MAAILMANLOPPU TULEE

Anonyymi-ap

TUKHOLMAN PROFETIA VUODELTA 1984
Ensin näytettiin saappaat, sotilaskengät naruilla, maihinnousukengät. Sitten näytettiin jalat, vihertävän ruskeissa sotilashousuissa. Sitten näytettiin sotilas kokonaan. Sotilas oli puettu vihertävän ruskeaan uniformuun, tuomoiseen taistelu-uniformuun. Ja se oli aseistettu niin kuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää, vaan sillä oli kenttälakki. Siinä oli Venäjän armeijan tunnukset sekä rinnassa Venäjän armeijan myöntämiä kunniamerkkejä rivissä.

Miehellä oli aseenaan pikakivääri ja se seisoi rajapyykkien välissä. Rajapyykin puomi oli nostettu ylös. Toinen rajapyykki oli Neuvostoliiton puolella, ja toinen, sinivalkoinen, oli Suomen puolella. Tie oli auki. Tämä sotilas näytettiin yhtenä miehenä, mutta sen koko oli hämmästyttävän suuri. Kun minä sitä näyssä katselin ja olin seisovinani noin 25-30 metrin päässä kasvot sitä sotilasta kohden, niin minusta katsoen sen sotilaan koko oli pitkälti yli kymmenen metriä. Sillä koolla haluttiin näyttää sitä Venäjän armeijan voimaa, mikä sillä on.

Minä ihmettelin suuresti sen toisen kainalon alle tungettua kangaspakkaa. Se oli olevinaan valkoista kangasta ja niin kuin iso purje, joka oli mytytty rullalle. Ei käännetty vaan mytytty ja se oli kasassa. Kun katsoin tarkemmin, niin siinä olivat siniset ja valkeat värit, joten sen täytyi olla Suomen lippu.



Näkyä katsellessani minä kuulen seuraavat sanat: “Koiniks-mitta nisuja denarin, ja kolme koiniksia ohria denarin. Älä turmele öljyä äläkä viiniä”. Tämä sanottiin Venäjän sotilaalle. Venäjän sotilas kuuntelee tämän sanan ja nyökkää, että hän on ymmärtänyt.

Sen jälkeen Venäjän sotilaalle annetaan ikään kuin mittanuora. Se annetaan sen vasempaan käteen, sillä oikeassa on Suomen lippu. Venäjän sotilas saa käskyn kulkea määrätty matka ja merkitä mittanuoralla askelien pituudet. Joka kerta kun se astuu askeleen, täytyy nämä askeleet kirjoittaa ylös päiväkirjaan. Kun se tulee siihen paikkaan mihin se on määrätty ja mihin sen on lupa tulla, niin siihen pitää pysähtyä ja siihen se pystyttää paalun merkiksi, että tähän asti on tultu. Se on Kymijoen ranta.

Siitä Venäjän sotilaalle annetaan suora tie nousta pohjoiseen. Venäjän sotilas kävelee reippaasti Kuopioon, ja siitä Ouluun, ja siitä Kemiin, ja Tornioon jokivartta ylös edelleen. Sille sanotaan: “Tähän sinä rakennat leirin” ja Venäjän sotilaalle annetaan paljon piikkilankaa ja rakennustarvikkeita ja se rakentaa siihen leirin. Jos kartalta katsotaan, niin se on noin kolmestakymmenestä viiteenkymmeneen kilometriä Pellon pohjoispuolella. Ruotsin puolella on vastassa Karunki, sitten Vittangi ja Vittangista suora tie Norjaan.

Venäjän miehelle sanotaan seuraavat sanat: “Sinä saat olla tässä siihen asti, kun sinun veljesi lähtevät Israelin maalle”. Venäjän sotilaalle sanotaan myös seuraavat sanat: “Sinun täytyy itkeä paljon kaatuneita veljiäsi, jotka tulevat kaatumaan siinä suuressa sodassa, joka alkaa Persiassa, kun sinä ja sinun veljesi menette Persiaan. Sinulle annetaan lupa mennä Persiaan ja avata tie Eufrat-virtaa myöten idästä nousevalle suurelle kuninkaalle”. Minä puhun sinulle, sanoo Jehova Jireh (nimi merkitsee "Herra näkee" ja "Herra pitää huolta", 1. Moos. 22:3-14), että sinä saat oikeuden astua pyhälle maalle, mutta sinä et tule tuhoamaan pyhää kaupunkia, etkä tule häpäisemään sen kansaa, vaan sinun veljiesi luut tulevat valkenemaan Harmageddonin kentälle. Sinä Roosin poika (tarkoittaa Venäjää), sinä juhlit voittoasi vähän aikaa, sillä sinä ja sinun veljesi kaatuvat miekkaan Harmageddonin kedolla.

Suomessa sinulla on oleva leiri Norjaa ja sieltä lännestä nousevia kuninkaita vastaan, mutta sinä et saa vahingoittaa Suomen kansaa etkä häpäistä sen pyhiä arvoja. Sinä saat pitää leiriä tässä maassa, mutta sinä et turmele öljyä etkä viiniä.

Suomen kansalle nousee profeetta, joka seisoo sinua vastaan ja profetoi määrätyt päivät, määrätyt kuukaudet ja määrätyt hetket, ja profetoimisensa lopussa hän tekee Suomen kansassa profeetan merkit ja poistuu minun tyköni. Hänet kutsutaan kotiin. Tämä profeetta julistaa Suomessa väkevän pelastussanoman, jonka myös sinä kuulet, sinä mahtava Roosin poika. Tämä profetia ja profeetta, jonka minä kutsun Suomen maasta, tulee olemaan väkevän pelastuksen sanoman saattava (pelastuksen sanansaattaja), ja tuo monta minun tyköni, sanoo Herra. Jumalan sana tulee olemaan voimakkaasti vahva Suomessa, ja kutsuu paljon ihmisiä pelastukseen, ja tuo (esille) paljon suuria asioita. Ja sinä Roosin poika, sinä näet sen ja sinä hämmästyt.

Sinun halusi on karata Suomen kimppuun, mutta minä olen paneva esteen sinun eteesi. Vaikka monet jumalattomat Suomen maassa lankeavat sinun miekkaasi, sinä et turmele öljyä etkä viiniä, sanoo Jumala. Minä olen nostanut sinut, sinä mahtava Roosin poika, sinä saat kävellä Suomen halki, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä, sanoo Herra, Herra

13

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Up..

      • Anonyymi

        Osa helluntaista osa ortodokseja kuuluu oikeasti vapaamuurari loossiin. Vantaalla vahvastikin.


      • Anonyymi

        Saalemilla Ruslan ja Roosin Jean Janne taas veivannut omiaan


      • Anonyymi

        acalle lucco


    • Anonyymi

      HELLUNTAILAINEN VENÄLÄINEN TÄMÄ

      • Anonyymi

        Ortodokskirkon mies luostari Heinävedellä ja vartiuksen rajan lähellä venäläinen TSASOUNA.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ortodokskirkon mies luostari Heinävedellä ja vartiuksen rajan lähellä venäläinen TSASOUNA.

        Jehova juutalainen sekoaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jehova juutalainen sekoaa

        Helluntaissa on paha meno huumeet


    • Anonyymi

      Venäläinen YouTube pieni rumpalipoika

    • Anonyymi

      Kiitos tästä. Tuo kaikki jo tapahtui vain 80 vuotta sitten. Varmasti Suomi liittyi NATOonkin sen takia, ettei enää toistuisi. Kaikista vahvin turva on kuitenkin Jumala. Siinä sanoit oikein. Ymmärrän, että toit esille jonkun toisen esittämän "profetian".
      Voi hyvin!

      • Anonyymi

        Voitko nyt aivan varmasti mennä turvallisesti nukkumaan?


    • Anonyymi

      up...

    • Anonyymi

      Onko joku laskenut, miten monta erilaista Jumalalta saatua maailmanlopunennustusta meillä on?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      252
      18515
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3175
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2171
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1735
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1426
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1282
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1101
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe