Nokkapyörän mysteeri.

15 vuotta sitten tyttären ensimmäinen koulupäivä.
Kouluun 6-7 vuotiaana.
Siis tytär on noin 21-23 vuotias.
Veli on 23 vuotias kiinteistösijoittaja.
Erosi kun tytär oli 5 v, joten erosi kun veli oli 5-7 vuotias.

Perheellisenä on viettänyt 3 kesää veneillen, siis lapset on ollut 2-7 vuotiaita.
Ajellut asuntoautolla alpit ja akuankkamaat, kanarian ja paljon lapsiperheenä.
On lapin matkailut ja kausikortit ollut rinteeseen.

Ylivertaiset on suomenmestareita tai ainakin lähes omissa urheilulajeissaan, vaan ken on vienyt ja hakenut heidät harkoista, kun iskä uuden exän kanssa kasinokaupungit ym. harrasteet ohjelmassaan ja sen jälkeen talvet paratiisissa?

Niin ja mitä tulee nokkapyörään ja polvi maassa ajamiseen liikenteessä, niin nokkapyörän osalta totean, että rakennusalan ihmiset lapiomiehestä lukien ei kutsu sukittamiseksi muuta kuin sukittamiseksi, eikä varsinkaan edes lattialiipparit kutsu roiskerappausta roiskebetonoinniksi.

On hyvä harjoitella esimerkiksi radalla kokeilla kaartaa siten että polvi käväisee asfaltissa, siitä voi olla hyötyä liikenteessä joskus ääritilanteessa, kun teko on harjoiteltu.
Se että on harjoitellut, ei tarkoita että niin ajetaan liikenteessä.

19

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niin ja oli vielä palautunut adoptiopoika.

      • Sitten seuraavaksi oli koutsi omalle pojalleen.


      • SENSSU kirjoitti:

        Sitten seuraavaksi oli koutsi omalle pojalleen.

        Alle kouluikäiset mummulassa kun isukki ja äiskä alppimotoili satoja tuhansia kilometrejä tarkkaillen mutkien hiekanjyviä.


    • Ai niin päiväkoti-ikäisten kanssa matkailu on lapsirääkkäystä.

    • Anonyymi

      Suosittelen keskustelemaan näistä keksimistäsi tarinoista tuolla vaikka Vauva- lehen keskustelupalstalla. Siellä voit muitten naisten kanssa päivitellä miten kamalia sikoja miehet on.

      Ei pitäisi vastata, koska siitä ei ole mitään hyötyä kenellekään, mutta olen aika tarkka totuuden suhteen niin en tykkää paskapuheista.

      Tyttö täytti 22, toinen poika on 25,5 (putkimies) ja vanhin poika pian 29v. Heillä oli hyvä lapsuus ja kyydit kyllä järjestyi. Minä hoidin 100% tyttären hevosharrastusten kyydeistä jonnekin vuoteen 2013 saakka, jolloin hän vaihtoi lajia.

      Ekoina talvina en ollut kuin kolmisen kuukautta Thaimaassa. Asuin 500 metrin päässä lapsistani aina vuoteen 2015 saakka.

      Muistan ulkoa kaikki meidän pidemmät matkat, eikä niitä mitenkään ihmeellisen paljon ollut. Sitten kun oli mahdollista, niin ne lomat oli vähän pidempiä. Legoland ja Eurodisney samalla retkellä koko hoito alle viikossa.

      Appiukolla oli hieno matkailuauto jolla hoidettiin retket Kroatiaan, pari kertaa Leville ja sitten Norjaan ja Fåröön. Sattui aivan upeat kelit meille Norjassa. Pohjoisessakin leirintäalueella lämpöä liki 30 ja vesi lämmintä.

      Et taida resu tietää että Kanarian saaret on saaria? Ei sinne mennä matkailuautolla ja en ole käynyt siellä millään muullakaan kulkuneuvolla.

      Matkat lämpöiseen suuntautui Välimeren saarille, eikä niitäkään matkoja ollut kuin kolme koko poppoolla.

