Mutta toisaalta suklaakin ihan selvästi vihannes, sillä se tehdään pavuista ja juureksista.
*syö Da-Capoa*
Minun pitäisi ryhtyä syömään vihanneksia
54
370
Vastaukset
Ja pitäisi myös nukkua, mutta olen tässä etsimässä materiaalia sille laki-ihmiselle.
Muutama paperi pitäisi vielä etsiskellä muinaisista pinoista.- Anonyymi
Juu, koko yö menee etsimiseen. Omat ajattelin lopettaa nyt, että huomennakin jotain ehtisin.
🐾 originalpieninainen kirjoitti:
Toivottavasti menit jo nukkumaan 🙃
Hyvää yötä sinne 🤗😴En saanut nukuttua, vaan valvoin vaikka minne asti ja otin tunnin torkut päivällä, sillä nejä tuntia yöunta on liian vähän.
buddy-love kirjoitti:
En saanut nukuttua, vaan valvoin vaikka minne asti ja otin tunnin torkut päivällä, sillä nejä tuntia yöunta on liian vähän.
Torkkuja vaille sama...
Joskus puoli 🌲 aloin nukkumaan...
Tai en tiiä voiko niitä unia sanoa ees nukkumiseksi, ennemminkin oikestaan torkkumista se oli..
Kaipa ne pätkät yhdistettynä ois
joku kaks tuntia unta..
Blaaah....
Muista syödä ja juoda myös vettä siellä jossain.originalpieninainen kirjoitti:
Torkkuja vaille sama...
Joskus puoli 🌲 aloin nukkumaan...
Tai en tiiä voiko niitä unia sanoa ees nukkumiseksi, ennemminkin oikestaan torkkumista se oli..
Kaipa ne pätkät yhdistettynä ois
joku kaks tuntia unta..
Blaaah....
Muista syödä ja juoda myös vettä siellä jossain.Kittaan vihreää teetä (liikaa).
- Anonyymi
Ayö Hanneksi- Vihanneksia.
Mutta jos ottaa kasateen eli vähän viilentymässä vedessä että ei ole tosi vaarallinen paikka mihin voi hukkua helposti. - Anonyymi
Käy otyqwssa kasr4e käy käy vessä olewmassa vän
t. Anneli-T4rmu Pett45i-Mooses - Anonyymi
Einari Yli-Vihannes.
mutta jos ottaa mukaan jotaitä kuin josalmiakkia-ka3kk3wja - Anonyymi
Minä kävin luovuttamassa verta. Sanoivat, että muista sitten juoda paljon.
Pakkohan se oli sitten hakea koppa kaljaa.
>simiti< - Anonyymi
Sama vika, vihanneksia tulee syötyä liian vähän.
Ääni hasselpähkinäsuklaalle.
xLiner En ole koskaan nähnyt kaakaokasvia. Käytetäänkö siitä juuretkin? Vai oliko viittaus sokerijuurikkaisiin?
Sokeri tehdään sokerijuurikkaista, eli se on se toinen vihannes.
Sokeriruokokin on vihannes, sillä se on salaattia.buddy-love kirjoitti:
Sokeri tehdään sokerijuurikkaista, eli se on se toinen vihannes.
Sokeriruokokin on vihannes, sillä se on salaattia.Joissain karkeissa on vain sokeria, mutta toisissa siirappia, joka voi olla maissista.
Luulisin että esim, puoli kiloa kasviksia haasteeseen ei lasketa perunaa kasvikseksi, tuskin myöskään sokerijuurikasta. Toisaalta sitten jossakin suklaassa osa makeudestakin on eläinperäistä ahkerien pörriäisten oksentamaa hunajaa. Tobleronessa ainakin.
Mutta kätevää tuossa on että väljästi soveltaen kokonaisen lautasmallin voi koostaa pelkästä suklaasta.scrg kirjoitti:
Joissain karkeissa on vain sokeria, mutta toisissa siirappia, joka voi olla maissista.
Luulisin että esim, puoli kiloa kasviksia haasteeseen ei lasketa perunaa kasvikseksi, tuskin myöskään sokerijuurikasta. Toisaalta sitten jossakin suklaassa osa makeudestakin on eläinperäistä ahkerien pörriäisten oksentamaa hunajaa. Tobleronessa ainakin.
