Hyväksytkö väkivallan ja ihmisten vahingoittamisen?

Anonyymi-ap

Valehtelijoiden on tietenkin vaikea hyväksyä sitä tosiasiaa että valehtelu on väkivaltaa, koska siinä loukataan, vahingoitetaan toisen ihmisen realistisuutta, todellisuudentajua.

30

454

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siis mitä!

      Jos ihminen ei ymmärrä(on ymmärrystä vailla) että valehdellaan päin-naamaa, täytynee olla retu.

      Tai sitten siinä on jotakin muuta hauskaa,(jäynää) valehtelevan ihmisen mielessä.

      Mutta, jos tosiaankin joku on niin pölväästi, uskoo kaiken mitä joku kertoo, eikä osaa ns, suodattaa kuulemaansa on joko retu Ts, kaikki muumit ei ole kotona.
      Realisuutta mene metsää : DDDDD

      • Anonyymi

        Todellisuudesta yksilöksi eriytynyt idiootti etsiessään toiminnalleen oikeutusta, olosuhteiden pakosta kuvittelee ja uskoo sokeasti itseensä ja utopiaan, siihen paradoksiin että pahuus ei maailmassa lisäänny vaikka hän kuinka pahuutta tekisi. Syyntakeettomia sekopäitä, jotka kuvittelee että eivät olisi ympäristöstänsä hyvinvoinnista riippuvaisia.


      • Anonyymi

        THE EMPIRE OF LIES

        KOKOOMUKSEN S. NIINISTÖN JA MUIDEN VALTIOJOHTAJIEN JA UPSEEREIDEN VALEHTELU JA PETOKSET, JOISTA SEURAA JATKUVASTI TURHAAN IHMISHENKIEN MENETYKSIÄ

        Rauhansopimus:

        - NATO ei laajene tuumaakaan Venäjän rajojen suuntaan.

        Valtameren takaa USA on halunnut ja saanut EU-maat ja Naton sotimaan Venäjää vastaan.

        Väkiluvultaan Suomea 8 kertaa suurempi Ukraina on menettänyt lyhyessä ajassa S. Niinistön, J. Bidenin, V. Nulandin, Jake Sullivanin ja J. Stoltenbergin joulukuun 2021 NATO-provokaation ja kesäkuun 2024 välisenä aikana 630 000 miestä kuolleina ja vakavasti invalidisoituneina.

        — Maasta pakenemisen seurauksena puolet ukrainalaisista on pois väkiluvusta.


        The US Government Lied About The Ukraine War — Colonel Douglas Macgregor Reveals All

        https://m.youtube.com/watch?v=pT4Wn7kLxo4

        London Realin perustaja Brian Rose:

        Eversti Macgregor tervetuloa.

        On olemassa todellisuus ja on olemassa median väärä kertomus, joka vaikuttaa täällä Britanniassa, USA:ssa, EU:ssa, Ruotsissa ja Suomessa.

        Rose

        Miksi median kertomus on niin erilainen mielestänne, mitä todella tapahtuu kentällä Ukrainassa, verrattuna siihen, mitä on kirjoituksissa, joita luen The Timesista Lontoossa, mitä luen New York Timesista säännöllisesti?

        Macgregor

        Se on enemmän kuin pelkkä väärä kertomus.

        Länsi, jota johtavat pääasiassa Washington ja Lontoo, on luonut sen, mitä kutsun valheiden valtakunnaksi — The Empire of Lies.

        Se on todella tuhoisa. Se on järkyttävää laajuudessaan ja vaikutuksiltaan. Olin täysin valmistautumaton siihen.

        En ole koskaan nähnyt mitään tällaista.

        Ovat systemaattisesti valehdelleet kaikesta, mikä liittyy Venäjään ja Ukrainaan. Yhdysvaltojen johtaman NATO:n Nord Streamin räjäytykseen, energia- ja talouskriisiin Saksassa ja EU-maissa.


        Totuus on, että ihmisille ei ole kerrottu totuutta.

        — Totuus on, että Venäjä ei ole paha hyökkääjä.

        — Putin käynnisti operaation, jonka katsoi tarpeelliseksi turvatakseen maansa ja puolustaakseen Ukrainan täysin venäläisiä osia Ukrainan natsien pommituksilta.

        Olemme 20 vuoden ajan yrittäneet heikentää Venäjää kaikilla päättämillämme tavoilla. Emme välittäneet lännen kanssa yhteistyötä tekevästä Putinista ja hänen menestyksestään, jolla hän on onnistunut palauttamaan Venäjän historian tuhkakasasta.


        Venäläiset tekivät hyvin selväksi toistuvasti, että he eivät hyväksy sotaisan USA:n johtaman Nato-EU:n ohjuksia rajoilleen.

        Ukraina, joka olisi käytännössä Texasin kokoinen USA. Ukraina ei voisi koskaan olla NATO:n eikä EU:n jäsen eikä aseistettu NATO:on kuuluvien EU-maiden ohjuksilla. Se olisi yksinkertaisesti liian suuri vaara Venäjän olemassa ololle. He tekivät sen selväksi vuonna 2008 Budapestissä.

        Kokoomus, S. Niinistö — länsi jätti sen huomiotta. Putin on toistanut, ettei halua nähdä NATO:n tukikohtia naapurimaissa. On toistuvasti puhunut Ukrainan, Suomen ja Ruotsin neutraaliudesta. [Sanoi sen S. Niinistölle vuonna 2015 sen jälkeen kun valtiopetosellinen Niinistö toi Suomen kansalta salaa USA-NATO:n Suomeen 2014 laittomalla vallankaappauksella].

        Tärkeimpiä syitä, joiden vuoksi hän puuttui venäjänkieliseen Krimiin, oli estää se, etteivät laivastotukikohdat joutuisi NATO:n joukkojen käsiin, jotka ovat USA:n joukkoja.

        USA:n laivasto olisi mennyt venäjänkielisen Krimin satamiin, Sevastopolin laivastotukikohtaan.

        Rikos:

        Suomen, EU-maiden, Britannian ja USA:n media ei ole kertonut totuutta siitä, että vuonna 2014 Ukrainassa tehtiin vallankaappaus, jonka USA suunnitteli, koulutti natsit ja teetti natseilla. Vallankaappaus toi valtaan natseja, jotka eivät olisi muuten koskaan päässeet valtaan. Laillinen presidentti ajettiin maanpakoon.

        USA alkoi kaataa miljardeja Ukrainan armeijaksi kutsuttuun yksikköön.


        Sisällissota natsien Kiovan ja Ukrainan venäläisten osien välillä.

        Vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 Ukrainan kokematon, USA:n valheilla sotaan saatettu Ukrainan armeija alkoi välittömästi hyökätä venäläisten kimppuun Itä-Ukrainassa, Donetskissa ja Luhanskissa.

        Ensimmäisten tykistöhyökkäysten välisenä aikana, vuoden 2014 vallankaappauksen ja venäläisten helmikuussa 2022 tapahtuneen väliintulon välillä, he tappoivat 14000 venäläistä.

        Ultranatsit, fasistit ampuivat tuhansia tykistön laukauksia viikon tai kahden aikana ennen kuin venäläiset lopulta tulivat paikalle.

        USA:n valtaan nostamat natsit ampuivat yli 2000 laukausta tykistön ammuksia. Nämä kaikki ammuttiin venäläisiä siviilejä kohti.

        Nyt huomaan. Sanon venäläisiä siviilejä.

        He olivat teknisesti Ukrainan kansalaisia. He ovat täysin venäläisiä. Tietysti näitä venäläisiä alettiin sortaa. USA:n sotaa haluavien neokonservatiivien, neokonistien valtaan nostamat uusnatsit esittivät voimalla heidän kohtalon:

        — Joko teistä tulee ukrainalaisia, ette puhu enää venäjää, puhutte ukrainaa, kirjoitatte ukrainaksi. Omaksutte ukrainalaisen identiteetin ja kulttuurin — tai me rankaisemme teitä.

        Vuosiin tämä ei ole mennyt läpi Venäjällä, kuten voitte kuvitella.


      • Anonyymi

        SUOMEN KANSAN, UKRAINALAISTEN JA EUROOPANRAUHAN KANNALLA EVERSTI DOUGLAS MACGREGOR

        TOTUUS VOITAA, KUTEN PERUSTUSLAKI EDELLYTTÄÄ

        Suomalaisen kersantin haastattelussa.
        Videon tekstitys on suomeksi. Linkki viestin lopussa.

