Venäjän kiinteistökaupat ei kiinnostanut Stubb hallitusta ja Petteri Urpoa 2014, Suna Kymäläinen SDP

Anonyymi-ap

2014 kaatui eduskunnan lakivaliokunnassa Suna Kymäläisen (sdp.) lakialoite, jolla olisi rajoitettu muun muassa venäläisten oikeutta hankkia omistukseensa kiinteistöjä Suomesta. Kymäläinen yritti 2015 saada lakia uuteen käsittelyyn.

Ei mennyt läpi Kokoomus hallituksessa, pääminsteri Stubbilta eikä Maa- ja metsätalousministeri Petteri orpolta saati RKP puolustusministeri Haglundilta.

Muutama vuosi myöhemmin yritti Persu populisti Juho Eerola omia Kymäläisen aloitetta.
Nyt elvistelee puolustusministeri Häkkänen (Sekoomus) samalla aiheella uutena asiana 9 vuotta myöhemmin selvitysryhmällä, aikaa oli. Olisi luullut että Mäntyharjun oma poika olisi aikanaan jo reagoinut?????

4

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miten veikkaat Elvis, oisko Hyökkäys- sodalla jotain tekemistä asian kanssa ?

      • Anonyymi

        😂🤣😂🤣 Sinä olet moittinut Halosta. Nyt taas toinen näkemys, taidat olla Persu.
        Miten puolustelet omimista, varmaan Persulta siihenkin löytyy selitys.


      • Anonyymi

        Kun muut varoittaa ei uskota sitten on paskat housuissa. Siberiasta tullutta sakkia itärajalla eikä ole suomalaisia vaikka puhuu suomea.


    • Anonyymi

      Kyse on paljon pahemmasta kuin venäläisten ja kiinalaisten kiinteistö-ja maa-alueiden ostosta. Tämä on vasta kokonaissuunnitelman alku. Saamme nyt joka päivä olla uutisten välityksellä seuraamassa onnistunutta järjestettyä turvapaikahakijoita hyväksikäyttäen saatua valtiota. 1800 luvun lopulla halusi eräs poliittinen ryhmittymä Itävalta-Unkarissa perustaa oman valtion, jossa voisivat itse päättää lait ja säännöt. Paikaksi suunniteltiin Etelä-Amerikkaa, Ugandaa tai Lähi-Itää. Halukkaita löytyi vain kourallinen, joilla ei valtiota voisi perustaa. 1930-luvulla alkoivat Euroopassa levottomuudet ja sodan uhka, jolloin maastamuuttajia alkoi löytyä. Toisen maailmansodan jälkeen kodittomia uuden elämän etsijöitä oli Keski- ja itäeuroopassa paljon ja heidät naamioitiin turvapaikanhakijoiksi ( vaikka sota oli jo ohi), jotta pääsisivät rajan yli helpommin. Lyhyin matka ja siten halvin oli Lähi -Itään, josta valittiin Palestiina. Amerikkaan jo vaurastumisen perässä ja siinä onnistuneet sionismin aatetta kannattavat lähettivät rahaa, jolla sionistit ostivat vanhan suunnitelman mukaisesti maata. Pian he vaativat oman valtion perustamista juutalaisille ja saivat vastaperustetun YKn tekemään jakosuunnitelman , jossa Palestiinasta annettiin osia näiden turvapaikanhakijoiden ja heidän rikkaiden amerikanserkkujensa käyttöön. Eipä tämä kuulunut sionistien suunnitelmaan, vaan he ryhtyivät terrorisoimaan ja tappamaan alkuperäisväestöä, kristittyjä, muslimeja, druuseja, bahai-uskoisia. Tämä kuului alkuperäiseen suunnitelmaan Hitleriltä opittuna: Endlösung, joka tarkoittaa kansanmurhaa. Jo edellisellä vuosisadalla oli Wienissä keksitty tähän tarkoitukseen kehitelty iskulause: autio maa maattomalle kansalle. Toki siinä on kaksi virhettä: Palestiina ei ollut autio, kuten miljoonat palestiinalaiset todistavat, eivätkä välneellistetyt turvapaikanhakijat olleet maattomia, vaan suomalaisia, saksalaisia, saksalaisia, venäläisiä, brittejä ym., jotka olivat kokeneet sodan, menettäneet omaisuutensa ja siksi helposti uskoivat sionistien lupauksiin. Israel jatkaa vieläkin Endlösungia, kuten Netanyyahu uhoaa.
      Antti Häkkänen, peru kaikki ulkomaalaisten maa- ja kiinteistökaupat. Emme tiedä taustalla olevia suunnitelmia. En haluaisi elää Suomessa, jossa suomalaisilla ei olisi mahdollisuutta koulutukseen, joutuisivat asumaan ilman vesi-ja sähköhuoltoa, asuminen vauraissa kaupungeissa olisi kielletty jne. Näet Antti joka päivä uutisissa, millaista alkuperäisten asukkaiden elämä on. Nyt ei kannata pehmoilla, kaksoiskansalisuutta ei pidä enää myöntää ilman perusteellista tutkintaa eikä kaksoiskansalaisuus ole kriteeri maan ostamiselle. Putin ja Chi naureskelevat onnistuttuaan soluttautumaan syvälle yhteiskuntaamme. Niin kauan, kun venäläiset työskentevät Olkiluodoissa ei yksikään huolto onnistu. Pelottaa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      3
      1864
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      230
      1517
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      242
      1486
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      51
      1364
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1308
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      11
      1169
    7. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      283
      1139
    8. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      154
      1121
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1113
    10. Trallalaa kesä on

      Helteinen ja kuuma. Hyvää huomenta. ☀️😊🫶🏼🍍❤️🐦‍⬛
      Ikävä
      190
      899
    Aihe