Persujen uusin uutiskirje

Anonyymi-ap

Hyvä perussuomalainen!

EU-vaalien ennakkoäänestys loppui eilen. Äänestysaktiivisuus nousi hieman edellisistä EU-vaaleista, mutta valitettavasti se on edelleen huomattavan ja surullisen alhainen. Varsinainen äänestyspäivä on tulevana sunnuntaina, 9. kesäkuuta. Käy äänestämässä, jos et sitä vielä ole tehnyt!

EU-vaalit ovat perinteisesti perussuomalaisille vaikeat. Puolue ja kannattajamme ovat EU-kriittisiä, ja valitettavasti monet näkevät, että nämä ovat ”turhat vaalit”. EU on joko pelkkää ikävää tai mihinkään ei kuitenkaan voi vaikuttaa. Nämä uskomukset ovat hyvin ongelmallisia ja vääriä.

Ensinnäkin EU käyttää koko ajan suurempaa valtaa asioihimme, pidimmepä siitä tai emme. Valtava osa lainsäädännöstä tulee suoraan Brysselistä, ja ministerinä pitää rampata neuvoston kokouksissa yhtenään. Kaikilla EU:n tasoilla on mahdollista käyttää valtaa – ja sitä pitää todella käyttää. Paljon enemmän kuin on tähän saakka tehty.

Perussuomalaiset ministerit ajavat hallitusohjelman hyviä kirjauksia neuvoston kokouksissa, ennakkovaikuttavat ja ovat tiukkoina. Esimerkiksi sisäministeri Mari Rantanen on avainasemassa siinä, miten hallitusneuvotteluissa sovittu kolmannessa maassa tapahtuva turvapaikkaprosessi ja suojelu – ns. ”Ruanda-malli” – voisi edetä Euroopassa. Koskaan ennen näistä aiheista ei ole puhuttu Suomenkaan vaaleissa.

Euroopan parlamenttiin perussuomalaiset tarvitsee erinomaiset ja ahkerat mepit, jotka tuolla ”pimeyden linnakkeessa” jaksavat väsymättä vaikuttaa ja ajaa meidän kantojamme valtavan asiamäärän, byrokratian ja välillä toivottomuudenkin edessä. Listallamme on 20 osaavaa ehdokasta, eri ikäisiä, eri puolilta Suomea, miehiä ja naisia, erilaisilla kokemuksilla ja koulutuksilla. Kaikki sydämestään perussuomalaisia.

Toisekseen mikäli vaaleissa jättää äänestämättä protestina, hyödyttää se hyvin selvästi niitä, jotka suhtautuvat tähtilipun katteettomiin lupauksiin huomattavasti positiivisemmin ja naiivimmin. Mitä kriittisemmin suhtaudut EU:hun, sitä ehdottomammin sinun on äänestettävä – ja puolueen jäsenenä kerrottava siitä muillekin.

Näissä vaaleissa on todellinen mahdollisuus saada parlamenttiin lisää järkeä, sinisilmäisyyden, ilmastohöperyyden, punavihreyden tilalle. Tulevalla kaudella eteemme lyödään niin yhteisvelkaesityksiä, muita EU-instrumentteja, lisää maksettavaa, lisää säädeltävää – vaikka mitä, jota pitää osata vastustaa. Tarvitsemme kumartelemattomia perussuomalaisia kääntämään EP:n toimintaa kohti Euroopan oleellisimpiin asioihin ja ongelmiin keskittymistä. Turvallisuus on tärkein. Eurooppa ei kestä tällaista siirtolaisuutta kehitysmaista. Tarvitsemme järkeä talouteen, emme lisää maksettavaa Etelä-Euroopan virheiden korjaamiseksi.

Hyvä perussuomalainen, innostu näistä vaaleista ja innosta muitakin. Käy vaaliteltalla, tee someen postaus ja jaa puolueen, edustajien ja ehdokkaiden materiaalia. Huikkaa naapurille sunnuntain vaalipäivästä ja anna hänelle käteen perussuomalainen vaalilehti tai EU-vaaliohjelma.

Viimeisin gallup lupaa pientä nousua viime EU-vaalien tulokseemme. Gallupit ovat gallupeja, mutta mikään ei tule ilmaiseksi. Nostetaan persukannatus näissäkin vaaleissa, koska EU:ssa me haluamme päättää itse!

Aurinkoista viikon jatkoa ja sunnuntaina uurnille!

PS. Tänään klo 17:30 Helsingissä järjestetään minun ja sisäministeri Rantasen johdolla suuri maahanmuuttokeskustelu. Puhumme EU-politiikkaa myös. Tilaisuus striimataan Suomen Uutisten sivuilla. Luvassa raakoja tosiasioita ja kuumaa asiaa. Muista katsoa.



Terkuin,

Riikka

3

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mie äänestin jo Teuvo Hakkaraista. Siinä on reilu ja jämpti mies. Onneksi ei ole enää persu.

      • Anonyymi

        Sama täällä. Mies pitää linjansa ja tyylinsä miehekkäästi. Ei ole mikään takinkääntäjä ja saksimies.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama täällä. Mies pitää linjansa ja tyylinsä miehekkäästi. Ei ole mikään takinkääntäjä ja saksimies.

        Teuvo oli ainut rehellinen ja suoraselkäinen perussuomalainen. Onneksi hän ei kuulu ennää persuihin. Kiitos kiitos.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3573
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      162
      2191
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      209
      1891
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1782
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      362
      1211
    6. 80
      1185
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1125
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1051
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      53
      964
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      940
    Aihe