Mutta kätevää tuossa on että väljästi soveltaen kokonaisen lautasmallin voi koostaa pelkästä suklaasta.Juuri tuota lautasmallia olen käyttänytkin ja täydentänyt sitä kekseillä ja pullalla.
Maissisiirappia ei muuten pitäi käyttää mihinkään, sillä se on glukoosia ja fruktoosia.
Glukoosi sotkee verensokerin säätelyä ja fruktoosi rasvoittaa maksan.
Noista syistä amekikkalaiset ovat nykyään niin paksuja ja sairaita.buddy-love kirjoitti:
Sokeri tehdään sokerijuurikkaista, eli se on se toinen vihannes.
Sokeriruokokin on vihannes, sillä se on salaattia.Juurikas,
eikös se ole juures eikä vihannes??? 🙃- Anonyymi
buddy-love kirjoitti:
Juuri tuota lautasmallia olen käyttänytkin ja täydentänyt sitä kekseillä ja pullalla.
Maissisiirappia ei muuten pitäi käyttää mihinkään, sillä se on glukoosia ja fruktoosia.
Glukoosi sotkee verensokerin säätelyä ja fruktoosi rasvoittaa maksan.
Noista syistä amekikkalaiset ovat nykyään niin paksuja ja sairaita.Kerrohan vielä, mistä monosakkarideista muodostuu tuo sokerijuurikkaasta ja sokeriruo'osta saatava sakkaroosi.
originalpieninainen kirjoitti:
Juurikas,
eikös se ole juures eikä vihannes??? 🙃Määrittele vihannes? Yleensä tällaista määritelmää ei ole, vaan on vaan listaus erilaisista syötävistä kasvin osista ja esimerkkejä kasveista. Onko tomaatti vihannes, koska se kuitenkin on myös marja?
Anonyymi kirjoitti:
Kerrohan vielä, mistä monosakkarideista muodostuu tuo sokerijuurikkaasta ja sokeriruo'osta saatava sakkaroosi.
No ihan noista samoista glukoosista ja fruktoosista, mutta koska sakaroosin pitää ensin pilkkoutua elimistössä, niin sen vaikutus ei ole sama kuin jos niitä kaadetaan litratokulla elimistöön valmiiksi pilkkoutuneena.
scrg kirjoitti:
Määrittele vihannes? Yleensä tällaista määritelmää ei ole, vaan on vaan listaus erilaisista syötävistä kasvin osista ja esimerkkejä kasveista. Onko tomaatti vihannes, koska se kuitenkin on myös marja?
Ja mansikka on kasvimorfologisesti epähedelmä.
Banaani puolestaan on ruohokasvin marja.
(banaanin siemenet olisivat muuten isompia kuin herneet, mutta onneksi viljellyissä banaaneissa ei ole niitä)- Anonyymi
scrg kirjoitti:
Määrittele vihannes? Yleensä tällaista määritelmää ei ole, vaan on vaan listaus erilaisista syötävistä kasvin osista ja esimerkkejä kasveista. Onko tomaatti vihannes, koska se kuitenkin on myös marja?
Justiinki noin sano myös Eemeli sekä "toivoryynänen" !
Vihannes on sellainen kasvi mikä kelpaa ihmisravinnoksi, joten tupakka ei ole vihannes kuten ei myöskään ole viimesyksyinen vaahteranlehti. Vielä tarkentaen vihannes on kasvin osa mikä on maanyläpuolinen osa ja juures taikka mukula on kasvin maanalainen osa.
Ei sinun välttämättä tarvitse syödä vihanneksia ja hedelmiä, jos ensin tutkit mitä ne sisältävät, ja sitten otat ne tarvittavat ravinteet purkista. Esim. C-vitamiini, foolihappo, karotenoidit, ja flavonoidit. Jos sinulla on jo valtavat keksivarastot ja suklaakätköt, niin voit laittaa näitä ravintolisäpurkkeja sinne sekaan, ja ottaa välillä niistäkin.
Tosin sinun on tiedettävä mitkä niistä on hyödyllisiä, esim. karotenoideja on noin 700 erilaista ja flavonoideja on tuhansia. Astaksantiini on karotenoidien kuningas, mutta flavonoidien kuningasta ei kai vielä tiedetä. Ja mitä muita tärkeitä molekyylejä löytyy vielä vihanneksista ja hedelmistä, joita ei saa muualta?- Anonyymi
Luomuja
Sen tuntee voinnissa
Enemmän hivenaineita
Hyvä olo Olen ajatellut että on toistaiseksi ja ehkä vielä pitkään täysin tekemätön paikka selvittää mitä kaikkea ruoka sisältää ja sitten yrittää imitoida sitä pilleriin eristetyillä molekyyleillä.
Jossain yli 100 vuotta vanhassa "Kotitaloustaito tms." vitamiinit olivat vielä tuntemattomia mutta oli hyvin vahvoja mielipiteitä miten paljon hiilareita, rasvaa ja valkuaisaineita ravinnon tulisi sisältää.
Sitten kun nuo molekyylit eivät välttämättä toimi yksinään ja lisäksi meidän elimistössämme on vielä kaikenlaista pieneliöstöä niin vähän kaikki riippuu kaikesta, niin minusta melko hyvää riskienhallintaa on suunnilleen syödä sitä mitä ihmiset ennenkin ovat syöneet.Olen jossain määrin noudattanut tuota, mutta monivitamiini on kuitenkin melko niukasti moni.
Anonyymi kirjoitti:
Luomuja
Sen tuntee voinnissa
Enemmän hivenaineita
Hyvä oloLuomu on humpuukia ja huijausta ja maapähkinöiden suhteen jopa vaarallista (aflatoksiinit).
buddy-love kirjoitti:
Olen jossain määrin noudattanut tuota, mutta monivitamiini on kuitenkin melko niukasti moni.
Monivitamiinit eivät yleensä sisällä mitään karotenoideja ja flavonoideja. Jos jotain esimerkkejä karotenoideista ja flavonoideista haluaa, niin esim. luteiini, zeaksantiini, astaksantiini, lykopeeni, beetakaroteeni, kversetiini, fisetiini, luteoliini, apigeniini, myrisetiini, rutiini, jne.
Nämä ovat tyypillisesti antioksidantteja, ja niillä on myös usein antimikrobinen vaikutus, mikä on tärkeä asia esim. verisuonien kannalta. Näihin verrattuna joku C-vitamiini tai E-vitamiini ovat tehottomia, vaikkakin myös tarpeellisia.
Koska lista on niin pitkä, niin näitä kaikkia ei voi hankkia erikseen ravintolisinä, vaan täytyy valikoida ne muutamat parhaat. Myös sellaisia ravintolisiä myydään esimerkiksi, jossa on sekoitus erilaisia tärkeimpiä karotenoideja.m36-intj kirjoitti:
Monivitamiinit eivät yleensä sisällä mitään karotenoideja ja flavonoideja. Jos jotain esimerkkejä karotenoideista ja flavonoideista haluaa, niin esim. luteiini, zeaksantiini, astaksantiini, lykopeeni, beetakaroteeni, kversetiini, fisetiini, luteoliini, apigeniini, myrisetiini, rutiini, jne.
Nämä ovat tyypillisesti antioksidantteja, ja niillä on myös usein antimikrobinen vaikutus, mikä on tärkeä asia esim. verisuonien kannalta. Näihin verrattuna joku C-vitamiini tai E-vitamiini ovat tehottomia, vaikkakin myös tarpeellisia.
Koska lista on niin pitkä, niin näitä kaikkia ei voi hankkia erikseen ravintolisinä, vaan täytyy valikoida ne muutamat parhaat. Myös sellaisia ravintolisiä myydään esimerkiksi, jossa on sekoitus erilaisia tärkeimpiä karotenoideja.Ah, mihin tahansa ruokaan voi siis halutessaan ruutata reippaasti ketsuppia ja kutsua sitä runsaasti lykopeenia ja muita antioksidantteja sisältäväksii ravintolisäksi.
scrg kirjoitti:
Olen ajatellut että on toistaiseksi ja ehkä vielä pitkään täysin tekemätön paikka selvittää mitä kaikkea ruoka sisältää ja sitten yrittää imitoida sitä pilleriin eristetyillä molekyyleillä.
Jossain yli 100 vuotta vanhassa "Kotitaloustaito tms." vitamiinit olivat vielä tuntemattomia mutta oli hyvin vahvoja mielipiteitä miten paljon hiilareita, rasvaa ja valkuaisaineita ravinnon tulisi sisältää.
Sitten kun nuo molekyylit eivät välttämättä toimi yksinään ja lisäksi meidän elimistössämme on vielä kaikenlaista pieneliöstöä niin vähän kaikki riippuu kaikesta, niin minusta melko hyvää riskienhallintaa on suunnilleen syödä sitä mitä ihmiset ennenkin ovat syöneet.Vaarini oli löytämässä yhtä B-vitamiinia ja olivat ensimmäisinä, mutta sota-ajan aiheuttaman pulan takia eivät saaneet asian varmistavaa analyysilaitteistoa ja jotkut muut pääsivät varmistamaan tuloksensa ensin.
scrg kirjoitti:
Ah, mihin tahansa ruokaan voi siis halutessaan ruutata reippaasti ketsuppia ja kutsua sitä runsaasti lykopeenia ja muita antioksidantteja sisältäväksii ravintolisäksi.
Amerikan kouluruokaloissa ketsuppi yritettiin määrittää vihannekseksi, mutta ei mennyt läpi (niillä on joku säädös jonka mukaan annoksessa pitää olla vihanneksia).
buddy-love kirjoitti:
Amerikan kouluruokaloissa ketsuppi yritettiin määrittää vihannekseksi, mutta ei mennyt läpi (niillä on joku säädös jonka mukaan annoksessa pitää olla vihanneksia).
Olen tuosta kuullut väitteitä, että vaikka ketsupissa on paljon ylim. suolaa ja sokeria, niin se pelastaa paljon monen amerikkalaisen ruokavaliossa, koska on edes jokin hyvä mm. antioksidanttien lähde.
scrg kirjoitti:
Olen tuosta kuullut väitteitä, että vaikka ketsupissa on paljon ylim. suolaa ja sokeria, niin se pelastaa paljon monen amerikkalaisen ruokavaliossa, koska on edes jokin hyvä mm. antioksidanttien lähde.
Oikeasti ketsuppi on melko hyvää ravintoa, sillä tomaatti on siinä elimistölle paljon helpommin käytettävässä muodosssa.
buddy-love kirjoitti:
Oikeasti ketsuppi on melko hyvää ravintoa, sillä tomaatti on siinä elimistölle paljon helpommin käytettävässä muodosssa.
Joo. Sitten oli vielä jokin taika että italialaisten tapa syödä kypsennettyä tomaattia oliiviöljyn ja basilikan kanssa saattaa tuoda jotain synergiaetuja. Mutta sitä ylimääräistä suolaa on vaikea perustella terveyshyödyillä.
buddy-love kirjoitti:
Vaarini oli löytämässä yhtä B-vitamiinia ja olivat ensimmäisinä, mutta sota-ajan aiheuttaman pulan takia eivät saaneet asian varmistavaa analyysilaitteistoa ja jotkut muut pääsivät varmistamaan tuloksensa ensin.
Saiko ne tehdä tutkimusta sota-aikana vai oliko tämä pula just sen jälkeen?
scrg kirjoitti:
Joo. Sitten oli vielä jokin taika että italialaisten tapa syödä kypsennettyä tomaattia oliiviöljyn ja basilikan kanssa saattaa tuoda jotain synergiaetuja. Mutta sitä ylimääräistä suolaa on vaikea perustella terveyshyödyillä.
Lykopeeni on rasvaliukoinen. Ehkä se perustuu pelkästään tuohon.
scrg kirjoitti:
Saiko ne tehdä tutkimusta sota-aikana vai oliko tämä pula just sen jälkeen?
Tuota en tiedä, mutta silloin kuitenkaan ei ollut saatavissa tarvittavia mittalaitteita.
Ja kun nyt tarkemmin mietin, niin oliko se edes viime sotien aiheuttama laiteongelma (olen kuvitellut niin), mutta saattaa se olla sen aikoinaan olleen ison lamankin vaikutusta. Pitäisi kysyä äidiltä tarkemmin, mutta epäilen ettei hänkään tiedä.scrg kirjoitti:
Joo. Sitten oli vielä jokin taika että italialaisten tapa syödä kypsennettyä tomaattia oliiviöljyn ja basilikan kanssa saattaa tuoda jotain synergiaetuja. Mutta sitä ylimääräistä suolaa on vaikea perustella terveyshyödyillä.
Sikäläisillä geneillä ilmeisesti kestää paremmin Natriumia, kun taas täällä on aina ollut suolasta niukkuutta, joten evoluutio on ajanut meidät olemaan erityisen tehokkaista sen tallettamisessa.
Saksalaisillakin on valtavasti suolaa resepteissään ja siellä on asuttu aina suolakaivosten vieressä.buddy-love kirjoitti:
Sikäläisillä geneillä ilmeisesti kestää paremmin Natriumia, kun taas täällä on aina ollut suolasta niukkuutta, joten evoluutio on ajanut meidät olemaan erityisen tehokkaista sen tallettamisessa.
Saksalaisillakin on valtavasti suolaa resepteissään ja siellä on asuttu aina suolakaivosten vieressä.Joo. Täällähän merivesikin on melko suolatonta eikä siitä ole helppo haihduttamalla tehdä. Suomenlahden rannikolla ulkomaankaupan perusvirrat oli, että suolaa tuotiin jostakin, suolaan säilöttyä kalaa vietiin ja viljaa sitten taas tuotiin.
buddy-love kirjoitti:
Sikäläisillä geneillä ilmeisesti kestää paremmin Natriumia, kun taas täällä on aina ollut suolasta niukkuutta, joten evoluutio on ajanut meidät olemaan erityisen tehokkaista sen tallettamisessa.
Saksalaisillakin on valtavasti suolaa resepteissään ja siellä on asuttu aina suolakaivosten vieressä.Koko Sveitsin ainoat kaivokset taitavat olla suolakaivoksia. Siellä on myös tänä päivänä valtiollinen suolamonopoli. Tuo on säilynyt satoja vuosia, vaikka perussyy on siirtynyt ravintotaloudesta logistiikan ylläpitoon.
scrg kirjoitti:
Joo. Täällähän merivesikin on melko suolatonta eikä siitä ole helppo haihduttamalla tehdä. Suomenlahden rannikolla ulkomaankaupan perusvirrat oli, että suolaa tuotiin jostakin, suolaan säilöttyä kalaa vietiin ja viljaa sitten taas tuotiin.
Suolan puutteen takia täällä tehtiin voi hapatuksen kautta ja siten säästettiin suolan määrässä (säilyvyys). Etelämmässä voi oli reilusta suolauksesta huolimatta heikommin säilyvää ja siksi täältä aikoinaan vietiin ulkomaille paljon voita.
(käsittääkseni ne tuolla vientimaissa eivät edes tienneet mistä täkäläisen voin parempi säilyvyys johtuu)
https://anna.fi/reseptit/hapatettu-voibuddy-love kirjoitti:
Suolan puutteen takia täällä tehtiin voi hapatuksen kautta ja siten säästettiin suolan määrässä (säilyvyys). Etelämmässä voi oli reilusta suolauksesta huolimatta heikommin säilyvää ja siksi täältä aikoinaan vietiin ulkomaille paljon voita.
(käsittääkseni ne tuolla vientimaissa eivät edes tienneet mistä täkäläisen voin parempi säilyvyys johtuu)
https://anna.fi/reseptit/hapatettu-voiNyt päästiin jännän äärelle. Voi on ehkä ensimmäinen ihmisten ruuan prosessoinnin muoto, jossa sama raaka-aine jaetaan eri kuluttajille. Vähän joka talossa oli nautakarjaa suunnilleen sen verran, että saatiin kirnuttua voita voiveron maksuun ja muu osa sitten voitiin käyttää talonpoikien omaksi tai vasikoiden ravinnoksi. Vähän kuin huomaamatta talonpojat siis olivat satoja vuosia aikaansa edellä ja käyttivät vähärasvaisia maitotuotteita. En tiedä kenen suihin se voi lopulta päätyi.
Karjataloudesta tuli varsin myöhään kenenkään pääelinkeino, koska oikein minkäänlaisia markkinoita ei ollut, koska vähän kaikilla oli omat lehmänsä.scrg kirjoitti:
Nyt päästiin jännän äärelle. Voi on ehkä ensimmäinen ihmisten ruuan prosessoinnin muoto, jossa sama raaka-aine jaetaan eri kuluttajille. Vähän joka talossa oli nautakarjaa suunnilleen sen verran, että saatiin kirnuttua voita voiveron maksuun ja muu osa sitten voitiin käyttää talonpoikien omaksi tai vasikoiden ravinnoksi. Vähän kuin huomaamatta talonpojat siis olivat satoja vuosia aikaansa edellä ja käyttivät vähärasvaisia maitotuotteita. En tiedä kenen suihin se voi lopulta päätyi.
Karjataloudesta tuli varsin myöhään kenenkään pääelinkeino, koska oikein minkäänlaisia markkinoita ei ollut, koska vähän kaikilla oli omat lehmänsä.Kysyin copilotilta voiverosta ja se ei ymmärtänyt koko käsitettä.
Oletan että kaupunkien porvarit meillä ja muualla söivät voin. Hekin saattoivat olla aikaansa edellä sillä tavalla että olivat hyvin kehopositiivisia.
- Anonyymi
Jos suklaa on vihannes niin saman logiikan mukaan myös nauta on vihannes sillä nauta syö ruohoa !
- Anonyymi
minua tekisi mieli mennä ulkoilemaan ja pyöräilemäänkin, kuiuin jollail tytöillö voi olla hauskaa kunnostella kaupunginn pouisto-juttuja
Tee smoothieita. Laita blenderiin hevi-osaston tarjontaa. Näillä kuitaat kerralla koko päivän kasvissuosituksen. Marjoja, vihanneksia, hedelmiä, maustamatonta jugurttia, rahkaa, tai jopa yrttiteetä. Vain oma mielikuvitus on rajana.
Eipä muuta kun kone laulamaan. Herkkujuoma on hetkessä valmis.
Linkistä löytyy hyviä smoothieohjeita ja netistä lisää.
https://www.is.fi/hyvaolo/art-2000007838159.html- Anonyymi
Marjat ja hedelmät menevät rikkipilalle jos ne pyöräytetään tehosekoittimessa. Paremmalta maistuvat jos vadelmat ja luumut syödään sellaisinaan. Ei sitä meinaan sukupuoliyhdyntääkään suoriteta kondomi kikkelin päällä.
Anonyymi kirjoitti:
Marjat ja hedelmät menevät rikkipilalle jos ne pyöräytetään tehosekoittimessa. Paremmalta maistuvat jos vadelmat ja luumut syödään sellaisinaan. Ei sitä meinaan sukupuoliyhdyntääkään suoriteta kondomi kikkelin päällä.
Sinne pitäisi tunkea vielä ne vihannekset sekaan. Parhaiten onnistuu, kun pyöräyttää maistuvan smoothien.
Miten niin "rikkipilalle"?
Mitäs luulet niille marjoille ja hedelmille tapahtuvan suussa ja vatsassa?En taida, sillä kanapata on paras paikka sekalaisille vihanneksille.
Nimitin sen aikoinaan opiskelijan täysrehuksi, sillä siinä oli kaikki mitä tarvitaan.
(tai sitten kokeilen tuota varovaisesti, mutta vaikuttaa epäilyttävän tuoreelta ja terveelliseltä)
((ehkä sitä vaikutusta voi laimentaa heti perään syötävällä suklaakakkupalalla))buddy-love kirjoitti:
En taida, sillä kanapata on paras paikka sekalaisille vihanneksille.
Nimitin sen aikoinaan opiskelijan täysrehuksi, sillä siinä oli kaikki mitä tarvitaan.
(tai sitten kokeilen tuota varovaisesti, mutta vaikuttaa epäilyttävän tuoreelta ja terveelliseltä)
((ehkä sitä vaikutusta voi laimentaa heti perään syötävällä suklaakakkupalalla))Pääasia on, että niitä rehuja menee ja nykyaikainen lautasmalli toteutuu. Jostain syystä niihin ei ole vieläkään lisätty suklaakakkupaloja. Ehkä suklaakakkupalan voi jättää kokonaan pois, tai siirtää juhlapyhien iloksi? Tässä on haastetta.
tosi.typy kirjoitti:
Pääasia on, että niitä rehuja menee ja nykyaikainen lautasmalli toteutuu. Jostain syystä niihin ei ole vieläkään lisätty suklaakakkupaloja. Ehkä suklaakakkupalan voi jättää kokonaan pois, tai siirtää juhlapyhien iloksi? Tässä on haastetta.
Suklaakakkupalat ovat osa välttämättömiä peruselintarvikkeita ja niille pitäisi lautasmalliin saada ihan oma jälkiruokalautanen.
Oma nykytilanteeni on tuonkin suhteen sangen surkea, mutta olen yrittänyt korvata kakuttomuutta suklaakonvehdeilla (paikallinen kauppa myy joulusuklaita edelleen alennuksella ja ovat ilmeisesti hankkineet niitä rekallisen).buddy-love kirjoitti:
Suklaakakkupalat ovat osa välttämättömiä peruselintarvikkeita ja niille pitäisi lautasmalliin saada ihan oma jälkiruokalautanen.
Oma nykytilanteeni on tuonkin suhteen sangen surkea, mutta olen yrittänyt korvata kakuttomuutta suklaakonvehdeilla (paikallinen kauppa myy joulusuklaita edelleen alennuksella ja ovat ilmeisesti hankkineet niitä rekallisen).Hieman huolettaa, mitä niille sinun vanhoille housuille (farkuille?) käy, jotka juuri keväällä mahtuivat taas pitkästä aikaa päällesi. Mitä, jos ne jäävät taas liian pieniksi? Tuo suklaadietti ei kuulosta kovin järkevältä, vaikka sinun tapauksessa ymmärrän toki, että se kuuluu osana sinun selviytymismekanismiisi.
Ehkä yksi suklaakonvehti päivässä käy, mutta niitä ei saisi kiskoa rasiakaupalla. Yritätkö yksin pitää suklaatehtaita pystyssä? Kunnioitettava yritys, mutta tuosta tuskin saat kiitosta.
Tumma suklaa on terveellisempää, syö sitä.
Viinirypäleet ovat hyviä ja makeita kuin karkit. Suosittelen.tosi.typy kirjoitti:
Hieman huolettaa, mitä niille sinun vanhoille housuille (farkuille?) käy, jotka juuri keväällä mahtuivat taas pitkästä aikaa päällesi. Mitä, jos ne jäävät taas liian pieniksi? Tuo suklaadietti ei kuulosta kovin järkevältä, vaikka sinun tapauksessa ymmärrän toki, että se kuuluu osana sinun selviytymismekanismiisi.
Ehkä yksi suklaakonvehti päivässä käy, mutta niitä ei saisi kiskoa rasiakaupalla. Yritätkö yksin pitää suklaatehtaita pystyssä? Kunnioitettava yritys, mutta tuosta tuskin saat kiitosta.
Tumma suklaa on terveellisempää, syö sitä.
Viinirypäleet ovat hyviä ja makeita kuin karkit. Suosittelen.Housut kyllä mahtuvat, mutta painon lasku on juuri nyt loppunut.
Ehkä pudotus jatkuu, kun nämä nykyiset kiireet vähenevät.
Suklaa on kuitenkin se joka auttaa aivan kaikissa ongelmissa (ja myös painon pudotuksessa, jos sillä korvaa jotain vähemmän tarpeellista).
:)buddy-love kirjoitti:
Housut kyllä mahtuvat, mutta painon lasku on juuri nyt loppunut.
Ehkä pudotus jatkuu, kun nämä nykyiset kiireet vähenevät.
Suklaa on kuitenkin se joka auttaa aivan kaikissa ongelmissa (ja myös painon pudotuksessa, jos sillä korvaa jotain vähemmän tarpeellista).
:)Tuo on sitä kuuluisaa Miehen Logiikkaa. Kaikki esteet kävnnetään voitoksi ja parhain päin. :)
Porkkana pitää kuoria, keräkaalista täytyy ottaa uloimmat lehdet pois, lehtikaali pitää huuhdella.
Söisin kyllä enemmän vihanneksia, jos en olisi näin laiska.
Suklaalevyn voi nauttia heti. Joskus syön sitä kuin leipää ja sen jälkeen olo on hyvin energinen.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Olet taitava
monessa asiassa. Myös siinä, miten veit sydämeni. Äkkiarvaamatta, pikkuhiljaa. Yhtäkkiä huomasin että minusta puuttuu jo666234Sinällään hauska miten jostakin
jaksetaan juoruta vaikka mitä. Jakorasia yms. Raukkamaista toimintaa. Annetaan jokaisen elää rauhassa eikä levitellä per583073- 312233
- 131847
- 201818
Osuuspankki Kuhmo!
Ei pysty pitämään yhtä Otto pankkiautomaattia toiminnassa Ksupermarketin kanssa,20 vuotta sitten Kuhmossa oli neljä auto191803Rakkaalleni!
Halusin tulla kertomaan, että sinua ajattelen ja ikävöin vaikka olen sukuloimassa. Meinasin herkistyä, kun tykkään sinus131552- 181539
- 511515
- 91473