oli 40v sitten yhtään valehtelematta. Nyt toivon, että ottais tuoni ukon jo pois kuleksimasta.


    • Anonyymi

      Syövät lisääntyvät kun ihmiset syövät itsensä hengiltä

    • Anonyymi

      Geenimuokkauksen mRNA-piikitys kehitetty lintuinfluenssaan – Odotettuun ”vaalivuoden pandemiaan”

      Lehdistötiedotteen mukaan tutkijat ovat julkaisseet rokotetutkimuksen, jossa dokumentoidaan heidän työtään mRNA-teknologiaan perustuvan uuden piikityksen luomisessa tulevaa lintuinfluenssapandemiaa varten, jonka luvataan alkavan pian.

    • Anonyymi

      Pitäisikö kehitellä joku piikki " vaikeaa ja ahdistavaa " elämää vastaan ?
      Kannattaa keskittyä siihen, mikä on vielä hyvin. Ei siihen, mikä ei ole hyvin.

    • Anonyymi

      Syövät lisääntyvät, kun ihmiset syövät liikaa. Liikaa punaista lihaa, liikaa höttöhiilareita, liikaa rasvaa. Vielä kakut ja karamellit. Liian vähän kuitua, liian vähän liikuntaa. Tupakka ja alkoholi

    • Anonyymi

      COVID-19-rokotteiden kehitys on ollut poikkeuksellisen nopeaa, mutta sen mukana on tullut huolta mahdollisista haittavaikutuksista. Lukuisten haittavaikutusraporttien myötä on herännyt kysymyksiä mahdollisista vahingon mekanismeista, kuten systeemisestä lipidinanopartikkelien (LNP) ja mRNAjakautumisesta, piikkiproteiiniin liittyvistä kudosvaurioista, trombogeenisuudesta, immuunijärjestelmän toimintahäiriöistä ja karsinogeenisuudesta. Tässä systemaattisessa katsauksessa tutkittiin mahdollisia syy-yhteyksiä COVID-19-rokotuksen ja kuoleman välillä käyttäen ruumiinavauksia ja post mortem -analyysejä.

      Alun perin tutkijat tunnistivat 678 tutkimusta, joista sisäänottokriteerien perusteella he valitsivat 44 artikkelia, jotka sisälsivät yhteensä 325 ruumiinavaustapausta ja yhden nekropsiatapauksen (eläimen ruumiinavaus). Kuolleiden keski-ikä oli 70,4 vuotta. Tapauksissa eniten oli sydän- ja verenkiertoelimistö kuolemia (49 %), jota seurasivat verenkiertoelimistö (17 %), hengityselimistö (11 %) ja useat elinjärjestelmät (7 %).

      Kolme tai useampi elinjärjestelmä oli vaurioitunut 21 tapauksessa. Rokotuksen ja kuoleman välinen keskimääräinen aika oli 14,3 päivää, ja suurin osa kuolemista tapahtui viikon sisällä viimeisestä rokoteannoksesta. Yhteensä 240 kuolemaa (73,9 %) arvioitiin itsenäisesti johtuneen suoraan tai merkittävästi COVID-19-rokotuksesta. Näistä ensisijaiset kuolinsyyt olivat äkillinen sydänkuolema (35 %), keuhkoembolia (12,5 %), sydäninfarkti (12 %), VITT (7,9 %), sydänlihastulehdus (7,1 %), multisystem inflammatory syndrome (MIS) (4,6 %) ja aivoverenvuoto (3,8 %).

      Kuolemissa eniten kärsinyt elinjärjestelmä oli sydän- ja verenkiertoelimistö, jota seurasivat hematologiset, hengityselimet, hermosto, immuunijärjestelmä ja ruoansulatuselimistö. Kolme tai useampaa elinjärjestelmää oli vaurioitunut 21 tapauksessa. Yleisimmät kuolinsyyt olivat äkillinen sydänkuolema, sydäninfarkti, sydänlihastulehdus, sydänpussitulehdus, keuhkoembolia, VITT, aivoverenvuoto, monielinvaurio, hengitysvajaus ja sytokiinimyrsky. Suurin osa kuolemista tapahtui viikon kuluessa viimeisestä rokoteannoksesta.

      Tunnettuja haittoja
      Tulokset tukevat tunnettuja COVID-19-rokotteen aiheuttamia oireyhtymiä ja osoittavat merkittäviä ajallisia yhteyksiä COVID-19-rokotusten ja kuolemien välillä, joissa oli mukana useita elinjärjestelmiä, erityisesti sydän- ja verenkiertoelimistö. Epidemiologisesta näkökulmasta kausaliteetin kriteerit, kuten biologinen todennäköisyys, ajallinen yhteys, sisäinen ja ulkoinen validiteetti, johdonmukaisuus, analogia ja toistettavuus, on täytetty jokaisessa kuolemanjälkeisessä tapausraportissa COVID-19-rokotuksen jälkeen yhdistettynä väestöpohjaisiin tutkimuksiin, jotka kuvaavat rokotettujen kuolleisuutta.

      Tutkimus korostaa COVID-19-rokotteen haittavaikutusten ja niiden mekanismien aiheuttamaa huolta. COVID-19-rokotteen aiheuttama sydänlihastulehdus ja sydäninfarkti on hyvin dokumentoitu vertaisarvioiduissa julkaisuissa, mikä selittää suuren osuuden sydän- ja verisuonikuolemista tutkimuksessa.

      Piikkiproteiini
      Piikkiproteiinin haitalliset vaikutukset erityisesti sydämeen tukevat myös näitä havaintoja. Tuloksemme korostavat myös useiden elinjärjestelmien osallisuutta, jota kuvataan Multisystem Inflammatory Syndrome (MIS) -oireyhtymänä, ja joka on raportoitu COVID-19-rokotuksen jälkeen sekä lapsilla että aikuisilla.

      Ruumiinavaustutkimusten perusteella tehtyjen havaintojen mukaan 73,9 % tapauksista COVID-19-rokotus oli suora syy tai merkittävästi myötävaikuttava tekijä kuolemalle. Havainnot tukevat aiemmin raportoituja COVID-19-rokotteen vakavia haittavaikutuksia ja niiden tunnettuja kuolemaan johtavia mekanismeja. Tarvitaan lisätutkimuksia näiden tulosten pohjalta kuoleman patofysiologisten mekanismien selvittämiseksi ja riskien arvioimiseksi, jotta voidaan välttää kuolemantapaukset tulevaisuudessa rokotettavien keskuudessa. Ruumiinavaukset tulisi tehdä kaikille COVID-19-rokotteen saaneille ja kuolleille henkilöille. COVID-19-rokotteen saaneiden kliininen seuranta tulisi suorittaa vähintään vuoden ajan rokotuksen jälkeen vakavien haittavaikutusten varalta.

      Johtopäätös
      Piikkiproteiini on se, joka saa immuunipuolustuksen pettämään, ja se taas voi aiheuttaa esimerkiksi syöpiä, kun DNA-korjaus häiriintyy. Ei tätä voi kuin ihmetellä. Tutkimuksia sensuroidaan, ja homma jatkuu, kai sen sitten niin pitää mennä.

      Varmasti moni on huomannut, että vaikka mitä tapahtuisi, ihmiset eivät myönnä tapahtunutta. He vaikka kuolevat, mutta eivät myönnä, että he uskoivat valheeseen ja pitävät siitä edelleen kynsin ja hampain kiinni. Tai ei se taida olla niin, he eivät näe.

      Kaikki odottavat vapahtavaa mRNA-syöpäpiikkiä, joka runtelee DNA:ta taas uudelleen.

    • Anonyymi

      Kroatialainen patologi Ivana Pavic keskusteli äskettäin tutkija Steve Kirschin kanssa ilmiöstä, jota hän havaitsee ihmisillä, jotka on piikitetty Covid-19:ää varten koronarokotteilla. Hänen mukaansa syöpäriski on kasvanut 52% "täysin koronarokotetuilla".

      mRNA-Covid-rokotteiden ”sheddingin” eli hilseilyn vaarojen kanssa tulisi olla entistä varovaisempia, koska oireiltaan vastaavia turbosyöpiä havaitaan myös rokottamattomissa.
      Pavicin mukaan 65 prosenttia kaikista 15-59-vuotiaiden karsinoomatapauksista sai yhden tai useamman injektion Covid-19:ään ja saman ikäryhmän rokotusaste oli yhteensä 55 prosenttia. Laskettuna tämä tarkoittaa, että koronaviruksen rokottaminen lisää nimenomaisen syöpämuodon riskiä 52 prosentilla.

