Kauppakamarin maineteko ja Uljas pokaamassa

Anonyymi-ap

"Keski-​Suomen kauppakamarin maineteko maailmalla -palkinto karstulalaiselle Finn-​Savotalle – yhtiön liikevoitto nelinkertaistui viime vuonna"

Uljas Valkeisella on lonkerot niin Konnevedellä, Karstulassa kuin Keuruulla. Hän antaa itse itselleen palkintoja, istuuhan hän Kauppakamarissa päättämässä (oli aiemmin Keski-Suomen kauppakamarin toimitusjohtaja 18 vuotta.) Kyllä pyörii todella pienet piirit Kauppakamareissa, sinne ei ole pienyrittäjällä mitään asiaa, kun "uljakset" pääsee määräämään jopa kehitysyhtiöiden hankerahoituksesta.

Klikkiytyneitä piirejä, joista ei kukaan oikein hyödy, paitsi tälläisten trofee-metsästäjien suku. Uudistumista tarvittaisiin, ei muuten pienten kuntien yrittäjyys kukoista. Ei voi olla oikein, että yksi toimija jyrää kaiken muun kasvun alleen ja saa siitä vielä palkittua itsensä. Tästä riittäisi tongittavaa, miten suomalaisten pikkukuntia käytetään kynnysmattona ja päättäville paikoille järkätään oma "poika". Yhden suvun kuntia.

8

691

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joku katteellisen kirjootus

    • Anonyymi

      Jonkun katteellisen kirjootus

      • Anonyymi

        Oisko jäähalli-Niskanen ollu taas liikenteessä.


    • Anonyymi

      Näinhän se on. Ikävää luettavaa tietenkin, mutta totta kirjoitat. Kun synnyinlahjoja oli jaossa, häpeämisen lahjat olivat jo ilmeisesti kaikki jaettu.

    • Anonyymi

      Nyt saatiin ainakin Karstulan jäähalli vihdoin tuottavaan käyttöön. Pelkästään siitä olisi jo voinut jonkun pystin Savotalle antaa.

    • Anonyymi

      Joko se halli on myyty Savotalle? Millä hinnalla savotta osti sen konkurssipesältä? Kyllähän tuollainen edelleen hemmetin hyvässä kunnossa oleva halli maksaa useampia miljoonia, hihasta vedetty arvio 3-4 miljoonaa?

    • Anonyymi

      Höpöhöpö. Tuo halli ei sijaitse Tampereella eikä Helsingissä vaan Karstulassa, niin ei se yli 100000 € voi maksaa mitenkään. Rakennuskustannukset on sitten eri asia.

      Tosin, muutama vuosi sitten kunta 485000 eurolla Autolan mörskän mutta siinä casessa kunnanpäättäjät olivat täysin yritystoiminnasta pihalla olevia myötäilijöitä, joita Kimmo & Matti sai sahattua silmään.

    • Anonyymi
      UUSI

      Liikuntahallin pelkkä remontti maksoi 3,5 miljoonaa kuntalaisten euroa. Uuden, toimivamman olisi rakentanut miljoonaan halvemmalla. Jäähalliin käytettiin kunnan rahaa 650 tuhatta. Kunta käynnisti jäähallihankkeen ja perusti yhtiön. Ja kunnan nykyjohto ajoi perustamansa halliyhtiön konkurssiin jättämällä lain vastaisesti maksamatta valtuuston ja sopimuksen mukaiset vuosimaksut. Kunta myönsi sopimusrikkomuksensa maksamalla pesänhoitajalle vahingonkorvausta 25 000 €. Jos kunta olisi maksanut saman sopimuksen mukaisen summan Areenalle syksyllä 2022 niin vieläkin Areenalla luisteltaisiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      36
      3259
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      1975
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      193
      1571
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      129
      1453
    5. 80
      1105
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1084
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      258
      949
    8. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      879
    9. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      103
      826
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      67
      778
    Aihe