        Suomessa ei voi järjestää perustuslaillisia kansanäänestyksiä eikä vaaleja, koska presidentti ja eduskuntapuolueet ja koko media sekä S. Niinistön linjalla olevat presidentinvaalin ja muiden vaalien ehdokkaat valehtelevat. Eivät kerro totuutta Venäjää vastaan sotaa haluavan USA:n johtamasta NATO:sta, S. Niinistöstä, USA:sta, Ukrainasta, Nord Streamin räjäyttäjästä USA-Natosta.

        Kokeneella eversti evp Macgregorilla on koulutuksensa, kokemuksensa ja hyvien sotilastietolähteidensä pohjalta kyky kertoa asiat realiteettien mukaisesti kaikille ymmärrettävällä tavalla.

        Hänen näkemystään Suomesta puolueettomana maana tukevat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat, kuten tietysti myös kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Aarno Vehviläinen, joka tulee samoihin johtopäätöksiin neutraalista puolueettomasta Suomesta, mikä on tuvannut ja turvaa rauhan Suomessa ja Euroopassa.

        Suomen etu on palauttaa kaupalliset suhteet Venäjään ja palata S. Niinistön maanpetoksesta takaisin puolueettomaksi maaksi. Pois USA-Nato-EU:n vallan alta itsenäiseksi valheista vapaaksi demokraattiseksi maaksi. Sillä turvataan rauha ja vakaus.


        EVERSTI DOUGLAS MACGREGOR RESERVIN KERSANTIN HAASTATTELUSSA 11.11.2023

        https://m.youtube.com/watch?si=hA2KsCoGz3BuVLy9&v=KXeFN9eh3CA&feature=youtu.be


      • Anonyymi

        KOKOOMUS = KUUBAN OHJUSKRIISI

        Kokoomus-puolue on täysin perustuslain vastainen, laiton, rikollinen.

        Ukrainan uusnatsien hallinnolle aseita toimitava Kokoomus (muka valtiojohto) on sotarikollinen toimittaessaan tietoisesti aseita ja ammuksia rikokseen, rikolliselle Kiovan natsihallinnolle, joka ampuu siviilikohteita, kuten Britannia, Saksa, Ranska - USA-Nato, EU-komissio, sotarikollinen USA:n Jake Sullivan.

        Vuonna 2014 USA:n tekemistä vallankaappauksista alkanut Ukrainan sisällissodan ovat Kokoomus sekä USA-Nato-EU ja Britannia muuttaneet ulottuvaksi Venäjän puolelle.

        Venäjän puolustusvoimien näkökulmasta tilanne muuttuu entistä uhkaavammaksi sodan laajenemiseksi, joten Venäjä näkee sodan julistaneiden Nato-maiden kohteet, jotka uhkaavat Venäjää, yhtä kaikki tuhottaviksi.

        Tämä koskee vallassa olevia sekä maanpetoksellisesti että valtiopetoksellisesti sekä valehdellen vaalipetoksellisesti puolueettomasta maasta Natoon vienyttä, Kokoomuslaisena 14 vuotta toiminutta S. Niinistöä ja koplaan kuuluvia, jotka ovat julistaneet perustuslain vastaisesti Suomen olevan sodassa Venäjän kanssa. Tuomiot monista jatkuvista petoksista ja rikoksista ovat kovia.

        Valheilla valtaan noussut Kokoomus sodassa. Vielä laajentaakin sotaa:

        - Suomen [veronmaksajien] aseilla saa ampua Venäjällä olevia kohteita.

        - Tästä tulee pitkä sota.

        Samoin tekee USA:n johtama Nato-Ranska:

        Videolla entinen YK:n asetarkastaja Scott Ritter laajenevasta sodasta:

        "It's the same thing France attacking Russia".

        Scott Ritter: Russia’s Strategic Advances

        https://m.youtube.com/watch?v=Nt_-BS7vY_o


      • Anonyymi
        UUSI

        KOKOOMUS = KANNIBAALI

        Suomen kansa ei ole halunnut vihollisuutta eikä sotaa.

        Venäjä ei ole uhannut Suomea. Kokoomus uhkaa Venäjää.

        Kokoomus on sekä sisällissodassa että laajenevassa Euroopan sodassa. Kokoomus on halunnut tehdä sodan provokaatiot, kuten USA-Nato-EU ja Britannia.

        Suomi on samassa tilanteessa kuin Ukraina vuonna 2014 Kokoomuksen maanpetoksellisen S. Niinistön ja hänen rikoskumppaneiden tähden.

        Valtakunnansyyttäjä ja oikeusoppineet:

        Syytteet ja tuomiot pitää hoitaa juuri nyt, ennenkuin lisää ihmisiä kuolee, kun USA-Nato-EU/Kokoomus ovat itse sanoneet olevansa sodassa.

        Tuomioistuimet ovat oikeusvaltion ja demokratian ainoa lähtökohta tämän tilanteen ratkaisemiseksi. Suomi ei ole pitkään aikaan ollut demokratia, vaan totalitaristisesti johdettu fasistinen, kuten Ukraina.

        Kokoomuslaiset ja teollisuus antavat aseensa rikollisille, sellaisille, jotka tappavat ihmisiä.

        Puolustusvoimien komentajat antavat S. Niinistön rikoskoplalle aseita ja ammuksia lukitusta holvista; kun kuka tahansa antaa aseensa tappajalle, niin aseen luovuttaja on murhaaja?

        Kokoomuksen sisäpiiri / rahoittajat / teollisuus / median toimittajat elävät leveällä leivällä makaaberisti kuin kannibaalit, käytännössä sillä, että osallistuvat aseillaan Ukrainassa murhaamaan satoja tuhansia ihmisiä, että heidän sisäpiiri ja aseteollisuus hyötyy rahallisesti.


        "Totuus on, että totuutta ei ole kerrottu", eversti Douglas Macgregor.

        New Jerseyn korkeimman oikeuden entinen tuomari Andrew Napolitanon Judging Freedom -kanava tuottaa hyvää, laadukasta ja totuudellista tietoa haastatteluissaan.

        https://judgenap.com/

        Luokitellut

        https://m.youtube.com/@judgingfreedom/featured

        Lyhynnetyt

        https://m.youtube.com/channel/UCDkEYb-TXJVWLvOokshtlsw/videos


        Stephen Gardnerin tuotanto on myös erittäin hyvä.

        https://m.youtube.com/channel/UC3VlRtY0ARsTRR5Eq8QE1Yg?cbrd=1


        Eversti Douglas Macgregor on erittäin hyvä analyyseissaan. Hakusanoin etsittynä mm. YouTubesta. Myös haastateltavana tuomari Andrew Napolitanon Judgin Freedom -kanavalla ja Stephen Gardnerin kanavalla.


    • Anonyymi

      Hölmöt idiootit otti terveydelle vaarallisen myrkkypiikin, uskoivat sokeasti valhetta, kun THL valehtelin vasten naamaa että rokotus suojaa covidilta.

      Hölmöt eivät ymmärtäneet että rokotteella taisteltiin pelkoa vastaan ei tautia, paskat housuissa vessapaperia hamstraava kansa rauhoittui kun kuvitteli että lääke on olemassa.

      "Husin Asko Järvinen kertoo taistelevansa tuulimyllyjä vastaan: Poliitikot ovat jyränneet asiantuntijoita ”kuin Trumpin Amerikassa”

      https://www.mediuutiset.fi/uutiset/husin-asko-jarvinen-kertoo-taistelevansa-tuulimyllyja-vastaan-poliitikot-ovat-jyranneet-asiantuntijoita-kuin-trumpin-amerikassa/c8ba9e7d-4beb-482d-9f90-ec28a75a634d

      Lisää dokumentteja jotka todistaa että uskoit valheeseen.
      https://casecovidpass.com/

      Mutta et tietenkään halua niitä lukea, koska mieluummin uskottelet itsellesi olevasi fiksu, etkä idiootti jonka muroihin on kustu.

      • Anonyymi

        Hörähtäneet miettivät vieläkin jotakin coronarokotuksia. Korona oli ja meni, eikä kaupungin kadut ole täynnä ruumiita.


    • Anonyymi

      Ei kannata valehdella, vahingoittaa todellisuutta, sillä todellisuus iskee todennäköisesti takaisin.

      • Anonyymi

        Oletkohan itse kova valehtelemaan, keksimään valheellisia tarinoita ja juonimaan. Samalla ehkä aivopeset itseäsi ripustelemalla enkelitauluja, voimalauseita yms ympäri huonetta.
        Seuraavaksi saatat ehkä tarjota erilaisia palveluja maksua vastaan koska ainakin ehkä päässäsi olet monien pahojen tyyppien paras kaveri. Ehkä!


    • Anonyymi

      Väkivalta on fyysisen voiman tai vallan tahallista käyttöä tai sillä uhkaamista, joka kohdistuu ihmiseen itseensä, toiseen ihmiseen tai ihmisryhmään tai yhteisöön.

      Valehtelu ei ole sitä. Valehtelu on paikkaansapitämättömän asian tarkoituksenmukaista sanomista vilpillisesti pettämistarkoituksessa.

      • Anonyymi

        Höpö höpö, väkivaltaa on fyysistä ja henkistä.
        Henkisen väkivallan on todettu olevan pahempaa kuin fyysisen, koska henkisten väkivallan vaurioita on vaikeampi korjata ja sitä on muutenkin hankalampi huomata.

        Mutta tässä naisvallassa, kun vallassa on fyysisesti heikompi sukupuoli, ollaan aivopesty massat sellaiseen arvomaailmaan, joka katsoo fyysisen väkivallan olevan pahempaa kuin henkisen


    • Anonyymi

      salven löi poikittaisella mailalla naamaan juniori jääkiekkoharjoituksissa

    • Anonyymi

      Suomessa on 90-luvun laman jälkeinen aika toivotettu samaa mantraa:"Jokainen huolehtikoon itsestään ja omista asioistaan."

      Uppoavassa laivassa tai paniikissa noin huudetaan: "Jokainen huolehtikoon vain itsestään ja omista asioistaan, pelastukoon ken voi."

    • Anonyymi

      Koronarokotus pelasti tuhansia meidän maassa ja maailmassa miljoonia.
      Just tuli uutisissa, että syksyllä saadaan taas tehsterikotus, onneksi🙏

      • Anonyymi

        *tehosterokotus


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        *tehosterokotus

        Uskon asioita nuo on, joku pelokas ottaa pahan päivän varalle vakuutuksen, joku rokotuksen, joku uskoo Jeesukseen, joku kerää turvakseen rahaa tai tavaraa.

        Asko Järvinen, lääkäri on koronarokotteesta sanonut ::: ”Se on puhtaasti poliittinen rokotus, sillä rokotetaan PELKOA, EI TAUTIA vastaan”


    • Anonyymi

      Korona saapuu syksyllä!

    • Anonyymi

      Myös uudet punkit vaanivat heinikossa.

    • Anonyymi

      Tappajahait meressä. Varo uimista meressä. Järvessä voi olla tappajaahven.

    • Anonyymi

      Siinäpä tulikin jo monta vee alkuista sanaa suomenkielestä eli Vaasasta kajahti.

    • Anonyymi

      lepakko kuparinen voisi tietää asiasta

    • Anonyymi

      Itseensä uskovaiset ovat kovia valehtelemaan itselleen, he kuvittelevat ja uskovat että ovat itsenäisiä ja valitsevat vapaasti, vaikka todellisuudessa heidän arvomaailmansa sanelee heidän jokaisen mielipiteensä ja tekonsa.

    • Anonyymi

      Naisethan tykkää kun niille valehdellaan, kehutaan kauniiksi ja ihanaksi. Että masokisteja naiset on, tykkäävät että niitä piiskataan, ja niiden todellisuutta vahingoitetaan.

      • Anonyymi

        Helvetti tämä on ja siksi kun uskotaan unelmiin eikä myönnetä ongelmia todeksi.


    • Anonyymi

      Ei hyvinvoiva empaattinen ihminen väkivaltaan ryhdy, henkinen väkivalta ja pahoinvointi on kaiken pahan alku ja juuri.

      • Anonyymi

        Henkisen väkivallan aiheuttamiseen ei valheita edes tarvita, eikä väkivalta ja valhe ole edes synonyymejä keskenään.


    • Anonyymi

      Valhe on väite, jolla uskotellaan jonkin asian olevan totta, mutta asia onkin toisin päin ja jota käytetään tyypillisesti jonkun huijaamiseen tai harhaanjohtamiseen. Miten tuo on väkivaltaa?

      • Anonyymi

        Väkivallassa vahingoitetaan tai loukataan toista ihmistä, väkivaltaa on myös verbaalista ja henkistä.
        Valehtelu vahingoittaa ihmisen realistisuutta ja maailmankuvaa. todellisuudentajua.


    • Anonyymi

      Eihän nuo oman onanoijat ja valinnoilla itseään tyydyttäjät, runkkarit mitään ymmärrä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      36
      3259
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      1975
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      193
      1571
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      129
      1453
    5. 80
      1105
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1084
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      258
      949
    8. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      879
    9. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      103
      826
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      67
      778
    Aihe