      Parhaita matkoja lastenkin mielestä oli ne kahtena kesänä tehdyt veneretket. En ollut silloin missään töissä ja aikaa riitti. Yksi matkailuautoretki jäi myös mieleen niiltä ajoilta, kun koluttiin Etelä-Saksan linnoja läpi ja käytiin keskitysleirillä.

      Laskettelu oli kaikkien mielestä kivaa ja taisi tytölläkin olla kausikortti jossakin vaiheessa. Sittenhän ne astuu ne kaverit kuvioihin, eikä enää vanhemmat taluttele kädestä. Lapset haluaa tehdä ITE ja näyttää että pärjää.

      Poika ei halunnut äitiä eikä isää katsomaan jääkiekkopelejään, kuten oli asia monilla muillakin. Sinne oli kimppakyydit ja hallille ei ollut kuin alle kilsa matkaa Lahdessa.

      Esiinnyt 65 vuotiaana rakennusmestarina, ja sitten kehtaat suoltaa moista palturia viemärien sukituksista että rakennusalan ihmiset lapiomiehestä lukien ei kutsu sukittamiseksi muuta kuin sukittamiseksi.

      Kuulepas poika kun koko sukitus on tullut tarpeelliseksi vasta sitten kun ne 50-70- luvulla rakennettujen talojen viemärit alkoi halkeilemaan ja rapistumaan.

      Alan firmoja jotka tekee sitä pelkästään - ei ole. Ne on putkiliikkeitten juttuja, jotka kauppaa sellaista lisäpalveluna ja turvana. En ole koskaan nähnyt sitä ja ei ole useimmat muutkaan raksalla.

      Itse olen ollut aina vain pintaurakoitsija joka teki myös pohjatyöt heti raudoituksista eteenpäin. Uudiskohteissa ei sukituksia tarvita eikä taloissa joissa ei asuta.

      Se on siis erittäin harvinaista ja sinä pikkuinen homoinva luulet että raksalla kaikki osaa kaiken. Sitä varten siellä on erikseen ammatteja ja ammattifirmoja jotka osaa. Ei sähkömies osaa rapata eikä muurari vetää sähköjä.

      "Roiskebetonointi"? Mistä sellaisen nyt keksit? Se on ruiskubetonointi ja hyvin yksinkertainen asia. Erikokoisiin tarpeisiin on erikokoiset vehkeet ja erilaisiin tarpeisiin on erilaiset laastit. Opiskele:
      https://betoni.com/lehti/wp-content/uploads/sites/4/2022/09/BET1404_30-37.pdf

      Polvea ei suinkaan tungeta "käväisemään" asfaltissa. Silloin kun se käväisee asfaltissa, on pyöräkohtainen, vauhtikohtainen ja kuskikohtainen asia.

      Jos liioittelet mutkan jyrkkyyden suhteessa nopeuteen tunkemalla polvea maahan, tarkoittaa sitä että sukellat sisäkurvin puolelle.

      Oikea tapa perustuu kokemukseen, miten edessä oleva mutka otetaan vastaan. Kokemattomalla on väärä tilannenopeus helposti. Sehän ei haittaa jos se on liian hidas, mutta se haittaa jos tilannenopeus on liian kova.

      Olen joutunut muutaman kerran vetämään mutkan yksin ajaessani äärirajoilla ja olin kerran varma että pito loppuu ja se on menoa.

      Ajoin Busalla tuttua mutkatietä Hollolasta Asikkalaan. Tiessä ei ole montaa risteystä ja nekin maatilojen kohdalla. Ajoin toiseen suuntaan varovaisemmin, ettei tiellä ole mutaa, viljaa tai muuta liukastetta.

      Takaisinpäin päästelin sen minkä uskallus riitti. Pyörä joka kiihtyy satasesta kahteensataan kolmessa sekunnissa, ei jätä pelivaraa jos alkaa meno yltyä.

      Maatilan kohdalla oli vauhtia kaksi markkaa ja tuttu loivahko mutka edessä oikealle nyppylän takana. Kun pääsin nyppylän harjalle, näin kuinka traktori oli noussut pellolta tielle ja jättänyt saatanalliset kuravallit juuri siihen minun ajolinjalle oikealle kaistalle.

      Ei mitään mahdollisuutta ajaa siihen mutaan liki paria markkaa mutkassa ilman kaatumista. Onneksi ketään ei tullut vastaan ja vaihdoin ajolinjan vasempaan laitaan vastaantulijoiden kaistalle.

      Aikaa miettimiseen oli ehkä 0,2 sekuntia. Ajolinjan vaihdoksen vuoksi mutka muuttui jyrkemmäksi ja ei ollut muuta mahdollisuutta kuin roikkua vastaohjauksessa niin ettei ojaan mennä.

      Oja oli juuri ruopattu, teräväreunainen ja puolitoista metriä syvä.

      • Anonyymi

        Jatkuu... Se oja olisi tarjonnut viimeisen törmäyksen tässä elämässä puolta pienemmälläkin vauhdilla.

        Näin että olin sen valkoisen reunaviivan päällä, jonka vieressä 10 sentin päässä asfaltin reuna ja sitten tyhjää. Ne 50-70 metriä tuntui kilometriltä ja hoin itselleni pito loppuu pito loppuu pito loppuu.

        Se ei loppunut. Olin tehnyt oikean päätöksen tekemällä kompromissin murto-osa sekunnissa.

        Kompromissi oli se että laskin itseni aivan sinne laitaan saakka mahdollisimman pehmeästi ja en yrittänyt liioitella vastaohjausta, vaan käytin tarkasti koko tien leveyden. Se toimi.

        Kerroin jo kotona vaimolle että nyt loppui kaahaaminen. En mennyt koskaan enää sokeaan mutkaan liian kovaa, ettenkö voisi tehdä muutoksia ajolinjassa tai pysähtyä turvallisesti.

        Tehokkaalla pyörällä voi pitää yksin ja kaksin hauskaa, ilman hengellä pelleilyäkin.

        2010


      • Bing.

        Kuules tyttö kiireinen perheellinen liikemies.

        Sun kommenttis ja aktiivisuutesi kirjelmöimään noita sun juttujas osoittaa että kaikki mitä bablaat on pelkkää internetfeikkailua, kuten Numbakin sanonut, jos joku olisi sun väittämässä elämäntilanteessa, niin varmasti ajankäyttö ei olisi se mitä sinä harrastat tällä palstalla.

        Mutta kuten sanoin, kiitos kestotilauksesta.

        Muuten sellainen huomio että sulla samat aikataulut kuten syylittäjällä ja muilla klooneillasikin.


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Bing.

        Kuules tyttö kiireinen perheellinen liikemies.

        Sun kommenttis ja aktiivisuutesi kirjelmöimään noita sun juttujas osoittaa että kaikki mitä bablaat on pelkkää internetfeikkailua, kuten Numbakin sanonut, jos joku olisi sun väittämässä elämäntilanteessa, niin varmasti ajankäyttö ei olisi se mitä sinä harrastat tällä palstalla.

        Mutta kuten sanoin, kiitos kestotilauksesta.

        Muuten sellainen huomio että sulla samat aikataulut kuten syylittäjällä ja muilla klooneillasikin.

        Miten kyrvånsyylån elämäntilanne perheenisänä ja ajankäyttö suomi24?


      • Anonyymi

        Voi rakas olet oikeastaan syyllistynyt palstakirjoittelussa kaikkeen mitä tuossa kerrot Senssun tehneen, mutta sinussa on tapahtunut positiivistakin, et näytä enää kuvittelevan että minä olen Senssu, en voi ollakaan... mitenkään, sivupersoona ei voi osata mitään mitä ei itse osaa, tosin sinä tuon sivupersoona jutunkin keksit, mutta hyvä että olet terveyhtymään päin, aika huonoon tilanteeseen annoit itsesi vajota, minä kun en ymmärrä mitään moottoripyöristä, eikä edes asia kiinnosta, mutta paluu synkille vesille jos tonnikala vs. boniitti on sinun käsialaasi, tai laiffila on sivupersoonasi, sinulla on vielä pitkä matka kuljettavana, synkyydessä, voimia siihen, pidä huolta itsestäsi.
        By NumBall HHN 63v.
        ps. mutta hyvä että olette löytäneet yhteisen keskustelun aiheen, aika näyttää kumpi on pätevämpi kuski, mopolla.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Voi rakas olet oikeastaan syyllistynyt palstakirjoittelussa kaikkeen mitä tuossa kerrot Senssun tehneen, mutta sinussa on tapahtunut positiivistakin, et näytä enää kuvittelevan että minä olen Senssu, en voi ollakaan... mitenkään, sivupersoona ei voi osata mitään mitä ei itse osaa, tosin sinä tuon sivupersoona jutunkin keksit, mutta hyvä että olet terveyhtymään päin, aika huonoon tilanteeseen annoit itsesi vajota, minä kun en ymmärrä mitään moottoripyöristä, eikä edes asia kiinnosta, mutta paluu synkille vesille jos tonnikala vs. boniitti on sinun käsialaasi, tai laiffila on sivupersoonasi, sinulla on vielä pitkä matka kuljettavana, synkyydessä, voimia siihen, pidä huolta itsestäsi.
        By NumBall HHN 63v.
        ps. mutta hyvä että olette löytäneet yhteisen keskustelun aiheen, aika näyttää kumpi on pätevämpi kuski, mopolla.

        Huomenta.

        Onhan Tytöllä Laiffinsa kanssa monta yhteistä puheenaihetta, vaan outoa että ei kirjoittele keskenään mutta syyttää meitä että emme kommentoi toistemme kirjoituksia, silti kyselee mitä mieltä minä olen sun sanomisista.

        Molemmat on alppi-asuntoautoilijoita tyttärillä ollut ja on hevosharrastus.
        Tyttö veneilijä ja Laiffilla pumpattava muovikajakki.

        Laiffi viettää lomaa vaatimattomalla kesähuvilalla ja Tytön mielestä se on lapsirääkkäystä.

        Otsikossa nokkapyörä joka aiheuttanut paljon päänvaivaa perusteella väärä sanonta.

        Sukitus siis ei ole väärä sanonta.
        Täydellisen pohjanoteerauksen on saanut ruiskubetonointi aiheuttaen todella laajaa selitystä ammattikunnan jakautumisesta ja heidän tietoisuuksistaan rakennuksilla.
        Yksikään rakennusalan ammattilainen ei kutsu ruiskurappausta ruiskubetonoinniksi, eikä sitä tosiseikkaa miksikään muuta internetlinkit ja massojen koostumukset.
        Rappauslaasti on rappauslaastia ja betoni on betonia, sekä kumpaakin sorttia on eri koostumuksin ja lujuusluokitteluineen.

        Moottoripyöräilyn osalta selittelyt että minun jutut perustuu lehtien lukemiseen, mutta Tyttö on mopoiästään asti opiskellut kaiken lehdistä yli-innokkaana murkkuna.
        Sen seurauksena Jarnon ihailija, mutta liikenteeseen.

        Sama juttu nyrkkeilystä, autotalli tapetoitu idolien julisteilla ja seuraamuksena suomen voimakkain nyrkillä huitaisu ravintolan sirkustelukoneeseen ja mittari kilisi.

        Veneilyasiantuntijaksi tuli kun selvitti itselleen vain pienveneilijöiden ns. liikennesäännöt.

        Taivaankappaleiden opiskelun aloitti myös jo lapsena.

        Kaikesta historiasta erityisen kiinnostunut.

        On ravintoterapeutti ja tietää kaiken terveyksistä ja sairauksista.

        Mikään mikä liittyy liikuntaan tai urheiluun ei ole vierasta.

        Perhe-elämän eritysasiantuntija, mikään ei ole epäselvää ja kaikki mikä on hänen mielipiteensä on ainoastaan oikein hänelle ja hänen klooneilleen, kun asia on verisesti hänelle arka paikka.

        Ei ole olemassa ravintoloihin, ruokaloihin, ruokaan ja mihinkään niissä aiheissa hänelle epäselvää, vaan jutut muuttuu lääkityksen mukaan.

        Oikea thaimaa on hänelle tuttuakin tutumpi, mutta suomessa ei ole ajanut edes moottoripyörällään saariston rengastietä, jonka ajaa todella suuri joukko suomalaisista motoristeista edes yhden kerran.

        Vastaohjausräpellys on yksi hauskimpia kömmähdyksiä Tytöltä.
        Kertomus että hänen motoristiuran alkuaikoina ei ollut saatavilla opetusta, mutta kertoo opiskelleensa kaiken kahdesta lehdestä jotka hän oli tilannut.
        Osasi vastaohjata jo tossumopollaan, mutta kun asia on niin että jokainen jopa polkupyöräilijät osaavat ohjata vastaohjauksella koska se on ainut tapa ohjata kaksipyöräistä, tosin erittäin pieni osa vastaohjaajista tiedostaa toimenpidettä.
        Sitten hän espanjassa kerran vahingossa hoksasi muuttuvan selityksensä mukaan, että vastaohjaus tarkoittaa vastaohjausta.

        Nuo jutut moottoripyöräilystä kaikkinensa osoittaa että Tyttö on todellakin motoaddikti ollut koko elämänsä ja edelleenkin niin voimakkaasti, sekä selitykset sekä eritoten niiden aiheet on todellakin tasoa esson baari.

        Kukaan motoristi ei todellakaan tuota tuollaista tarinaa mihin Tyttö on päätynyt.

        Liiketoimintansa skaala on niin laaja mattorullien kantamisesta neuvotteluihin suomen suurimpien yhtiöiden päättäjien kanssa hänen antaen heille palautteen mitä ovat, on sarjaa tämä palsta jossa sama toimintamalli.
        On huippuammattilainen etänä vetämään huipputuloja isolle päällikölle saaden huimat provikat tilaten keittiökalusteita sun muuta ammattilaisille jotka kykenevät siihen itsekin ja paljon muuta josta turha tehdä listaa.

        Sitten juntti on ostanut traktorin vaimon siskolle ja sen velille harjoittaen pienviljelyään perheyhtiön nimiin sun muuta tuubaa.

        On paljon harrastuksia ja kavereita, vaan ns. kavereiden kanssa ainoat harrastukset on ryyppääminen aiheena urheilun katsominen telkkarista.

        Summa summaarum, tuo Tyttö ei ole rakentanut koskaan mitään, ei edes sitä väittämäänsä majaa korealaisilleen puuhun, ai että miksi ei ole, no siksi että kamera on huollossa ja toinen kamera ..... uuden autonsa alla ..... Tuut tuut, piipaa, rapujuhlat.


      • SENSSU
        SENSSU kirjoitti:

        Huomenta.

        Onhan Tytöllä Laiffinsa kanssa monta yhteistä puheenaihetta, vaan outoa että ei kirjoittele keskenään mutta syyttää meitä että emme kommentoi toistemme kirjoituksia, silti kyselee mitä mieltä minä olen sun sanomisista.

        Molemmat on alppi-asuntoautoilijoita tyttärillä ollut ja on hevosharrastus.
        Tyttö veneilijä ja Laiffilla pumpattava muovikajakki.

        Laiffi viettää lomaa vaatimattomalla kesähuvilalla ja Tytön mielestä se on lapsirääkkäystä.

        Otsikossa nokkapyörä joka aiheuttanut paljon päänvaivaa perusteella väärä sanonta.

        Sukitus siis ei ole väärä sanonta.
        Täydellisen pohjanoteerauksen on saanut ruiskubetonointi aiheuttaen todella laajaa selitystä ammattikunnan jakautumisesta ja heidän tietoisuuksistaan rakennuksilla.
        Yksikään rakennusalan ammattilainen ei kutsu ruiskurappausta ruiskubetonoinniksi, eikä sitä tosiseikkaa miksikään muuta internetlinkit ja massojen koostumukset.
        Rappauslaasti on rappauslaastia ja betoni on betonia, sekä kumpaakin sorttia on eri koostumuksin ja lujuusluokitteluineen.

        Moottoripyöräilyn osalta selittelyt että minun jutut perustuu lehtien lukemiseen, mutta Tyttö on mopoiästään asti opiskellut kaiken lehdistä yli-innokkaana murkkuna.
        Sen seurauksena Jarnon ihailija, mutta liikenteeseen.

        Sama juttu nyrkkeilystä, autotalli tapetoitu idolien julisteilla ja seuraamuksena suomen voimakkain nyrkillä huitaisu ravintolan sirkustelukoneeseen ja mittari kilisi.

        Veneilyasiantuntijaksi tuli kun selvitti itselleen vain pienveneilijöiden ns. liikennesäännöt.

        Taivaankappaleiden opiskelun aloitti myös jo lapsena.

        Kaikesta historiasta erityisen kiinnostunut.

        On ravintoterapeutti ja tietää kaiken terveyksistä ja sairauksista.

        Mikään mikä liittyy liikuntaan tai urheiluun ei ole vierasta.

        Perhe-elämän eritysasiantuntija, mikään ei ole epäselvää ja kaikki mikä on hänen mielipiteensä on ainoastaan oikein hänelle ja hänen klooneilleen, kun asia on verisesti hänelle arka paikka.

        Ei ole olemassa ravintoloihin, ruokaloihin, ruokaan ja mihinkään niissä aiheissa hänelle epäselvää, vaan jutut muuttuu lääkityksen mukaan.

        Oikea thaimaa on hänelle tuttuakin tutumpi, mutta suomessa ei ole ajanut edes moottoripyörällään saariston rengastietä, jonka ajaa todella suuri joukko suomalaisista motoristeista edes yhden kerran.

        Vastaohjausräpellys on yksi hauskimpia kömmähdyksiä Tytöltä.
        Kertomus että hänen motoristiuran alkuaikoina ei ollut saatavilla opetusta, mutta kertoo opiskelleensa kaiken kahdesta lehdestä jotka hän oli tilannut.
        Osasi vastaohjata jo tossumopollaan, mutta kun asia on niin että jokainen jopa polkupyöräilijät osaavat ohjata vastaohjauksella koska se on ainut tapa ohjata kaksipyöräistä, tosin erittäin pieni osa vastaohjaajista tiedostaa toimenpidettä.
        Sitten hän espanjassa kerran vahingossa hoksasi muuttuvan selityksensä mukaan, että vastaohjaus tarkoittaa vastaohjausta.

        Nuo jutut moottoripyöräilystä kaikkinensa osoittaa että Tyttö on todellakin motoaddikti ollut koko elämänsä ja edelleenkin niin voimakkaasti, sekä selitykset sekä eritoten niiden aiheet on todellakin tasoa esson baari.

        Kukaan motoristi ei todellakaan tuota tuollaista tarinaa mihin Tyttö on päätynyt.

        Liiketoimintansa skaala on niin laaja mattorullien kantamisesta neuvotteluihin suomen suurimpien yhtiöiden päättäjien kanssa hänen antaen heille palautteen mitä ovat, on sarjaa tämä palsta jossa sama toimintamalli.
        On huippuammattilainen etänä vetämään huipputuloja isolle päällikölle saaden huimat provikat tilaten keittiökalusteita sun muuta ammattilaisille jotka kykenevät siihen itsekin ja paljon muuta josta turha tehdä listaa.

        Sitten juntti on ostanut traktorin vaimon siskolle ja sen velille harjoittaen pienviljelyään perheyhtiön nimiin sun muuta tuubaa.

        On paljon harrastuksia ja kavereita, vaan ns. kavereiden kanssa ainoat harrastukset on ryyppääminen aiheena urheilun katsominen telkkarista.

        Summa summaarum, tuo Tyttö ei ole rakentanut koskaan mitään, ei edes sitä väittämäänsä majaa korealaisilleen puuhun, ai että miksi ei ole, no siksi että kamera on huollossa ja toinen kamera ..... uuden autonsa alla ..... Tuut tuut, piipaa, rapujuhlat.

        On kaksi asiaa yli muiden.

        Vantaan kerrostaloläävä joka on taloudellinen ikiliikkuja, se on todellinen liiketoiminnan huippuesimerkki miten haaveiluusiomiljonääriksi tullaan ja perillistenkin koko elämän talous on turvattu.

        Toinen on juttu on niin sekavat ja ristiriitaiset perhe-ja lapsiasiat, että hellurei.

        On ylivertaiset kanssa tehty kaikki mahdollinen eikä ikä ole ollut este, eikä olosuhteet millekään, mutta korealaisilla on lastenhoitaja ja elämä eedenin ja ranssin välillä ajan kun olevat liian nuoria muuhun ... lapsirääkkäykseen.


      • SENSSU kirjoitti:

        On kaksi asiaa yli muiden.

        Vantaan kerrostaloläävä joka on taloudellinen ikiliikkuja, se on todellinen liiketoiminnan huippuesimerkki miten haaveiluusiomiljonääriksi tullaan ja perillistenkin koko elämän talous on turvattu.

        Toinen on juttu on niin sekavat ja ristiriitaiset perhe-ja lapsiasiat, että hellurei.

        On ylivertaiset kanssa tehty kaikki mahdollinen eikä ikä ole ollut este, eikä olosuhteet millekään, mutta korealaisilla on lastenhoitaja ja elämä eedenin ja ranssin välillä ajan kun olevat liian nuoria muuhun ... lapsirääkkäykseen.

        Elämme vuotta 2024. isukin ollen 56 vuotias.
        Vanhin poika on 29 vuotias eli syntynyt kun isukki oli 27 vuotias vuonna 1995.
        Putkimieskiinteistösijoittaja ylivertainen on 26 v eli isukki oli vuonna 1998 30 v.
        Tytär oli 15 vuotta sitten ekaluokkalainen 7 vuotias vuonna 2009 mutta nyt 22 vuotias, eli vuonna 2009 mutta koska onkin nyt 22 vuotias niin on syntynyt vuonna 2002 tarkoittaen että olikin 7 vuotias vuonna 2007.

        Isukki on muuttanut paratiisiin vuonna 2010 siis kun tytär oli 10 vuotias mutta isukki hoiti etänä 100% tyttären hevosharrastuksen kyydeistä jonnekin vuoteen 2013 saakka.

        Ennen vuotta 2010 isukki asui talvet paratiisissa ja silloinkin hoiti 100 % tyttären hevosharrastuksen kuljetukset vielä kolmen vuoden ajan etänä.

        Isukki on siis pistetty pihalle lastensa ollen todella nuoria ja isukki alkoi selaamaan tinderiä löytäen seuraavan exänsä ja adoptoi pojan joka on kadonnut nyttemmin selityksistään.
        Uuden exänsä kanssa kiersi maat ja mannut popliinitakki hulmuten mutta samalla hoiti tyttären hevosharrastuksen kuljetukset 100%.

        Poikien ja adoptiolapsen harrastuksista isukki ei olekaan vielä muuta kertonut kuin että oli koutsi ja että vanhemmalla ylivertaisella on yhtä voimakas nyrkinisku kuin isällä sekä, että poika osaa nostattaa moottoripyöränsä nokkapyörää istuen prätkänsä penkillä väärinpäin ja kaikki tämä harjoittelematta radalla.


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Elämme vuotta 2024. isukin ollen 56 vuotias.
        Vanhin poika on 29 vuotias eli syntynyt kun isukki oli 27 vuotias vuonna 1995.
        Putkimieskiinteistösijoittaja ylivertainen on 26 v eli isukki oli vuonna 1998 30 v.
        Tytär oli 15 vuotta sitten ekaluokkalainen 7 vuotias vuonna 2009 mutta nyt 22 vuotias, eli vuonna 2009 mutta koska onkin nyt 22 vuotias niin on syntynyt vuonna 2002 tarkoittaen että olikin 7 vuotias vuonna 2007.

        Isukki on muuttanut paratiisiin vuonna 2010 siis kun tytär oli 10 vuotias mutta isukki hoiti etänä 100% tyttären hevosharrastuksen kyydeistä jonnekin vuoteen 2013 saakka.

        Ennen vuotta 2010 isukki asui talvet paratiisissa ja silloinkin hoiti 100 % tyttären hevosharrastuksen kuljetukset vielä kolmen vuoden ajan etänä.

        Isukki on siis pistetty pihalle lastensa ollen todella nuoria ja isukki alkoi selaamaan tinderiä löytäen seuraavan exänsä ja adoptoi pojan joka on kadonnut nyttemmin selityksistään.
        Uuden exänsä kanssa kiersi maat ja mannut popliinitakki hulmuten mutta samalla hoiti tyttären hevosharrastuksen kuljetukset 100%.

        Poikien ja adoptiolapsen harrastuksista isukki ei olekaan vielä muuta kertonut kuin että oli koutsi ja että vanhemmalla ylivertaisella on yhtä voimakas nyrkinisku kuin isällä sekä, että poika osaa nostattaa moottoripyöränsä nokkapyörää istuen prätkänsä penkillä väärinpäin ja kaikki tämä harjoittelematta radalla.

        Hei nokkapyörämies! Millä logiikalla ruiskubetonointia ei kutsuta ruiskubetonoinniksi?

        Terveisin mies joka oli ruiskubetonoimassa länsiradan ja länsimetron tunneleita.
        Kyllä sinä olet sama henkilö Hua Hinin miehen kanssa, ei epäilystäkään. Aivan identtinen agenda tämän nimimerkki 2010:n kimpussa yötä päivää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei nokkapyörämies! Millä logiikalla ruiskubetonointia ei kutsuta ruiskubetonoinniksi?

        Terveisin mies joka oli ruiskubetonoimassa länsiradan ja länsimetron tunneleita.
        Kyllä sinä olet sama henkilö Hua Hinin miehen kanssa, ei epäilystäkään. Aivan identtinen agenda tämän nimimerkki 2010:n kimpussa yötä päivää.

        Pasaslogiikalla. Sillä samalla logiikalla jolla pankkikortteja ei enää ole ja songkran on satokauden juhla ja vain naiset voivat tehdä sisarpuolia. Se on aitoa pasaslogiikkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei nokkapyörämies! Millä logiikalla ruiskubetonointia ei kutsuta ruiskubetonoinniksi?

        Terveisin mies joka oli ruiskubetonoimassa länsiradan ja länsimetron tunneleita.
        Kyllä sinä olet sama henkilö Hua Hinin miehen kanssa, ei epäilystäkään. Aivan identtinen agenda tämän nimimerkki 2010:n kimpussa yötä päivää.

        Ruiskuttaja.

        Jos betonipilareita dimensiolta esimerkiksi 300 x 300 tulee pinnoittaa rappaamalla, niin ryhtyisitkö niitä ruiskubetonoimaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruiskuttaja.

        Jos betonipilareita dimensiolta esimerkiksi 300 x 300 tulee pinnoittaa rappaamalla, niin ryhtyisitkö niitä ruiskubetonoimaan?

        Vaikka suihkuttaisit litran sumupullosta betonipitoista lientä niin se on silti ruiskubetonointia. Hiekan raekoko voi olla mikä vaan eikä se ole kohteen koosta kiinni.


    • Anonyymi

      "Alle kouluikäiset mummulassa kun isukki ja äiskä alppimotoili satoja tuhansia kilometrejä tarkkaillen mutkien hiekanjyviä"

      Ihmisnero Saarikihara se siellä matemaattisena velhona laskeskelee tällä kertaa lasten ikää joutessaan.

      Voin antaa sinulle vihjeen. Kävimme Alpeilla ekaa kertaa 1990 ja 1991. Norjassa autolla 1992. Kyproksella 1989. Talo tehtiin 1993, mökin hirret veisti ammattilaiset 1994 ja samana vuonna mentiin naimisiin.

      Ensimmäinen lapsi syntyi 1995 syyskuussa. Siitä voit laskeskella että minkä ikäisiä lapset olivat noiden matkojen aikaan.

      2010

      • Anonyymi

        Liian vaikeaa matematiikkaa saarikyrvålle.


    • Anonyymi

      Miten toimittaan rollaattorin käännöksissä?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      149
      3044
    2. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      316
      2102
    3. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      92
      2087
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      125
      2007
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      46
      1779
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1455
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      101
      1240
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      28
      1210
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1110
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      103
      1009
    Aihe