Suomalainen havumetsien perusjätkä maailmalla

Anonyymi-ap

Häntä ei lapsena kiinnostanut poikien lelut siten kuin muita poikia.

Hän unelmoi 50- luvun kellohameista ja tanssiaisista.

Hän ihailee nahkaan pukeutuneita moottoripyöräjengiläisiä.

Hänestä olisi ihanaa olla HD-nainen, jolla on nahkaiset hapsuhousut ja rikas mies.

Hän tykkää imeä vähän paksumpia sikareja poikaporukalla ja laittaa kuksaan laatujuomaa.

Tytöissä on tauteja kuten superkuppa ja siihen ei antibiootit tehoa.

Hän tykkää kukkasista ja niiden kuvaamisesta eri asetuksilla.

Hän ei ole koskaan maksanut naisseurasta, eikä suostu milloinkaan kertomaan mitä hän on tehnyt Pattayalla lukemattomilla käynneillään. Kertoi vain että on hienoa kun on pesukone airbnb-asunnossa.

Hänen ohjeiden mukaan isän tehtävä on pelotella lapsia ja kiduttaa niitä ötököillä viidakossa ilman sähköjä, puhelinta ja ilmastointeja viikon verran.

Hän löytää itse ruokapaikkansa, kurkistamalla ovesta millaista porukkaa siellä istuu.
Jos ruoka on pahaa viisi kertaa peräkkäin, hän hylkää sen ravintolan.

Hän haikailee "aidosta Thaimaasta" joka löytyy hänen mukaansa maalta mutta siellä ei ole hänen mielestään muuta tekemistä kuin odottaa kuolemaa riisipellon laidalla.

Hänellä on Thaimaan ainoana henkilönä asetettu ikäraja kansallispuistoon, jossa äidit kantavat sylivauvojakin puroon uimaan.

Hän on rikas mies, joka pitää excel-taulukkoa kuukauden ruokamenoista.

Hänen mielestään liikunta on aivan hullun hommaa, koska sitä voi katsella telkkarista.

Hän mittaa lääkärinsä kanssa testosteronitasot katsomalla onko hiukset päässä vai ei. Jos on, niin kaikki on kunnossa.

Onneksi hän jakaa meille viisauttaan:

Lada 1200 on ainoa auto maailmassa joka kestää ydinsodan.

10.000 annosta täällä nautittuna, antaa varmasti pohjaa sille mikä on hyvä ruokapaikka.

Kotipolttoiseen tehdyt boolit tulee tehdä juhliin vuorokautta ennen, että alkoholi ehtii sekoittua plissiin. Mikäli alkoholi ei ole sekoittunut ja miedontunut juomakokonaisuuteen, niin nautittaessa se on raakaa tavaraa elimistöön ja seuraamukset on kuin känninen ja väkivaltainen Neito selvinkin päin.

Onneksi en ole valinnut urheilijan uraa yksikin 25 vuotias entinen jalkapalloilija kuoli muutama päivä sitten tuntui todella pahalla kun luin entinen urheilija 25 vuotiaana, jotain on tuossa urheilupuolella pahasti pielessä.

Isäni ja veljeni kuolivat ja molemmat ovat jättäneet perintöä minulle, jota en ole saanut vielä

Toki perinnönjako on jo tehty ihan käräjäoikeuden määräämän pesänjakajan mukaan

Toki jouduin maksamaan perintöverot. Hullu Oulun sisareni yrittää miehensä kanssa pitkittää perinnönjakoa ja ovat sitä pitkittäneetkin jo kohta 6 vuotta

He itse on vetäneet tilinsä tappiin ja nyt taitaa olla, että voitin pitkällä juoksulla heidät. Minun elinkustannukset eivät pakota minua myymään rahapulassa.

Hullu Oulun sisareni yrittää miehensä kanssa pitkittää perinnönjakoa ja ovat sitä pitkittäneetkin jo kohta 6 vuotta. Talo meni harakoille, mutta metsä kasvaa.

Mutta todella kiitän Jumalaa Jeesusta Kristusta, että on säästänyt minut tuolta. Itselleni olisi käynyt todella huonosti Suomessa tässä tilanteessa.

Ajatuksia Suomeen muutosta:

Se on kesän kestävä sairaalamatka Mehiläiseen yksityiselle Hankasalmen sukumökissä asustellen. Haemme vaimolle ja minulle vammaistukea Kelalta.

Menen siskon luo Kotkaan asumaan koska sisko ja possot kovasti odottaa, syön paljon suolasilakkaa.

Huhtikuussa on lennot ja tavarat saa jäädä vaimon taloon, vaimolle ostettiin uusi PCX.

Mietin irtaimiston rahtaamista Suomeen ja sitä voisikin Espanjaan muuttaa seuraavaksi, kun Thaimaa on niin paska maa.

Olen Suomessa vuoden verran ja palaan kun siltä tuntuu.

Tulen elokuussa hesaan ja olen jokusen kuukauden perhesyistä, käyn Jyväskylässä ja Kotkassa moikkaamassa tuttuja.

Sitkeä ylikypsä pihvin muuttuu mureaksi, kun sitä paistaa lisää. Thaimaalaiset ei ymmärrä tätä vaan paistavat liian vähän.

34

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hankasalmen kunnanjohtaja on kohta komissaari. Juoksee ja hengästyy. Se johtuu ajasta. Sen pitää mennä sen edelle , karamelleillä ja tupakalla. Tehkää itsemurhat, sanoo Frank.

    • Anonyymi

      Vielä paremmaksi Pasaskainen laittoi kun ei tiennyt mikä on tartar-pihvi, kun oli puhetta pihvin valmistustavoista ja lämpötiloista. Kehui syöneensä "maailman parhaan tartar-pihvin" Ranskassa. Tartar-pihvi kun ei liity siihen keskusteluun laisinkaan, sillä se on raaka pihvi joka yleensä veitsellä silputaan aivan hienoksi, sörsseli maustetaan maun mukaan ja syödään raakana. Tarjoillaam 14-16 asteisena.
      https://kulinaari.com/2023/08/perinteinen-tartarpihvi.html

      Olen varma ettei Pasanen ole nähnyt tartar-pihviä edes elokuvissa.

      • Anonyymi

        Ei poika minä tiesin sinä et tiennyt etkä tietäisi vieläkään ilman nettiä, tartar pihvi on parasta lihaa mitä on saatavilla, tämä tarjoiltiin kevyesti paistetun kananmunan kanssa, jossain versiossa se tarjoillaan erotetun munankeltuaisen kanssa, sinulla on kaksi isoa ongelmaa hua hinin aamupuuro joka myydään illalla ja nyt näyttää olevan tartar pihvikin...

        Tiiätkö poju ex-vaimoni on keittiömestari, hän opetti minut syömään kaikenlaista mistä sinä et ole kuullutkaan, lukuisilla ulkomaan matkoilla ja lentokoneessa, hän oli deltalla valmistamassa first luokan ateriat, ja joskus businekseen... saimme lennolta useasti paluu prikat viedä kotiin jota pakastimme ja söimme kun nälkä oli, lisäksi hän valmisti safkat yksityiskoneisiin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei poika minä tiesin sinä et tiennyt etkä tietäisi vieläkään ilman nettiä, tartar pihvi on parasta lihaa mitä on saatavilla, tämä tarjoiltiin kevyesti paistetun kananmunan kanssa, jossain versiossa se tarjoillaan erotetun munankeltuaisen kanssa, sinulla on kaksi isoa ongelmaa hua hinin aamupuuro joka myydään illalla ja nyt näyttää olevan tartar pihvikin...

        Tiiätkö poju ex-vaimoni on keittiömestari, hän opetti minut syömään kaikenlaista mistä sinä et ole kuullutkaan, lukuisilla ulkomaan matkoilla ja lentokoneessa, hän oli deltalla valmistamassa first luokan ateriat, ja joskus businekseen... saimme lennolta useasti paluu prikat viedä kotiin jota pakastimme ja söimme kun nälkä oli, lisäksi hän valmisti safkat yksityiskoneisiin...

        Huomenta.

        Kun lukee tuota aloitusta ja oikein jää funtsimaan, että mikä saa aikaiseksi että ihminen ylipäätään ryhtyy laatimaan tuollaista tekstiä, niin ei voi päätyä muuhun päätelmään, kuin että joku tai jotkut palautteet on osunu niin kertakaikkisen syvälle pieneen sieluun, että se haavauma ei tervehdy koskaan.

        > € <


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomenta.

        Kun lukee tuota aloitusta ja oikein jää funtsimaan, että mikä saa aikaiseksi että ihminen ylipäätään ryhtyy laatimaan tuollaista tekstiä, niin ei voi päätyä muuhun päätelmään, kuin että joku tai jotkut palautteet on osunu niin kertakaikkisen syvälle pieneen sieluun, että se haavauma ei tervehdy koskaan.

        > € <

        Huomenta vaan, voiku poikarukka ymmärtäisi että saa mitä on tilannut korkojen kanssa, en ole missään kertonut syöväni suolasilakkaa vaan savusilakkaa, suoraan haen laiturilta... kuusisesta, kalastaja vene ajaa kolme kertaa viikossa laituriin, säävaraus...

        By Numball HHN 63v.
        Luulenpa että Pattaya rakkauden syyt on todistettu monta kertaa palstalla, avaus on vain yksi niistä, alan olla varma että avauksen tekijä on jossain laitoksessa, tai ainakin pitäisi olla... Laiffila se on, palstan heikoin lenkki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomenta vaan, voiku poikarukka ymmärtäisi että saa mitä on tilannut korkojen kanssa, en ole missään kertonut syöväni suolasilakkaa vaan savusilakkaa, suoraan haen laiturilta... kuusisesta, kalastaja vene ajaa kolme kertaa viikossa laituriin, säävaraus...

        By Numball HHN 63v.
        Luulenpa että Pattaya rakkauden syyt on todistettu monta kertaa palstalla, avaus on vain yksi niistä, alan olla varma että avauksen tekijä on jossain laitoksessa, tai ainakin pitäisi olla... Laiffila se on, palstan heikoin lenkki.

        "tartar pihvi on parasta lihaa mitä on saatavilla"

        Tartar- pihvi ei sinänsä kerro yhtään mitään lihan laadusta, mutta hienoimmillaan se tehdään tuoreesta naudan sisäfileestä. Tuoreus on sikäli tärkeää koska se syödään raakana ja tarjoillaan viileänä noin viinin lämpöisenä.

        Uskoisin että tässä Pasasen tartar-sadussa naureskellaan sille, että Senssu saa raivokohtauksen jos pihvi ei ole kuuma ja suoraan grillistä ilman vetäytymistä.

        Yksikkökaksikko tietää kokkaamisesta saman verran kuin jokiporsas telinevoimistelusta. Se ei tee kenestäkään kokkia että exä on keittiömestari ja opetti syömään.

        Minunkin eka exäni oli erinomainen kokki, mutta en tänä päivänäkään tiedä hänen reseptejään lihamurekkeeseen, lasagneen, kaalilaatikkoon jne jotka olivat suosikkejani.

        Vaikka olimme yhdessä yli 18 vuotta, en osallistunut koskaan ruoanlaittoon enkä tänä päivänäkään ole tehnyt niitä itse koskaan. Ne oli kotirouvan hommia hänen omasta tahdostaan. Ainoastaan grillaus oli miesten hommaa.

        Epäilen että kaaliloota ja lasse ei täällä saavuttaisi suurta suosiota ja siksi en aio edes yrittää. Poikkeaa liikaa thaimaalaisesta keittiöstä.

        En söisi koskaan tartar- pihviä. Kuvottaa ajatus raa'asta lihasta. Medium miinus pihvissä on suosikkini hyvässä lihassa. Medium plus alkaa olla jo pilalla ja kyse ei ole kuin sekuntien erosta pannulla tai grillillä.

        Asteissa niiden ero on vain muutama aste sisälämpötilassa. Muhkeassa pihvissä voi käyttää sisälämpömittaria, ohuemmassa sen tarkkuus kärsii.

        Silakka on kihdistä kärsivälle kokonaan vältettävä ruoka-aine, joten kannattaa pysytellä possoissa.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "tartar pihvi on parasta lihaa mitä on saatavilla"

        Tartar- pihvi ei sinänsä kerro yhtään mitään lihan laadusta, mutta hienoimmillaan se tehdään tuoreesta naudan sisäfileestä. Tuoreus on sikäli tärkeää koska se syödään raakana ja tarjoillaan viileänä noin viinin lämpöisenä.

        Uskoisin että tässä Pasasen tartar-sadussa naureskellaan sille, että Senssu saa raivokohtauksen jos pihvi ei ole kuuma ja suoraan grillistä ilman vetäytymistä.

        Yksikkökaksikko tietää kokkaamisesta saman verran kuin jokiporsas telinevoimistelusta. Se ei tee kenestäkään kokkia että exä on keittiömestari ja opetti syömään.

        Minunkin eka exäni oli erinomainen kokki, mutta en tänä päivänäkään tiedä hänen reseptejään lihamurekkeeseen, lasagneen, kaalilaatikkoon jne jotka olivat suosikkejani.

        Vaikka olimme yhdessä yli 18 vuotta, en osallistunut koskaan ruoanlaittoon enkä tänä päivänäkään ole tehnyt niitä itse koskaan. Ne oli kotirouvan hommia hänen omasta tahdostaan. Ainoastaan grillaus oli miesten hommaa.

        Epäilen että kaaliloota ja lasse ei täällä saavuttaisi suurta suosiota ja siksi en aio edes yrittää. Poikkeaa liikaa thaimaalaisesta keittiöstä.

        En söisi koskaan tartar- pihviä. Kuvottaa ajatus raa'asta lihasta. Medium miinus pihvissä on suosikkini hyvässä lihassa. Medium plus alkaa olla jo pilalla ja kyse ei ole kuin sekuntien erosta pannulla tai grillillä.

        Asteissa niiden ero on vain muutama aste sisälämpötilassa. Muhkeassa pihvissä voi käyttää sisälämpömittaria, ohuemmassa sen tarkkuus kärsii.

        Silakka on kihdistä kärsivälle kokonaan vältettävä ruoka-aine, joten kannattaa pysytellä possoissa.

        2010

        Joka päivä 24/7.
        Sun haaveilluusioelämäs on sulle todella vahva ja tarve siitä tarinoida tälle palstalle.
        Ihminen joka on perheellinen, elää maaseudulla, harrastaa paljon, on kavereitakin paljon, sivussa liiketoimintaa niin suomessa kuin thaimaassa, hoitaa kasvimaataan, ei kirjoita tälle palstalle joka päivä tuollaista tuubaa mitä sinä tuotat.
        Sulla on todella akuutit ajat tervehdyttää itsesi, mikäli tahdot elämässäsi vielä terveenä joskus päiviä viettää.
        Nykyinen tapasi vie sua vain syvemmälle ja syvemmälle harhaiseen maailmankuvaasi sua ja sieltä on vaikea tulla takaisin, ellet sitten mitä ilmeisimmin kuitenkin ole jo tilanteessa, että se on mahdottomuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "tartar pihvi on parasta lihaa mitä on saatavilla"

        Tartar- pihvi ei sinänsä kerro yhtään mitään lihan laadusta, mutta hienoimmillaan se tehdään tuoreesta naudan sisäfileestä. Tuoreus on sikäli tärkeää koska se syödään raakana ja tarjoillaan viileänä noin viinin lämpöisenä.

        Uskoisin että tässä Pasasen tartar-sadussa naureskellaan sille, että Senssu saa raivokohtauksen jos pihvi ei ole kuuma ja suoraan grillistä ilman vetäytymistä.

        Yksikkökaksikko tietää kokkaamisesta saman verran kuin jokiporsas telinevoimistelusta. Se ei tee kenestäkään kokkia että exä on keittiömestari ja opetti syömään.

        Minunkin eka exäni oli erinomainen kokki, mutta en tänä päivänäkään tiedä hänen reseptejään lihamurekkeeseen, lasagneen, kaalilaatikkoon jne jotka olivat suosikkejani.

        Vaikka olimme yhdessä yli 18 vuotta, en osallistunut koskaan ruoanlaittoon enkä tänä päivänäkään ole tehnyt niitä itse koskaan. Ne oli kotirouvan hommia hänen omasta tahdostaan. Ainoastaan grillaus oli miesten hommaa.

        Epäilen että kaaliloota ja lasse ei täällä saavuttaisi suurta suosiota ja siksi en aio edes yrittää. Poikkeaa liikaa thaimaalaisesta keittiöstä.

        En söisi koskaan tartar- pihviä. Kuvottaa ajatus raa'asta lihasta. Medium miinus pihvissä on suosikkini hyvässä lihassa. Medium plus alkaa olla jo pilalla ja kyse ei ole kuin sekuntien erosta pannulla tai grillillä.

        Asteissa niiden ero on vain muutama aste sisälämpötilassa. Muhkeassa pihvissä voi käyttää sisälämpömittaria, ohuemmassa sen tarkkuus kärsii.

        Silakka on kihdistä kärsivälle kokonaan vältettävä ruoka-aine, joten kannattaa pysytellä possoissa.

        2010

        Niinkö siis sinusta ei kerro mitään lihan laadusta, no rohkeasti vaan kokeilemaan, miten saat pakastetusta jauhelihasta laadukaan tartar pihvin, tämä keskustelu on täysin kornia.... sinä täällä kerrot syöväsi medium pihvejä, oikein kuvien kera tosin kuvat oli naudan kyljyksiä, ei edes kunnollista sisäfilettä, kerroit että minä syön läpipaistettua paskaa, minä syön raakaa lihaa tosin harvoin mutta en varmasti thaimaassa...

        Tuossa on muutama kuva oikeista pihveistä, osaat varmasti erottaa mitkä on possua ja mitkä nautaa.. siinä ei ole lainkaan kyljyksiä. Yksi näistä on thaimaan paras ruoka, joka ei ole liharuoka, olen jokaisen näistä syönyt ainakin kymmeniä kertoja.

        https://ibb.co/r6S8ZMB
        https://ibb.co/THKQgdH
        https://ibb.co/C1PksCL
        https://ibb.co/Pj9vwjg
        https://ibb.co/XDn3DYm


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinkö siis sinusta ei kerro mitään lihan laadusta, no rohkeasti vaan kokeilemaan, miten saat pakastetusta jauhelihasta laadukaan tartar pihvin, tämä keskustelu on täysin kornia.... sinä täällä kerrot syöväsi medium pihvejä, oikein kuvien kera tosin kuvat oli naudan kyljyksiä, ei edes kunnollista sisäfilettä, kerroit että minä syön läpipaistettua paskaa, minä syön raakaa lihaa tosin harvoin mutta en varmasti thaimaassa...

        Tuossa on muutama kuva oikeista pihveistä, osaat varmasti erottaa mitkä on possua ja mitkä nautaa.. siinä ei ole lainkaan kyljyksiä. Yksi näistä on thaimaan paras ruoka, joka ei ole liharuoka, olen jokaisen näistä syönyt ainakin kymmeniä kertoja.

        https://ibb.co/r6S8ZMB
        https://ibb.co/THKQgdH
        https://ibb.co/C1PksCL
        https://ibb.co/Pj9vwjg
        https://ibb.co/XDn3DYm

        Voin valaista siinä on kaksi possua, kaksi nautaa, ja yksi spaketti merenelävillä joka on thaimaan paras ruoka, toinen mistä pidän on tomjam kung, sitäkin on tullut syötyä useampi lautanen, tuossa khuntoyssa on sellainen hyvä puoli, he ovat oppineet miten valmistavat ruokani, paljonko laitetaan chiliä ja paljonko muita mausteita... siksi suosin sitä ravintolaa, kuten moni muukin farangi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voin valaista siinä on kaksi possua, kaksi nautaa, ja yksi spaketti merenelävillä joka on thaimaan paras ruoka, toinen mistä pidän on tomjam kung, sitäkin on tullut syötyä useampi lautanen, tuossa khuntoyssa on sellainen hyvä puoli, he ovat oppineet miten valmistavat ruokani, paljonko laitetaan chiliä ja paljonko muita mausteita... siksi suosin sitä ravintolaa, kuten moni muukin farangi.

        Ja nuo ranskalaiset on erinomaisia sisältä pehmeitä, ulkokuori kova, juuri sellaisia kun kuuluvat ollakin, yksikään hampurilaispaikka ei pysty samaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka päivä 24/7.
        Sun haaveilluusioelämäs on sulle todella vahva ja tarve siitä tarinoida tälle palstalle.
        Ihminen joka on perheellinen, elää maaseudulla, harrastaa paljon, on kavereitakin paljon, sivussa liiketoimintaa niin suomessa kuin thaimaassa, hoitaa kasvimaataan, ei kirjoita tälle palstalle joka päivä tuollaista tuubaa mitä sinä tuotat.
        Sulla on todella akuutit ajat tervehdyttää itsesi, mikäli tahdot elämässäsi vielä terveenä joskus päiviä viettää.
        Nykyinen tapasi vie sua vain syvemmälle ja syvemmälle harhaiseen maailmankuvaasi sua ja sieltä on vaikea tulla takaisin, ellet sitten mitä ilmeisimmin kuitenkin ole jo tilanteessa, että se on mahdottomuus.

        Meissä on se ero että minä työni ohella kirjoittelen tänne pari kertaa päivässä tosiasioita ja oikeaa historiaa, kokemuksia oikeasta elämästä selvinpäin. Uhraan tähän noin 15 minuuttia päivästä, silloin kun koneella olen.

        Sinulla ei ole töitä, vaan olet päivystänyt ja hallinnoinut tietokoneella tätä palstaa kokopäivätoimisesti sivupersoonasi kanssa siitä lähtien, kun 2015 tammikuussa Hua Hiniin muutit.

        Siitä alkoi tämä ainoa harrastuksesi ja vain uniapnean aikoihin olet poissa palstalta maksimissaan 3-4 tuntia. Jos vaimo vie "läskisilmän" autolla syömään, sinulla on hirveä hätä postittaa siitä kuva "tämän päivän safkat"- otsikolla.

        Ne onkin ainoita hetkiä, jolloin pääset vuokrakodistasi ulos, kun yksin et uskalla. Lammikossa voi vaania dengue- hyttynen tai liikenneonnettomuus voi tulla puun takaa.

        Kiitos kysymästä, olen jo tänään ollut kasvimaalla, vein tytön kouluun, tein aamupalan ja kävin koiran kanssa lenkillä. Odotan puhelua Kelasta, kun parin henkilön asumistukien kanssa ongelmia.

        En harrasta paljoa mitään aamulenkin lisäksi. Fillarilla kävin viime viikolla viimeksi pikkuisen kolmenkympin lenkin. Nivustaive ollut monta kuukautta kipeä eikä oikein tykkää nyt fillarista.

        Kasvimaa on kiva harrastus ja saunominen. Joka päivä saunomista ja uiskentelua lasten kanssa. Poika oppi uimaan kolmen vanhana.

        Mukavaa palstapäivää sinulle. Minä hoidan nyt sitä "liiketoimintaa". Harmi ettei sinulla ole sitä elettyä elämää juuri laisinkaan, niin joudut kyttäämään muita.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinkö siis sinusta ei kerro mitään lihan laadusta, no rohkeasti vaan kokeilemaan, miten saat pakastetusta jauhelihasta laadukaan tartar pihvin, tämä keskustelu on täysin kornia.... sinä täällä kerrot syöväsi medium pihvejä, oikein kuvien kera tosin kuvat oli naudan kyljyksiä, ei edes kunnollista sisäfilettä, kerroit että minä syön läpipaistettua paskaa, minä syön raakaa lihaa tosin harvoin mutta en varmasti thaimaassa...

        Tuossa on muutama kuva oikeista pihveistä, osaat varmasti erottaa mitkä on possua ja mitkä nautaa.. siinä ei ole lainkaan kyljyksiä. Yksi näistä on thaimaan paras ruoka, joka ei ole liharuoka, olen jokaisen näistä syönyt ainakin kymmeniä kertoja.

        https://ibb.co/r6S8ZMB
        https://ibb.co/THKQgdH
        https://ibb.co/C1PksCL
        https://ibb.co/Pj9vwjg
        https://ibb.co/XDn3DYm

        Mukavan näköisiä annoksia kaikki, mutta Tyttöhän syö vain huippuravintoloissa, joten hänelle ei ole tuttuja tuollaiset.
        Tosin kertoo että grillaaminen on miesten puuhaa ja hän on ostanut kaasugrillinkin ja ostaa lihansa tukusta.
        Kuitenkin valokuvansa aivan muualta kuin grillistään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinkö siis sinusta ei kerro mitään lihan laadusta, no rohkeasti vaan kokeilemaan, miten saat pakastetusta jauhelihasta laadukaan tartar pihvin, tämä keskustelu on täysin kornia.... sinä täällä kerrot syöväsi medium pihvejä, oikein kuvien kera tosin kuvat oli naudan kyljyksiä, ei edes kunnollista sisäfilettä, kerroit että minä syön läpipaistettua paskaa, minä syön raakaa lihaa tosin harvoin mutta en varmasti thaimaassa...

        Tuossa on muutama kuva oikeista pihveistä, osaat varmasti erottaa mitkä on possua ja mitkä nautaa.. siinä ei ole lainkaan kyljyksiä. Yksi näistä on thaimaan paras ruoka, joka ei ole liharuoka, olen jokaisen näistä syönyt ainakin kymmeniä kertoja.

        https://ibb.co/r6S8ZMB
        https://ibb.co/THKQgdH
        https://ibb.co/C1PksCL
        https://ibb.co/Pj9vwjg
        https://ibb.co/XDn3DYm

        Tuo Khun Toy ruokala ei ole ravintola. Nuo on pikaruokaan rinnastettavissa halpaa sontaa eikä ravintolaruokaa. Pihvi ihan syötävissä mutta aivan Tiimari-laatua, jos edesmennyt Tiimari olisi ruokala. Linnanmäellä myydään lapsille tuollaisia annoksia muovilautasella ja toinen vaihtoehto on nauravat nakit. Sori vaan mutta sinä et ole koskaan syönyt oikeissa ravintoloissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meissä on se ero että minä työni ohella kirjoittelen tänne pari kertaa päivässä tosiasioita ja oikeaa historiaa, kokemuksia oikeasta elämästä selvinpäin. Uhraan tähän noin 15 minuuttia päivästä, silloin kun koneella olen.

        Sinulla ei ole töitä, vaan olet päivystänyt ja hallinnoinut tietokoneella tätä palstaa kokopäivätoimisesti sivupersoonasi kanssa siitä lähtien, kun 2015 tammikuussa Hua Hiniin muutit.

        Siitä alkoi tämä ainoa harrastuksesi ja vain uniapnean aikoihin olet poissa palstalta maksimissaan 3-4 tuntia. Jos vaimo vie "läskisilmän" autolla syömään, sinulla on hirveä hätä postittaa siitä kuva "tämän päivän safkat"- otsikolla.

        Ne onkin ainoita hetkiä, jolloin pääset vuokrakodistasi ulos, kun yksin et uskalla. Lammikossa voi vaania dengue- hyttynen tai liikenneonnettomuus voi tulla puun takaa.

        Kiitos kysymästä, olen jo tänään ollut kasvimaalla, vein tytön kouluun, tein aamupalan ja kävin koiran kanssa lenkillä. Odotan puhelua Kelasta, kun parin henkilön asumistukien kanssa ongelmia.

        En harrasta paljoa mitään aamulenkin lisäksi. Fillarilla kävin viime viikolla viimeksi pikkuisen kolmenkympin lenkin. Nivustaive ollut monta kuukautta kipeä eikä oikein tykkää nyt fillarista.

        Kasvimaa on kiva harrastus ja saunominen. Joka päivä saunomista ja uiskentelua lasten kanssa. Poika oppi uimaan kolmen vanhana.

        Mukavaa palstapäivää sinulle. Minä hoidan nyt sitä "liiketoimintaa". Harmi ettei sinulla ole sitä elettyä elämää juuri laisinkaan, niin joudut kyttäämään muita.

        2010

        Meissä on kyllä monta muutakin eroa, sen olen huomannut minä olen ollut kohta 20 vuotta eläkkeellä, matkustellut työni puolesta ja huvikseni paljon, ex-vaimo on tai oli alacarte keittiömestari, tottakai hän opetti minulle paljon erikoisia ruokia mitä en ollut koskaan edes maistanut, hän oli kolme vuotta delta air ways catering alacarte pomona, kuten sanoin saimme ylijäämä prikat kotiin siellä oli uskomattomia ruokia, mistä sinulla ei ole edes käsitystä, joskus sai tuoda annosviinitkin kotiin, siis niitä pieniä pulloja, mutta parisen vuotta meni sitten se loppui, ruuat sai tuoda, perkele tulli tuhosi ne jätepuristimilla... sinne meni parfyymit ja viinat ja lopulta myös viinit... parhaat tuli deltan first ja yksityiskoneista.
        Tuhottavat laitettiin sellaiseen lukittuun häkkiin, tulli kävi kerran kaksi kuukaudessa kippaamassa jätepuristimeen, joskus kun hain ex-vaimoa kotiin, koko alue haisi tai tuoksui hajuvedelle muutaman päivän, prikoilla oli juustoja, hedelmiä alku- pää- ja jälkiruokia, busineksessa jokaiselle asiakkaalle oli varattu neljä eri ruokaa, firstissä kuudesta kahdeksaan, joten ruokaa tuli paljon.

        usassa miamin lentokentän lähellä on useita kauppoja joihin tavarat menevät myytiin, varsin edullisesti, muistin yhden sijainnin joka oli lähellä lentokenttää, sieltä nykyinen vaimoni osti pullokaupalla parfyymeja, keskimääräisesti 10-20 usd pullo, myymälä oli tullin, osaisin varmaan sinne vieläkin.

        Suomessa ne tuhottiin... jumalauta miten järjetöntä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meissä on kyllä monta muutakin eroa, sen olen huomannut minä olen ollut kohta 20 vuotta eläkkeellä, matkustellut työni puolesta ja huvikseni paljon, ex-vaimo on tai oli alacarte keittiömestari, tottakai hän opetti minulle paljon erikoisia ruokia mitä en ollut koskaan edes maistanut, hän oli kolme vuotta delta air ways catering alacarte pomona, kuten sanoin saimme ylijäämä prikat kotiin siellä oli uskomattomia ruokia, mistä sinulla ei ole edes käsitystä, joskus sai tuoda annosviinitkin kotiin, siis niitä pieniä pulloja, mutta parisen vuotta meni sitten se loppui, ruuat sai tuoda, perkele tulli tuhosi ne jätepuristimilla... sinne meni parfyymit ja viinat ja lopulta myös viinit... parhaat tuli deltan first ja yksityiskoneista.
        Tuhottavat laitettiin sellaiseen lukittuun häkkiin, tulli kävi kerran kaksi kuukaudessa kippaamassa jätepuristimeen, joskus kun hain ex-vaimoa kotiin, koko alue haisi tai tuoksui hajuvedelle muutaman päivän, prikoilla oli juustoja, hedelmiä alku- pää- ja jälkiruokia, busineksessa jokaiselle asiakkaalle oli varattu neljä eri ruokaa, firstissä kuudesta kahdeksaan, joten ruokaa tuli paljon.

        usassa miamin lentokentän lähellä on useita kauppoja joihin tavarat menevät myytiin, varsin edullisesti, muistin yhden sijainnin joka oli lähellä lentokenttää, sieltä nykyinen vaimoni osti pullokaupalla parfyymeja, keskimääräisesti 10-20 usd pullo, myymälä oli tullin, osaisin varmaan sinne vieläkin.

        Suomessa ne tuhottiin... jumalauta miten järjetöntä.

        Suomessa oli jotenkin järjetön lainsäädäntö, kaikki suomeen päin lennätetty tavara mitä ei myyty koneessa piti tuhota, silloin niistä sain jonkin alv:n palautuksen, lentoyhtiö, ruokaa se ei koskenut, mutta kaikki parfyymit, elekroniikka, ja alkoholit jätepuristimeen, sitten delta catering lopetti suomessa, vaimolle tarjottiin duunia briteistä, mutta eipä menty... delta on nykyään maailman suurin lentoyhtiö, melkein 1000 lentokonetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinkö siis sinusta ei kerro mitään lihan laadusta, no rohkeasti vaan kokeilemaan, miten saat pakastetusta jauhelihasta laadukaan tartar pihvin, tämä keskustelu on täysin kornia.... sinä täällä kerrot syöväsi medium pihvejä, oikein kuvien kera tosin kuvat oli naudan kyljyksiä, ei edes kunnollista sisäfilettä, kerroit että minä syön läpipaistettua paskaa, minä syön raakaa lihaa tosin harvoin mutta en varmasti thaimaassa...

        Tuossa on muutama kuva oikeista pihveistä, osaat varmasti erottaa mitkä on possua ja mitkä nautaa.. siinä ei ole lainkaan kyljyksiä. Yksi näistä on thaimaan paras ruoka, joka ei ole liharuoka, olen jokaisen näistä syönyt ainakin kymmeniä kertoja.

        https://ibb.co/r6S8ZMB
        https://ibb.co/THKQgdH
        https://ibb.co/C1PksCL
        https://ibb.co/Pj9vwjg
        https://ibb.co/XDn3DYm

        Moimoi Numba!

        Kysyin kitaranmuotoiselta mitä ruokia kuvissasi ollen ja hän vastasi seuraavasti:

        https://ibb.co/r6S8ZMB - หมูสับ

        https://ibb.co/THKQgdH - หมูสับ

        https://ibb.co/C1PksCL - หมูสับ

        https://ibb.co/Pj9vwjg - หมูสับ

        https://ibb.co/XDn3DYm - ผัดขี้เมา

        Kitaranmuotoinen kertoi tuosta viimeisestä ruuasta toisin kuin sinä, että kyllä se toki ollen liharuoka, yleensä siinä on jotain lihaa proteiinina, mutta joskus liha voidaan korvata tofulla. Ruuan nimi " juopon nuudelit" tai "spugemättö" tulee kuulemma siitäs, että tämä ateria syödään usein satokauden juhlien juopottelun jälkeen, ja se valmistetaan erilaisista käsillä olevista jäännöksistä ja tai halvoista perusaineksista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moimoi Numba!

        Kysyin kitaranmuotoiselta mitä ruokia kuvissasi ollen ja hän vastasi seuraavasti:

        https://ibb.co/r6S8ZMB - หมูสับ

        https://ibb.co/THKQgdH - หมูสับ

        https://ibb.co/C1PksCL - หมูสับ

        https://ibb.co/Pj9vwjg - หมูสับ

        https://ibb.co/XDn3DYm - ผัดขี้เมา

        Kitaranmuotoinen kertoi tuosta viimeisestä ruuasta toisin kuin sinä, että kyllä se toki ollen liharuoka, yleensä siinä on jotain lihaa proteiinina, mutta joskus liha voidaan korvata tofulla. Ruuan nimi " juopon nuudelit" tai "spugemättö" tulee kuulemma siitäs, että tämä ateria syödään usein satokauden juhlien juopottelun jälkeen, ja se valmistetaan erilaisista käsillä olevista jäännöksistä ja tai halvoista perusaineksista.

        Kuka lapsia pelottaa ja hevonpasasella puutarhaa lannoittaa... https://www.youtube.com/watch?v=_FkvRYYh-UI


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moimoi Numba!

        Kysyin kitaranmuotoiselta mitä ruokia kuvissasi ollen ja hän vastasi seuraavasti:

        https://ibb.co/r6S8ZMB - หมูสับ

        https://ibb.co/THKQgdH - หมูสับ

        https://ibb.co/C1PksCL - หมูสับ

        https://ibb.co/Pj9vwjg - หมูสับ

        https://ibb.co/XDn3DYm - ผัดขี้เมา

        Kitaranmuotoinen kertoi tuosta viimeisestä ruuasta toisin kuin sinä, että kyllä se toki ollen liharuoka, yleensä siinä on jotain lihaa proteiinina, mutta joskus liha voidaan korvata tofulla. Ruuan nimi " juopon nuudelit" tai "spugemättö" tulee kuulemma siitäs, että tämä ateria syödään usein satokauden juhlien juopottelun jälkeen, ja se valmistetaan erilaisista käsillä olevista jäännöksistä ja tai halvoista perusaineksista.

        Joo niin tulee sen nimi on pad kimao spaketi, minusta se on hyvää, khuntoy ravintolasta saa kyllä sen varmaan vaikka tofulla, mutta tuossa se on merenelävistä, siksi se on kimao spaketi seafood tai kung , nopea tehdä maukas, ja täyttävä... olen syönyt useasti, tai no kerran kaksi kuussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo niin tulee sen nimi on pad kimao spaketi, minusta se on hyvää, khuntoy ravintolasta saa kyllä sen varmaan vaikka tofulla, mutta tuossa se on merenelävistä, siksi se on kimao spaketi seafood tai kung , nopea tehdä maukas, ja täyttävä... olen syönyt useasti, tai no kerran kaksi kuussa.

        Pasaspuhetta taas - vai että Khun Toy ravintolassa tuon ruuan nimi on pad kimao spaketi.

        Voin vakuuttaa että aivan varmasti ei ole, vai onko ko. ravintola muuttunut kreikkalaiseksi ravintolaksi? Spaketi on kreikkalainen sana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meissä on kyllä monta muutakin eroa, sen olen huomannut minä olen ollut kohta 20 vuotta eläkkeellä, matkustellut työni puolesta ja huvikseni paljon, ex-vaimo on tai oli alacarte keittiömestari, tottakai hän opetti minulle paljon erikoisia ruokia mitä en ollut koskaan edes maistanut, hän oli kolme vuotta delta air ways catering alacarte pomona, kuten sanoin saimme ylijäämä prikat kotiin siellä oli uskomattomia ruokia, mistä sinulla ei ole edes käsitystä, joskus sai tuoda annosviinitkin kotiin, siis niitä pieniä pulloja, mutta parisen vuotta meni sitten se loppui, ruuat sai tuoda, perkele tulli tuhosi ne jätepuristimilla... sinne meni parfyymit ja viinat ja lopulta myös viinit... parhaat tuli deltan first ja yksityiskoneista.
        Tuhottavat laitettiin sellaiseen lukittuun häkkiin, tulli kävi kerran kaksi kuukaudessa kippaamassa jätepuristimeen, joskus kun hain ex-vaimoa kotiin, koko alue haisi tai tuoksui hajuvedelle muutaman päivän, prikoilla oli juustoja, hedelmiä alku- pää- ja jälkiruokia, busineksessa jokaiselle asiakkaalle oli varattu neljä eri ruokaa, firstissä kuudesta kahdeksaan, joten ruokaa tuli paljon.

        usassa miamin lentokentän lähellä on useita kauppoja joihin tavarat menevät myytiin, varsin edullisesti, muistin yhden sijainnin joka oli lähellä lentokenttää, sieltä nykyinen vaimoni osti pullokaupalla parfyymeja, keskimääräisesti 10-20 usd pullo, myymälä oli tullin, osaisin varmaan sinne vieläkin.

        Suomessa ne tuhottiin... jumalauta miten järjetöntä.

        Lentokapteeni Posso Pallomaha-Pasanen päästelee taas sitä itteään.

        "hän oli kolme vuotta delta air ways catering alacarte pomona"

        Aivanko varmasti ja takuulla oli?

        Vai valehtelitko jälleen?

        Nimittäin delta air ways nimistä yhtiötä ei ole olemassakaan, eikä ole koskaan ollut.

        Delta Air Lines puolestaan on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meissä on kyllä monta muutakin eroa, sen olen huomannut minä olen ollut kohta 20 vuotta eläkkeellä, matkustellut työni puolesta ja huvikseni paljon, ex-vaimo on tai oli alacarte keittiömestari, tottakai hän opetti minulle paljon erikoisia ruokia mitä en ollut koskaan edes maistanut, hän oli kolme vuotta delta air ways catering alacarte pomona, kuten sanoin saimme ylijäämä prikat kotiin siellä oli uskomattomia ruokia, mistä sinulla ei ole edes käsitystä, joskus sai tuoda annosviinitkin kotiin, siis niitä pieniä pulloja, mutta parisen vuotta meni sitten se loppui, ruuat sai tuoda, perkele tulli tuhosi ne jätepuristimilla... sinne meni parfyymit ja viinat ja lopulta myös viinit... parhaat tuli deltan first ja yksityiskoneista.
        Tuhottavat laitettiin sellaiseen lukittuun häkkiin, tulli kävi kerran kaksi kuukaudessa kippaamassa jätepuristimeen, joskus kun hain ex-vaimoa kotiin, koko alue haisi tai tuoksui hajuvedelle muutaman päivän, prikoilla oli juustoja, hedelmiä alku- pää- ja jälkiruokia, busineksessa jokaiselle asiakkaalle oli varattu neljä eri ruokaa, firstissä kuudesta kahdeksaan, joten ruokaa tuli paljon.

        usassa miamin lentokentän lähellä on useita kauppoja joihin tavarat menevät myytiin, varsin edullisesti, muistin yhden sijainnin joka oli lähellä lentokenttää, sieltä nykyinen vaimoni osti pullokaupalla parfyymeja, keskimääräisesti 10-20 usd pullo, myymälä oli tullin, osaisin varmaan sinne vieläkin.

        Suomessa ne tuhottiin... jumalauta miten järjetöntä.

        Suomessa ne tuhottiin... jumalauta miten järjetöntä.

        Ajattele jos oisin saanut laittaa ne kaikki pakastimeen.


    • Anonyymi

      "minä syön raakaa lihaa tosin harvoin mutta en varmasti thaimaassa"

      Kymmenen vuotta olet ollut Thaimaassa ja kerrot syöväsi raakaa lihaa mutta et varmasti Thaimaassa? Aitoa pasaslogiikkaa.

      Kuulepas kun se sinun jatkuvasti mainostama sisäfilee ei takaa yhtään mitään, onko pihvi hyvää vai ei. Se on valmistusmenetelmästä ja lihan laadusta kiinni.

      Nuo esittelemäsi pihvit ranskalaisilla on mikrossa lämmitettyjä ja päälle lusikallinen ruskeaa kastiketta. Hyvän pihvin päälle ei koskaan laiteta valmiiksi kastiketta, vaan se on erillisessä kipossa tai lautasen laidalla.

      Hyvää pihviä maistetaan ennenkuin siihen mahdollisesti dipataan jotakin, tai lisätään suolaa tms.

      Äijä ihmettelee sairauksiaan ja vetää ranskalaisia kuin simo hilloa harva se päivä.

      Sivupersoonasi on hiiligrillausmiehiä (teoriassa) ja nämä teidän karsinogeenit jotka saatte hiilistä ja palaneesta öljystä on muokanneet teistä sen mitä olette.

      Uppopaistaminen on epäterveellisin valmistustapa, Mr Posso. Ei ne niitä öljyjä vaihda juuri koskaan ja palojäämät lisääntyy jokaisen lämmityksen jälkeen.

      Tässä vähän eilistä toriruokaa / pikaruokaa. Erittäin freesiä ja erittäin tulista. Asiantuntijana kertonet mitä tässä on https://aijaa.com/vMWQVY

      2010

      • Anonyymi

        Kovin on rajattuja kuvia tällä joka itseään kympiksi kutsuu, koska hän ei käy ruokaloissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kovin on rajattuja kuvia tällä joka itseään kympiksi kutsuu, koska hän ei käy ruokaloissa.

        Kuka on sanonut etten käy ruokaloissa? Käyn tai käydään monta kertaa viikossa ja myös mäkkärissä. Pizza Company on boikotissa, koska systemaattisesti sen taso on laskenut. En osaa sanoa miksi.

        Kylillä käydessä "isolla kirkolla" Buriramissa, tulee käytännössä joka kerta syötyä rekkamieskuppiloissa tai toriruokaa, jos kohdalle sattuu.

        Ero on vain siinä että minä en kutsu niitä ravintoloiksi, enkä käy yksin ravintoloissa koskaan. Ravintolareissut on pyhitetty yhdessäololle, rauhalle ja rakkaudesta hyvään ruokaan ajattomassa ilmapiirissä.

        On tutuksi tulleita rekkamieskuppiloita / lounasruokaloita, jotka tekee myös privaatisti
        illallisia seurueille alkaen kuudesta henkilöstä ylöspäin.

        Osaavat hommansa. Lounaalla tekevät halpaa ja simppeliä perusruokaa ja privaateille illallisille ihan mitä vaan. Perheyrityksiä joilla vuosikymmenten kokemus. Kouluarvosanalla sanoisin 8 / 10, eli hyvää.

        En ole koskaan syönyt huippuravintoloissa missään päin maailmaa. Hyväksi rankatuissa kyllä, mutta en missään Michelin- ravintoloissa.

        Thaimaassa parhaat kokemukset on Pattayan Hiltonissa, Marriotissa eli nykyisessä Avanissa ja Buriramin ykköseksi rankatussa ravintolassa.

        2010


      • Anonyymi

        No en varmasti syö täällä raakaa lihaa, sinun väitteistä poiketen en luota yhdenkään firman kylmäketjuun, paskaakaan, pihvi voi olla medium mutta ei raaka, rare well done on taas liian kypsä.. paras lihanmaku on rare-medium, mutta en syö sitäkään täällä samasta syystä.

        Muuten niitä kypsyysasteita on viisi rare, rare medium, medium sekä medium-well ja well done. Ei ole olemassa mitään medium plus eikä minus... ammattinsa osaava ei tarvitse mitään mittaria, he osaavat paistaa sen aina oikein... se on koulutuksen tulos.

        Sinulla ei ole oikein tämäkään halussa, no jos luulee kyljyksiä pihviksi miten voisikaan.

        Ei pihvi tarjoillaan kastikkeen kanssa, kyljykset eivät koska ne syödään käsineen... luusta kiinni pitäen, noin niin kuin tiedoksi, ihan rohkeasti vain kokeilemaan khuntoihin, jos sinulla ei ole varoja voin tarjota, siis khuntoy on oikeasti hyvä ruokapaikka, mutta joskus aikaa menee liikaa valmistukseen jos porukkaa on paljon, mutta siellä on vain neljä ihmistä töissä, pisin odotusaika on ollut jopa tunti tilauksesta, mutta silloin se on täynnä...

        Noilla ranskalaisilla ei ole väliä, syön niitä kerran kuukaudessa jos sitäkään, olen puhunut että voisit myydä jollain muulla perunalla, mutta ei halua menee liikaa aikaa, eikä kannata, muutaman kerran bataarilla... muusi hyvin tehtynä mutta menee liikaa aikaa..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No en varmasti syö täällä raakaa lihaa, sinun väitteistä poiketen en luota yhdenkään firman kylmäketjuun, paskaakaan, pihvi voi olla medium mutta ei raaka, rare well done on taas liian kypsä.. paras lihanmaku on rare-medium, mutta en syö sitäkään täällä samasta syystä.

        Muuten niitä kypsyysasteita on viisi rare, rare medium, medium sekä medium-well ja well done. Ei ole olemassa mitään medium plus eikä minus... ammattinsa osaava ei tarvitse mitään mittaria, he osaavat paistaa sen aina oikein... se on koulutuksen tulos.

        Sinulla ei ole oikein tämäkään halussa, no jos luulee kyljyksiä pihviksi miten voisikaan.

        Ei pihvi tarjoillaan kastikkeen kanssa, kyljykset eivät koska ne syödään käsineen... luusta kiinni pitäen, noin niin kuin tiedoksi, ihan rohkeasti vain kokeilemaan khuntoihin, jos sinulla ei ole varoja voin tarjota, siis khuntoy on oikeasti hyvä ruokapaikka, mutta joskus aikaa menee liikaa valmistukseen jos porukkaa on paljon, mutta siellä on vain neljä ihmistä töissä, pisin odotusaika on ollut jopa tunti tilauksesta, mutta silloin se on täynnä...

        Noilla ranskalaisilla ei ole väliä, syön niitä kerran kuukaudessa jos sitäkään, olen puhunut että voisit myydä jollain muulla perunalla, mutta ei halua menee liikaa aikaa, eikä kannata, muutaman kerran bataarilla... muusi hyvin tehtynä mutta menee liikaa aikaa..

        Ihan perus ruokaa torilta possua hapanimelä kastikkeessa, miten tuo ketsubbi ja kokis pullo tuossa kuvassa, etkö sinä nauranut minun jotain ruokaa, jossa oli kokista, sorry vaan poika se on täällä hyvin suosittu ruokajuomana... sooda taas lantrinkina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kovin on rajattuja kuvia tällä joka itseään kympiksi kutsuu, koska hän ei käy ruokaloissa.

        Missä kyrvånsyylån tuoreet, rajatut kuvat chiang maista?


    • Anonyymi

      Kovin on rajattuja kuvia tuolla joka itseään kympiksi kutsuu ja kirjoittelee tänne 15 minuuttia päivässä mutta koko ajan ja sanoja sillä on paljon mutta ei fotoo sanojensa tueksi. Tuolla tyypillä ei oo perhettä, ei mitään muuta kuin sanoja aiheista joita tahtoisi itselleen.

      • Anonyymi

        Sinulleko tulee esitellä perhe ennenkuin voi keskustella Thaimaasta? Miksi? Kuka olisi niin typerä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulleko tulee esitellä perhe ennenkuin voi keskustella Thaimaasta? Miksi? Kuka olisi niin typerä?

        Bumball on esitellyt perheensä.


      • Anonyymi

        Missä kyrvånsyylån kuvat sanojensa tueksi?


    • Anonyymi

      Mielenkiintoista! Kerro ihmeessä lisää itsestäsi ja seikkailustasi maailmalla.

    • Anonyymi

      Lukihäiriöinen vajakkipoika joka löysi itsestään homon siinä vaiheessa kun ei enää seissyt muu kuin järki.

    • Anonyymi

      "Onneksi en ole valinnut urheilijan uraa yksikin 25 vuotias entinen jalkapalloilija kuoli muutama päivä sitten tuntui todella pahalla kun luin entinen urheilija 25 vuotiaana, jotain on tuossa urheilupuolella pahasti pielessä"

      Oli kyllä onni ettet Pasanen valinnut urheilijan uraa. Kauhea homma olisi roudata niitä sinun mitaleitasi Suomeen maailmalta eri kisoista. Ei tainnut liipata kauhean läheltä kuitenkaan tuo urheilu-uran valinta, että kykysi olisi huomattu ja sinut kaapattu urheilun maailmaan ja vaaroihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Merikarvian nuoriso

      taitaa olla persukasvatuksen tuotosta kun jopa kirkkoherralla palaa käämit näihin paskahousuihin :D
      Yleistä Satakunnasta
      19
      3334
    2. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      69
      3109
    3. Naiselle, rakkaalle!

      Pitäiskö nyt vähän jutella, on se sitten mitä tahansa. Mä oon sun puolella, hiljaisuutes aion rikkoa. Tulen vaikka karmi
      Tunteet
      41
      2557
    4. Antaisitko mies minulle jonkun vinkin

      Että tietäisin, että minun kannattaa uskoa vielä meihin. Nyt just heikko hetki ja usko meinaa loppua. Pelkään, että tila
      Ikävä
      85
      2438
    5. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      150
      1965
    6. Morning has broken

      Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
      Ikävä
      149
      1520
    7. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      133
      1518
    8. Tästä tiedämme että raamattu ON muutettu

      https://rivalnations.org/censored-bible/ Raamattusi on sensuroitu Raamattu, joka sinulla on kotonasi tai taskussasi, on
      Hindulaisuus
      550
      1475
    9. Aitolais-kirkkoherran rippileirille tyly loppu

      Merikarvian rippileiriä vetänyt kirkkoherra Tom Broberg ajautui törmäyskurssille rippileiriläisten kanssa ja ylempi taho
      Luterilaisuus
      74
      1474
    10. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      18
      1264
    Aihe