      Kirschin haastattelu Pavicin kanssa katsottavissa linkistä

      Pathologist Ivana Pavic (Croatia) reveals vax increased your cancer risk by 52%
      Kirsch esitteli yksinkertaisen kuvan, johon osallistui 100 ihmistä, joista 55 on rokotettu ja 45 ei. Jos syöpäriski molemmissa ryhmissä on, sanotaanko, 10 prosenttia, sinulla olisi 5,5 ja 4,5, kun 55 prosenttia on rokotettu.

      ”Jos päästäisiin 65 prosentin suhteeseen, se tarkoittaisi, että enemmän rokotettuja ihmisiä sai syövän: 8.342 ihmistä”, Kirsch selittää edelleen. ”Joten otat sitten 8,342 / 5,5 = 1,517. Eli 52% enemmän kuin perusriski”.

      Tämän perusteella on selvää, miksi Pavic itse ei ottanut rokotteita eikä suosittele niitä kenellekään.

      ”Tuskin kukaan Kroatiassa valitsee enää rokotuksia, vaikka 99% lääkäreistä suosittelee niitä turvallisina ja tehokkaina. Ehkä saan yhden heistä tulemaan kameraan kanssani selittämään suositustaan”, Kirsch sanoo.

      Kirsch tunnetaan tämäntyyppisten Covid-paljastusten purkamisesta ja selittämisestä, joita yritysten hallitsema media ei koskaan kerro yleisölle. Hänellä on verkostossaan myös suuri joukko todellisia lääkäreitä, jotka raportoivat löydöksistään hänelle.

      Yksi heistä, terveydenhuollon tarjoaja, selitti, että hänen yhteisössään ”turbosyöpätapaukset” alkoivat rokotettujen parissa, mutta vaikuttavat nyt joihinkin hänen rokottamattomiin ystäviinsä. Taustalla epäillään vaikuttaminen jo mRNA-piikitysten alkuvaiheessa paljastettu hilseily.

      ”Vaikka aluksi turbosyövät näyttävät tapahtuvan vain rokotetuilla, minulla on kolme ystävää/tuttavaa laajemmassa rokottamattomien piirissäni, jotka kuolivat melko äkilliseen syöpään”, tämä henkilö paljasti.

      ”Kaikki eivät luokittelisi turboksi, mahdollisesti yksi oli tietty ongelma kyseenalaisella hoidolla. Yhä useammat elävät verisoluanalyysit osoittavat, että nyt rokottamattomassa veressä on samanlaisia sulkeumia tai haastettuja veriprofiileja kuin alun perin nähtiin vain rokotetuilla”.

      Toisin sanoen, kuten Pfizer-dokumenteista paljastui, Covid-rokotteiden leviäminen näyttää siirtyvän rokotetuista rokottamattomiin, mikä vaivaa jälkimmäisiä joillakin samoilla sairauksilla, vaikka he eivät ole koskaan ottaneet yhtäkään piikitystä.

      Toinen lääkäri vahvisti tämän ja totesi, että hän näkee myös syöpätapausten lisääntymisen rokottamattomien ystäviensä keskuudessa – vaikka näiden ystävien oletettavasti testattiin yhdessä vaiheessa ”positiivisiksi” joko niin sanotun ”viruksen Delta- tai Omicron-muunnoksille”.

      ”Sanon edelleen, että manipuloidun piikkiproteiinin luominen on ongelma, johon on puututtava, koska se, IMHO, aiheuttaa lähes kaikki vahingot, joko syövän, sydänongelmien, autoimmuunisairauksien jne.”, tämä henkilö lisäsi.

      ”Rokotukset ottaneilla ihmisillä on varmasti korkeampi piikin pitoisuus, koska keholla ei ilmeisesti ole mekanismia lopettaa sen tuottamista, mutta jo liian monet ihmiset, jotka eivät ottaneet rokotuksia, kohtaavat myös merkittäviä terveysongelmia”.
      https://rumble.com/v4hfvww-pathologist-ivana-pavic-croatia-reveals-vax-increased-your-cancer-risk-by-5.html

    • Anonyymi

      ihmiset syövät väärin, tupakoivat ja juovat, syövät grillattua, savustettua, paistettua,.liikaa suolaa, lisä-aineita

    • Anonyymi

      Ihmiset ovat syöneet huonosti tupakoineet ja juoneet
      Aina .
      Uuden tyyppisen mrna rokotteen jälkeen 2020 joulukuusta
      Kansan terveys romahti nopeasti .
      Syöpätapaukset lisääntyneet räjähdysmäisesti.

    • Anonyymi

      Jiihaa..
      Olettekos nyt lukeneet uutisia ?
      Nuorten miesten aivoverenvuoto riski voi nousta liiallisen alkoholin käytön seurauksena ( tutkimus tästä tehty ), uusi juttu julkisuuteen.
      Alkakaa nyt nopeasti syyttelemään tuotakin johtuvaksi rokotteista, kun ihan kaikki muka niistä johtuu.
      Voi tätä elämää...

    • Anonyymi

      Syöpä lisääntyy muista syistä

    • Anonyymi

      ihmisten elintavat lisäävät syöpää

      • Anonyymi

        Se on juurikin näin.


    • Anonyymi

      Kansan elintavat eivät muuttuneet jyrkästi 2020 joulukuusta mrna rokotusten
      alettua.

      2020 joulukuusta alkoi syöpien räjähdysmäinen kasvu väestössä
      joka jatkuu edelleen.

      Kyllä täällä on syöty grillistä ja juotu viinaa viimeiset sadat vuodet
      jotain muuta outoa tapahtui kansan terveydelle mrna rokotusten jälkeen.

      Lakiemies Todd Callender, suuren vakuutuskonsernin toimitusjohtaja, varoittaa, että ylimääräinen kuolleisuus ja "kaikenlaiset sairaudet" kasvavat rajusti mRNA-COVID-piikityksiä saaneiden "täysin rokotettujen" keskuudessa.

      Asiantuntijat keskustelevat nyt siitä, että vuonna 2015 julkisuuteen tullut Deagel-laitoksen väestön vähentymisodote on käymässä toteen – mRNA-koronarokotuksilla.
      Todd Callender puhui videopuhelun kautta siitä, kuinka ylimääräinen kuolleisuus on kasvanut 84 prosenttia, kun taas ylimääräiset sairaudet ovat lisääntyneet 1 100 prosenttia. Pelkästään vuonna 2022, hänen yrityksensä odottaa kuolemantapausten lisääntyvän 5 000 prosenttia, kiitos rokoteagendan ”Operation Warp Speedin”.


      Tautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen (CDC) alustavat kuolleisuustiedot vuodelta 2021 osoittavat, että kuolleisuus Yhdysvalloissa olisi 2 948 273 henkeä, mutta todellisuudessa kuolleita oli 3 447 405, mikä tarkoittaa 499 132 ylimääräistä kuolemaa vuoden aikana.

      Nyt ylimääräisten kuolemien määrä on lisääntynyt 5 000 prosenttia vuoden 2022 alussa ja uusien lukujen mukaan Callender arvioi, että jopa 25 455 732 mRNA-piikitettyä ihmistä voi kuolla pelkästään tänä vuonna Yhdysvalloissa.


      Tämä vähentymä populaatiossa ennustettiinDeagelin verkkosivuilla useita vuosia sitten julkaistuissa väestönvähennyksen tavoitteen kaavioissa. Kohuttu Deagel-tutkimulaitos on yhteydessä Yhdysvaltojen puolustusministeriöön ja ennuste on sittemmin poistettu julkisuudesta.

      https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/avo/perus17/fact_ahil_perus17?row=diagnoosi-121105&column=aika-87596
      thl:n tilastot muutettiin kahteen otteeseen pienemmiksi silti näyttävät hurjalta.

      Viralliset tilastot näyttävät mistä kaikki johtuu vain harvat julkaisevat asian kansalle:https://rumble.com/v1v4v6m-146-rauli-mkel-mist-ylikuolleisuus-johtuu.html

      • Anonyymi

        Elintavat ovat muuttuneetkin jo useamman vuoden ajan, ei välttämättä viimeisen vajaan neljän vuoden aikana ratkaisevasti.
        Elintavoista johtuvat sairaudetkin katsotaan kehittyneeksi pitkällä aikavälillä, monet vakavammat sairaudet eivät välttämättä tule esiin edes neljässä vuodessa. Saati kuinka kauan menee siihen, ennen kuin mitään edes todetaan.
        Elintavoista johtuvat sairaudet eivät puhkea yhdessä yössä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe