Kaisun kaipuu

Anonyymi-ap

Viime keväänä tein kauan haluamani ja toivomani asian. Laihdutin 20 kiloa kolmessa kuukaudessa. Seuraus oli kuitenkin arvaamaton. Minä, 75-vuotias nainen, koin tämän muutoksen kehossani ja olin siihen tyytyväinen. Mutta se vaikutti myös psyykeen. Olin ollut harmaa, pyöreä varpunen, joka ei miehiä katsonut eikä saanut miesten katseita osakseen.

Suureksi yllätyksekseni laihtuneessa minussa heräsi taas miestä haluava nainen! Huomasin miehen ikävän itsessäni. Hormonit olivat alkaneet hyrratä kuin aikoinaan teini-iässä! Suoraan sanoen himotti saada miestä. Kaikkialla olin näkevinäni peniksen muotoisia esineitä, ja pöksyni olivat kosteina himosta. Tykytys jalkovälissä oli mukavaa ja samalla epämiellyttävää. Kun on koko ajan penis mielessä, niin ei ole helppo elää.

Tämä muuttunut minäni ryhtyi etsimään sopivaa miestä. Halusin huomiota miehiltä, ja hymy oli huulillani jatkuvasti. Punasin huuleni, käytin taas hajuvettä, asunikin muuttuivat värikkäämmiksi ja eroottisemmiksi. Ja katselin uteliaasti näköpiirissäni olevia miehiä.Viime kesänä naapurin pappakin huomasi minussa tapahtuneen muutoksen. Hän ihmetteli huulipunaa ja hajuvettä, ja katseli minua uteliaana ja kyseli. Miehen kaipuussani pyysin häntä kahville, mutta hän kavahti ja perääntyi hämmentyneenä. Hän piti minua varmaan höpsähtäneenä vanhana naisena!

Hakeuduin viime kesänä myös nettideittipalstalle. Siellä minuun otti yhteyttä himokkaat nuoret ja vähän vanhemmatkin miehet laumoittain! Enhän tiennyt, että seuranhakuilmoituksessa oleva valinta "jokin muu" tarkoitti seksisuhdetta haluavaa...

Eräs nettideittailijoista oli Jari kotipaikkakunnaltani. Viestittelimme ja tutustuimme toisiimme.
Jari on olemukseltaan nuorekas, salitreeni näkyy hänen vartalossaan, plussaa siis! Komea mies! Kyllä vanhan rouvan kelpaa häntä katsella, silmä lepää hänessä.

Kerroimme mieltymyksistämme. Vaikka olen ollut johtavassa asemassa siviilielämässä, niin miessuhteissani olen hieman alistuva. Mies on kingi! Kinky-piirteitä minussa myös on. Minua voi vuoteessa komentaa, käskeä ja kohtuudella pebaani piiskata ja läimäytellä kämmenellä. Se on itsellenikin ihmeeksi tosi kiihottavaa.

Pohdin perusteellisesti sitä, uskallanko kutsua hänet kotiini. Hän oli minua 20 vuotta nuorempi, ja suuri ikäero arvelutti. Mutta Jari oli ennakkoluuloton ja tuli luokseni. Kävi ilmi, että hänellä on kokemusta itseään vanhemmista naisista seurustelukumppaneina. Hän ei ollut ikäerosta moksiskaan. Hän joi kahvit, söi pullat ja vielä salaatinkin. Tällä ensimmäisellä tapaamisellamme kävi näin. Muistan sen kuin eilisen päivän.

Tapani tekee miehekkäästi aloitteen, komentaa minut vuoteeseen. Monien hiljaisten vuosien jälkeen koen, että minua mies himoitsee ja haluaa nussia minua! Upea tunne! Riisuudun tai oikeammin Tapani vie minulta vaatteet. Paitapusero, farkut, rintaliivit saavat kyytiä! Tunnen, miten täyteläiset rintani ponnahtavat vapaasti esiin kuin vankeudesta pääsisivät! Tapanin ahnaat huulet hamuavat nänninpäitä, imevät ja purevatkin niitä. Kädet hyväilevät koko vartaloa.

Jarn intohimon osoitukset kiihottavat minua kuin aikanaan nuorena naisena, - En muistanutkaan, että tämä on näin ihanaa, ajattelen. Ja käännyn selälleni ja antaudun hyväiltäväksi. Kädet kiertävät kehollani, rinnoillani, vatsallani, ja alas jo harmaantuneeseen syliini. Levitän nautinnollisesti reisiäni. Jarin käsi hakeutuu pillulleni. Tiedän, että se helmeilee nesteistäni. Se odottaa...

Minä arkailen vartaloani, olenhan jo iäkäs ja vielä aika pyöreä nainen. Mutta himo voittaa arkuuden ja suostun! Jari silittää poskeani, kaulaani, niskaani, selkääni... ja minä hullaannun! Ihanaa kokea pitkän ajan jälkeen toisen ihon hyväilyä ja hellyyttä! - Jaksatko hieroa? Jari kysyy. -Jaksan.

Sängyn avaus, alaston Jari vatsallaan ihanat muodot paljaana, kauniit bodatut kädet ja jalat ja selkä ja pylly. Mielelläni niitä hivelen voiteella ja saan pikkarini märiksi. Kun selkä on valmis, käännös. Yhtä kaunis rinta ja vatsa puhumattakaan peniksestä, joka lepää vielä timmin vatsan päällä. Kosketan sitä varovaisesti, otan käteen, suukotan terskaa ja lipaisen sen pehmeintä kohtaa kielelläni.

5

2077

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jotain tapahtuu, Jarin penis alkaa elää, se vahvistuu ja alkaa olla huomattava. Kastelen sen suussani syljelläni koko varren mitalta ja otan sen suuhuni. Tuon esinahkaa imien ylöspäin samettipäisen terskan reunalle ja hieron toista puolta peniksestä kielelläni. Jarni huokailee, tuntuu hyvältä, odottaa, mitä tuleman pitää. Jatkan rytmikästä imemistä ja lipomista, penis kasvaa muhkeaksi.

      Jarin röyhkeä kyrpä haluaa sisään märkien häpyhuulten läpi. Pysähtyy ahtaalle aukolle ja vain kutittaa kiusaten minua sieltä jäykällä ihanuudellaan. Sitten vagina aukeaa, huulet päästävät peniksen sisään. Siellä on märkää, pimeää, pehmeää ja lämmintä. Jari löytää perille. Penis on juuri sopivan mittainen sisääni, se tekee hyvää edestakaisella liikkeellään.

      Enää en ujostele! Näen kiihkon Jarin silmissä! Näen myös komeana seisovan miehen kalun sheivatussa alavatsassa. Valahdan totaalisen märäksi! - Pian jo, kuulen sanovani! Kuka minussa puhuu? Se on naaras ja olen kuin naaraat konsanaan - monien vuosien jälkeen,! Olen selälläni, olen avannut sylini nuorelle urokselle! Olen halunnut ja saan nyt sitä, mitä luoja on tarkoittanut naisen saada!

      -Voihh, parahdan tahattomasti kun se tunkee sisään ja silittää kaikki pilluni poimut äärimmilleen, armoa antamatta! Sinne liukkaaseen, ahnaaseen pesääni se uppoaa yhä uudelleen! - Ihanaa, ihanaa! Kierrän sääreni hänen jalkojensa ympäri. - Nyt nussit! jokin minussa sanoo.

      Löydämme saman rytmin, Jari työntää ja minä vastaan... kiihko nousee... tajuntani pimenee ja suustani pääsee outo, eläimellinen huuto! Oikea orkku monien vuosien jälkeen! Ei mikään dildo-korvikkeella saatu, vaan mies minussa!

      Jarikin laukeaa urahtaen... huokailemme ja suukottelemme hetken. Sitten Jari ihmettelee pilluani. Se kuulemma puristaa kullin ympärillä aivan mahtavasti! - Kuin nuoren tytön pillu sinulla, tiukka ja oikea herkku, hän kuiskaa. Ihanaa on myös tuntea miehen paino päällään! Sellainen on naisen hyvä osa!

      Hän nousee päältäni, kumartuu syliini. Yritän estellä. -Älä! Ei sinne! Mutta Jari ei hellitä. Hän asettaa suunsa märälle, valuvalle aukolleni. Kieli etsii märkien karvakiehkuroideni välistä itse vielä avonaisen pillun. Hän pyörittää kieltään naimisen jäljiltä herkillä ja turvonneilla pillun huulilla, ja siirtyy sitten imemään klitan seutua! Huudan suoraa huutoa! Painan kaksin käsin Jarin päätä syliini ja huudan: -Älä vain lopeta!

      Eikä Jari lopeta! Pian kaikki minussa on keskittynyt jalkoväliini. Se liikkuu tahtomattani ylösalas! Jari kiertää käsivartensa reisieni ympäri, ja pitää itsensä lähellä nautintoni keskusta. Huohotan, korahtelen ja lauetessani yläruumiini nousee ylös ja minulta tulee huuto! Niin mahtavaa se tekee.

      Olen nääntynyt tästä ihanasta kiusaamisesta. Huokaamme hiljaa vierekkäin. -Nyt käännyt kontillesi sängyn reunalle! Jari komentaa ja läimäyttää kämmenellään minua pepulle. Sattuu hieman, mutta ihme kyllä nautinkin tästä yllättävästä käsittelystä. Olen narttu, ylpeä narttu!

      Siinä sitten olen pylly pystyssä, punainen turvonnut pillu taaksepäin katsomassa ja valuttamassa Jarin ja minun omia nesteitäni. -Ihana näky, Jari huokaa. Mutta hän ei tyydy näkymään, vaan ottaa uudelleen paisuneen kyrpänsä käteensä, ohjaa sen pillun suulle ja survoo himoissaan sen sisääni. Tunnen, että olen taas täynnä miestä! Ihanaa miestä!

      Kauaa hän ei odota, vaan ottaa minua lanteista kiinni ja alkaa työnnellä takaapäin, ensin hitaammin ja sitten kiihdyttäen. -Senkin vanha rouva! Nussin niin, että muistat! Hän läimäyttää pyllyäni avokämmenellä, kiihdyttää tempoa, läpsäisee taas ja lopulta saamme mitä haluamme ja liikkeemme raukenevat.

      Olemme hetken pökertyneinä ponnistuksesta ja nautinnosta. Pilluni valuu siementä. Niin tosinaisellista! Pakahdun täyttymyksestä!

    • Anonyymi

      Otan Jarin nuupahtaneen kalun käteeni. Niin sileä ja kaunis se hetki sitten oli. Ja nyt se on tehnyt minussa sen mitä pitikin. Kädessäni se herää eloon, nostaa päätään punainen terska komeuden kruununa. On suuri ihme ja naisen kunnia saada miehen kulli heräämään! Tunnen ylpeyttä sydämessäni ja liikutun. -Se on niin kaunis, ylväs ja himottava! En ole sittenkään vielä niin vanha, etten herättäisi miehen halua uudelleen! Tunnen ylpeyttä ja hellyyttä tuota vastustamatonta seivästä kohtaan! Olen siihen jo nyt aivan heikkona, niin upea se on ja tuntuu niin ihanalle! Haluan sitä!

      Kosketan penistä varovaisesti, otan käteen, suukotan terskaa ja lipaisen sen pehmeintä kohtaa kielelläni. Jotain tapahtuu, ja Jarin penis alkaa elää, se vahvistuu ja alkaa olla huomattava. Kastelen sen suussani syljelläni koko varren mitalta ja otan sen suuhuni. Tuon esinahkaa imien ylöspäin terskan reunalle ja hieron toista puolta peniksestä kielelläni. Jari huokailee, tuntuu hyvältä, odottaa, mitä tuleman pitää.

      Jatkan rytmikästä imemistä ja lipomista, penis kasvaa muhkeaksi, Jari haluaa kullinsa sisään märkien häpyhuulten läpi. Pysähtyy ahtaalle aukolle ja vain kutittaa minua sieltä jäykällä ihanuudellaan. Sitten vagina aukeaa, huulet päästävät peniksen sisään. Siellä on märkää, pimeää, pehmeää ja lämmintä. Jari löytää perille, penis on juuri sopivan mittainen sisääni, se tekee hyvää edestakaisella liikkeellään, ja laukean. Pääni heittelehtii, kynsin kouristuksenomaisesti Jarin selkää ja vaivun liikkumattomaksi.

      Toivuttuani kysyn Jarilta: haluatko, että imen sinua? -Haluan! Uusi asento, Jari selällään poikittain vuoteella jalat ympärilläni odottaen... Penis on valtava, se haluaa suuhuni, tietää, että siitä seuraa jotain ihanaa ja kamalaa. Otan sen suuhun ehkä puoliväliä myöten ja imen ja livon kielellä, hekumoin ja ääntelen ekstaasissa. Tämä on minun orgasmini!

      Jari nauttii imusta ja vaikerruksestani, penis paisuu valtavaksi ja kaartuu vasemmalle. Jari urahtaa, ja hän huutaa kuin tuskasta, kun orgasmi vie hänet. Penis nykii kuin sattuisi, ehkä sattuukin! Otan kullin suustani ja samassa tunnen miten se vielä paisuu ja yhtäkkiä se purkautuu! Saan syöksyvät siemenet kasvoilleni ja hiuksillenikin!

      Imen vielä spermankin loppuun ja päästän sitten peniksen suustani. Se on kaunis! Palvon sitä niin kuin en koskaan nuorena osannut palvoa. Silloin kaikki tehtiin minulle, nyt minäkin teen!

      -Tuhma tyttö! Kiusasit minua taas!, Jari toruu leikillään. -Nyt suihkuun, nymfo! hän komentaa. -Odota, en jaksa vielä!

    • Anonyymi

      Ei huono, jatkoa!

    • Anonyymi

      Näit sattuu ku ei käyt hattuu.
      Samankaltainen kokemus on.

      • Anonyymi

        Rakkauteni on runsas, mutta niin on rintavarustuskin.
        Kun hän laittaa tissiliivinsä riittävän isoon pesupussukkaan, niin se ei mahdu pesukoneeseen.
        Pitää pestä käsin.
        Kovaa on.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      132
      2081
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      375
      1558
    3. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      227
      1166
    4. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      108
      972
    5. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      126
      959
    6. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      92
      933
    7. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      55
      918
    8. Herätänkö minä sinut itkullani nainen

      Kysyn tässä kun kaipuun aallot lyövät ylitseni ja ihmettelen missä olet toivoessani, että olisit tässä vierelläni. On va
      Ikävä
      25
      848
    9. Vastaa nyt kun kuitenkin valvot!

      Vai pelkäätkö että miehesi herää? Ppm:lle 😉
      Ikävä
      111
      798
    10. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      20
      764
    Aihe