Dingo ja Eve yhteiskeikalle

Anonyymi-ap

Laitetaan tännekin tiedoksi. Porirockin legendat Dingo, Yö, Mamba ja EVE nousevat yhdessä lavalle 30. marraskuuta Porin Isomäen-hallissa. Lipunmyynti on jo alkanut.

Tässä lisätietoa keikasta:
https://www.soundi.fi/uutiset/porirockin-suurta-vuotta-juhlitaan-dingon-yon-mamban-ja-even-ainutlaatuisella-yhteiskeikalla/

Kiinnostava konsepti ja hienoa saada kaikki legendat samalle stagelle. Bändejä ja Eveä yhdistää tietysti se, että kaikki aloittivat uransa Porista. Olisi hienoa jos yhteiskeikkaa olisi muuallakin, ovathan kaikki valtakunnallisesti tunnettuja nimiä.

5

235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      tää on mielenkiintoista! Pohtia esim mikä on noista neljästä paras. Dingo nautti suurinta suosioo kasarina. Jos arvioi siltä pohjalta niin dingo on ykkönen ja onhan dingo muutakin reittiä arvioituna kova (en väitä mielipidettäni 100% faktana huomio!) ja sitten myö aloin funtsia siis että yö on ollu usein iso ilmiö mut on ollu myös pohojallakin kuten esim vuonna 89 kun tuntui että orkan toiminta loppuu, mut uus vaihe 91 jossa miehistön vaihdokset auttoi myös paljon. ja 2000 luvun alussa suvantovaihe kunnes taas vuonna 2002 nousi esille rakkaus lumivalkoisella jolla saavutti suunnilleen samaa sukseeta kuin esikoislevyllä vuonna 83 (varietee). Aloin pohtia sitten eveä ja mambaa myös ja päädyin siihen lopputulemaan, että eve on ollut myös ilmiö kasarina ja mamba se vasta onkin ollut näistä kaikista neljästä vähiten esillä ja yksi syy on voinut olla se, että ne on perustaneet enemmän tekemisensä vähemmän miellyttämiseen kuten esim inhottu oudon rock -musan tekijä kauko röyhkä sanoi että hän ei halua miellyttää isoja massoja kun tekee musaa ja on ihan lähteny sieltä soittimista asti valinnoissa minkä kuuloista musaa haluu tehdä. Mamba ei nyt toki ihan röyhkän linjaa vetänyt, mutta ei voi verratakaan mamban tyyliä yön, even ja dingon tyyliin joka on enemmän niillä kolomella isojen lavojen ja isompien massojen hakemista kun mamba halusi ihan jotain muuta ja se kuuluu myös niiden suurimassa osassa niiden lauluja. Toki kyllä mamba osas heittää myös hitin jolla sai suurta suosioo ja joka sai aikaan isojen massojen hullaantumistakin, mut enemmän bändi joka perustaa tekemisensä koko ajan suureen laatuun mitä tulee etenkin soittamiseen.

      Sanoisin siis että näistä neljästä kaikkein kovin on minulle ehkä sittenkin mamba vaikka tekis mieli sannoo dingo, koska dingo oli niin kova kasarina, mut kyl mamba on silti se ykkönen. Ne halus tehä puhtaasti omaa juttuansa. Sitä mie arvostan paljon!

      • Anonyymi

        Dingo on itselleni noista aina ollut ykkönen. Kasarilla tekivät sellaisia hittejä ettei kukaan muu siihen enää pysty.

        Tänä päivänä Evellä on silti eniten tekemisen meininki ja uutta musaa tulee säännöllisesti, Dingo vetää 80-luvun nostalgialla.

        Mitä Yöhön tulee, bändi menee vanhojen biisien ja vaihtuvien solistien kanssa Queen-tyylillä. Vaikka Yön vanhasta musiikista pidän, en oikein näe tällä nykyisellä projektilla olevan nimen lisäksi mitään yhteistä vanhan Yön kanssa.

        Mambasta en osaa sanoa. Käsittääkseni bändi on henkilöitynyt vahvasti laulaja Tero Vaaraan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Dingo on itselleni noista aina ollut ykkönen. Kasarilla tekivät sellaisia hittejä ettei kukaan muu siihen enää pysty.

        Tänä päivänä Evellä on silti eniten tekemisen meininki ja uutta musaa tulee säännöllisesti, Dingo vetää 80-luvun nostalgialla.

        Mitä Yöhön tulee, bändi menee vanhojen biisien ja vaihtuvien solistien kanssa Queen-tyylillä. Vaikka Yön vanhasta musiikista pidän, en oikein näe tällä nykyisellä projektilla olevan nimen lisäksi mitään yhteistä vanhan Yön kanssa.

        Mambasta en osaa sanoa. Käsittääkseni bändi on henkilöitynyt vahvasti laulaja Tero Vaaraan.

        jännä sun toi queen-tyyli hmm enpä oo ajatellutkaan tuota , kiitos oivaltavasta kommentistas! =)

        Mä pidän peukkuja nykyiselle yölle.

        Jos et tiiä mitään mambasta niin käy jossain vaiheessa tutkimassa niiden koko tuotantoa, mutta vinkkinä voisin antaa vinkit mamban seuraaviin studiolevyihin joita suosittelen( biisit pitäisi muistaakseni löytyä youtubesta) = 1.Mamba (bändin debyyttistudiolevy) 2.Lauantai-ilta(bändin toinen studiolevy) 3.Syksy (bändin kolmas studiolevyjulkaisu) 4.Pitkä vapaa (bändin viides studiolevy)

        Yksittäisiä biisisuosituksia voin myös antaa sulle ;

        1.Eilinen tyttö
        2.Takahuoneeseen
        3.jäähyväiset
        4.Kuopiossa
        5.Oli kaunis päivä silloin
        6.Pyyhi kyyneleet
        7.Adios amigo
        8.Anna mennä vaan
        9.Ole kotona aamulla
        10.kaupunkiin
        11.Elokuu
        12.kun olin kuusitoista
        13.Kun muut ovat menneet
        14.Yksin
        15.Wiklundin parempi jatsi
        16.Liian vähän sittenkin
        17.Vielä et saa luovuttaa
        18.Laivat
        19.Helsinki ei kuulu kellekään
        20.Mä rakastan rahaa


    • Anonyymi

      Jos noista pitää valita ykkänen niin Dingolla on tietysti aivan ylivertainen biisimateriaali, tosin viimeinen hyvä uusi biisi on vuodelta 2005. Dingon huikeat 80-luvun levyt ovat bändin siunaus ja kirous, mitään isompaa yritystäkään ei näytä olevan karistaa 80-luvun kaapua niskastaan. Bändi kiertää Suomen suvea vuodesta toiseen hittipotpuriaan esittäen. No kansalle se näyttää riittävän.

      Mamballa oli oma hetkensä 80-luvulla, muutama kova hitti, sen jälkeen ei mitään isompaa suosiota ole ollut. Mamba on hyvä lisä kesäfestareille alkuiltaan.

      Evella on ehdottomasti noista eniten musiikkillista uutta annettavaa tänä päivänä, uusia biisejä putkahtelee ulos tasaisesti ja niiden laatu on ihan hyvää. Vielä ei ole mitään isoa hittiä tullut mutta aika lähellä on parissa biisissä ollut että nyt tulee kunnon kertosäe jota kansa laulaa mukana keikoilla. Hyvää perus tekemistä.
      Pitää nostaa hattua että Eve edes yrittää, mies ei pelkää julkaista uutta musiikkia.

      YÖ on niin kaukana siitä bändistä mitä minä pidän YÖnä että kutsuisin tätä uutta Yötä kuitenkin coverbändiksi joka kyllä osaa hyvin YÖn hitit soittaa.

      Jotta YÖtä voisi kutsua Yöksi niin bändissä pitäisi olla mukana Viitanen, Lehtiranta ja Liuhu.

    • Anonyymi

      Mielenkiintoista. Pori on kuitenkin sellainen paikka, jonka jo ihan periaatteen vuoksi kierrän kaukaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe